anisua 02.01.05, 14:34 tym, którzy nas nie znają posłuchajmy tych ,których my nie znamy... Konrado miał założyc taki wątek chyba wczoraj a kilka nowych twarzy przybyło.... więc kto pierwszy)))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konrado80 Konrad 02.01.05, 14:48 a ja mam 24 Warszawa Elektryk Obsługa techniczna biurowca Politechnika Warszawska wydzial elektryczny Odpowiedz Link
juliaxix JuliaXIX 22.03.05, 08:25 hej jestem nowa, studiuję na UW, jestem Warszawianką z przypadku ;> Rodzice nie dojechali na czas na poród do Białegostoku ale lubię to miasto, choć miałam już niemiłą przygodę niestety pozdrowionka dodaję to forum do ulubionych. z przyjemnością czytam posty już od jakiegoś czasu, a teraz się dołączam Odpowiedz Link
dzejkob1976 Re: JuliaXIX 31.03.12, 16:58 Hej . Jestem tu nowy ... Kuba . Tarnowianin z urodzenia rzeszowianin z przypadku wiek 36 lat ... Jak ktos bedzie chcial poznac to gg 6188563 Odpowiedz Link
pulsarkowy pulsarkowy 03.05.05, 18:09 28. lublin. nierealista. marzyciel. piwoholik. netmaniak. jednostka wybitnie nieprzystosowana do swiata wspolczesnego. slepo ufny ludziom. (co sie czasem msci niestety...) Odpowiedz Link
kaja76 Re: pulsarkowy 06.05.05, 22:10 ej, to prawie jak ja -> 28 (w czerwcu stuknie 29, o mamo...) -> stolyca -> marzycielka (czasem straszliwa ) -> piwoholik nie bardzo, raczej czajoholik -> troszke netmaniak -> jednostka czasem nieprzystosowana do swiata wspolczesnego -> bardzo ufna, co faktycznie niestety czasem sie msci... ale inaczej nie umiem -> natural born optymist Odpowiedz Link
olenska Olcia 26.09.06, 17:46 24 lata. 22 lata w Sopocie, znaczy sie, od urodzenia. 2 ostatnie lata w kraju nad oceanem Pracuje w administracji Cechy charakterystczne: rozowe wlosy, 184 cm wzrostu i glosny smiech. Szczesliwy singielz wyboru! Odpowiedz Link
marklips Re: Olcia,Hallo Aleksandra?Pozdrowienia z Berlina 10.10.06, 20:49 olenska napisała: > 24 lata. > 22 lata w Sopocie, znaczy sie, od urodzenia. > 2 ostatnie lata w kraju nad oceanem > Pracuje w administracji > Cechy charakterystczne: rozowe wlosy, 184 cm wzrostu i glosny smiech. > Szczesliwy singielz wyboru! ___________ Pomysl tego tematu swietny. Naprawde,jestes tak wysoka? Szkoda ze tak daleko od Berlina. Odpowiedz Link
zoskaanka Zoskaanka 02.01.05, 14:49 skoro tak się wszyscy czaicie i tylko Anisua się przedstawiła, to ja się dołożę Anka Warszawa nauczyciel jęz. angielskiego/tłumacz - choć w życiu robiłam dużo innych rzeczy jak ktoś chce wiedzieć więcej, to "koniec języka za przewodnika" ))) Odpowiedz Link
iwona2727 Iwona 01.02.05, 22:49 tak wlasnie mam na imie.. lat, hm 32, mieszkam i pracuje w Krakowie, Odpowiedz Link
batheba Re: Iwona 25.09.05, 22:02 Na tym forum po raz pierwszy ale chyba częściej bede tu wpadał - tematyka mi "odpowiada" -Marcin -33 lata -Kraków - księgowy Jak na spotkaniach AA, hahah Odpowiedz Link
elianna Re: Iwona 26.08.07, 18:43 Tu Ania. Prawie rycząca trzydziestka Bez nałogów. Odkąd przestałam namiętnie obgryzać paznokcie Pracuję jako redaktorka w prasie. I trochę w kulturze. Uwielbiam góry, dobrą książkę i jestem zakręcona na punkcie Krakowa, choć mieszkam kilkaset kilometrów dalej na wschód. Ponura prowincja, a co Wpadłam tu przez przypadek i chyba zostanę, bo z sympatycznego towarzystwa z własnej i nie przymuszonej woli się nie rezygnuje Odpowiedz Link
wojtekviki Re: Iwona 03.11.08, 19:34 Mam na imię Wojtek,lat 52,od 4 lat po rozwodzie,też obgryzałem panokcie,długie lata,,i gdy przeczytałem na forach,o kobietach które patrzą mężczyznom na palce(paznokcie)zmobilizowałem się i nie!!! obgryzam,odrosły bardzo pięknie,jestem z nich dumny,w sklepie bez trudu podnoszę z lady drobne,gdziekolwiek bym nie był,nie chowam dłoni,a wręcz przeciwnie eksponuję je,są zadbane. Odpowiedz Link
jumar1 Jumar 02.01.05, 14:52 25 lat Lubliniec (obecnie) handlowiec własna firma studia budownictwo(4 lata)...a obecnie bankowośc i finanse(2 rok) ...znalazłem metryke) Odpowiedz Link
klauduss89 Re: Jumar 29.12.10, 22:15 jumar1 napisał: > 25 lat > Lubliniec (obecnie) hey, czy firmą którą masz jest salon telefonów komórkowych na rynku lublinieckim? Pytam, gdyż poszukuję tego Pana pozdrawiam! Odpowiedz Link
mr_maks Re: Przedstawmy się .. 02.01.05, 15:09 21 lat Chyba jestem najmlodzy? student ponac najbardziej przyszlosciowego kierunku (w kazdy artykule tak pisza,ale nie mam po nim pracy) miejsce zamieszkania: W-wa Lubie winogrona, arbuza, potrawy z ziemniaków i ... ogórki )))))))))) Odpowiedz Link
mr_maks Re: Przedstawmy się .. 02.01.05, 15:16 anula001 napisała: > jaki kierunek? biotechnologia Odpowiedz Link
indiana20 Re: Przedstawmy się .. 09.09.05, 09:14 najbardziej przyszlosciowy mowisz/piszesz... no ja mam nadzieje..tez biotechnologia-i...jeszcze mlodsza..przed 20-tka ale tylko do pazdziernika uwielbiam rozmwaic z ludzmi..mecze wywoadami na temat filmow ksiazek sportu a po trunkowym preludium refleksjami ogolnorozwojowymi o wszystkim Odpowiedz Link
skandynawska.zorza.polarna Re: Przedstawmy się .. 23.07.07, 15:09 Iza 20 lat skończę w grudniu (więc jeszcze młodsza;P) lubię jeść (choć nie widać po mnie-1,64 cm wzrostu i 54 kilo wagi ), robię bardzo dobrą pomidorową i spaghetti a także zapiekankę makaronową z tuńczykiem nie lubię upałów, wolę zimę ufna wobec obcych, przez co wychodzę czasem na naiwną, ale uczę się od życia jak żyć (tylko na własnych błędach) uzależniona od muzyki, słodyczy, dobrej kawy/herbaty i (niestety) komórki... Odpowiedz Link
nephilim79 Re: Przedstawmy się .. 21.08.07, 14:26 Michał, Gdynia, rocznik w nicku, fan muzyki, robię świetne spaghetti z indykiem, uwielbiam rower, chętnie nawiążę kontakt z tubylcami Pozdrawiam. Odpowiedz Link
a.kopiko1 Re: Agnieszka 11.02.05, 23:23 chyba oboje jesteśmy najmłodsi też mam 21 lat studenkta kosmetyki Warszawa Odpowiedz Link
mr_maks Re: Agnieszka 11.02.05, 23:26 a.kopiko1 napisała: > chyba oboje jesteśmy najmłodsi też mam 21 lat > studenkta kosmetyki > Warszawa Nawet jesli nie najmlodsi to na pewno w tym samym wieku ) Tez mam wiele wspolnego z kosmetykami Odpowiedz Link
magda030422 Re: Agnieszka 13.12.11, 20:31 Witam, podejzewam, ze jednak to ja jestem tutaj najmlodsza xxx a co o mnie mam 19 lat prawie od roku mieszkam w Londynie pracujac i uczac sie. Interesuje mnie muzyka, gastronomia, dobra ksiazka i romantyczne filmy. Juz drugie swieta bede obchodzila bez rodziny, samotnie. Zycie mnie nie rozpieszcza, ale nadal mam nadzieje, ze los sie do mnie usmiechnie Odpowiedz Link
md0512 OK. To ja się przedstawię tak...: 02.01.05, 15:23 md.symboliczna.net md.symboliczna.net/forum (ale to nie jest konkurencja ) Odpowiedz Link
anula001 OK, poddaje sie:) 02.01.05, 15:25 Ania, Torun, 28 l, anglistka, cos jeszcze ktos sobie zyczy wiedziec? to pytac Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: Przedstawmy się .. 02.01.05, 15:28 Basia - 22 lata (skończone w Sylwka hehehe) - Warszawa - studentka Anglistyki na UW (chyba kilka osób ma tu coś wspólnego z językiem) - nie pracuję, ale pracy intensywnie szukam - bo studia są wieczorowe i kosztują duuuuużo - zainteresowania: psychologia, polityka, media i inne - ulubione zajęcie: słuchanie ludzi, rozmowa, "podpuszczanie" ludzi DDD Odpowiedz Link
mr_maks Re: Przedstawmy się .. 02.01.05, 15:41 Zapomnialem o najwazniejszy przy tym przedstawianiu Bedziecie troche zaszkoczeni Adam Odpowiedz Link
lucide Re: Przedstawmy się .. 02.01.05, 15:47 imię: Alicja wiek: 20 lat (skończone w Wigilię ) studentka 2 roku kulturoznawstwa (W-wa) praca: czasem jakieś tłumaczenia (ang, fr), prace tzw biurowe (u rodziców) miasto: 11 km od Warszawy na północny wschód Mr_Maks - nie jesteś najmłodszy Odpowiedz Link
tbnh magda 02.01.05, 17:49 watek zsechl sie juz nieco, a i przepraszam Was bardzo, nie jestem w stanie przebrnac przez wszystkie posty, ale , zeby nie bylo! magda maj 79 od pol roku w wuwua pracuje przy stronach wap'owych i wwww w tym roku skonczone stosunki mdzyn. w toruniu tak smiesznie to wyszlo, wiec dygne jeszcze salonowo.. Odpowiedz Link
mort_subite Re: Przedstawmy się .. 02.01.05, 17:51 Z racji tylko okazjonalnego udzielania się na tym Forum, pozwolę sobie nieco pościemniać (choć wszystko co napisane jest niżej to szczera prawda): imię: apostolskie (a do tego święty człowiek jestem...) wiek: trójka z przodu (nie demonizowałbym tego faktu; wbrew temu, co niektórzy sądzą, po trzydziestce też jest życie i to bynajmniej nie pozagrobowe ;-P ) miejscowość: Szczecin (to już się kiedyś wydało, więc nie będę ściemniał bardziej niż to konieczne ;-P ) praca: na etacie (nawet da się wyżyć, choć z robieniem oszczędności jest już pewien problem) Aha! Ważna informacja - nie jestem anglistą! )) Pozdrawiam Was wszystkich noworocznie i życzę wielu tak wirtualnych jak i rzeczywistych wspaniałości w 2005 roku. m/s Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Przedstawmy się .. 02.01.05, 18:45 ależ Ty kokietujesz, Paweł)) a prawdziwe ) życie rzeczywiście zaczyna się po 30-tce))))) Odpowiedz Link
tbnh Re: Przedstawmy się .. 02.01.05, 18:51 czyli Pawel jednak. zdrowie zdroworozsadkowych rodzicow. a kokieteria? zosienko (wiem, wiem, ze ania, ale moze zostac tak?) zaprzeczam obiektywnie. czytalam, ze masz gardlo plukac WODA UTLENIONA???? Odpowiedz Link
josephine29 Re: Przedstawmy się .. 17.02.05, 13:37 No to się cieszę, że po trzydziestce tez jest życie gdyż wkrótce mnie to czeka. Mam nawet nadzieję, że może będzie trochę fajniejsze niz dotychczas. Pozdrawiam szczecin mam tam rodzinę ale sama mieszkam zdecydowanie bardziej na południe. No i ja tez nie jestem anglistką choć wolalabym chyba tłumaczyc teksty zamiast robić tysiąc nudnych zestawień, które w moim przekonaniu niczemu nie służą. No ale to jest ten mój etat. Odpowiedz Link
