Dodaj do ulubionych

Wakacje w górach

• Gość: fruziek Re: Wakacje w górach IP: *.241.62.170.kylos.net.pl 22.08.18, 11:34
      Świetne obiekty w górach znajdziecie na tej stronie:
      www.findbed.pl/hotels

Są tutaj hotele i w mniejszych i w większych miejscowościach. Serwis umożliwia bardzo wygodny sposob znalezienia noclegu. Podajecie tutaj termin w jakim chcecie wyjechać, możliwą cenę jaką chcecie przeznaczyć za nocleg i ilość osób jaka z Wami jedzie. Ośrodki, ktore będa miały wolne miejsca same się do Was zgłoszą. Co moim zdaniem jest o wiele wygodneijsze niż szukanie noclegu na wlasną rękę.
    • Gość: Kingaa Re: Wakacje w górach IP: *.96.159.107.ipv4.supernova.orange.pl 23.10.18, 10:56
      Ja ostatnio byłam ze znajomymi w Rezydencji Las Vegas w Barcicach, posiadają własne spa oraz basen zewnętrzny z podgrzewaną wodą. W pobliżu można liczyć na różne atrakcje jak np. Stary Sącz lub Ryto. Bardzo polecam to miejsce, ja na pewno tam wrócę
    • Gość: Karolina Re: Wakacje w górach IP: *.dynamic.chello.pl 18.07.21, 12:47
      Byliśmy niedawno w Rytrze w Hotelu Perła Południa. Bardzo piękna i spokojna okolica, dookoła mnóstwo mniejszych miejscowości, w których jest sporo krótkich tras turystycznych i atrakcji dla dzieci, np Muszyna, Piwniczna, Krynica Zdrój, Stary Sącz. Mamy dzieci w wieku 10 miesięcy i 2.5 roku i podczas tych wakacji naprawdę odpoczęliśmy :) Sam hotel również polecam, super infrastruktura właśnie dla dzieci (duży ogród, basen, sala zabaw dla dzieci). Przepyszne jedzenie! Na pewno tam jeszcze wrócimy - dla tych widoków i pysznego jedzenia!
    • iwonakalicka Re: Wakacje w górach 01.10.21, 08:22
      Ja również mam słabość do naszych polskich gór. W zeszłym miesiącu byliśmy całą rodziną w Międzygórzu i powiem wam, że to wyjątkowo urokliwe miejsce. Zarówno na romantyczny wypad, jak i rodzinne wakacje. My akurat z polecenia znajomych wybraliśmy pensjonat międzygórze slonecznawilla.eu/o-nas/ i tak nam się spodobało, że chętnie tutaj zawitamy jeszcze zimą, kiedy spanie śnieg.
    • Gość: Polako Re: Wakacje w górach IP: *.play-internet.pl 23.12.22, 22:59
      Witam,
      My polecamy pobyt w apartamencie w Szczyrku: plazowaresidence.pl
      Bylismy juz 2 razy z dzieciakami.
    • niunia36 Re: Wakacje w górach 01.07.23, 17:07
      Jeśli wakacje w górach, to tylko we Włoszech, www.narty-wlochy.pl/.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka