colette 24.10.08, 20:06 poprzedni wątek był już za długi i źle się go czyta (a przecież tyle się tam dzieje! ;-)), wiec zkładam nowy wątek w którym możemy kontynuowac fochy lub podjąć nowe tematy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laptopek Re: problematyczny rozmiar 24.10.08, 21:26 kontynuuję dalej focha. a w ramach gadania samej ze soba napiszę że w końcu siedze od tygodnia pierwszy wieczór w domu. nikt mi nie gdera, siedze i ogladam najbardziej debilny program misyjny w tv ;-) jak ja lubie takie lenistwo. a jutro mam spotkanie klasowe po 20latach. i to by bylo na tyle. to pisalem ja - laptopek. Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: problematyczny rozmiar 24.10.08, 21:35 a jak należy rozumieć to "gadanie samej ze sobą"? mam Ci nie odpisywać, czy jak? ;-) Nie mów że oglądasz lodziarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: problematyczny rozmiar 24.10.08, 21:39 gadanie samej ze soba bo myślałam że Cie już nie ma ;-) tak. ogladam. pierwszy raz. ciagle czytalam w necie ze tam ostra jazda doda-steczkowska i ktos tam jeszcze wiec postanowilam korzystajac z okazji ze w piatek jestem w domu ze ogladne a tu grzecznie jak w przedszkolu. bleeee..... Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: problematyczny rozmiar 24.10.08, 21:41 no to wyrazy współczucia - twoje poświęcenie poszło na marne. W Przerzuć może na fabrykę gwiazd tam jakiś dziwaczny człowieczek o jeszcze dziwaczniejszej ksywce jeździ po uczestnikach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: problematyczny rozmiar 24.10.08, 21:44 a tego jeszcze nie ogladalam. a cos tam sie dzieje? ale chyba nic ciekawego skoro na pudelku nie pisza :-))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: problematyczny rozmiar 24.10.08, 21:46 właczyłam na chwilkę, ale zaraz przełączyłam. nie znam gościa i nie wiem co on za jeden, ani czemu siedzi w jury, ale jest tak wkurzający, że patrzeć się nie da Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: problematyczny rozmiar 24.10.08, 21:49 na tvn24 szkło kontaktowe zaraz bedzie to sobie przełacze Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: problematyczny rozmiar 24.10.08, 21:50 to dobry pomysł, pewnie znowu pokażą jakąś "oczywistą oczywistość" :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: problematyczny rozmiar 24.10.08, 21:52 przyńdź do mnie to Ci pożyczę! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nixie Re: problematyczny rozmiar 24.10.08, 21:52 a tak w ogole to dobry wieczór sasiadki. Na chwilkę jestem, ale się przywitam coby ludzie pomysleli, że liznęłam troche wychowania :) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: problematyczny rozmiar 24.10.08, 21:54 e tam! i tak poza nami nikt tu nie bywa, a my zdanie o Tobie mamy już ustalone! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nixie Re: problematyczny rozmiar 24.10.08, 21:55 nie pytam, nie drążę tematu... nie rozwijajmy go i nie wchodzmy w szczegóły :) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: problematyczny rozmiar 24.10.08, 21:56 A DLACZEGO? warto rozmawiac ;-))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nixie Re: problematyczny rozmiar 24.10.08, 21:57 Dlaczego i Warto rozmawiać to jakies nowe programy w tv? Zglosze sie tam! Odpowiedz Link Zgłoś
nixie Re: problematyczny rozmiar 24.10.08, 22:00 jankiem p? hmmm... pozno jest i moje trybiki w mózgu sie ociągają. kto to jest janek p.? Ten pan co ma 10 rodzeństwa? Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: problematyczny rozmiar 24.10.08, 22:02 nie posiadam informacji na temat liczebności jego rodziny, ale wiem, że pan ma program w tvp, w którym zapewnia, że warto rozmawiać, ale nie obchodzi go co inni mają do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
