Dodaj do ulubionych

Zima zaskacza drogowców

21.12.10, 17:02
Melduję posłusznie, że sioło stołeczne Stolyca (gubernia ta co ma zowsze) obsiada pierze pochodzenia zimowego. Pytam się przeto czy :
a) Wasze sioła takoż ?
b) kto za to beknie ?
c) i jaki odpór temu puchu planujecie dać ?

www.youtube.com/watch?v=fyoCXePXQF0&feature=related
Obserwuj wątek
    • robert.83 Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 17:18
      PYTAM SIĘ
      Gdzie byli wtedy jego rodzice?!
      • gyubal_wahazar Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 17:23
        ....szkoła, organizacja młodzieżowa ?

Dziewuchy musi w agonalnym bo od 2h żadnego posta ... Chyba zaraz zrzuta z Lupim, Fripkiem i Mortkiem na wieniec, nie ?
        • gyubal_wahazar Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 17:25
          No chyba, że bałwany lepią. O grubych tych, no ... nadgarstkach
          • czarnamajka75 Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 17:43
            Melduję że Lublin cymesik,puch zwiezion w blizej nieznane okolice pojazdami marki kamaz tudzież star.Mowie gdyz sama widzialam owe załadunki.
            • gyubal_wahazar Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 17:52
              Ooo, jedna rozkopała się spod lawiny wink

Cześć Majka smile

Oblatanaś w tych ciężarówkach. Prowadzisz jakiegoś Ziła ? wink Ten puch Twoje zuchy pewnie zwiozły tu, zaraz gdy się połapały, że moje zrucają u Ciebie. Impregnujesz się czymś konkretnym na wieczór ? wink
              • czarnamajka75 Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 18:16
                No wlasnie będę się impręgnować zaraz wink i z chęcią bym czyniła to w towarzystwie wyśmienitym(moze się skusisz?)gdyz to o Twej zacnej osobie myslalambig_grin.Lublin miasto niby Rzym(orzekły światłe umysły) na wzgórzach,poczuć mozna nastrój wzniosły tudzież wielce romantyczny.A ja z leśnych ostepow mazowieckiej krainy przybyłam i pelna piersią chłonę atmosferę tutejszątongue_out
                • gyubal_wahazar Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 18:57
                  Oooo jak mi miło smilesmile Pewnie że się skuszę. Który Twój kubas ? A w Lublinie paręnaście lat temu mieszkałem ze 2 mce. Fajny macie rynek i taką sporą górkę na sanki smile
              • czarnamajka75 Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 18:31
                No ide sie impregnowac i chetnie uczyniłabym to w towarzystwie wyśmienitej osoby-tu mysl ma pobiegła do Ciebie G...ech...wink
                • gyubal_wahazar Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 19:04
                  No proszę Cię Majka, bo nie mam wprawy w byciu zmieszanym, a już i tak mi ze wstydu lico płonie smilesmile Idę się natrzeć śniegiem by ochłonąć wink W samych kapciach, ale jeszcze dziś wrócę wink

Łap w rewanżu taki kawałek : www.youtube.com/watch?v=XwajTekSAcM&feature=related
    • madalenka25 Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 18:36
      u nas spokójwink
      choinki byłam szukać...i pochwalić nowa fryzurąwink
      drogi czarne.. rano pewnie bedzie slizgawica bo teraz +2 a w nocy-4 ma być
      • gyubal_wahazar Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 19:10
        Hej Madziu smile

No i co to za fryzura ? I tak pewnie nic nie zrozumiem, ale zaryzykuj, pls smile
        • madalenka25 Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 19:17
          Gyu ale to proste.. włosy mam półdługie.. w odcieniach rudego...z ognistymi refleksami.. i z jednego boku ciut wygolone wink
          • gyubal_wahazar Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 19:42
            Na moje - baaaardzo ładne. Zgadłem ? Do tego prześwitująca bluzka i klękajcie narody wink
            Aaaa, no i kiecka z wycięciem, ma się rozumieć. Ehhh starzeję się, że mi tak fundamentalne kwestie umykają wink
            • madalenka25 Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 19:46
              brawo Gyu właśnie zrobiłeś ze mnie prawie rozpustnice... nie nosze prześwitujących bluzek - na tacy nie podaje swoich wdzięków... ciut tajemnicy i odrobina wyobraźni mogą zdziałać cudawink
              • gyubal_wahazar Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 20:09
                > brawo Gyu właśnie zrobiłeś ze mnie prawie rozpustnice...

