Dodaj do ulubionych

Referendum

06.10.06, 12:24
W związku z krytycznymi opiniami kierowanymi pod moim adresem - składam
wniosek o wotum zaufania do marszałka elmeka. Jeżeli większość wysokiej izby
(forumowiczów) wypowie się przeciwko mnie, premier komuchojadek opuści
niniejsze forum. Głos może zabrać każdy uczestnik forum. Głosowanie trwa do
14 października 2006 r.
Obserwuj wątek
    • elmek Re: Referendum 06.10.06, 13:03
      Premier? Samozwańczy chyba! ;-)
      Nikogo z Forum usuwać nie zamierzam, byleby na wodzy trzymał emocje i język, ale
      jak chcesz się bawić w Parlament to... sam tego chciałeś ;-)
      • komuchojadek Re: Referendum 08.10.06, 21:00
        elmek napisał:

> Premier? .....usuwać nie zamierzam,

Premier zanotował: "Marszałek udzielił poparcia"
    • takowoszobserwator Re: No to spieprzaj dziadu! 07.10.06, 19:00
      Posłużę się cytatem z jednego z Twoich idoli "Spieprzaj dziadu!".
      Apropos! Właśnie wychodzę "na piwo" i nie będzie mnie w domu... nie mam
      coprawda żony, ale obawiam się, że możesz mieć ochotę na mojego psa lub kota,
      więc chyba wezmę futrzaki ze sobą...:)
      • komuchojadek Re: No to spieprzaj dziadu! 08.10.06, 20:57
        Premier słucha, spisuje krytyczne uwagi i wkróce odpowie (najpierw jednak głos
        ma opozycja)
    • obserwator16 Re: Referendum 08.10.06, 16:51
      Nareszcie, ale to tylko westchnienie, bo przecież to jest zbyt piękne, żeby było
      możliwe. Twoje wypowiedzi w niektórych wątkach to ...., wszyscy wiedzą jak to
      nazwać.
      • komuchojadek Re: Referendum 08.10.06, 20:59
        obserwator16 napisał:

> Nareszcie, . Twoje wypowiedzi w niektórych wątkach to ...., wszyscy wiedzą
        jak to
        > nazwać.

Premier słucha cierpliwie...
        • galicjanka1 Re: Referendum 08.10.06, 21:36
          Jeszcze masz jakieś złudzenia! Przestań słuchać, to chyba oczywiste!
          • komuchojadek Re: Referendum 08.10.06, 23:00
            a premier wciąż słucha w milczeniu z pogodnym wyrazem twarzy przyjmując krytykę
        • fazarro Re: Referendum 08.10.06, 21:52
          "Kochany" Premierze !!!
          Pański cynizm jest słaby, a w kilku przypadkach to zwykłe chamstwo i brak ogłady.
          Zakładam, że to wpływ seniorów Tyki i Flatowera, jeżeli nie to przepraszam za
          takie skojarzenie - choć uważam, że jest ono jak najbardziej trafne.
          Nie chodzi o to, żeby słabe i chore jednostki(jak na przykład Pan)
          eksterminować, ale o to żeby je w miarę możliwości naprawić.
          Z mojej strony taka rada:
          Nie unikaj forum, a wręcz przeciwnie.
          Zaglądaj tu codziennie, naucz się myśleć, nie złościć się i nie złościć
          innych,nie obrażać, jak Pan stwierdzi, że potrafi Pan normalnie "rozmawiać" z
          forumowiczami, proszę napisać jakiś post, stworzyć jakiś wątek i czekać na reakcję.
          Myślę, że pozytywnie zaskoczy to nas forumowiczów jak i Pana.
          Serdecznie pozdrawiam Pana Premiera i trzymam kciuki!
          Taki młodzian jak ja Fazarro.
    • komuchojadek Re: Referendum 10.10.06, 22:24
      Premier myśli: Tylko cztery osobniki mnie nie lubią, elmek ma małe
      zastrzeżenia, wkrótce czas podjąć decyzję, czy cztery to większość?
      • fazarro Re: Referendum 11.10.06, 00:47
        ZA = 0
        PRZECIW = 4
        jakieś wątpliwości?
    • praprakaczor Re: Referendum 13.10.06, 09:22
      Mimo wszystko jestem przeciwko! Barwna z Ciebie postać i dodajesz specyficznego
      kolorytu temu forum, lecz zbyt często ordynarnie przeginasz (za nr z żoną
      jednego z forumowiczów w realu dostałbyś normalnie w mordę, jeśli nie od niego,
      to ode mnie). Z Twojej "programowo chorobliwej" nienawiści do wszelkich postaci
      komuny przebija fałsz. Bo jak inaczej wytłumaczyć Twoje włażenie w tyłek
      flatowera? Czlowieku! On przecie był komunistcznym klawiszem! A komunistyczna
      Służba Więzienna była ważnym elementem tego nieludzkiego systemu (poczytaj o
      agenturze "pod celą", o "ścieżkach zdrowia" dla politycznych, izolatkach i
      innych formach znęcania sie i łamania przeciwników). Precz z komuną?
      • komuchojadek Re: Referendum 13.10.06, 11:14
        Mhm, flatower, aha przypomina mi się polemika ze skrajem100, napisałem wtedy,
        że to obrzydliwe posługiwać się nick-iem o tej treści w kraju, który tyle
        ucierpiał od łobuzów zza naszej zachodniej granicy.
        Premier myśli: Ciekawe czy w realu za g...jada też dają w mordę
        • praprakaczor Re: Referendum 13.10.06, 12:26
          Zakładając, że komuna=g-no, a tak chyba obaj zakładamy, to dość logiczne jest
          twierdzenie:"komuchojadek=g-nojadek". Jakkolwiek nie popieram takich epitetów,
          to trudno coś zarzucić takiemu rozumowaniu...
          • fazarro Re: Referendum 13.10.06, 13:30
            pfffffffffffffff buahahahahahahah
            to jest dobre
            i jak cholernie prawdziwe i logiczne
      • komuchojadek Re: Referendum 25.10.06, 23:30
        praprakaczor napisał:

