koaa 05.05.03, 23:20 Ale pięeknie grają (World champ final) - eurosport Znacie jakieś fajne kluby snooker-owe w W-wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
losiu4 Re: Snooker 06.05.03, 07:19 koaa napisał: > Ale pięeknie grają (World champ final) - eurosport > Znacie jakieś fajne kluby snooker-owe w W-wie? W Wawie nie znam, gdyz i samej stolycy nie znam (no moze poza okolica lotniska). Ale stol bilardowy w stodole stoi. Nie wiem tylko ile ma stop, bo ochoty starczylo tylko na wypoziomowanie Pozdrawiam, zyczac sukcesow w sporcie Losiu PS mnie najlepiej wychodzi gra na "telewizorku". W realu kazdy ogrywa mnie okrutnie :((( Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Snooker 06.05.03, 09:14 "arco", przy rondzie zeslancow syberyjskich (dw. zachodni); Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Snooker 06.05.03, 20:07 Dzięki chłopaki ja troszkę gram w pool-a –ale skoki czy masse na razie są dla mnie za trudne Cofka też nie wychodzi mi najlepiej(mało gram) Klub Vegas na Imielinie - najtaniej w W-wie Klub bilardowy na Rakowieckiej – niedaleko więzienia A kiedyś Viking – niedaleko Świętokrzyskiej A w Zakopcu w Bamboli(świetne żeberka a stoły i bile takie sobie) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś