piegucha 03.09.14, 05:20 Wracaja dopiero 12 pazdziernika, ale juz dzis trafilam na zwiastun. Kurka, bedzie sie dzialo! Mam kilka pomyslow po obejrzeniu, ale poczekam az sie wszystko wyjasni. www.youtube.com/watch?v=j4GAs9TJVjM Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agniecha-hexa Re: Zombiaki 5 03.09.14, 18:28 ja tez widzialam zwiastun i czekam czekam ) Odpowiedz Link
piegucha Re: Zombiaki 5 12.10.14, 20:02 Premiera za kilka godzin, a na FB mozna juz obejrzec 4 pierwsze minuty dzisiejszego odcinka. Obrzydliwe! Ale i tak nie moge sie doczekac! aaaa! Kilka dni temu przedluzyli serial na 6 sezon! Odpowiedz Link
piegucha Re: Zombiaki 5 13.10.14, 04:15 WOW! Carol to bedzie BAD ASS tego sezonu! Byle tylko jej nie usmiercili, bo ciekawa z niej postac obecnie w porownaniu do pierwszego sezonu. Cos mi sie wydaje, ze naukowiec cos ukrywa przed reszta, bo jakos nie zrozumialam, zeby bylo lekarstwo na zombiki. No i haslo ryzego, ze musza porozmawiac. Ciesze sie tez, ze ciemny z konca odcinka sie pojawil, bo z niego tez ciekawa postac. Kurka, nie pamietam obecnie wszystkich imion, ale to sie szybko zmieni Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Zombiaki 5 13.10.14, 21:47 Ahhh cóż za piękny odcinek był. Carol rulez! I straszny niedosyt mam i chciałabym więcej . Odpowiedz Link
agniecha-hexa Re: Zombiaki 5 14.10.14, 08:06 odcinek wymiatal chyba wszystkie do tej pory a mnie ten doktorek smierdzi,chroni swoje dupsko peewnie i tyle,chce miec ochrone a nie tam jakies lekarstwo zna. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Zombiaki 5 14.10.14, 09:53 Tez mnie to wkurza. Tajemnica phi. Oni mu doopę ochraniają a ten tajemnice sobie zna. A to nie jest tak, że to on jest lekarstwem? Odpowiedz Link
piegucha 2 20.10.14, 04:34 Wiedzialam, ze Bob jest zbyt wielkim optymista, Hershel tez byl i co? Kazdy optymista w tym serialu zle konczy. Ale co mu zrobili to mi przypomina sceny z SinCity. FUJ! Mam nadzieje, ze Daryl i Carol odbija Beth, bo mi jej brakuje. No i wiadomo bylo, ze Rick ma racje, ze trzeba ich dobic, ze Garteh wroci. A ojczulek to pewnie sie zamknal w kosciele i nikogo nie wpuscil, Ci od napisu zostali nadgryzieni i skonczyli w banku zywnosci. Az sie wzruszylam, bo ja sama chodze do tutejszych bankow zywnosci i dwa z nich znajduja sie w kosciolach Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 2 20.10.14, 21:38 To co zrobili Bobowi jest po prostu nieludzkie . Mają zamiar go tak po kawałeczku jeść? Bleh... A tak w trakcie odcinka miałam z tyłu głowy "ciekawe co z Beth". No i się chyba dowiemy wkrótce. Ojczulek na bank się zamknął w kościele, tchórz pierdzielony! Stanowczo za krótki ten odcinek!! Odpowiedz Link
agniecha-hexa Re: 2 20.10.14, 23:05 oj mnie tez sie podobalo a z noga masakra feee biedny Bob cos smierdzi ten wielebny Odpowiedz Link
piegucha 3 27.10.14, 04:34 Trzeba powiedziec, ze Bob w dobrym stylu odszedl Ale z Abrahama skurczybyk Nie lubie go, a ta jego kolezanka to jakos nie ma wlasnego zdania. Po co ona w ogole jest w tym serialu, nic nie gada, nic nie robi. Dobrze ze szybko uwineli sie z kanibalami, bo obrzydliwi byli. Mnie tylko ciekawi kogo Daryl przyprowadzil? Tylko Beth czy caly harem z tego jakiegos wiezienia? Tylko, zeby mi Carol wrocila, bo ostatnio najwiecej rusza glowa i wie, komu nie ufac, gdzie nie isc, etc. Reszta jakos mroczki ma przed oczami i gupoty wyprawia. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 3 27.10.14, 22:18 Pewnie Beth, a to co było w zapowiedziach to jej flashbacki. Też mam nadzieję na powrót Carol. I co? Oni teraz będą gonić ten autobus?? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 3 28.10.14, 19:19 Trochę słaby odcinek, przewidywalny i przegadany. Niepotrzebnych tyle gadek z księżulkiem, a że wrócą do kościoła było od razu wiadome. I rozdzielanie grupy na 2 też kompletnie bez sensu. Czemu nie mogą jechać razem ? Już nie raz się okazało, że po rozpadzie grupy na mniejsze - zawsze są problemy. Odpowiedz Link