> Mimo wszystko jestem przeciwko! Barwna z Ciebie postać i dodajesz
        specyficznego

a tak coś mnie naszło o tej 23 żeby Ci szanowny czcigodny kolego po tych kilku
        dniach odpowiedzieć. Nikomu w tyłek nie wchodziłem i nie wchodzę. Nie
        kwestionuję Twojej wiedzy w dziedzinie seksu a..(tu podaje rodzaj) przyznaje
        jesteś fachowcem w tej dziedzinie, w końcu lata spędzone przy komputerze na
        obserwcji innych musiały kiedyś zaprocentować, w moim przypadku jednak się
        mylisz: errare humanum est (pozdr dla skraja)- więc Ci wybaczam. Rozumiem, że w
        tym moncie, pełen podziwu dla przenikliwości mojego umysłu, będziesz za tym,
        bym pozostał na forum.
        Uwaga na koniec. Na początku miałem nie komentować Waszych wypowiedzi w
        wątku "referendum", zrozumiałem jednak jak bardzo, drogie dzieci, błądzicie, i
        jak bardzo potrzebujecie słów wsparcia, by znów wejść na właściwą drogę.
        Przyrzekam, Będę waszym przewodnikiem i wyrocznią, obiecuję, każdego z ojcowską
        cierpliwością wysłucham. Więc skryjcie Wasze flustracje i otwórzcie Wasze
        serduszka. Niech biją dla Kaczora
        • praprakaczor Re: Odbyt kojarzy Ci się z seksem? 28.10.06, 17:22
          Pominę seksualny wątek Twojej wypowiedzi, gdyż stwierdzam, że obce Ci są takie
          pojecia, jak przenośnia...zapewniam Cię, iż zdecydowana większość użytkowników
          tego forum używa tej części ciała do zupełnie innych celów. Dlaczego tak
          unikasz merytorycznej odpowiedzi na moje pytanie dotyczące pewnego
          komunistycznego strażnika więziennego z tego forum. Zwalczasz wszystkie formy
          i przejawy komuny, czy nie? A może mój zarzut jest nieprawdziwy?
          • komuchojadek Re: Odbyt kojarzy Ci się z seksem? 28.10.06, 18:00
            Szanowny, czcigodny praprakaczorze.
            Również pominę seksualny wątek Twojej wypowiedzi, bo uważam Cię za autorytet w
            tej dziedzinie a z autorytetami się nie dyskutuje. Co do tej części i sposobu
            jej używania to byłbym ostrożniejszy.
            Spora część uczestników forum to lewacy lub kryptolewacy. a stąd już tylko krok
            do parady równości. No i Flatower. Podaj przykłady co robił, to go podsumuje.
            Pozory mylą, znam platfusa, który chodzi w aureolii bohatera (elytka) a zwykła
            szuja i donosiciel.
            Podobało mi się kilka Twoich pomysłów z poprzednich wyborów i jestem pod
            wrażeniem Twojej działalności związkowej. Darz Bór
    • praprakaczor Re:Wynik referendum? 14.10.06, 18:18
      Zbliża sie koniec wyznaczonego przez Ciebie terminu głosowania w tym
      referendum... jakie wnioski wyciagnął nasz samozwańczy pan premier?
    • komuchojadek Koniec 15.10.06, 00:03
      Głosowanie zakończono,!!!
      Premier przemówi
    • komuchojadek Premier przemawia cz1 15.10.06, 00:22
      Kilka dni temu zwróciłem się do uczestników forum o wotum zaufania. W ciągu 8
      dni (zakładając, że nikt nie głosował na dwie ręce tzn. posługując się dwoma
      nick-ami) na mój temat wypowiedziało się zaledwie 6 forumowiczów. Wszyscy (za
      wyjątkiem Elmeka) totalnie krytycznie. Zgadzam się z tymi uwagami: Jestem
      paskudny, ale konsekwentny programowo. Przypominam, wracając na forum około
      10.09.2006 r zapowiedziałem, że taki będę. Nikt nie wnosił sprzeciwu, więc
      kontynuowałem swoją misję. Moja „wolność słowa” została zatrzymana przy okazji
      sprawy Renaty B. Kasowanie moich wypowiedzi uznałem za przejaw „koreanizacji”
      forum.
    • komuchojadek Premier przemawia cz.2 15.10.06, 00:24
      Chciałem się wycofać. Polemika z częścią z Was odwiodła mnie jednak od tego
      zamiaru. Przypomniał mi się bowiem film : Wywiad z wampirem i motyw starych,
      zadufanych w sobie, europejskich wampirów (tak Was postrzegam, biorący udział w
      referendum, forumowicze, wyj.elmek). Postanowiłem kontynuować i zakłócać nieco
      ład Waszych wygrzecznionych, pięknie ułożonych stylistycznie, a przede
      wszystkim poprawnych politycznie postów.
      Kolejna burza nastąpiła, gdy podpowiedziałem jednemu forumowiczowi (działacz
      polityczny z legitymacją partjną w kieszeni) to i owo w obawie o jego zdrowie.
      Znowu ataki , totalna krytyka i ostre wypowiedzi pod moim adresem
    • komuchojadek Premier przemawia cz3 15.10.06, 00:27
      Przypomniał mi się wówczas (także na skutek sytuacji w III RP) art. 160
      Konstytucji. Tworząc nowy wątek chciałem wysondować czy rzeczywiście moje
      opinie są takie wyobcowane i nieprzyswajalne dla piszących na forum GW.
      Zwróciłem się o wotum zaufania. O dziwo, okazało się, że ton moich wypowiedzi,
      nie podoba się tylko 5 (słownie:pięciu) forumowiczom, a jeden, choć z
      zastrzeżeniami, potrafi je zaakceptować.
      W związku z powyższym podjąłem decyzję, że będę kontynuował umieszczanie postów
      na niniejszym forum (w tym miejscu można bić brawo)
      Mniejszość bowiem nie może pozbawić większości forumowiczów estetycznej i
      duchowej możliwości przeżywania moich wypowiedzi.
    • komuchojadek Premier przemawia cz.4 15.10.06, 00:40
      Na koniec wyjaśnienie
      art. 160 Konstytucji mówi, że udzielenie wotum zaufania następuje większością
      głosów w obecności co najmniej połowy ustawowej liczby posłów.
      W związku z powyższym ogłaszam, jeżeli przez najbliższy miesiąc tj. do dnia
      13.11.2006 r, przynajmniej połowa forumowiczów ( złotowskiego forum GW)
      wypowie się na mój temat i będą to opinie w większości krytyczne, opuszczę to
      forum raz na zawsze i nie wrócę po innym nick-iem. Dostajecie ostatnią szansę
      by się mnie pozbyć. Alleluja i do przodu
      • matrel Re: Premier przemawia cz.4 18.10.06, 22:02
        Komuchojadku,
        widzę żeś nieszczęśliwym człowiekiem jest, i wypisujesz jakieś brednie.
        Po pierwsze, uzurpujesz sobie prawo do tytułu premiera, o którym to tytule na
        tym forum chyba nigdy nikt nie myślał, że o forumowiczach w roli posłów nie
        wspomnę...
        Po drugie, za sjp.pwn.pl:
        "poprawność polityczna «unikanie wypowiedzi lub działań, które mogłyby urazić
        jakąś mniejszość, np. etniczną, religijną lub seksualną»"
        Po trzecie, nie pisz o "koreanizacji" forum, bo akurat elmek jest bardzo
        tolerancyjnym moderatorem, czego o "miłościwie panującym" Kimie w Korei
        powiedzieć raczej nie można.
        Po czwarte, nie wiem, gdzie się uczyłeś matematyki, ale jedno jest pewne -
        matury z tego zacnego przedmiotu byś nie zdał. Wypowiedziało się 6 użytkowników
        - 5 krytycznie, 1 (elmek) wstrzymał się od jednoznacznego poparcia, dałbym go
        jako głos wstrzymujący się, ale zabrany z poczucia obowiązku moderatora.
        Twoim zdaniem te 5 osób krytycznie do Ciebie nastawionych, to mniejszość jest? a
        1 (słownie: jeden) wstrzymujący się elmek tą większością, tak? Chyba że
        zakładasz, że pozostali z aktywnych użytkowników, którzy nie zabrali głosu, Cię
        poprą. Połowa użytkowników to ilu? Określ liczbę, i powiedz skąd ją wziąłeś.
        W jednej ławce z Dużym Romkiem wylądujesz chyba.
        Po piąte, jak już się bawimy w referendum... to ja też jestem przeciw.
        Po szóste i ostatnie, zdrówka życzę :D
        • komuchojadek Odp... 24.10.06, 22:56
          Moim zdaniem większość mnie akceptuje. Jestem przekonany, ze głosy "za" pojawią
          się już wkrótce. Co do liczby uprawnionych... niech to będą Ci, którzy
          zamieszczali posty od stycznia br.
          Zmartię cię Makrelo - jestem szczęśliwym człowiekiem, a od kiedy Jakubowska
          siedzi w więzieniu, a czerwoni trzęsą d... ze strachu,żeich to samo spotka
          - przeszczęśliwym.
          • madziaraplotkara Re: Odp... 25.10.06, 00:04
            "Moim zdaniem większość mnie akceptuje"
            a jak w twarz pluja mow ze deszcz pada :))) Cos milczaca ta wiekszosc.
            • komuchojadek Re: Odp... 25.10.06, 00:22
              Kurcze....pada
              • ten_po_prawej Re: Odp... 26.10.06, 21:25
