laskabezpaska 30.08.17, 22:47 boszeeeeeeeeeeee jęczą i jęczą , nic im się nie podoba sami też nic nie napiszą .......... tylko krytykują mam ich w nosie :P Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inkaka75 Re: Chyba przestanę pisać na nieśmiałych 30.08.17, 23:05 Lasko to towarzystwo wzajemnej adoracji 😃 tak sztywni i poważni, że aż trochę boli... Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chyba przestanę pisać na nieśmiałych 30.08.17, 23:11 adoracji ??? chyba nie podyskutowali by na bardziej przyziemne sprawy tylko wątków nie ma im kto takich zakładać, a ja się chyba ze swoimi wygłupiłam i dziś podle się z tym czuje Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chyba przestanę pisać na nieśmiałych 30.08.17, 23:18 Daj spokój...niech sobie piszą przewody jak habilitacyjne 😃 ja poważnych rzeczy mam mnóstwo w pracy, tutaj wolę się pośmiać i miło spędzać czas😃 nie wiem dlaczego niesmiali i samotni sa tacy poważni a momentami wręcz wyniośli... Padam już Łasko, spokojnej nocy życzę i do miłego 😃 Odpowiedz Link
piotrr38 Re: Chyba przestanę pisać na nieśmiałych 16.01.19, 20:30 o rany rany dawno mnie tu nie było :) Odpowiedz Link