piegucha 4 03.11.14, 04:13 Oni mnie wykoncza! Pokazali nieco o Beth, Carol na noszach, a za tydzien znowu autobus??????? To dzis mielismy damskiego Gubernatora. Mnie tylko ciekawi dlaczego Joan zostala nadgryziona i czy to ona sama sie zabila? Chyba chciala, zeby Dawn ja odkryla w swoim gabinecie, nie? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 4 03.11.14, 21:51 Z Carol to chyba podstęp co? Pewnie ten co uciekł spotkał Daryla i Carol, wsio im opowiedział i jak to ostatnio bywa Carol uratuje sytuację . Trochę mi się dłużył ten odcinek, no ale takie tez muszą bywać. Oby tylko nie za często . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 4 04.11.14, 11:05 Tylko, że Carol nie była z Darylem w ostatniej scenie poprzedniego odcinka. Ona chyba wcześniej gdzieś sama pomaszerowała? O sklerozo... już nie pamiętam Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 4 04.11.14, 11:59 W poprzednim odcinku chyba wcale ich nie było. Tylko była o nich mowa, że gdzieś poleźli i trzeba na nich czekać. Znaczy ok, na samym koniuszku był Darryl mówiący do krzaków "wyjdź" ale w sumie nie wiadomo do kogo to mówił, prawda? Równie dobrze mogło to oznaczać "wyjdźcie" . Come on out jeżeli mnię słuch nie myli. Minę prawdzie miał nieciekawą, ale może to tak dla zmyły alboco . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 4 04.11.14, 14:00 aniuta75 napisała: > na samym koniuszku był Darryl mówiący do krzaków "wyjdź" ale w sumie nie wiadomo do kogo to mówił, prawda? Mówił do przecia do Michonne Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 4 04.11.14, 14:11 Do Michonne mówił "wyjdź" odwracając się od niej i patrząc w krzaczory? Odpowiedz Link
piegucha Re: 4 04.11.14, 14:13 Darryl to ma zawsze mine niemrawa Nie, mowil do kogos w krzakach. Mnie sie wydaje, ze jakas wieksza grupe przyprowadzi. A kazal czekac w krzakach zeby ich Michonne nie skrocila o glowe. Z Carol mysle, ze jednak cos jej zrobili, a nie ze sie sama dala na te nosze polozyc. Rick tez ma czasem wpadki, jak na Terminusie. A mnie ciekawi czemu ryzy z reszta wroca na Terminus? Odpowiedz Link
agniecha-hexa Re: 4 05.11.14, 21:20 mnie tez ciekawi do kogo takim tonem mowil wyjdz bo raczej nie do Caroliny chyba ,ze Murzynka przechwycil i Ryzy tez mnie ciekawi co to za akcja Odpowiedz Link
piegucha 5 10.11.14, 04:06 Eeee, jakis slaby ten odcinek I tez mocno przegadany. Rosita jednak umie mowic i nawet inne rzeczy robic, ale w zyciu nie zrozumiem dlaczego z Abrahamem, co ona w nim widzi? Jakos mnie nie zdziwilo, ze Elgen klamal, jego plan w wagonie jakos nie wydawal mi sie realny. A rozterki i historia Abrahama jakos mnie zupelnie nie interesuja. Ta cala trojka malo ciekawa i jak dla mnie to moga ich zombiki zaraz zjesc. Ale! Widze ze zwiastuna, ze chyba mieliscie racje co do Carol Szkoda, ze jeszcze tylko 3 odcinki w tym roku Aaaa! Czy ktos wie co oni tak w dali zobaczyli? Co im tak smierdzialo? Bo jakos slepa jestem albo co? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 5 10.11.14, 21:39 Uhhh ale jestem zła na "naukowca"!! Chociaż należało się spodziewać tego po tym jak mętnie przy wypytywaniu się tłumaczył... Nie dziwię się, że rudy go sprał na kwaśne jabłko. Rick by pewnie też miał na to ochotę. A to z daleka to ogromne stado szwendaczy. Temu wpierw ich wyczuli niż zobaczyli . A dlaczego Rosita z Abrahamem? Wiesz, jednak to jest jakiś tam prestiż być laską przywódcy watahy . A drugiej strony chociaż z twarzy raczej niewyjściowy to jednak zbudowany jest nieźle a i może jeszcze co innego ma niezłego . Pegucha to jak teraz 3 odcinki, to powrót kiedy? W styczniu mam nadzieję . Odpowiedz Link
piegucha Re: 5 12.11.14, 00:45 Sprawdzilam rozpiske i ostatni odcinek w tym roku bedzie 30 listopada, a powrot 8 lutego, czyli jak zawsze O jeju, przesadzilas z ta budowa ciala Abrahama Mnie jego widok brzydzi, i calosciowo i w czesciach Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 5 12.11.14, 07:22 No wiesz, chodziło mi o to, że chłop jak dąb, umięśniony itp . Widać tej pani odpowiada . A z tą przerwą to załamka . Zapomniałam, że oni takie numery robią co roku . Odpowiedz Link
piegucha Re: 5 12.11.14, 20:14 No nie wiem, chyba skrzywienie mam, bo zyje w tej cudownej Hameryce i wielu takich "umiesnionych" tu widze Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 5 12.11.14, 20:22 Dla odmiany ja widziałam dziś dwóch metro-emo-hipsterów-cokolwiek . Jeden był baaaardzo wysoki i tragicznie chudy, akurat jak przechodziłam to się nachylił tyłem do mnie i prawie na wysokości oczu miałam kawałek jego dupo-pleców odzianych w stringi w panterkę. Myślałam, że mi oczy wypłyną!!! Sorki, ale wolę takich "umięśnionych" Abrahamów niż facetów-niefacetów . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 5 21.11.14, 08:27 haha, ciekawa dyskusja Wysolariowane laski lubią takich przypakowanych trepów Poza tym na początku oni byli tylko w trio - to kogo miała brać, pana naukowca z fryzem na NRD'owca? Odpowiedz Link
piegucha 6 17.11.14, 05:02 No, to byl odcinek! Carol i Darryl to moja ulubiona para bohaterow Lubie takie odcinki, niby wolny, przegadany nieco, a ile sie dzieje, ile sie dowiadujemy i ciekawie sie oglada. No i rozwiazalo sie jak Carol trafila do szpitala. Oj, twarda z niej babka. I cos czulam, ze spotkaja Noah. Niby duza ta Atlanta, a nie trzeba az tak szukac Oj, nastepny odcinek zapowiada sie ciekawie! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 6 17.11.14, 22:05 Temu nie kumam, jak można nie lubić TWD??? Jak może nie wciągnąć??? Ten serial jest po prostu najlepszy. Bo nawet jak się nic nie dzieje to się dzieje . Żeby tylko Carol nic się nie stało poważnego... Odpowiedz Link
piegucha Re: 6 17.11.14, 22:52 Racja! No ja sie boje o Carol, bo widzialam zwiastun (nic nie bede wiecej pisac), ale mam nadzieje, ze jej jednak nie usmierca. W koncu twarda z niej babka A te ich zwastuny to nie zawsze sa doslowne, pozniej sie okazuje ze o cos dokladnie innego chodzilo. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 6 21.11.14, 08:34 Fajny odcinek, lubię takie klimatyczne odcinki, szwędanie się i poszukiwanie niby nie wiadomo czego A oglądaliście film Droga? To taki jakby pierwowzór Zombiaków jest. www.filmweb.pl/film/Droga-2009-419050 Odpowiedz Link
aniuta75 7 24.11.14, 21:43 Kurde jak można być taką durną babą??? A księżulek to uciekł "bo tak" czy do tego szpitala leci ostrzec? Niech go zombiaki zjedzą, bo już mnie wkurza . Rudy jakiej traumy doznał,sziedział biedny i nic. Że mu nogi nie ścierpły . Strasznie szybko zleciał ten odcinek nie? Odpowiedz Link
piegucha Re: 7 24.11.14, 21:56 To chyba nie bedzie spojler, bo chyba tego nie wpisza w scenariusz, ale ta glupia baba - Sasha jest obecnie w 8 miesiacu ciazy Wczoraj siedziala na kanapie Talking Dead. Tak, odcinek szybko minal, a ryzemu chcialam w morde dac, kleczal jakby sie modlil Ksiezulek jest durny i mnie nerwuje strasznie, niech go ktos ugryzie i bedzie po krzyku. Nieco sie zdziwilam, ze Dwan taka mieka, ze kaze ratowac Carol, ale moze to damska solidarnosc? chyba wiekszosc jest oficerow to faceci i moze jej brakuje psiapsiolek? No, ale i tak najlepszy byl Daryl i jego "kula do kregli" ! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 7 24.11.14, 22:09 E tam damska solidarność. Pewni będzie chciała coś za to. Ona taka bezinteresowna nie jest przecież. A Daryla kocham miłością ogromną . Odpowiedz Link
piegucha Re: 7 24.11.14, 22:14 A wiesz, ze Daryl to wymysl scenarzystow? Nie ma zadnego odpowiednika w komiksach. Tez go kocham, on i Carol to ostatnio najlepsze postacie! Tylko niech mi ich nie usmiercaja, bo sie pochlastam! Odpowiedz Link
agniecha-hexa Re: 7 26.11.14, 17:29 ja tez pierdykne fochem a co tu na forum niech bedzie solidarnosc jajnikow ) chociaz musze sie przyznac ,ze Rikitiki ostatnio tez mi sie zaczal podobac o zgrozo Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 7 26.11.14, 18:03 Rikitiki buahahaha . Dobreee . On mi się podobał w poprzednim sezonie. W zaroście "na drwala" już nie jest taki pociągający . Odpowiedz Link
piegucha Re: 7 26.11.14, 18:18 Rikitiki? Mnie to sie kojarzy z Rihanna A mnie sie Rickator bardzo podoba Lalusiowaty byl na poczatku, ale z tym zarostem jest boski! Uwielbiam facetow z broda Mmmm, niech mi sie tylko nie spiknie z Michonne, bo ona jest jakas taka obrzydliwa, strasznie meska Odpowiedz Link
agniecha-hexa Re: 7 27.11.14, 14:24 co sie smiejecie z Rikitiki hahah tak mi jakos do niego pasuje no ) Odpowiedz Link
piegucha 8 - midseason finale 01.12.14, 07:32 Niby tak spokojnie, a sporo sie dzialo. Beth Ale najbardziej to mnie interesuje co z Morganem? Skad on wie gdzie isc i jakos tak sladami naszej grupy idzie, bezblednie! No to czekamy do 8 lutego Odpowiedz Link
agniecha-hexa Re: 8 - midseason finale 02.12.14, 14:09 uuuu smutny ten odcinek ale chociaz Wilebny troche sie chyba za jaja ogarnal wreszcie. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 8 - midseason finale 02.12.14, 22:25 No nie, fak fak, jestem obrażony ! Mogli udupić głupią murzynicę, a najlepiej to księżulka. Ja się tak nie bawię Odpowiedz Link
piegucha 9 09.02.15, 04:32 Tyrese Bardzo smutny ten odcinek, ale stesknilam sie bardzo, wiec marudzic nie bede. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 9 09.02.15, 20:12 A ja pomarudzę, bo wynudziłem się jak mops. I po kit oni tam pojechali? Głupota tego odcinka aż wali drzwiami i oknami. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 9 09.02.15, 21:05 Ty mnie ani grzał ani ziębił, więc w sumie troszkę się wynudziłam. Tylko dlatego mi szkoda, bo grupa o jednego słabsza teraz będzie. Odpowiedz Link
piegucha Re: 9 09.02.15, 21:09 Jestescie bez serca Tyreese zginal, a Was nie rusza. Po co pojechali? Bo jak zwykle Rick chcial cos dobrego zrobic, a sie nie udalo. Lepiej mu wychodzi jak nie mysli sercem, a glowa. Jak juz dwie glowne postaci zabili, to pewnie niedlugo ktos nowy sie pojawi. Mnie tam zaciekawily te korpusy, glowy z czyms tam na nim wyrytm, etc. Ponoc pociagna ten watek niedlugo, wiec pewnie znowu jakis psychol ala gubernator sie pojawi. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 9 09.02.15, 22:02 Aaa no właśnie, też mnie zaciekawiło po co przepoławiać szwendaczy zamiast ich zabić po prostu. A i jeszcze martwi mnie to takie "odrętwienie" w drużynie. Oni już zmęczeni są, już im się nie chce szukać, jeździć, walczyć... To może być zgubne. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 9 10.02.15, 07:51 piegucha napisała: > Jestescie bez serca Tyreese zginal, a Was nie rusza. Bo my po takiej przerwie spragnieni emocji, a tu połowę odcinka to były majaki senne i łażenie po miasteczku Idiotyzmem jest, że nieliczna grupka przyjechała do nieznanego miasteczka, to zamiast trzymać się razem, to każdy se swoje prywatne spacerki uskutecznia Jak w najgłupszym amerykańskim horrorze Odpowiedz Link
piegucha 10 16.02.15, 04:16 Jesli wg Was tydzien temu bylo nudno, to nie wiem jak nazwiecie to co sie dzis (nie)dzialo. Tragedia, najnudniejszy odcinek w historii calego serialu Gdyby nie ostatnia minuta ... Oj, ciekawa jestem tego calego czystego Aarona. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 10 16.02.15, 21:13 Niby nudno, bo akcji zero, ale... tu chodziło pewnie o pokazanie tej rezygnacji ich. Naprawdę sami wyglądali jak szwędacze jak się tak wlekli ulicą wszyscy a za nimi zombiaki. I ta gadka Ricka przy ognisku. No i potem ta scena z drzwiami od stodoły. To było wzruszające no. Coś czuję, że ten Aaron to część jakiegoś przekrętu. Przyjaciel, też mi coś phi. I faktycznie cosik zbyt czyściutki, nooo chyba że się obmył w deszczu, wyprał i ogolił . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 10 18.02.15, 14:41 Odcinek wymęczony ! Też jestem ciekaw co to za wypindowany Timberlake Odpowiedz Link
piegucha Re: 10 18.02.15, 15:04 A ja juz wiem, nie wytrzymalam i doczytalam kto to taki jest w komiksach. Nie bede nic pisac poza tym, ze bedzie ciekawie Odpowiedz Link
piegucha Re: 11 24.02.15, 00:16 jak sie dzieci bawia, to raczej nie moze wreszcie cos dobrego na jakis czas im sie bedzie dzialo? Odpowiedz Link
piegucha 12 02.03.15, 06:55 Kurka, 2/3 jak nie ten serial. Ale juz koncowka po staremu Kto podpinkolil spluwe? Czyzby ta z plecakiem miala kogos za sciana? I czy nasi rzeczywiscie przejma Aleksandrie? Carol byla dzis boska! Ale sciemniala! I tylko brody Ricka zal. Normalnie taki gladki lalus stracil sporo ze swojego uroku Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 12 02.03.15, 21:39 Rick mógł chociaż włosy zostawić! A takiego całkiem brodatego to go nie lubiłam . Ciekawam gdzie ta laska z plecaczkiem łazi. Może ci co zostali wygnani to jej rodzina i nosi im prowiant alboco? Carol najboskiejsza z nich wszystkich . No i w tym sweterku jak po prostu starsza pani wyglądała . Z tekstu do Daryla, czy się wymył umarłam . Ten cały prawie-porucznik to kawał ćwoka i coś czuję, że przez niego całą Alexandrię szlag trafi, czyli "nasi" ją przejmą . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 12 02.03.15, 21:45 Aaa i jeszcze potencjalnym zadymiarzem może być mąż tej babki co Rickowi jego piekne loki obcięła . Odpowiedz Link
piegucha Re: 12 02.03.15, 21:54 Prawie porucznik to Ci chodzi o syna pani kongresmen? To jakis znowu chory jak gubernator, co se uwiazuje zombiki jak jednooki spogadal na glowy w akwarium. Chyba masz racje z ta plecakowa. Ten zombik spod dywanu to przeciez podlozony byl. A maz to wiadomo, ze pierwszy do odstrzalu Mnie sie tam Rick z broda bardziej podobal, ale mnie sie ogolnie brody podobaja Szkoda, ze juz tylko 4 odcinki do konca i cos mi sie wydaje, ze jednak przejma Aleksandrie, bo tytul finalowego odcinka Conquer. Hmmm, i mam jakies przeczucie, ze za tydzien ktos zginie, ale nie bede pisala dlaczego bo chodzi o Talkin Dead i pozniej sie na mnie obrazacie Czemu tydzien ma az 6 dni???? Tyle czekania do niedzieli Odpowiedz Link
piegucha Re: 12 02.03.15, 21:54 Aaaa, po prostu padlam jak Carol wspominala, ze brakuje jej meza Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 12 02.03.15, 22:26 Ogólnie Carol wygrała cały ten odcinek . Jak na początku ściągała z siebie karabin to se pomyślałam WTF?? Co ona taka sierota??? I potem te jej miny i gesty, no jak opóźniona jakaś . A występ przed kamerą, jak to ona gotowała i prała i była zastępczą mamą . I teksty o mężulku . Się wszyscy zdziwią jak zobaczą jej prawdziwe oblicze . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 12 02.03.15, 22:30 Nic nie pisz o umieraniu kogokolwiek babo . Mądrala Talkingów się naogląda i tu potem szpanuje . A poza tym jak nie chcę, żeby ktokolwiek umierał. Znaczy jak już musi to ktoś wiesz mało potrzebny jak np ten kolo z fryzurą na czeskiego piłkarza z lat 80tych co udawał uczonego. Ja już się tego przejęcia Alexandrii doczekać nie mogę . Odpowiedz Link
piegucha Re: 12 02.03.15, 23:54 No juz dawno nikt nie umarl, wiec chyba czas. A nie wiem kto, po prostu zapowiedzieli, ze ktos z obsady sie pojawi w programie, ale niespodzianka kto. A zwykle niespodzianka to oznaka, ze juz trup Tak, Eugen moglby pasc albo Abraham czy lalunia, jakos dalej ich nie lubie i nic juz nie wnosza do odcinkow. tak, tak, te slodkie minki Carol!!!!!!!!! Ja taka slaba, a oni tacy mili, ze sie mna zajeli... tak, a ona tak samo zabojcza jak Rick Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 12 03.03.15, 08:14 Wiesz rudy albo lala to przydatni są, więc może lepiej niech żyją . Ja się zawsze boję, że zginie ktoś z tych ważniejszych... Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 12 03.03.15, 08:51 Rick z brodą mikołaja wyglądał jak lump, ale teraz z dupcią niemowlaka to prawie jak justin bieber Ale włosy brudne strąki też słabe. Najlepiej mu z 3 dniowym zarostem! Skąd u was takie zamiłowanie do "zapuszczonych" facetów ? hahaha Odpowiedz Link
piegucha 13 09.03.15, 03:09 Cholibka, usmiechajacy sie Rick jakos tak dziwnie wyglada Nie umiem sie przekonac, przynajmniej wzrok ma dalej metny jak za czasow brody Carol dalej wymiata, jak tego malego nastraszyla to sobie pomyslalam o Sofii, ile to sie zmienilo od tego czasu. No i na koniec moi ukochani Bee Gees!!!!!!!!! Czyli nikt nie zginal, w Talking Dead na kanapie siedzi Jessie, ale juz nic nie bede Wam mowic Hmm, przynamniej ksiadz za tydzien wroci i chyba cos sie bedzie dzialo, bo nieco mi juz brakuje normalnej akcji. No i o co biega z tym W na czole walkera? Ma ktos pomysla? Tylko konia zal Ale chyba kazdy kon w tym serialu konczy jako danie glowne Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 13 10.03.15, 21:32 No sielankowo było . Też się zastanawiałam gdzie księżulek i pseudo naukowiec. Z tym W to mi się skojarzyło z tym miasteczkiem gdzie rządził Gubernator. Woodbury tak? Ale nie przypominam sobie, żeby oni tam znakowali szwendaczy. A może to ten synek-psycholek pani prezydent tak naznacza sobie. ale dlaczego byłoby to W? Nie mogę uwierzyć, że Daryl dał się motocyklem przekupić . Pewnie jak sprawa się rypnie to jego najbardziej będzie bolało... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 13 10.03.15, 21:34 A pioseneczka na koniec boska. Taka słoneczna, pogodna a tu zombiak za płotem i Rick w niemalże uniesieniu . Oni inaczej nie potrafią. Oni są ćpunami zombiakowymi . Odpowiedz Link
piegucha 14 16.03.15, 03:02 Aniuta, Abraham chyba specjalnie dla Ciebie A to bydlaki z tych z Aleksandrii, kazdy dla siebie. Tak to sie dziwie, ze tak dlugo pozyli. Biedny Noah, straszna smierc Jednak pani kongresmen zastanawia sie czy dobrze ze nasi zajmuja miejsce jej ludzi. Moze ktos ja niedlugo zastapi? No i Eugen wreszcie sie pozbieral! Jestem pod wrazeniem! A to skurczybyk z ojca Gabriela, sam taki "swiety" a innym robi wokol dupy Tara chyba jednak nie przezyje, bo grobow az 4 Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 14 16.03.15, 22:03 Noah Gabriel gadał jak potłuczony; jakby do mnie przyszedł to bym go za niespełna rozumu wzięła. No ale rację ma. A gdyby ci z Aleksandrii takie cipy nie byli to nikt by nie musiał ich zastępować o . Abraham się pozbierał, Eugen się pozbierał. Super. Carol mnie troszkę wścierwiła. Niech sama zabije doktorka a nie Rickiem się wyręcza. Odpowiedz Link
piegucha Re: 14 16.03.15, 22:14 Aniuta, a co Ty sie nie zachwycasz torsem Abrahama???? Przeciez tak Ci sie w nocnych ujeciach z Rosita podobal, a tu takie dobre oswietlenie i nic? Jakby do mnie ktos przylazl i zaczal gadac to szatanie to chyba bym juz nie sluchala. Rick i reszta nieco maja za uszami, ale zawsze o siebie walcza, a Gabriel to egoista straszny, po tym jak sie zamknal w kosciele i nie wiadomo ilu ludzi zginelo jak on robil w gacie ze strachu o siebie. A Ci z Aleksandrii nie lepsi, jak tacy sami egoisci co Gabriel. Ej, Carol chodzilo o to, ze Rick to zrobi zgodnie z prawem, a ona musialaby jak w wiezieniu potajemnie, noca, etc. Odpowiedz Link
agniecha-hexa Re: 14 17.03.15, 19:09 ale mnie pseudo ksiadz wnerwilll,zeby go Megi na spacer wziela Odpowiedz Link
piegucha 15 23.03.15, 21:29 Zaczne od konca. Za tydzien final Ale na pocieszenie, ma tym razem trwac az 90 minut! Co do tego odcinka, wreszcie sie sporo dzialo! Choc te ich wspominki, sapania, myslenie, wpatrywanie sie w sufit, za duzo psychologii jak dla mnie. Najciekawsze wczoraj bylo to czego bylo najmniej czyli Daryl i Aaron i ten rozczlonkowany walker i kobita przywiazana do drzewa. Cos mi sie wydaje, ze ona byla jeszcze normalna zywa jak ja przywiazali, bo przeciez zombik nie zje zombika. Nigdzie nie czytalam, ale cos mi sie wydaje, ze te zombiki z W to moze sa wlasnie dzielem kogos, ze je jakis psychol zaznacza na czole, ze to on zabil ta osobe i przerobil na walkera. Mam nadzieje, ze w finale Morgan sie pojawi bo ta jedna jego migawka na koniec ktoregos odcinka to zdecydowanie za malo! No i ciekawe kto zginie, bo final bez smierci jednej z glownych postaci to nie final. Byle mi tylko Carol nie zalatwili, bo sie wsciekne! Odpowiedz Link
agniecha-hexa Re: 15 24.03.15, 16:53 ale nerwowy Rikitiki kurna wpienia mnie ten los z osady co niby taki odwazny i tak staral sie zeby wszyscy przezyli jak byli na akcji. Glen mogl go do plotu przywiazac. No i ciekawe co z ksiezulkiem bedzie czy zostana w osadzie czy nie. No i ktos sie niezle zabawia sztywniakami . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 15 24.03.15, 22:11 Rikitiki zaćmiony przez babę, pipki mu się chce mocno widać, to i gada jak potłuczony . Nie kumam tylko dlaczego Michonne mu dała w łeb. Żeby do ochronić? Ciekawe czy dowiemy się we finale co to za psycho znakuje szwendaczy i tę babę przywiązał do drzewa. No i Coral się zakochał hłe hłe hłe. Denerwuje mnie ten brak Morgana. Mam świadomość, że gdzieś tam jest, że to wszystko widzi, przypatruje się itp, ale cholera mógłby się już objawić w końcu. Dobrze, że ten finał taki długi będzie to jakoś przeboleję tą straszliwa rozłąkę, która nas czeka... Odpowiedz Link
piegucha Re: 15 24.03.15, 22:20 Carl, bo jak czytalam to myslalam, ze piszesz o Carol Przerwa bedzie, ale juz tydzien temu zaczeli prace na planie 6 sezonu! wiec przynajmniej wiemy ze wroca Hmm, z tym od znakowania to boje sie, ze bedzie jak z Michonne, ze mignie na koniec odcinka i tyle. Nawet nie zdawalam sobie sprawy z jakim wyprzedzeniem oni to wszystko kreca, ale Carl byl w Talking Dead i mowil, ze scene w drzewie krecili w Halloween! Michonne to mysle, ze Ricka walnela w leb, zeby sie uspokoil i na chlodno przemyslal wszystko, bo moglo sie zle skonczyc jak wyciagnal bron. No i Jessie mu podpasila, ale nie wiem czy z Twoich powodow czy moze jak ja zobaczyl z maja Judith? Przeciez Rick to taki rodzinny facet, jak w pierwszym sezonie szukal zony i synka. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 15 24.03.15, 22:29 Piszę Coral, bo np... Jest tego całe mnóstwo . Może i on rodzinny kiedyś był. Teraz, po takim czasie, to im wszystkim już równo na dekiel bije... Odpowiedz Link
piegucha Re: 15 24.03.15, 22:59 Ciemna jestem albo co, ale tego Coral dalej nie kumam Zreszta z tutejszego Talking Dead to ja mam inne skojarzenia, powiedzonka, etc. Jednak Hameryka i Polska maja inna cala otoczke naszego serialu Odpowiedz Link
piegucha Re: 15 25.03.15, 15:02 Hmm, akurat memow czy jak to sie zwie nie sledze Ale klocic sie nie bede z Toba Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 15 25.03.15, 21:56 Jeszcze mi się przypomniało... Czy wiecie może co to za kawałek był, co Deanna puściła z płyty syna? Odpowiedz Link
piegucha final 30.03.15, 04:49 Uuuuu, ile teraz czekania znowu Ale przynajmniej sporo sie dzialo. Morgan! Wreszcie! Czyli jak go ostatnio zostawili to sie obudzil i znowu jest pozytywnie do swiata nastawiony! Moze bedzie go wiecej w nastepnym sezonie Glena juz spisalam na straty, ale twarda z niego sztuka. Z ojczulkiem to nie kumam, ile takie cos moze miec szczescia? No ile? Ale ze Sasha se z walkerami lezala! Co sie z ta baba dzieje! No i wyjasnilo sie z W, jakies porabane wilki. Biedny czerwony Po zdjeciach z plecaka do naszych dojda i pewnie znowu mury runa, czesc zginie i beda szukac nowego miejsca. Kuzwa i wiedzialam, ze w tych przyczepach sa zombiki, wiedzialam. A jak Daryl gruchnal trzy glowy tym lancuchem to padlam! Boskie bylo Hmm, moze przynajmniej po smierci Rega wszyscy w Aleksandrii sie obudza, ze nie tylko zombiki, ale i ludzie sa niebezpieczni. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: final 30.03.15, 22:08 Cudny finał tylko cholera krótki jakiś . Sasha jak leżała w tym dole to mi się skojarzyło z Alienem, jak Sigourney aka Ripley też tak do obcych się tuliła 1.bp.blogspot.com/-kvLY85wjkgI/T8qR2bNca1I/AAAAAAAADNU/vFkrROXqXKM/s1600/alien-resurrection.jpg . Podoba mi się jak Morgan walczy . Z taką samą gracją jak Michonne . Mina Ricka jak go zobaczył bezcenna . Z tymi wilkami to możesz mieć niestety rację. A swoją drogą straszne pojeby (pardon my french ) z nich. A że w przyczepach umarlaki są to się nie domyśliłam, tylko się zastanawiałam po cholerę te wszystkie puszki tam wiszą. Strasznie się bałam, że Darryl zginie, bym się wkurzyła. Nie wiem za to jakim cudem Glennowi się udało ocaleć! Szczęściarz z niego, chociaż cholera nie wiadomo czy który umarlak go tam nie dziabnął czasem... Carol z zapiekanką i kosą przy gardle faceta wyższego od niej o metr boska . Gabryś się w końcu doigra jak się nie zmieni. Zresztą nawet jak się zmieni to mnie wkurzać będzie . To ile czekamy? Odpowiedz Link
piegucha Re: final 30.03.15, 22:26 nie mowili dokladnie, ale domyslam sie, ze ja zawsze premiera nowego sezonu bedzie we wrzesniu czy pazdzierniku Odpowiedz Link
piegucha spin off 30.03.15, 05:25 Bedzie nowy serial! Fear the Walking Dead, o poczatkach apokalipsy z supelnie nowa obsada, start w lecie. Hmm, ciekawe czy bedzie tak samo dobre czy jednak nic nie przebije oryginalu? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: spin off 30.03.15, 22:09 A ci sami ludzie będą za ta produkcję odpowiedzialni? Wiesz scenariusze, reżyserie itp . Odpowiedz Link
piegucha Re: spin off 30.03.15, 22:25 A skad mam wiedziec Tyle co wiem napisalam, moze gdzies na necie jest jakies info? Po prostu w czasie finalu ostro reklamowali i tyle. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: spin off 30.03.15, 22:29 Zazwyczaj jak reklamują to gadają, że producentów czy twórców tego i tego, więc myślałam że tu też powiedzieli . Odpowiedz Link
piegucha Re: spin off 30.03.15, 22:31 www.youtube.com/watch?v=unWdvWPmiPk takie promo, a w Taking Dead powiedzieli dodatkowo, ze zupelnie nowa obsada Odpowiedz Link
aniuta75 Re: spin off 30.03.15, 22:37 Przesyłający nie udostępnił tego filmu w Twoim kraju. Tu chodzi o ten kilkunastosekundowy trailer? Czy może coś dłuższego jest? Odpowiedz Link
piegucha Re: spin off 30.03.15, 22:38 moje "ulubione" haslo jak chce cos polskiego obejrzec tak, jakies 15 sek i tyle Odpowiedz Link