                WITAM WSZYSTKICH FORUMOWICZóW.
                Nie wytrzymałem bo bardzo lubię referenda...załozyłem w koncu konto.
                KOMUCHOJADEK JA I MOJA RODZINA STAWIA NA CIEBIE...jest nas cos koło 5
                osób,zalicz sobie nas na swoje konto...pozdrawiam
                • komuchojadek A nie mówiłem czerwoni bracia i czerwone siostry 28.10.06, 11:49
                  i znalazł się jeden mąż sprawiedliwy. "niewierni Tomasze" patrzcie uważnie,
                  następni już nadchodzą...
                  Praprakaczor, bracie, Ty też możesz zmienić zdanie:-)
                  • matrel Re: A nie mówiłem czerwoni bracia i czerwone sios 28.10.06, 14:40
                    To wciąż tylko jeden głos popracia, przeciwko sześciu...
                    Jak by nie patrzeć, matematyki nie oszukasz...
                    • ten_po_prawej Re: A nie mówiłem czerwoni bracia i czerwone sios 28.10.06, 22:09
                      Moje 5 głosów ,czyli ja i rodzina sie nie liczy?...olewacie mój głos?
                      • komuchojadek referendum 28.10.06, 23:26
                        Rodzina jest najważniejsza, więc musimy policzyć. Chyba sie moje kochane,
                        zabłąkane, czerwone duszyczki zgodzicie? A tak coś czuję, że już za jakiś czas
                        i pan praprakaczor zmieni zdanie
                        • galicjanka1 Re: referendum 28.10.06, 23:44
                          Może byś przestał podbijać piłeczkę! Przecież nikt nie liczy na to, że
                          przestaniesz pisać na tym forum.
                          • komuchojadek Czcigodna Galicjanko nie trać wiary 29.10.06, 21:36
                            Czytam Wasze posty i rozważam, kto wie, wszyscy są przeciw,może odejdę, może to
                            o to chodzi, żeby forum GW było jednolite, takie fajne jak kiedyś. Delikatny
                            Tyka, nieco ostrzejszy Flatower i morze czerwone, sorki, morze czerwonych. Bo
                            postawa życiowa decyduje o tym czy nawiązujemy do tradycji II RP czy też do
                            tradycji PRL, a nie udawanie, co ma miejsce często na forum. Draźnią mnie
                            szczególnie wypowiedzi tych, którzy prawicą się mieniąc z komuchami biesiadują.
                            Zainteresowani wiedzą o kim mówię. Pozdrowienia dla wszystkich farbowanych
                            lisów z prawej strony.
                      • fazarro Re: A nie mówiłem czerwoni bracia i czerwone sios 29.10.06, 21:43
                        hah!
                        przegiecie!
                        na wszystkich referendach oddajesz 5 glosow?pffffffffffffffffff
                        masz moc
                        • komuchojadek Do fazzaro 29.10.06, 22:00
                          Napisałem, że wszyscy są przeciw. Głosu "za" od Pana z prawej nie zamierzam
                          zaliczać na swoją korzyść.
                          • komuchojadek Re: Do fazzaro - sprostowanie 29.10.06, 22:05
                            Pomyłka, zaliczam i to 5, jakiś sld-ek o nicku "prawym prostym" trochę mi
                            namieszał
                            • fazarro Re: Do fazzaro - sprostowanie 29.10.06, 22:37
                              moja odpowiedz nie byla odpowiedzia na twoj post
                      • komuchojadek Wybacz Waść, czyli do ten_po_prawej 29.10.06, 22:41
                        Pojawił się na forum jakiś osobnik o nicku "prawym prostym" i trochę namieszał.
                        Macie prawie bliźniacze nick-i. Zwracam honor i proszę Cię Waść o wybaczenie.
                        wierszyk Tuwima adresowany jest do faceta o nick-u prawym prostym
                        "Na pewnego prawymprostymsldeka, co na mnie szczeka"
                        Próżnoś repliki się spodziewał,
                        Nie dam ci prztyczka ani klapsa,
                        Nie powiem nawet: „Pies cię j...ł”
                        – Bo to mezalians byłby dla psa.

