kendo Re: *P*I*Ą*T*E*K* 27.06.03, 11:38 Witajcie anioleczki, pogode mamy cudna,,,,ide na trawke ,,,,PA;.. Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *P*I*Ą*T*E*K* 27.06.03, 12:10 Dzien dobry Kendo kendo napisała: > pogode mamy cudna,,,,ide na trawke ,,,,PA;.. ale Ci dobrze Miłego dnia Odpowiedz Link
kendo Re: *P*I*Ą*T*E*K* 27.06.03, 12:19 przyczlapalam znow do zacisznego cienia za goraco,moze po obiadku wyjde znowu na sloneczko , usch,jak goraco,nawet zefirek gdzies sie schowal. Pozdrawiam z zacisznego kacika,,,,PA;.. Odpowiedz Link
rzulw Re: *P*I*Ą*T*E*K* 27.06.03, 13:17 Witaj Kendo...zamęczy nas to słońce chyba... nawet kawa jakaś taka gorąca Odpowiedz Link
slo-onko Re: *P*I*Ą*T*E*K* 27.06.03, 13:12 Wszystkim szufladowcom szalonego weekendu, odpoczywajnie na maksa, najmocniej jak sie uda. Bo w poniedzielnik znow czeka nas trud, ktory bedziew lokl sie az pzrez tydzien Po za tym przyjemnej pogody, przygod, zabaw itd. itd. ))))) Zalaczam swoj usmiech na caly ten czas )))) Acha i nie zapomne Wam nieco poprzyswiecam i tu i tam i w roznych zakatkach swiata Odpowiedz Link
kendo Re: *P*I*Ą*T*E*K* 27.06.03, 13:16 Slo -nko bardzo slicznie dziekuje Ci za cieple sloneczkowe zyczenia i szalonego weekendu. postaram sie zastosowac do Twoich zyczen, jednoczesnie zycze Ci tego samego...PA;..cieplo z lekim zefirkiem pozdrawiam... Odpowiedz Link
kendo Re: *P*I*Ą*T*E*K* 27.06.03, 13:19 to jeszcze raz ja, przepraszam za literowke,mialo byc SLO -ONKO....PA;..kendo Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *P*I*Ą*T*E*K* 27.06.03, 13:25 slo-onko napisała: > Acha i nie zapomne Wam nieco poprzyswiecam i tu i tam i w roznych zakatkach > swiata O! to jest z całą pewnością najlepszy pomysł! a jeszcze i to: > Żaden człowiek nie jest samoistną wyspą; każdy stanowi ułomek kontynentu, > część lądu. przypinaj do swoich promyczków ogrzewających ludzkie serduszka, gdzie tylko możesz, powtarzaj i przypominaj Odpowiedz Link
kendo Re: *P*I*Ą*T*E*K* 27.06.03, 22:23 Witaj Rzulvviku! osobiscie lubie bardzo ciepelko, ale tak,jak dzis bez zadnego zefirku to zabojstwosiedziec w ubraniu na dworze. ale po poludniu przyszla niespodziewanie ulewa i znow jest wzglednie przyjemnie, jest czym oddychac. Pozdrawiam Cieplutko z zefirkiem.. milego weekendu Wszystkim zycze,,,,PA;.. Odpowiedz Link
mrouh Re: *P*I*Ą*T*E*K* 27.06.03, 22:24 Oh, Szufludki...Z świętowania nici chwilowo, to znaczy do jutra. Ale nic to, czekanie jest równie miłe jak to na co się czeka czasami, prawda? Dziś za to padam z nóg już, wypadki potoczyły się dziś inaczej, niż myślałam. Zasypiam, mimo że dziś o 8:30 rano chciałam się wyspać za wszystkie czasy i nie mogłam, nie wiedziałm w którą stronę spać Znudziło mi się spanie, a teraz oczy mi się zamykają... Jeszcze tylko niezbędna poczta i nurkuję w bardzo niebieskiej pościeli Pa, dziękuję Odpowiedz Link
kendo Re: *P*I*Ą*T*E*K* 27.06.03, 23:06 ,,Mrouh... cudownej nocu Ci zycze i poduszeczke po glowke klade pelna pieknych marzen, a przykrywam kolderka gwiazdeczkami utkana.... PA,..spij spokojnie,,,,milego weekendu,,,,kendo Odpowiedz Link
ulalka Re: *P*I*Ą*T*E*K* 27.06.03, 23:10 a ja zdarzylam tylko zeby Wam powiedziec dobranocka ) to byl udany, choc pracowity piatek, ale i wielce mily ) wiele radosnych chwil w nim bylo i mam nadzieje, ze tylez czeka )) a dzis kolorowych snow ) ps. Kendo szufladkowo juz jutro... bo na nos padam ) pa pa ) Odpowiedz Link
kendo Re: *P*I*Ą*T*E*K* 27.06.03, 23:15 ..Ulalko... Tobie tez milej nocki zycze z poduszeczka pelna pieknych snow i kolderka Cie nakrywam taka sama jak Mrouh. Spij slodziutko,,,,milego weekendu PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: *P*I*Ą*T*E*K* 04.07.03, 00:10 A co sie z Wami dzieje????? macie juz urlopy ????? czy spicie Wszyscy ?? Pozdrawiam piatkowo,cieplutko,serduszkowo....PA;.. Odpowiedz Link
mrouh Re: *P*I*Ą*T*E*K* 04.07.03, 09:49 rzulw napisał: > dzień dobry > jeszcze nie pijecie kaffki ? Dzień dobry))))) Kawki jeszcze nie, ale już pracujemy Kawka będzie po pracy, za godzinkę Wtedy zapraszam na ciacha cynamonowe i kawuchę Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *P*I*Ą*T*E*K* 04.07.03, 14:02 rzulw napisał: > dzień dobry > jeszcze nie pijecie kaffki ? a rozlewasz? Nie zapomnij o mojej filiżance Częstujcie sie Kto ma ochote pokruszonymi kokoskami. Czy one musza być takie kruche? Odpowiedz Link
kendo Re: *P*I*Ą*T*E*K* 04.07.03, 14:45 kokosanki,,,,mniam,mniammmm,,,bardzo je lubie, zawsze kupuje,jak jestem w Polsce,,,,, Kawusia sie juz poczestowalam,,,,, - dzieki.... Pozdrawiam cieplutko,,,, Odpowiedz Link
mrouh Re: *P*I*Ą*T*E*K* 04.07.03, 22:36 Hej szufludki! Ja sama nie wiem, jak to mozliwe, ale jak pracowałam miałam czas na siedzenie w Szufladzie, a w wakacje nie zdążam sie obejrzeć, a tu już trzeba spać... Skończyłam maratońskie czytanie dla rozrywki, teraz zaczęło się maratońskie czytanie w celach naukowych. Czasem bywa przyjemne nawet Idę do łózka z naukową książką o języku reklamy... Hmm, ciekawe co mi się po tym będzie śniło?... Wam miłych snów życzę, dobranocka P.S. Kawa zrobiona przeze mnie w biegu w południe stoi dalej na biurku, nietknięta i przypuszczam niesmacznie zimna Odpowiedz Link
aniouek1 dobry wieczów w *P*I*Ą*T*E*K* :) 11.07.03, 01:09 Czy o tej porze można mówić "dobry wieczór w piątek" czy należy raczej powiedzieć "dobranoc"? Odpowiedz Link
rzulw Re: dobry wieczów w *P*I*Ą*T*E*K* :) 11.07.03, 02:01 dobry wieczór w piątek na dobranoc Odpowiedz Link
kasikk w *P*I*Ą*T*E*K* :) 11.07.03, 09:12 witam wszystkich i zapraszam na poranne smakołyki Odpowiedz Link
mrouh Re: w *P*I*Ą*T*E*K* :) 11.07.03, 09:18 Witaj Kasikk, witajcie wszyscy, którzy przyjdziecie Dziś, ponieważ magdalenki nie wyszły jak należy, będzie tarta z jagodami Reszta ciasta wyladowala wczoraj w zwyczajnej foremce do tart i czeka na kremik i owoce. Odpowiedz Link
egon.olsen Re: *P*I*Ą*T*E*K* 11.07.03, 09:17 Dzień dobry A ja w ramach odragowywania udaję się do Egeru na weekend... na pyszne wino i kąpiele termalne Ciekaw jestem, czy są chętne na wyjazd ze mną... Startuję z Lublina po 17 Szczegóły na privie. Odpowiedz Link
mrouh Re: *P*I*Ą*T*E*K* 11.07.03, 09:21 egon.olsen napisał: > Dzień dobry > > A ja w ramach odragowywania udaję się do Egeru na weekend... na pyszne wino i > kąpiele termalne Ciekaw jestem, czy są chętne na wyjazd ze mną... Startuję > z Lublina po 17 Szczegóły na privie. eh, ja bym się pisała, ale długopis mi do Lublina nie sięgnie. Za to sobie zamawiam relację listową z weekendu dobrze? bardzo przyjemnie się Ciebie czyta Odpowiedz Link
slo-onko Re: *P*I*Ą*T*E*K* 11.07.03, 10:27 Zycze wszystkim szalonego weekendziku )))))))))) i duuuuuuuzo wakacyjnego wypoczynku))))) Odpowiedz Link
aniouek1 dobrego dnia WSZYSTKIM życzę serduszkowo :))))))) 11.07.03, 10:59 miejcie się wesolutko Odpowiedz Link
rzulw Re: dobrego dnia WSZYSTKIM życzę serduszkowo :))) 11.07.03, 12:16 heh ! Dziś jest piątek dzień wesoły, bo nie trzeba iść do szkoły Witanko wszystkim Odpowiedz Link
kasikk Re: dobrego dnia WSZYSTKIM życzę serduszkowo :))) 11.07.03, 15:52 a ja będę znowu chodzić Odpowiedz Link
mala20033 Re: dobrego dnia WSZYSTKIM życzę serduszkowo :))) 11.07.03, 15:56 ..szkola to nie straszna taka jesli w domu ma sie swego chlopaka...Wszystkim Cudownego Dnia..Mala Odpowiedz Link
kasikk Re: dobrego dnia WSZYSTKIM życzę serduszkowo :))) 11.07.03, 16:00 a ja i tak się boję Odpowiedz Link
kendo Re: dobrego dnia WSZYSTKIM życzę serduszkowo :))) 11.07.03, 18:57 Milego weekendu Wszystkim....PA;.. lubilam chodzic do szkoly,,, Odpowiedz Link
mala20033 Re: dobrego dnia WSZYSTKIM życzę serduszkowo :))) 11.07.03, 20:26 ..tez lubilam..i wierzylam ze tyle cudownosci mi sie w zyciu zdarzy..Mala Odpowiedz Link
kendo Re: dobrego dnia WSZYSTKIM życzę serduszkowo :))) 11.07.03, 20:43 ,,Mala,,, a moze jeszcze wszystko przed Toba,,,, nigdy nie wiemy co stanie nam na drodze.... Pozdrawiam ,przytulam i caluski przesylam,,,,PA;.. Ha,Ha,jade na urlopik,na drugi tydzien.... przesiadka we Wroclawiu,,,, Odpowiedz Link
jtka Re: dobrego dnia WSZYSTKIM życzę serduszkowo :))) 11.07.03, 23:44 bry ale chyba wieczór)) Odpowiedz Link
rzulw Re: *P*I*Ą*T*E*K* 18.07.03, 05:21 dzień dobry. z całym worem cieplutkich drożdzówek przybywam Częstujcie sie. Odpowiedz Link
jasmintea Re: *P*I*Ą*T*E*K* 18.07.03, 09:04 Witam wszystkich Rzulwik a Ty tu tez? To ja poprosze drozdzowke z serem Pozdrawiam JasminTea Odpowiedz Link
kendo Re: *P*I*Ą*T*E*K* 18.07.03, 11:45 Witam Was tak w biegu, czas mnie goni ale jak na razie to mam sobie tak,normalnie, jak zwykle zawsze mnie cos tu zlapie. PA<.. Do wtorku i milego weekendu... Odpowiedz Link
kasikk Re: *P*I*Ą*T*E*K* 18.07.03, 17:17 witam i poproszę taką zduuużą ilością jabłuszek ) Odpowiedz Link
rzulw Re: *P*I*Ą*T*E*K* 18.07.03, 18:06 kasikk napisała: > witam i poproszę taką zduuużą ilością jabłuszek ) Polecam z budyniem Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *P*I*Ą*T*E*K* 25.07.03, 10:14 mrouh napisała: > Dzień dobry wszystkim piątkowo nowodniowo-kawkowo-uśmiechowo Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *P*I*Ą*T*E*K* 01.08.03, 13:10 i ode mnie także ))) Na promyczkach słonecznych przesyłam Wam wszystkim po uśmiechu. Łapcie, rozmnażajcie i rozdajcie każdemu, kto tylko na Waszej drodze się pojawi )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Uśmiechniętego piątku ludkowie mili Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *P*I*Ą*T*E*K* 08.08.03, 00:03 mrouh napisała: > Dzień dobry wszystkim piątkowo Dobry wieczór z piątkowym post-owaniem Odpowiedz Link
marucha1 Re: *P*I*Ą*T*E*K* 08.08.03, 00:06 aniouek1 napisała: > mrouh napisała: > > > Dzień dobry wszystkim piątkowo > Dobry wieczór z piątkowym post-owaniem > Dzien dobry Wam wszystkim.Dobrze,ze jestescie. Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *P*I*Ą*T*E*K* 08.08.03, 00:19 cudem pachnie w szufladzie! Gdzie bywałeś gdy Cię nie było? Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *P*I*Ą*T*E*K* 08.08.03, 10:20 Witaj Rb13, witaj ze słońcem Na promyczkach słonecznych nanizane uśmiechny i same dobre życzenia, a w dzbanku... kawa - czarna, biała, słodka, gorzka jaką lubicie, taką pijcie na zdrowie i dobry humor )) Odpowiedz Link
rb13 Re: *P*I*Ą*T*E*K* 08.08.03, 11:24 Pijąc kawę czarną jak smołą ,słodką jak miód wspominałem sen z ciepłej nocy sierpniowej.polecam - chociaż to raczej dla panów!? Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *P*I*Ą*T*E*K* 08.08.03, 14:43 Nie będąc "panem", smolistą, gorzką popijam miodne wspomnienia, nie tylko sierpniowe marzenia senne Czy Ktoś ma dla ochłody, ochotę na owocowe lody? Odpowiedz Link
kasikk Re: *P*I*Ą*T*E*K* 08.08.03, 15:34 ze względu na porę polecam chłodnik ) i życzę wszystkim szmacznego/miłego dnia/wspaniałej wieczornej imprezy/słodkiego tete a tete*) *)niepotrzebne skreślić ) Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *P*I*Ą*T*E*K* 08.08.03, 16:33 wzajemnie, wszystkiego tego samego i jeszcze dużo lepszego Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *P*I*Ą*T*E*K* 08.08.03, 16:59 wzajemnie, wszystkiego tego samego, i nawet jeszcze lepszego p.s. niepotrzebne - skreśliłam Odpowiedz Link
jtka Re: *P*I*Ą*T*E*K* 08.08.03, 18:29 hej SZuflandio)) czy też jesteście tak zaspani jak ja? Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *P*I*Ą*T*E*K* 08.08.03, 18:38 jtka napisała: > hej SZuflandio)) czy też jesteście tak zaspani jak ja? Jtko, ja nie, choć bardzo chciałabym być Odpowiedz Link
aniouek1 *P*I*Ą*T*E*K* 15.08.03, 00:10 mnie przyłapał w szufladzie. Pora spać! Puszczaj PIĄTKU! Dobrej nocy Szufludkowie i samych pogodnych snów Odpowiedz Link
kasikk Re: *P*I*Ą*T*E*K* 15.08.03, 12:30 myju, myju, chlastu, chlastu... od rana. a może przerwa na kawunię? z bitą śmietanką, czarna, z mleczkiem, z lodami, co kto sobie życzy ) i ciacho do tego piątkowa kawiarenka zaprasza ) Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *P*I*Ą*T*E*K* 15.08.03, 20:24 jak ja to lubię! i przerwa, i kawusia, jeszcze ciacho.. mniam mniam <mlask> Odpowiedz Link
kasikk Re: *P*I*Ą*T*E*K* 22.08.03, 10:23 mmmm... co za aromat!! a czujecie zapach placka ze śliwami? jak się upiecze, zaraz wyląduje na stoliczku - zapraszam ) Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *P*I*Ą*T*E*K* 22.08.03, 10:52 nos mi wciąga Twój piekarnik! Łakomstwo oszpeca, hihihi dłuuuugi nos przez Twój pościk Kasikk, Ty nie masz dla mnie litości...placek ze śliwkami... ..do cukierni lecę.. to bliziutko.. za rogiem Odpowiedz Link
kasikk Re: *P*I*Ą*T*E*K* 22.08.03, 11:02 ależ aniouku! ja tylko chciałam podzielić się z bliźnimi ) Odpowiedz Link
mrouh Re: *P*I*Ą*T*E*K* 22.08.03, 11:28 Witajcie! Z takimi bliźnimi jak ja surowo zabronione dzielić się ciastem Za to kawuszy do tego ciasta, którego mi nie wolno to chętnie. Zrobię cały dzbanek... do Anioukowego ciacha z cukierni będzie jak znalazł Chciałam powiedzieć, że za sprawą Aniouka właśnie zagrzebałam się w ornitologiczno-lingwistycznych osobliwościach i jest to bardzo przyjemne. Dziękuję Aniouku Odpowiedz Link
kendo Re: *P*I*Ą*T*E*K* 22.08.03, 13:02 Wtajcie mili!!! juz sie czestuje Wszymi pychotkami moze mi rozweseli dzionek dzdzysty,wietrzny i bez sloneczka... Pozdrawiam milutko,,,, Odpowiedz Link
jtka Re: *P*I*Ą*T*E*K* 22.08.03, 18:53 czy zostało jeszcze kawałek ciasta dla mnie????? czy zjedliście już wszystko???? Odpowiedz Link
jtka Re: *P*I*Ą*T*E*K* 22.08.03, 18:54 taaa... ciasto ciastami, a ja przez nie nawet dobry dzionek Wam nie powiedziałam Odpowiedz Link
kendo Re: *P*I*Ą*T*E*K* 22.08.03, 20:08 czy Wy co macie poczte na GW, tez nie mozecie sie zalogowac,bo niema wcale tej planszy???? Odpowiedz Link
mrouh Re: *P*I*Ą*T*E*K* 29.08.03, 06:30 Dzień dobry w ostatni dzień powszedni wakacji Kawa, herbata, chlebuś z twarogiem? Stoliczek na posterunku Odpowiedz Link
kendo Re: *P*I*Ą*T*E*K* 29.08.03, 07:41 O !,jak milo jest byc witanym ze sniadankiem juz przygotowanym,,,,,, och,zjadlam dwie paroweczki(takie cieniutkie jak paluszek) i dwie kromeczki chyba pekne,,,, teraz dopijam kawunie z mleczkiem zyczac Wam Milego i Cieplego Dnia,,,, Odpowiedz Link
transoptor Re: *P*I*Ą*T*E*K* 29.08.03, 12:51 Czy doświadczyliście kiedyś,wychodząc z klimatyzowanego pomieszczeniana na zewnątrz,uczucia otaczającego was nagle przyjemnego,aksamitnego ciepła?... ...takim ciepłem chcę was dziś przywitać:dzień dobry,szufludkowie-kocham Was Odpowiedz Link
jtka Re: *P*I*Ą*T*E*K* 29.08.03, 16:56 albo ściany gorąca, jeżeli rzecz się dzieje w upały Odpowiedz Link
kasikk Re: *P*I*Ą*T*E*K* 29.08.03, 12:58 Witam wszystkich weekendowo ) już pachnie mi "wolność" zza okna ) nastrajam się na wieczorne szaleństwa ) Odpowiedz Link
jtka Re: *P*I*Ą*T*E*K* 29.08.03, 16:57 kasikk napisała: > Witam wszystkich weekendowo ) > już pachnie mi "wolność" zza okna ) > nastrajam się na wieczorne szaleństwa ) uuuu Kasikku.... aż takieeee szaleństwa się zapowiadają????? Odpowiedz Link
aniouek1 Kendo, lepiej nie strasz.. 29.08.03, 23:55 kendo napisała: > O !,jak milo jest byc witanym > ze sniadankiem juz przygotowanym,,,,,, > > och,zjadlam dwie paroweczki(takie cieniutkie jak paluszek) i dwie kromeczki > chyba pekne,,,, nie strasz Kendo Gdzie Ty się podziewasz? Od śniadanka jakoś cichutko.. od Twojej strony słychać tylko wiatru szum... Odpowiedz Link
aniouek1 Mrouh, chyba już za późno tak na śniadanko 29.08.03, 23:52 mrouh napisała: > Dzień dobry w ostatni dzień powszedni wakacji Kawa, herbata, chlebuś z > twarogiem? Stoliczek na posterunku jak i na kolację...przynajmniej dla mnie Odpowiedz Link
kendo Re: " ROZOWA CHWILKA " 05.09.03, 01:00 Witam Was fragmetem Adama Asnyka,,,, ,,,,Piekny slonca wschod I rumieniec zorz- Swiat jak jeden cud Piekny wszerz i wzdluz...... i tak sobie miejcie pod ten wierszyk,,,,PA;..a ja myslalam,ze to juz sobota... Odpowiedz Link
mrouh Re: *P*I*Ą*T*E*K* 05.09.03, 20:47 Dobry wieczór, Szufludki Jak to dobrze, że jest normalne miejsce na tym świecie, Szuflada. Dziś widziałam w swojej pracy młodych ludzi, którzy też będą potrzebowali takiego azylu. Bo świat stanął na głowie www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,1655725.html Odpowiedz Link
mrouh Re: *P*I*Ą*T*E*K* 12.09.03, 06:35 Witajcie, Dzień dobry Śniadanko? Ja jakoś nie mam ochoty jeść, ale jeśli Wasze brzuszki domagają się czegoś na "rozruch" stoliczek jest na posterunku i służy tym, co sobie każdy zamarzy A ja idę do pracy. Dziś idę do pracy, wiedząc, że to będzie miły dzień I w dodatku piątek Tego samego Wam życzę, Szufludki. PAPA Odpowiedz Link
kasikk Re: *P*I*Ą*T*E*K* 12.09.03, 10:13 witam wszyściutkich piątkowo z uśmiechem na pysiu ) poczęstuje się może herbatka i... "do roboty" Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *P*I*Ą*T*E*K* 12.09.03, 10:31 dobrydzionek Szufludkowie szybciutkie siooooooorb i.. "do roboty" Odpowiedz Link
kendo Re: *P*I*Ą*T*E*K* 12.09.03, 11:35 ale zescie pracusie kochani,,,, pracujcie,pracujcie,ale z umiarem, bo weekend sie zbliza i musicie miec troszke sily na piekne go spedzanie,,,,,, a ja do miasta spiesze na ludziska popatrzec,,,,, Milego weekendu dla Wszystkich z babim latem i duzo sloneczkowych promykow w duszyczkach i buziaczkach ,,,,, PA;..PA;....miejcie sobie dobrze,,,,kendo. Odpowiedz Link
aniouek1 O! i wskoczył PIĄTEK ;) 19.09.03, 00:10 na nowego dnia początek. Dobrego dnia Szufludkowie Wszystkim serduszkowo życzę Odpowiedz Link