nixie Re: problematyczny rozmiar 24.10.08, 22:04 dobre... :) Napisze do niego list, zeby na ten wlaśnie temat poprowadził program. Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: problematyczny rozmiar 24.10.08, 21:57 czyżbyś miała coś na sumieniu? ;-) Spoko, nie masz się czego obawiać (przynajmniej z mojej strony) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: problematyczny rozmiar 24.10.08, 22:00 spokojnie nixie, grzeczna jesteś, dobrze wychowana, gofra jesz ładnie nożem i widelcem. normalnie pełen wersal. wiec nie masz sie czego obawiac. złego slowa o tobie nie mozna powiedziec ;-))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: problematyczny rozmiar 24.10.08, 21:54 dzień dobry wieczór sąsiadko Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: problematyczny rozmiar 27.10.08, 21:50 zawartość ukrytą pod poniższym linkiem dedykuję Laptopkowi; mam nadzieję, że to zrekompensuje Ci brak mocnych wrażeń w ostatnim programie ;-) pl.youtube.com/watch?v=C4fLUWKAfMw Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: problematyczny rozmiar 24.10.08, 22:05 nie, kiedyś zaliczyłam parę odcinków kolumbijskiego oryginału i to mi w zupełności wystarczy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: problematyczny rozmiar 24.10.08, 22:07 a ja próbuje ale w głupich godzinach leci i krotkie jest. ale ma cos w sobie co wciąga :-) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: problematyczny rozmiar 24.10.08, 22:09 ciekawe co to takiego? myślisz, że czegoś dosypują do kolejnych odcinków? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: problematyczny rozmiar 24.10.08, 22:10 pewnie jak w reklamach montuja na ułamki sekund jakies obrazki ktorych oko nie łapie a mozg odbiera :-) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: problematyczny rozmiar 24.10.08, 22:13 przekaz podprogowy? super! znasz to: "widziałem się wczoraj ze specem od przekazu podprogowego... ale tylko przez chwilkę!" haha Odpowiedz Link Zgłoś
nixie Re: problematyczny rozmiar 24.10.08, 22:10 Zmykam dziewczynki, milego wieczoru Wam zyczę i wszytskim tym, którzy to czytają, ale nie smią sie wciąć w nasze cięte riposty i skrzący sie dowcip :) PS. foch nas jeszcze nie opuszcza jak rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: problematyczny rozmiar 24.10.08, 22:11 foch ma sens tylko wówczas, gdy kogoś obchodzi... ;-) Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: problematyczny rozmiar 24.10.08, 22:12 kolorowych snów nixie. a foch minie tylko po gofrach :-)))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: problematyczny rozmiar 24.10.08, 22:15 laptopek napisała: > a foch minie tylko po gofrach :-)))))))))))))))))))))))))))) a ja myślałam, że gdy marnotrawne koleżanki powrócą i się wytłumaczą ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: problematyczny rozmiar 24.10.08, 22:16 tak wlasnie powroca wytlumacza sie i zaprosza na przeprosinowego gofra ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: problematyczny rozmiar 24.10.08, 22:17 albo chociaż bułke w kerfurze ;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: problematyczny rozmiar 24.10.08, 22:22 albo chociaż niech wrócą?? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: problematyczny rozmiar 24.10.08, 22:18 będę uważnie śledzić to forum niecierpliwie oczekując pojednania! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: problematyczny rozmiar 24.10.08, 22:20 głodnaś? tesco jeszcze otwarte ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: problematyczny rozmiar 24.10.08, 22:21 magiczna godz 22.22 nadchodzi, chyba sie oddale na nocny spoczynek Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: problematyczny rozmiar 24.10.08, 22:25 pójde głodna spac niczym murzynek w afryce tak mi sie przypomnial w zwiazku z murzynkiem brzydki kawal, jak jeste delikatna to nie czytaj :-) - co zrobi murzynek jak zje banana? - białą kupe. Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianowlosa Re: problematyczny rozmiar 25.10.08, 19:23 Zgodnie z ww życzeniami - zjawiam się i nie znikam .... Czego w ramach przeprosin oczekuje Szanowne Koleżeństwo? Odpowiedz Link Zgłoś
blue73 Re: problematyczny rozmiar 25.10.08, 20:54 Miedziaa - chyba oczekują gofra.. robimy zrzutę? Bo mnie też nie było... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianowlosa Re: problematyczny rozmiar 25.10.08, 21:06 Oki A dużo tych gofrów konsumują? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianowlosa Re: problematyczny rozmiar 25.10.08, 21:47 Udaję się na kontemplacje - co zrobić z jutrzejszą nadprogramową godziną Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: problematyczny rozmiar 26.10.08, 08:16 jak za własne to jeden mały suchy. a jak za cudze to wieeeeeelki z bitą śmietaną, owocami, polewami i co tam jeszcze maja :- ))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianowlosa Re: problematyczny rozmiar 26.10.08, 11:08 A owocki jakie preferujesz? A Twoje kubki smakowe na jakie polewy są najbardziej wrażliwe? Rozmiar goferka też poproszę. Muszę się jakoś przygotować Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: problematyczny rozmiar 26.10.08, 14:50 preferuję wszystkie polewy i wszystkie owoce. jedynie nie lubie gofrów z marchewką i polewą musztardową :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianowlosa Re: problematyczny rozmiar 26.10.08, 16:43 Zdecydowanie Twoje uściślenie, w kwestii gofrowych dodatków, bardzo mi pomogło ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mojave777 Re: problematyczny rozmiar 27.10.08, 09:24 Postulat. Proszę już więcej nie publikować postów o tytule "Problematyczny rozmiar". Taki tutuł sugeruje mi bowiem, że będziemy rozmawiać o piersiach forumki, które według niej są za duże. Ja będę przekonywał, że pewnie są odpowiedniej wielkości, na forum znajdą się zdjęcia, porady, sugestie, sposoby na sprawdzenie jędrności. Zrobi się tutaj punkt wymiany informacji na temat biustu ( nawet ja wyślę swój) i ogólnie będzie miło, pikantnie i lubieżnie. Czyli będzie wspaniale.... Ale może, żeby zainspirować temat na temat biustu - ja uważam,że mam w sam raz - no może trochę mniej jędrny niż Szwarceneger, ale pracuję nad tym... eM. ___ Here: every eye is a mirror Here: every act is a crime Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: problematyczny rozmiar 27.10.08, 11:26 a koledze tak wszystko sie kojarzy? a fe.... Odpowiedz Link Zgłoś
mojave777 Re: problematyczny rozmiar 27.10.08, 14:18 > a koledze tak wszystko sie kojarzy? a fe.... Zaraz tam "A fe"! Zwyczajny, zdrowy mężczyzna... eM. _ Here: every eye is a mirror Here: every act is a crime Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: problematyczny rozmiar 27.10.08, 14:28 przypomnial mi sie kawal. przychodzi facet do seksuologa, lekarz rysuje mu na kartce kolo i pyta -co to jest facet mowi - dupa lekarz rysuje trojkat i ponownie pyta facet odpowiada -dupa lekarz zaskoczony rysuje kwadrat i ponowni pyta a pacjent znowu mowi ze to dupa. lekarz mowi -pan jest zboczony a facet -ja? a kto mi tu takie swinstwa rysuje?????? Odpowiedz Link Zgłoś
mojave777 Re: problematyczny rozmiar 27.10.08, 14:45 Aluzyje zrozumiałem... Ja napisałem coś o swoim biuście. Kto następny? eM. ___ Here: every eye is a mirror Here: every act is a crime Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: problematyczny rozmiar 27.10.08, 17:59 mojave, jako "matka złożycielka" tego wątku mogę Cię zapewnić, że jeżeli chodziło rzeczywiście o rozmiar jakiejś części ciała, to nie był to biust! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mojave777 Re: problematyczny rozmiar 27.10.08, 20:02 Czyżby chodziło o pośladki? :) eM. ___ Here: every eye is a mirror Here: every act is a crime Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: problematyczny rozmiar 27.10.08, 22:08 lepiej niech nie zgaduje bo cos brzydkiego wymysli Odpowiedz Link Zgłoś
mojave777 Re: problematyczny rozmiar 28.10.08, 09:20 Poproszę o jakąś podpowiedź. eM. ___ Here: every eye is a mirror Here: every act is a crime Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianowlosa Re: problematyczny rozmiar 28.10.08, 15:22 Czy chodzi o część ciała dłuższą niż szerszą, która ma końcówkę a końcem bez końcówki jest przyczepiona do reszty ciała? Odpowiedz Link Zgłoś
mojave777 Re: problematyczny rozmiar 28.10.08, 16:31 Nos? Jeśli ktoś ma pryszcza to można go nazwać "końcówką":) eM. ___ Here: every eye is a mirror Here: every act is a crime Odpowiedz Link Zgłoś