A i dzięki za głosy, sorki za nieuwagę, miałem burzliwy tydzień:-)

• komuchojadek Do tego z prawej sld-eka, co na mnie szczeka 29.10.06, 21:57
      Próżnoś repliki się spodziewał,
      Nie dam ci prztyczka ani klapsa,
      Nie powiem nawet: „Pies cię j...ł”
      – Bo to mezalians byłby dla psa.
      • legalna-blondynka O KOMUCHOJADKU..... 29.10.06, 22:34
        Nie lubicie KOMUCHOJADKA....bo jest oryginalny i niebanalny.TYLKO JAAAAAAAAA I
        ONNNNNNNNNN jesteśmy tu gwiazdami....:)
        Teraz sobie monologujcie....agresorzy.
        • fazarro Re: O KOMUCHOJADKU..... 29.10.06, 22:40
          rzczywiscie jestes gwiazda
          tak jak i doda, mandaryna, beger, wierzejski, bracia kaczynscy, wojewodzki,
          komuchodajek - och! sorry! komuchojadek......
        • komuchojadek Re: O KOMUCHOJADKU..... 29.10.06, 22:48
          legalna-blondynka napisała:

> Nie lubicie KOMUCHOJADKA....bo jest oryginalny i niebanalny.TYLKO JAAAAAAAAA
          I
          > ONNNNNNNNNN jesteśmy tu gwiazdami....

Fajna z nas para:-)
          Kochają nas
          Piszmy!!! poganie łakną naszych słów
          • legalna-blondynka Re: O KOMUCHOJADKU..... 29.10.06, 23:12
            Masz rację.....zrobimy igrzyska....damy im chlebaaaaaaa)
    • komuchojadek Re: Referendum 17.11.06, 11:48
      Ojojoj Moi czcigodni Lewacy. Trzeba było głosować. Niestety mikra frekwencja i
      referendum padło. Chciałem odejść.....Wy chcieliście inaczej. Mając to na
      względzie, pełen szacunku dla Waszej woli, oświadczam: będę zamieszczał nadal
      swoje posty. Pozdrawiam :-)
      • obserwator16 Re: Referendum 18.11.06, 12:46
        Biedactwo. Widać wszyscy Cię przejrzeli. I tak byś nie przestał pisać. Pisz
        sobie do woli.
        • legalna-blondynka Re: Referendum 18.11.06, 13:11
          Obserwator ty mów za siebie. Jacy wszyscy? Komuchojadku pisz , pisz....twoje
          posty podnoszą poziom adrenaliny..:)Eskalacja agresji (u niektórych) to
          również efekt twoich wypowiedzi. Tak sobie myślę głośno....:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka