e.kadziela 21.11.05, 09:46 ...od kwietnia 2006. Mała będzie miała wtedy niecałe 8 miesięcy :-)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majcia83 Re: Kraków - potrzebna niania... 22.11.05, 07:42 Witam .Mam na imię Maria. Jestem studentką w Wyższej Szkole Filozoficzno- Pedagogicznej. Jestem z okolic Krakowa-dojazd nie sprawia mi żadnego problemu .Mam duże doświadczenie, gdyż ukończyłam Liceum Medyczne o profilu opiekunka dziecięca. A moje doświadczenie wzbogaciły również praktyki szkolne. Pracowałam przez prawie trzy lata w Prywatnym Przedszkolu w Krakowie i przez sześć miesięcy opiekowałam się chłopcem a w okresie wakacyjnym i w czasie choroby dodatkowo jego braćmi 5 i 6 latkami. Oprócz opieki nad dzieciaczkiem mogę również pomóc w lekkich pracach domowych. Jestem osobą odpowiedzialną, miłą, cierpliwą a przede wszystkim bardzo lubiącą dzieciaczki. Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam Maria Odpowiedz Link
e.kadziela Re: Kraków - potrzebna niania... 23.11.05, 13:07 A jak z Pani dyspozycyjnością - byłaby to praca 8 godzin dziennie od pon. do piątku? Jakie są Pani oczekiwania finansowe? Proszę o maila. pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link
a_d7 Re: Kraków - potrzebna niania... 23.11.05, 13:52 Witam. Przeglądając forum znalazłam Twoją ofertę. Poszukuję niani dla mojej 3- miesięcznej córczki - praca na niepełny etat od stycznia. Dodatkowe wymagania: osoba niepaląca i lubiąca zwierzęta (mamy 2 koty). Jeżeli byłabyś zainteresowana moją ofertą - to proszę Cię o kontakt - tel. 509 192 602. Pozdrawiam, Ala Odpowiedz Link
mgonia Re: Kraków - potrzebna niania... 24.11.05, 15:54 Jestem zainteresowana Pani ofertą pracy. Jestem pogodną, doświadczoną w opiece nad dziećmi osobą bez nałogów. Posiadam uprawnienia pedagogiczne. Chętnie przedstawię blizsze informacje o sobie podczas rozmowy. Będę wdzięczna za kontakt. Mój adres e-meil m.malgonia@poczta.fm lub pod nr tel 603756026. Dziękuję. Odpowiedz Link
senina Re: Kraków - potrzebna niania... 24.11.05, 17:20 Witam serdecznie. Jestem przedstawicielką firmy Serwis Domowy. Jesteśmy agencją pośrednictwa pracy. Specjalizujemy się w wyszukiwaniu personelu domowego, czyli: opiekunek do dzieci, do osób starszych, pań sprzątających a także pań prowadzących dom. Mamy w swojej ofercie panie będące opiekunkami do dzieci, również takie, które były pielęgniarkami, bądź położnymi, posiadającymi przygotowanie pedagogiczne, jak i również te, które, mimo że nie mają dokumentami potwierdzonych kwalifikacji są miłe, serdeczne i kompetentne. My, jako firma pobieramy jednorazowe wynagrodzenie prowizyjne, które jest zależne od miesięcznej pensji opiekunki. Wszystkie ceny i warunki umowy możemy negocjować. Jeśli jest Pani zainteresowana, to proszę o kontakt. Nasz tel. ; 0-12 267 75 61 0 698 663 222 lub e-mail biuro@serwisdomowy.com.pl Biuro jest czynne codziennie, od 8.30 do 12.30 i od 15.00 do 18.00 Pozdrawiam, życząc miłego dnia Odpowiedz Link