mort_subite Re: Przedstawmy się .. 02.01.05, 18:08 tbnh napisała: > zeby nie bylo za latwo, m/s, ę? Hehehe, wiesz, mówi się, że tak naprawdę cieszy nas tylko to, co osiągamy z jakimś wysiłkiem. > Bo ich, jesli dobrze pamietam, 12 bylo? Chyba coś w ten deseń. Niestety zamiast na lekcje religii wolałem chodzić na piwo... Do dzisiaj mi to zostało - "piwa i pacierza nie odmawiam". > ok. o > Judasza Iskariote twoich rodzicow nie podejrzewam. choc.. polacy slyna z > ulanskiej fantazji.. I słusznie, że nie podejrzewasz... ...choć nie da się ukryć, że mieli dziwne pomysły - według pierwotnej koncepcji miałem być Borysem albo Igorem. 8-/ Szczęśliwie moja starsza siostra stanęła na wysokości zadania i wybiła im z głów takie osobliwe pomysły... Odpowiedz Link
megww Re: Przedstawmy się .. 02.01.05, 20:52 hello mam na imi Malgosia lat: 37) i chyba jestem tu najstarsza)) jestem kosmetyczka obecnie uczeszczam do szkoly - Studium o kierunku BHP mieszkam w Bydgoszczy Pozdrawiam wszystkich (nie tylko Noworocznie) i zycze powodzenia (to juz Noworocznie))) Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Przedstawmy się .. 02.01.05, 20:57 witamy, wpadaj częściej i się nie martw, nie jesteś najstarsza))) Odpowiedz Link
amelia131 Re: Przedstawmy się .. 02.01.05, 22:14 Witam Agata, mieszkam w Łodzi i jestem po 40-tce lubie bywać na tym forum - miłe i sympatyczne Odpowiedz Link
kropka_kreska Re: Przedstawmy się .. 02.01.05, 22:54 Widze ze jestem drugą Małgosią na tym forum i w dokładnie takim samym wieku jak Małgosia Pierwsza . Zamieszkuje sobie w Łodzi. Wpadam na to forum czasem - poczytam, poklikam i zmykam )) Odpowiedz Link
monikson Re: Przedstawmy się .. 04.01.05, 18:23 No to teraz ja Zaglądam od niedawna ale się zadomawiam ... Na imię mam Monia, 30-tka za pasem (buuu!), jestem bohemistką, co mi sie w życiu dość rzadko przydaje... mieszkam w Opolu i pracuję w budżetówce Odpowiedz Link
ilia.who Re: Przedstawmy się .. 17.07.08, 12:44 Dzień dobry mam na imię Emilka, mam (...) lata i jestem ciekawa świata. Lubię pić mocną kawę, kabaczki (some day będę je hodowała moje kolory i powietrze po burzy. Pozdrawiam singli z Poznania i w ogóle singli wszystkich. Odpowiedz Link
maraiss Re: Przedstawmy się .. 15.01.05, 21:09 skoro czasem tu bywam to też przedstawię się w stylu mort_subite imienia biblijnego nie mam, ale za to jestem imienniczką matki Romulusa i Remusa)) mieszkam w woj. śląskim jeżeli uda mi sie pokończyć to co pozaczynałam to będę Ally McBeal i Larą Croft w jednym))))))))) poza tym....zawsze staram realizować swoje marzenia, ale nie za każdą cenę...pozdrawiam Odpowiedz Link
maraiss Re: Przedstawmy się .. 15.01.05, 21:26 konrado80 napisał: > Sylwia tez ladne dziękuję Odpowiedz Link
amfenix Re: Przedstawmy się .. 16.01.05, 19:04 Zawitałam tu dzisiejszej nocy/poranka.I zamierzam zostać jesli pozwolicie.W tym roku kończę 32 lata.Jestem Architektem Krajobrazu po Warszawskim SGGW.Prowadze swoją firme.Kiedyś ktoś powiedział,że rynek wtórny jestem)) Szczęśliwie się rozwiodłam w te wakacje.Jestem singlem z doczepką.Doczepka ma 10 lat, jest płci męskiej...Mieszkam 54 km od Wawki. Agnieszka Odpowiedz Link
ins-ka Re: Przedstawmy się .. 16.01.05, 20:44 Witam Kilka dni temu trafilam na to forum i musze przyznac, ze bardzo milo sie Was czyta. Tak jakos swojsko tutaj. Takze moze przygarniecie kolejna singlowa duszyczke? Mam na imie Agnieszka, 25 lat za soba. Mieszkam w Sosnowcu, choc przez ostatnie 7 lat mieszkalam "za granica" w Gliwicach i czastka mnie pokochala slaskie klimaty. W zeszlym roku skonczylam studia na Politechnice i puki co nie mam czasu na szukanie pracy. Pozdrawiam. A Odpowiedz Link
astria1 To pozwólcie żem się dopnę do Was :-) 25.01.05, 11:52 Cóz też mi tak nagle przyszło że mogę o sobie mówić "jedyneczka" Mam na imie Anna i pełnowymiarowe 35 lat Z racji ostatniej rzeczywistości zostałam włascicielem firmy i rządzę sobie teraz "garstą" ludzi . Spodobało mi się określenie ktore tu u jednej z was zobaczyłam więc pisze ze mam "trzy fajne doczepki" ktore mają lat 14, 7 i 3. CZy coś więcej mam pisać ? )) pzdr Anna Odpowiedz Link
k_madame NO TO JA SIĘ TEŻ DOPNĘ:) 01.05.05, 17:11 Kinia krakowianka , 23 latka , studiuję cywilizacje śródziemnomorskie na UJ , pracuję w dystrybucji i reklamieuwielbiam spać i ... dzieci na doczepkę brak nie licząc chrześnicy podrzucanej mi na przechowanieaaa-dysponuje żywym inwentarzem w postaci psa marki jamnik krótkowłosy wabiącym sie Zenek Odpowiedz Link
todeskult Re: NO TO JA SIĘ TEŻ DOPNĘ:) 23.03.09, 20:50 Ciekawe imię dla psa... Zenek... "Zenek, do nogi!!!" Odpowiedz Link
astria1 Re: To pozwólcie żem się dopnę do Was :-) 25.01.05, 12:11 Mieszkam 30 km od Gdyni, jest to Wejherowo Odpowiedz Link
montezka Re: Przedstawmy się .. 27.01.05, 14:56 Cześć a ja dopiero dzisiaj weszłam pierwszy raz na to forum, a to dzięki niejakiemu panu md0512, który zaczął się "udzielać po sąsiedzku" i skrót do Was ma w swojej sygnaturce. Więc jeżeli się nie spodobam, to ewentualne pretensje wiecie do kogo kierować... Mam na imię Ewa, niedawno skończone 31, jestem z Gdańska, z wykształcenia politolog a pracuję jako... ksiegowa . Mam nadzieję, że już niedługo zostanę "pełnokrwistym" singlem z małym przychówkiem w wieku 3 lata i roczek. I znając siebie, to pewnie najpierw się Wam poprzyglądam, zanim zacznę się udzielać Pozdrawiam znad morza, które o tej porze roku naprawdę nie jest ciekawe Odpowiedz Link
eevvaa Re: Przedstawmy się .. 27.01.05, 17:14 Witam Nie lubię się przedstawiać, ale nie będę robić wyjątku. Jestem z Lublina. Zajrzałam tutaj też dzięki panu mdo512, który ma sygnaturkę na Wasze forum. Na imie mam Ewa - dwoje dzieci, pracuję w przedszkolu w zerówce. Czuję się na lat trzydzieści, a mam troszkę więcej... Czasami coś piszę na forum jak mi się spodoba wątek, mam nastrój do pisania, albo czuję się samotna (i potrzebuję się wygadać). To chyba tyle , mam nadzieje, że dużo nie naplątałam. Serdecznie pozdrawiam ewa "życie jest piękne - tylko trzeba to jeszcze zauważyć" Odpowiedz Link
kochanica-francuza Kochanica,witam. 24.02.05, 22:17 30,rodowita warszawianka,życiorys poplątany (niespełnienie zawodowe),studiuję kulturoznawstwo i próbuję być tłumaczką niemieckiego. Chciałabym wyprowadzić się do Francji. Odpowiedz Link
astria1 Re: Przedstawmy się .. 28.01.05, 10:21 Witam nie witanych jeszcze i pozdrawiam Gdańskie sąsiadki nawiązując do morza to ode mnie jest bliżej do Karwi , Dębek ) pzdr Byle do wiosny !! Odpowiedz Link