mha1 18.09.03, 19:25 trzy godziny i nic!!! jest tam kto??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa pewnie, że poszli 18.09.03, 21:01 anahella napisała: > a poszli gdzies i nas zostawili. sprawdzałam knajpę U Fiszera (Pl. Bankowy) piwo od 6 do 9 zł (duże) stolik można zamówić praktycznie środek miasta z metrem i rzut beretem do Dw. Centralnego skąd ochodzą nocne we wszystkich kierunkach Odpowiedz Link
em_es Re: Ale zastój!!! 18.09.03, 21:03 Ja jestem :) wlasnie pierwszy raz w zyciu upieklam domowy chleb - az sie dziwie ze calkiem jadalny, tego bym sie po sobie nigdy nie spodziewala :) MS Odpowiedz Link
snow.white nie mozna :((( 18.09.03, 21:24 znowu jest inaczej niz myslalam :((( jak to Losiu napisal gdzies, "do rzyci" ide po ciasteczko,moze poprawi mi humor :(( Odpowiedz Link
snow.white Re: tez juz jestem 18.09.03, 21:28 betty-bt napisała: > prasowalam :( nienawidze!!! ja tez!!!! to najgorsza z prac domowych!!!! brrr... Odpowiedz Link
aankaa ciasteczko powinno pomóc :) 18.09.03, 21:28 przynajmniej na początek a potem - zostań z nami :) Odpowiedz Link
betty-bt Re: nie,rycze :( nt 18.09.03, 21:28 rycz mala rycz, placz malenka placz... :) Odpowiedz Link
mha1 snow.white 18.09.03, 21:45 jak bedziesz ryczeć, to przyjadę do Łodzi i zrobię z Tobą porządek! a potem sie napijemy i pobeczymy razem ;) Odpowiedz Link
aankaa i ja, i ja !!! 18.09.03, 21:59 mha1 napisała: > jak bedziesz ryczeć, to przyjadę do Łodzi i zrobię z Tobą porządek! > a potem sie napijemy i pobeczymy razem ;) bardzo lubię płakać zwłaszcza w towarzystwie Odpowiedz Link
aankaa to może kolejne spotkanie 18.09.03, 22:01 w Łodzi z wielką chusteczką w kąciku oka ? Odpowiedz Link
mha1 Re: TAK!!!!!! :))) 18.09.03, 22:04 do Tygrysa proponuje :))) bynajmniej nie na placze :) Odpowiedz Link
snow.white do Tygrysa!!!! :))) 18.09.03, 22:09 albo do Faraona,bedziemy tanczyc w klatkach :))) naprawde,super by bylo :) oj juz mi sie humor poprawia :)) Odpowiedz Link
snow.white Re: do Tygrysa!!!! :))) 18.09.03, 22:15 na Gdanskiej chyba- bardzo dawno nie bylam... :) Odpowiedz Link
mha1 Re: do Tygrysa!!!! :))) 18.09.03, 22:23 > na Gdanskiej chyba- bardzo dawno nie bylam... :) a ja wogóle. chodzilam do West Side jak jeszcze bylo :) Odpowiedz Link
aankaa Re: do Tygrysa!!!! :))) 18.09.03, 22:25 a ja w Łodzi jeszcze nie byłam więc jest mi wszystko jedno gdzie łezkę uronię ;) Odpowiedz Link
mha1 Re: do Tygrysa!!!! :))) 18.09.03, 22:28 > a ja w Łodzi jeszcze nie byłam więc jest mi wszystko jedno gdzie łezkę uronię ; > ) proponuje miasteczko studenckie: lokali bez liku, dla kazdego cos dobrego. a z ciekawostek to Balbina, o ktorej Skiba (z Big Cyca) powiedzial: zostawilem tu wiadro spermy ;)))) Odpowiedz Link
snow.white to trzymam Was za slowo :)) 18.09.03, 22:28 ze przyjedziecie :)) a teraz ide spac,bo zaden ze mnie pozytek dzis... dzieki bardzo,bardzo :))) dobranoc ps.Mha-west side to teraz west port-ale nie polecam-nieciekawie sie tam zrobilo... buziaki Odpowiedz Link
aankaa Re: to trzymam Was za slowo :)) 18.09.03, 22:33 snow.white napisała: > ze przyjedziecie :)) wygrałaś zorganizowanie październikowej imprezy, gratulacje !!! > a teraz ide spac,bo zaden ze mnie pozytek dzis... miłych snów, słoneczka przez cały piątek Odpowiedz Link
snow.white super :) :) 19.09.03, 10:21 na to czekalam :) :) przyjezdzajacie!!! :) :) moge Wam pokazac i Tygrysa i Migdaly i co tam jeszcze bedziecie chcieli zobaczyc :) juz mi lepiej,dzieki wszystkim bardzo,bardzo :)))))) i problem tez jakis mniejszy sie dzis wydaje :) bardzo mily dzien sie zapowiada :) Odpowiedz Link
betty-bt Re: super :) :) 19.09.03, 10:31 snow.white napisała: > juz mi lepiej,dzieki wszystkim bardzo,bardzo :)))))) > i problem tez jakis mniejszy sie dzis wydaje :) > bardzo mily dzien sie zapowiada :) :))))) Odpowiedz Link
losiu4 Re: super :) :) 19.09.03, 11:36 snow.white napisała: > juz mi lepiej,dzieki wszystkim bardzo,bardzo :)))))) spóóźniłem się z pocieszaniem, ale się cieszę, że już lepiej :) > i problem tez jakis mniejszy sie dzis wydaje :) > bardzo mily dzien sie zapowiada :) nooo... u Ciebie też słoneczne niebo bez śladu churki? Oby tak cały weekend Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
raszefka Re: do Tygrysa!!!! :))) 19.09.03, 09:31 To moze zamiast brzydkiego Tygrysa (blee, fuksówkę tam miałam) zabrałabym Cię do Niebieskich Migdałów... herbatka, cisza i poduszki :) W sam raz na łzy Odpowiedz Link
mha1 Re: do Tygrysa!!!! :))) 19.09.03, 09:55 > To moze zamiast brzydkiego Tygrysa (blee, fuksówkę tam miałam) zabrałabym Cię > do Niebieskich Migdałów... herbatka, cisza i poduszki :) W sam raz na łzy ja tez tam miałam fuksówkę :) i fajnie był ;-P a w Niebieskich Migdałach nie byłam, mnie też zabierzesz? Odpowiedz Link
anahella Re: to może kolejne spotkanie 18.09.03, 22:04 Kolejne spotkanie to ja mam z Julla w Wisle lub okolicy:P A nastepny weekend bede w Krakowie. Jak ktos bedzie chcial spedzic ze mna godzinke lub dwie w jakiejs fajnej knajpie, to podam na priv moj komorkofon. Odpowiedz Link