A tam. Pofantazjować już nie wolno ? W 2012 ogólny armageddon, więc zaczynam rozgrzewkę wink

> nie nosze prześwitujących bluzek - na tacy nie podaje swoich wdzięków

To tak jak ja. Gimme 5 ! smile

> odrobina wyobraźni mogą zdziałać cudawink

Pracujemy nad nią wspólnie z kolektywem wymieniając się linkami do miłych pań, ale mnóstwo jeszcze pracy przed nami. Jakieś sugestie w tym zakresie ? wink
                • tastefully7 Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 20:13
                  A ja noszę czasami prześwitujące bluzeczki smile Są bardzo seksi smile
                  • gyubal_wahazar Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 20:21
                    Jak to 'czasami' ? Masz jakieś inne ? wink
                    • tastefully7 Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 20:24
                      Gubiś, no czasami, bo w tzw. międzyczasie, to NIC nie noszę tongue_outtongue_out
                      • gyubal_wahazar Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 20:42
                        Aaa to chyba że tak smilesmile
                • madalenka25 Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 20:21
                  gyubal_wahazar napisał:

> A tam. Pofantazjować już nie wolno ? W 2012 ogólny armageddon, więc zaczynam ro
                  > zgrzewkę wink

a rozgrzewkę.. to lubięwink

>
                  > > nie nosze prześwitujących bluzek - na tacy nie podaje swoich wdzięków
                  >
                  > To tak jak ja. Gimme 5 ! smile

ale wiesz czasem mógłbyś założyćwink
                  >
                  > > odrobina wyobraźni mogą zdziałać cudawink
                  >
                  > Pracujemy nad nią wspólnie z kolektywem wymieniając się linkami do miłych pań,
                  > ale mnóstwo jeszcze pracy przed nami. Jakieś sugestie w tym zakresie ? wink

może czas się zabrać za żywe a nie na rysunkach??
                  • gyubal_wahazar Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 20:40
                    > ale wiesz czasem mógłbyś założyć wink

I na 1-szą platformę Parady Równości ? wink

> może czas się zabrać za żywe a nie na rysunkach??

Muszę podłapać parę sposobów na podryw od Fripka, żeby się nie nadziać. Znasz jakieś skuteczne ? wink
                    • madalenka25 Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 20:48
                      och Gyu znam - oczywiście że znam ale wiesz to trzeba pokazać..
                      moglabym kursy prowadzić..
                      • gyubal_wahazar Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 20:56
                        To Ty mnie o podrywie, a ja mogę Cię w rewanżu o protokołach rutingowych, dil ? wink
                        • madalenka25 Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 21:09
                          oczywiście.( poudaje chociaż ze wiem co towink
                          • gyubal_wahazar Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 21:15
                            Wszystko Ci wyłożę w najdrobniejszych detalach wink
                            • madalenka25 Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 21:25
                              ja też Ci wszystko pokaże.. i powiem co i jakwink
                              • gyubal_wahazar Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 21:29
                                O psiakość. To lecę kleić podsufitkę w gokarcie i tora-tora-tora ! wink
                                • madalenka25 Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 21:59
                                  podsufitkę?? Gyu a TY kurs na rwanie małolaty chcesz.. bo ja to wiesz raczej wiem jak kobiety niż dziewczynki..
                                  • gyubal_wahazar Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 22:14
                                    Małolaty ?? Madziu, a co taka małolata może wiedzieć o rutingu, TCPIP czy algorytmach haszujących ? No sama powiedz. Przedział 30+ (ale z tym plusem to tak bez przesady wink

I dużo obrazków zamawiam, laborek i ćwiczeń w terenie wink
                                    • madalenka25 Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 22:17
                                      w terenie powiadasz... ale to wiosną gdy się łąki zazielenia i słoneczko po smyra cieplutko.
                                      rozumiem że masz dobre amortyzatory i ogrzewanie jak już podkleisz te podsufitkę.. to gdyby jednak trzeba było ćwiczyć w warunkach zimowych....
                                      • gyubal_wahazar Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 22:22
                                        Test łosia kiedyś dawno temu przeszedł, więc jest nadzieja wink
                                        • madalenka25 Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 22:24
                                          łosia przeżył to i ćwiczenia przeżyje...
                                        • robert.83 Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 22:24
                                          test łosiasmile
                                          • zimna_alaska Re: Zima zaskacza drogowców 22.12.10, 18:17
                                            łosie big_grin
    • lupus76 Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 18:40
      Oaza zieleni, jaką latem są Katowie teraz jest biała, acz przejezdna. I przechodnia. Co zaraz dokładniej sprawdzę, albowiem na piechotę pójdę zakupić akumulator, gdyż aktualny bydlak wyzionął ducha kompletnie bez ostrzeżenia. żadnego ych-chyb-ble-e-e-e-e-e nie robił, tylko zgasnął uncertain
      No ale miał już co najmniej 5 lat, więc miał prawo.
      A przy okazji może nabędę jaką butelczynę elektrolitu dla siebie...
      • buena_luna Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 18:53
        "Uprzejmnie donoszę", że jadziem Klik, klik big_grin
        • gyubal_wahazar Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 19:12
          Hahaha smile Cześć Lusia smile

Dzięki fajne. Najbardziej znany tekst to chyba 'Nie wiem, ... zarobiony jestem' ? smile
      • gyubal_wahazar Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 19:17
        Mój się miesiąc temu wyflaczył. 4 lata mu było, więc starszak. Elektrolitu dla siebie - powiadasz ? wink Tylko nie zagryzaj klemami, bo będzie Ci się heavy-metalem odbijać smile
        • lupus76 Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 20:11
          A śledzika można pod klemę podciągnąć? wink
          • gyubal_wahazar Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 20:23
            Jak dorodny, to można smile
            • lupus76 Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 20:26
              To zaraz wbiję, namiot postawię i będę się jakim rozmrażaczem traktował smile
              • tastefully7 Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 20:31
                Lupusek, mogę z Tobą pod ten namiot? wink
                • lupus76 Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 20:34
                  A chodźże dziewczę, ogrzej się i rozmróź smile

Łojezusiespirytusie mógłbym chyba dyktanda układać big_grin
                  • tastefully7 Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 20:37
                    lupus76 napisał:

> A chodźże dziewczę, ogrzej się i rozmróź smile

Ykhm... przeczytałam "rozmnóż" big_grin
                    • lupus76 Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 20:55
                      Nie, no nie tak od razu. Etap produkcji jest znacznie sympatyczniejszy, niż efekt finalny big_grin
                      • tastefully7 Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 21:01
                        Hahaha smile Wiem, Lupusek, wiem wink Echhh smile
                        • lupus76 Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 21:24
                          To - skoro wiesz - czas przekuć wiedzę w czyn wink
                          • tastefully7 Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 21:37
                            No mnie tego dwa razy powtarzać nie trzeba big_grin
                            • lupus76 Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 21:38
                              To jak Ty teraz piszesz??? big_grin
                              • gyubal_wahazar Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 21:47
                                LOL hehehe smile))
                              • tastefully7 Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 22:37
                                Lupus, chyba Ci ten namiot opada big_grinbig_grin Się ewakuować trzeba wink
    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 18:56
      Meldunek z Białego:
      Biały nadal biały
      nic nie sypie, sypło wczoraj
      śnieg rozjeżdżony na chodnikach, na ulicach takoż
      nogi się rozjeżdżajo w niezamierzonem szpagacie... auć!
      • gyubal_wahazar Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 19:14
        Ale kto beknie, Tysiu i jak się impregnujesz, hę ? wink

A tu dalej sypie ...
        • tastefully7 Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 19:20
          Hahaha - patrz, Gubiś https://emoty.blox.pl/resource/drinknodrugs.gif
          • gyubal_wahazar Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 19:36
            Smaki smile

Coś tam upędziła dobrego ? A %-ty trzyma jakieś ? wink
            • tastefully7 Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 19:45
              Gubiś, do % coś zrobiłam. Zobacz:
              tastefully.bloog.pl/id,328365837,title,Koreczki-sledziowe,index.html
              • gyubal_wahazar Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 20:15
                O psiakość, na pokuszenie mnie wodzisz smile I to śledziu tam jest ? A nie łososiu ? Miodas, ale przecież rybka lubi pływać. Nawet jeśli do góry brzuchem. I co Ty na takie dictum ? wink
                • tastefully7 Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 20:21
                  A tam na pokuszenie - na pokuszenie, to bym Cię inaczej wodziła wink
                  No to śledzik jest - do % przeca suspicious
        • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 19:47
          nie wiem, kto beknie, ale jak, to już solidne beeek się rozlegnie, lepsiejsze niż szpilkowe

na razie to się nie impregnuję, odkurzam bowiem w chaupie i odgruzowuję bordello
          koty - obrażone tem faktem niepomiernie
          jutro jadę do stolycy, będą miały wolną chatę

ale jak tylko skończę sprzątać... popakuję prezenty... spakuję walizkę... ubiorę choinkę... i co tam jeszcze...
          to się zaimpregnuję - Tatulo nawieźli nalewek
          jest w czym wybierać big_grin
          • gyubal_wahazar Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 20:18
            No to zdrowie pana Taty ! smile A robota nie Gołota
    • waganiemama Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 19:41
      u nas nic nie sypie
      u nas się topi i spływa
      i dobrze
      mniej będzie tego dziadostwa smile
      • gyubal_wahazar Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 19:50
        Waguś smile

Romantyzmu trochę. Salta w paltach na śniegu, pompki na stojąco, sauna koedu a potem chlup w przerębel. Aaa przecie tyś dziecko jeszcze, to wujka gyu nie ogarniesz wink
        • zimna_alaska Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 21:13
          melduję że nasypało, śnieg i błotko na ulicach czyli norma bo u mnie drogi robią się czarne dopiero na odwilż. ale jedzie się przyjemnie, pomaluśku i spokojnie.
          • gyubal_wahazar Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 21:17
            A Koldi to która ćwiartuchna ? Bo mi się coś na pamięć rzuciło
            • zimna_alaska Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 21:23
              sam środeczek
              • gyubal_wahazar Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 21:49
                Tak bliżej Piotrkowskiej czy Marszałkowskiej ? wink
                • zimna_alaska Re: Zima zaskacza drogowców 21.12.10, 21:59
                  Piotrkowskiej ale region jeszcze pyrlandzki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka