aretah 26.07.10, 22:03 nie chciałam tego pisać w smutnym wątku claire przeczytałam pomyślałam sobie tak: dotąd nie wierzyłam za bardzo ale teraz wierzę ciesze się, ze się tu odnalazłam i mimo, ze wolałabym aby TAMTO trwało to dobrze, ze jesteście Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bursztynula Re: dobrze 26.07.10, 22:12 też tak mam a zwłaszcza, że dzień dziś taki sobie, pod różnymi względami... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: dobrze 26.07.10, 23:20 Miło Was czytać, Dziewczyny. Podstawiać kubki ! Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: dobrze 27.07.10, 00:39 Nieee, na dziurawiec z nutą rumianku, Niejadku Kolorowych snów Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: dobrze 27.07.10, 11:14 5:27 ?! Rany, dowiedziałem się dzięki Tobie, że w przyrodzie występuje taka godzina. Choć z 2-giej strony, jak głosi przysłowie 'kto rano wstaje ten leje jak z cebra' Już po jutrzni, Heliś ? Odpowiedz Link
hellish.monster Re: dobrze 27.07.10, 11:20 O godzinie 5:27 to ja już po porannym prysznicu i śniadaniu, więc Ty mnie nie denerwuj taki lajf szarego robola... Z laniem jak z cebra rano, to się zgadza jak nic Hellish.monster i jutrznia? Psssssssssssssssssst... coś nie teges... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: dobrze 27.07.10, 12:11 No to krew Twoją długo leją katy. Ja mogę siedzieć do 2-giej, ale codzienne wstawanie typu 7-ma, czyli kiedy ranne wstają zorze to dla mnie golgota. Aaa fakt, nie powiązałem elementarnych faktów, więc jak Heliś Monster to prędzej chyba ... www.youtube.com/watch?v=lrV9NTAXkMU Odpowiedz Link