mgliste.marzenie 16.09.09, 21:47 do domu, usiąść w ulubionym fotelu, napić się herbaty z cytryną i tak chwilę zwyczajnie posiedzieć nic nie musząc Dobry wieczór, jeszcze sobie poczytam, o czym dyskutowaliście. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robert.83 Re: Miło jest wrócić 16.09.09, 21:49 Cześć. Chcesz pogadać o pracoholizmie, Łobuzie? Odpowiedz Link
mgliste.marzenie Re: Miło jest wrócić 16.09.09, 21:54 Cześć A co to takiego ten pracoholizm? Byłam 3 dni w delegacji to chyba się nie liczy I jakie łobuzie? Jam aniołek Odpowiedz Link
robert.83 Re: Miło jest wrócić 16.09.09, 22:06 Emmm... wiesz co mówią o aniołkach... te ciuszki i piórka niby takie ten... niewinne takie. Ale to tyle w temacie niewinności aniołków. Mam nadzieję, że wyjazd zakończył się sukcesem, Aniołku. Odpowiedz Link
mgliste.marzenie Re: Miło jest wrócić 16.09.09, 22:21 Jak możesz wątpić w niewinność aniołków? Odpowiedz Link
robert.83 Re: Miło jest wrócić 16.09.09, 22:23 Ojjj... nie mam żadnych wątpliwości w temacie niewinności aniołków. Odpowiedz Link
tapatik Re: Miło jest wrócić 16.09.09, 23:01 mgliste.marzenie napisała: > do domu, usiąść w ulubionym fotelu, napić się herbaty z cytryną > i tak chwilę zwyczajnie posiedzieć nic nie musząc > Dobry wieczór, Wieczór... daj kawałek tej herbaty. > jeszcze sobie poczytam, o czym dyskutowaliście. Jak zwykle - o dupie Maryni. Odpowiedz Link
srebrnalza Re: Miło jest wrócić 16.09.09, 23:06 Jak zwykle - o dupie Maryni. podsumowałeś tak subtelnie.. czysta poezja Odpowiedz Link
mgliste.marzenie Re: Miło jest wrócić 17.09.09, 10:43 Kawałek herbaty? Hm, Tapatik dla Ciebie nawet cała porcelanowa filiżanka pełna pachnącej, gorącej i mocnej herbaty Każdy temat do rozmowy jest ok, jeśli rozmówcy dobrze się czują w swoim towarzystwie. Odpowiedz Link