Dodaj do ulubionych

DO WSZYSTKICH NOWOPRZYBYLYCH - PROSBA

16.01.04, 14:48
Jestescie oczywiscie £elkam. Ale jest jedna zasada :

jak sie tu weszlo to sie tu weszlo samodzielnie i sie siedzi i tka, dzieje i
hekluje.

Sie nie wola koleguf, sie nie daje linkuf itepe !!!!

Bo tak. Bo nam eksperyment socjologiczny zaklocacie. Idea jest taka, aby
sprawdzic, ile osob samodzielnie sie skusi na Dziewiarstwo Masztynowe. Otco.
Dlatego tez sie pytalem Sloggiego ,jak u trafil. I wszystkich pozostalych
tesz sie pytam.

No , a teraz tkac i heklowac i gremplowac w pokoju.

Muchos misiacos.

CyM
Obserwuj wątek
    • tkanina.czy.dzianina Re: DO WSZYSTKICH NOWOPRZYBYLYCH - PROSBA 16.01.04, 14:55
      jak slusznie kolega zauwazyl, nie wlec ogonkow za sobom tu, plizz

Sloggi, czy moglbys w zwiazku z tym zdjac link do Dziewiarstwa ze scian swego
      Salonu?

Dziekuje
      • edzioszka Re: DO WSZYSTKICH NOWOPRZYBYLYCH - PROSBA 16.01.04, 15:23
        ja tu przyszłam już dawno temu.. dziś trafiłam przypadkiem, bo nie wiedziałam,
        że forum istnieje i tylko zmieniło nazwę..
        • cordonec_y_mulina Re: DO WSZYSTKICH NOWOPRZYBYLYCH - PROSBA 16.01.04, 15:27
          aha. to znaczy , ze jestes targetem naszych badan ;o)

Powiedz zatem, co kierowalo Toba, gdy klikalas na tytul "Dziewiarstwo
          Maszynowe" i co spodziewalas sie tu znalezc ;o)

znaczy pytanie jest powazne , naprawde mie ciekawosc zzera ;o)
      • sloggi Re: DO WSZYSTKICH NOWOPRZYBYLYCH - PROSBA 16.01.04, 15:56
        tkanina.czy.dzianina napisała:

> jak slusznie kolega zauwazyl, nie wlec ogonkow za sobom tu, plizz
        >
        > Sloggi, czy moglbys w zwiazku z tym zdjac link do Dziewiarstwa ze scian swego
        > Salonu?
        >
        > Dziekuje

Się zrobiło.
        A przy okazji jak skończyć obrębianie ściągaczyka pod szyją?
        • tkanina.czy.dzianina Re: DO WSZYSTKICH NOWOPRZYBYLYCH - PROSBA 16.01.04, 16:05
          supcio!
          • vika411 Re: DO WSZYSTKICH NOWOPRZYBYLYCH - PROSBA 17.01.04, 15:49
            Nieeee, no jak juz wlazlam to posiedze! A jak to jest moja prywatna dzianina i
            nie dam nikomu!.-)
    • cordonec_y_mulina Re: DO WSZYSTKICH NOWOPRZYBYLYCH - PROSBA 20.01.04, 04:18
      tylko podnosze watek
      ;o)
    • cordonec_y_mulina Re: DO WSZYSTKICH NOWOPRZYBYLYCH - PROSBA 21.01.04, 03:17
      no, tradycyjnie juz prawie - do gory.
    • cordonec_y_mulina Re: DO WSZYSTKICH NOWOPRZYBYLYCH - PROSBA 29.01.04, 03:10
      podbijam tylko do gory, zeby stal na widoku ;o)
    • ghiordes Re: DO WSZYSTKICH NOWOPRZYBYLYCH - PROSBA 01.03.04, 14:32
      po nitce do klebka, zeby oczko podniesc.
      • edzioszka Re: DO WSZYSTKICH NOWOPRZYBYLYCH - PROSBA 01.03.04, 15:32
        moje forumowanie wszczęłam szyjąc pochlebstwa, grubymi nićmi ;)
        • millefiori Re: DO WSZYSTKICH NOWOPRZYBYLYCH - PROSBA 01.03.04, 15:42
          haftem kladzionym?
          • baloo Re: DO WSZYSTKICH NOWOPRZYBYLYCH - PROSBA 03.03.04, 09:44
            Dziedobry, Millefiori .
            Nie wiedzialem, ze jestes milosniczka Dziewiarstwa ;o)
            • brezly Czesc Pepe! 05.03.04, 14:01
              Witamy, do nog sie wijemy.
              • postrzygacz_pudli Re: Czesc Pepe! 05.03.04, 14:05
                nienie, nie trzeba się wić.
                ja tylko koledze chcę pomóc :)
                • brezly Re: Czesc Pepe! 05.03.04, 14:08
                  Ale my w ramach musimy zadac pytnie: co koelge sklonilo aby tu zajrzec wogole.
                  Ze liczymy na szanowne pozostane, nie muszem dodawac, wszak.
            • millefiori Re: DO WSZYSTKICH NOWOPRZYBYLYCH - PROSBA 05.03.04, 16:00
              baloo napisał:

> Dziedobry, Millefiori .
              > Nie wiedzialem, ze jestes milosniczka Dziewiarstwa ;o)

Witaj Baloo,
              od dekad, i to po linii zawodowej. To znaczy, ze sie jeszcze do konca nie
              zdekonspirowalam?

• postrzygacz_pudli Re: DO WSZYSTKICH NOWOPRZYBYLYCH - PROSBA 05.03.04, 14:13
      aha, to trzeba jeszcze na te sonde Cordoneca odpowiedzieć?

no to mówię, że ja się skusiłem na dziewiarstwo samodzielnie, ofkoz, bo - nie
      chwaląc się - nie jestem małpa z Cro-Magnion i kole tysiąca zaczęliście mi się
      wydawać podejrzani. Wszystko. Aha. Mimo to nie zdziwiłem się zbytnio. ;)
      • brezly Re: DO WSZYSTKICH NOWOPRZYBYLYCH - PROSBA 05.03.04, 14:20
        Jak wykrzykne 'zostan z nami!' nie poczujesz sie nieco, no wiesz...?
        No.
        Ta 'Pracowita Pszczolka' mnie dzis dobila calkiem, yhyhy:-))
        • postrzygacz_pudli Re: DO WSZYSTKICH NOWOPRZYBYLYCH - PROSBA 05.03.04, 14:25
          jak????? ;)
          hehehe, nie no, na szanowne pozostanie nie liczyłbym jednak. Ja tu tylko raz na
          ruski rok... ot, jak trzeba koledze pomóc. Ciur niemiłosiernie tej zimy dusi.

PS. A całą pracowitą pszczółkę czytałeś? bo jak nie, to linką służę
          • brezly Re: DO WSZYSTKICH NOWOPRZYBYLYCH - PROSBA 05.03.04, 14:27
            Poproszem uprzejmie. O linke.
            • postrzygacz_pudli Re: DO WSZYSTKICH NOWOPRZYBYLYCH - PROSBA 05.03.04, 14:29
              free.polbox.pl/t/tuwim/pszczolka.html

szczególnie polecam figle salonowe. Chociaż cała reszta równie mniamuśna
              • postrzygacz_pudli Re: DO WSZYSTKICH NOWOPRZYBYLYCH - PROSBA 05.03.04, 14:31
                hehe, to taka samozatapialna linka ratunkowa. No ale poradzisz sobie, co, Brez?
                Liczę na Ciebie :))
                • brezly Re: DO WSZYSTKICH NOWOPRZYBYLYCH - PROSBA 05.03.04, 14:38
                  Aha, jakos dalem rady:-). Rzeczywiscie jest to obledne. Ja lubie z opowiastek o
                  Skamandrytach ichnie wizyty w teatrzykach ogrodkowych, gdzie grano jakies
                  straszne brednie rymowane. Oni siadali i na glos domyslali sie rymow zanim
                  artysta do nich dotarl. Zwwkle konczylo sie wezwaniem policji:-))
                  • brezly Re: DO WSZYSTKICH NOWOPRZYBYLYCH - PROSBA 05.03.04, 14:45
                    Ja sobie tam zreszat wizualizuej coby bylo, jakby oni odyzli dzisiejszych czasow
                    z reklamami inteligentnych proszkow, dialogow z msuzla klozetowa, zespolu Ich
                    Troje oraz liczenych czaspoism ilustrowanych.
                    Z anegdtotek o Slonimskim lubie jeszcze te o tym jak to gdzies w polowie lat 60
                    w czasie przechadzki po W-wie przez okolo dwa miesiace zatrzymyal sie na
                    kwadrans pod plotem Ambasady Ludowo-Socjalistycznej Republiki Mongolii i
                    kontemplowal zdjecia w gablocie, gdzie na kawalku bristolu z napisem 'z
                    kontaktow partyjno-rzadowych Polska-Mongolia' widnialo zdjecie dwoch powszechnie
                    znanych w PRL postaci siedzacych w kuczki w jurcie, z podpisem 'Szanowne
                    Towarzysze Gomulka i Cyrankiewicz w mongolskich strojach ludowo-wyzwolenczych'.
                  • postrzygacz_pudli Re: DO WSZYSTKICH NOWOPRZYBYLYCH - PROSBA 05.03.04, 14:47
                    hehhe, ja o tym nie słyszałem, dobre.
                    No widzisz były czasy, ludzie się umieli bawić... I komu to przeszkadzało? Albo w te
                    zabawy co proponował gałczyński, np w "mroczek co to za widoczek", i co? Nie ma
                    już tego, tych pięknych tradycji.
                    A niech to dunder świśnie!
                    • postrzygacz_pudli Re: DO WSZYSTKICH NOWOPRZYBYLYCH - PROSBA 05.03.04, 14:50
                      kurna co tym serwerem? Tobie też wysyła 3 godziny???
                      • postrzygacz_pudli Re: DO WSZYSTKICH NOWOPRZYBYLYCH - PROSBA 05.03.04, 14:52
                        aha. i chciałem Ci tylko przypomnieć że zespołu Ich Troje również już nie ma. Gdyż
                        michał chciał zejść ze sceny niepokonany. O!
                        • cordonec_y_mulina Re: DO WSZYSTKICH NOWOPRZYBYLYCH - PROSBA 05.03.04, 14:56
                          postrzygacz_pudli napisał:
                          > aha. i chciałem Ci tylko przypomnieć że zespołu Ich Troje również już nie ma.
                          Gdyż michał chciał zejść ze sceny niepokonany. O!

Aha, to byla jedna z nieliczynch dobrych wiadomosci wczoraj. I jeszcze
                          wyczytalem, ze po komentarzu niejakiego Arkadiusa na temat swojego imydzu,
                          Michal W. zapowiedzial, ze sie na rzeczonego Arkadiusa publicznie spawiuje.
                          hehehehe... ten styl, ten sznyt. przedwojenny iscie. Znaczy sprzed czasow wojny
                          polsko-ruskiej pod flagom b-c.

Miziacos

CyM
                      • brezly Re: DO WSZYSTKICH NOWOPRZYBYLYCH - PROSBA 05.03.04, 14:54
                        Nie, jakos leci. Ale czasem rzeczywiscie biesi sie i udaje ze go nie ma. Mam
                        wrazenie ze to koreluje jakos z pora powrotu z obiadu w polskich jobach, he he.
                        Acha, Pepe, troche prywaty:
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=188&w=59
                        • postrzygacz_pudli Re: DO WSZYSTKICH NOWOPRZYBYLYCH - PROSBA 05.03.04, 15:21
                          jacie, no normalnie nie nadałżam
                          w prywatę to się widzę trzeba bardziej wgryźć, żeby jakich powtórek nie było.

w mordę, powiem wam że dawno się tak nie napracowałem jak w tej waszej fabryce
                          • baloo Re: DO WSZYSTKICH NOWOPRZYBYLYCH - PROSBA 05.03.04, 15:24
                            aha, normalnie,jak to nowy praktykant. Bedziem Cie gonic dzisiaj troche .

Jeszcze Ci pare warsztatow zostalo do obskoczenia, bo tasma staje.

;o)

miziacos y posdruvcos
                            • postrzygacz_pudli Re: DO WSZYSTKICH NOWOPRZYBYLYCH - PROSBA 05.03.04, 16:03
                              heheheh, a taki wał (korbowy) widziałeś? ;)
                              idę do domu, na dobry obiad, żonkę ucałować i dziecko, piwo wypić....
                              a Wy bidulki do której pracujecie?????
                              • baloo Re: DO WSZYSTKICH NOWOPRZYBYLYCH - PROSBA 05.03.04, 16:21
                                aha, bys sie lepiej Pepe nie wyrazal, dobrze, bo ci na renkie zaszkodzi .

a tak wogle to ja juz jestem po godzinach ;o)

Pracowita pszczolka B.
                    • cordonec_y_mulina Re: DO WSZYSTKICH NOWOPRZYBYLYCH - PROSBA 05.03.04, 14:52
                      ech, no mieliby oni dzis uzywanie, to fakt. Zreszta, zawsze by mieli, bo
                      glupota jest niesmiertelna i wszechobecna.

A propos wystepow w/w skamandrytow, toja slyszalem, ze oprocz zgadywania rymow,
                      chadzali na co gorsze przedstawienia teatralne i glosno sie zachwycali, robili
                      owacje na stojao i krzyczeli "autor, autor !". Z podobnym skutkiem , zanczy
                      wezwaniem organow.

A propos organow. Wczoraj, gdy doksztalcalem sie na temet s.p.Pana Przybory, to
                      wyczytalem, ze zaraz po wojnie, gdy pracowal w rozglosci bydgoskiej PR, to
                      prowadzil humorytyczna gazetke scienna, ktora nazywala sie "organ wiszacy".

;o)

CyM

PS : Pepe, wez tu potkaj,no. Nie badz taki ...
                      • postrzygacz_pudli Re: DO WSZYSTKICH NOWOPRZYBYLYCH - PROSBA 05.03.04, 14:59
                        no przecie przędę. Dziś jeszcze mogę, bo mnie baby trochę rozpieszczają (cały czas
                        narzekam że mnie ręka boli, a nie ma tu w pobliżu żadnego doktora Daneeki, który
                        by mi powiedział że on ma gorzej), ale od 8 marca to się dopiero będzie działo. ;)

Czy wy wiecie, że naszym kobietom firma zasponsorowała bilety na czipendejlsów!?
                        Że mężczyznom wstęp wzbroniony?! Że jak to tak????? Co Wy w tym temacie
                        myślicie, drodzy koledzy?
                        • brezly Re: DO WSZYSTKICH NOWOPRZYBYLYCH - PROSBA 05.03.04, 15:04
                          Mylse w temacie ze to przejaw wyjatkwoego, skrajnego myzoginizmu, o!
                          • cordonec_y_mulina Re: DO WSZYSTKICH NOWOPRZYBYLYCH - PROSBA 05.03.04, 15:06
                            a ja mysle, zeto dobra wiadomosc. Bo to znaczy , ze w dzien chopakuf bedzicie
                            mogli domagac sie biletuf na striptiz albo na jakoms paniom tanczacom z rurkami.

miziacos

CyM czyli B

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka