Gość: jadran IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 17:59 Sporo ciekawych miejsc od Bieszczad po Sudety. www.travelservice.pl Link Zgłoś Obserwuj wątek
piotrv1 Re: Noclegi w Polskich górach 22.01.14, 15:44 AVANTI - Krynica Zdrój noclegi i wypoczynek więcej na stronie: www.naszakrynica.pl Link Zgłoś
martaho8 Re: Noclegi w Polskich górach 23.01.14, 13:39 Polecam hotel europa (www.hoteleuropa.net.pl) w polanicy zdroj, w pobliżu jest zieleniec, czarna gora gdzie można spokojnie pojezdzic na nartach Link Zgłoś
wierzbaplacze Re: Noclegi w Polskich górach 24.01.14, 09:30 Polska faktycznie jest bogata w piękne miejsca w górach - ja polecam wybrać się w okolice Kotliny Kłodzkiej - niskie pagórki, ale niesamowicie klimatyczne. Link Zgłoś
dida321 Re: Noclegi w Polskich górach 25.01.14, 18:04 Dla szukających spokoju i gotowych na odkrywanie pięknych miejsc: Zubrzyca Górna, lub bardziej gwarna Zawoja. Link Zgłoś
moto4.pl Re: Noclegi w Polskich górach 26.01.14, 16:36 Ja znalazłem nocleg na stronie www.polska-baza.pl polecam Link Zgłoś
romantravel Re: Noclegi w Polskich górach 27.01.14, 08:34 W Googlu na maksa widzę opłacane reklamowane wyniki [cała góra strony]. Należy korzystać z niereklamowanych materiałów np bezpłatnych przewodników na 2014rok: ,,Narty i góry zimą Tam też są noclegi ,,Przyjazne turyście". pzdr Roman Link Zgłoś
kellerman Re: Noclegi w Polskich górach 28.01.14, 16:36 Zapraszamy do Rupaków. Są narty, i różne warsztaty dla dzieciaków www.rupaki.pl Link Zgłoś
nynypl Re: Noclegi w Polskich górach 03.02.14, 14:17 Sporo ciekawych ofert w Tym regionie można znaleźć pod tym linkiem: Góry Link Zgłoś
ondraszekustron Re: Noclegi w Polskich górach 28.04.14, 11:54 Pokoje z najpiękniejszym widokiem na góry :) zapraszamy ! www.ondraszek.pl/ Link Zgłoś
kroscienko-noclegi Re: Noclegi w Polskich górach 11.04.14, 22:54 Zapraszam do Krościenka nad Dunajcem. Posiadam do wynajęcia 3 pokoje w 2 piętrowym domu, umeblowane, czyste. Pokoje 3 osobowe, wspólna urządzona kuchnia do dyspozycji. Dom usytuowany jest na uboczu miasteczka - 5 - 8 minut pieszo od centrum Krościenka. Blisko szlaki na Trzy Korony i Sokolicę, blisko także do malowniczego kamieniołomu. Zimą blisko do wyciągów. Wiosna lato i jesień - doskonałe tereny na chodzenie po górach. Więcej informacji mogę podesłać na email. Proszę o kontakt telefoniczny. Marta: 694884647 Link Zgłoś
kroscienko-noclegi Re: Noclegi w Polskich górach 12.04.14, 00:02 Zapraszam do Krościenka nad Dunajcem. Posiadam do wynajęcia 3 pokoje w 2 piętrowym domu, umeblowane, czyste. Pokoje 2 osobowe z balkonem, wspólna urządzona kuchnia do dyspozycji. Dom usytuowany jest na uboczu miasteczka - 5 - 8 minut pieszo od centrum Krościenka. Blisko szlaki na Trzy Korony i Sokolicę, blisko także do malowniczego kamieniołomu. Zimą blisko do wyciągów. Wiosna lato i jesień - doskonałe tereny na chodzenie po górach. Więcej informacji mogę podesłać na email. Proszę o kontakt telefoniczny. Marta: 694884647 Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Noclegi w Polskich górach 13.04.14, 12:40 następny któremu brak klientów. Link Zgłoś
kroscienko-noclegi Re: Noclegi w Polskich górach 21.04.14, 17:49 Miły klient zawsze mile widziany ;) Link Zgłoś