aniouek1 Re: O! i wskoczył PIĄTEK ;) 19.09.03, 01:40 zanim dzień powitacie świtem, rankiem czy w południe, śpijcie teraz sobie cudnie, same dobre sny śniąc Dobranocka na dobrydzionek Szufludkowie Odpowiedz Link
kendo Re: O! i wskoczył PIĄTEK ;) 19.09.03, 09:20 Witajcie Duszki Skrzydlate!!!!!! Spalam cudnie,,,,, teraz kawusie z mleczkiem koncze, zagladajac do Was i myslac co sie dzis zdarzy i co trzeba zrobic,,,,, a ze zapowiada sie znow piekny dzien,to chyba w koncu plece na grzybki,,,, Zycze Wam pieknego dnia w same piekne nowinki i duzo usmiechow,,,,PA;.. Odpowiedz Link
aniouek1 hihihi :) Kendo, właśnie miałam zakrzyknąć... 19.09.03, 09:30 Ludkowie co z Wami! Czy Wy jeszcze śpicie? Nikt kawy nie parzy? A tu... prosze Kendo zjawia sie tuż, tuż przede mną Witaj słonecznie i dobrego miłego dnia dla Ciebie i Wszystkich Szufludków Odpowiedz Link
kendo Re: hihihi :) Kendo, właśnie miałam zakrzyknąć... 19.09.03, 10:11 I pomyslec Anioueczku, ze choc ogromna odleglosc i wielka woda Nas dzieli, to cos ostanio,tak bisko siebie chodzimy,,,,,,hi,hi, a i chyba nieraz tak samo myslimy ????? Musz ukrucic sobie przebywanie z Wami, bo moje oczeta juz nie wytrzymuja wpatrywania sie w "szybke" pare dni,i znow wszystko wroci do normy,,,, wroce wieczorem na chwilke,,,,PA;..i miejcie sobie dobrze,,,, Odpowiedz Link
aniouek1 Re: hihihi :) Kendo, właśnie miałam zakrzyknąć... 19.09.03, 10:32 na to wygląda Kendo Co do oczu... też to mam i... cała reszta bez zmian jak.. Kendo Póki co.. pa i miejcie się Wszyscy jak najlepiej Odpowiedz Link
kasikk Witam piatkowo... 19.09.03, 10:42 ...z myślą o sobocie kawunia się parzy i pachnie pięknie Odpowiedz Link
kendo Re: Witam piatkowo... 19.09.03, 10:55 ,,z mysla,przy sobocie,,,, bedzie po robocie Kasikk,,,, ja wlaczylam 5-aty bieg,jak w piosence; upior sie pierze,chodniczki sie wietrza, zaraz ide na spacerek z psiuna i mysle,ze znajde jakies grzybki,,, a jeszcze tyle mam planow na dzisiaj... trzymajcie sie do wieczora,,,, Anioueczku,,, ja to probuje zlozyc wine na nowy krem pod oczeta, moze to od tego,jeszcze pare razy go uzyje i zobacze pozniej jak bedzie bez kremu,,,, och,ze tez czlowiek musi sie "ratowac "w ten sposob ???hi,hi PA;.... Odpowiedz Link
kendo Re: Witam piatkowo... 19.09.03, 10:58 i nie zdazylam,,,, znikly mi jakies ANIOLY:::::: czy moze juz mam jakies halucynacje,,,,???? to w takim razie nie krem pod oczeta hi,hi,,,,, Odpowiedz Link
kasikk Re: Witam piatkowo... 19.09.03, 12:46 mnie też ten miraż się pojawił przed oczami anioueczku, co to było? a może zrobimy salonik dobrych aniołów - takich, co nam radość jakąś niosą? ja mam jednego - ten co to fiordy karmi z ręki ) Odpowiedz Link
aniouek1 co było to było znaczy byc jeszcze może ;) 19.09.03, 13:39 Kasiczkku pomysł przedni tylko.. musimy chyba zaczekać na Rzulwika, bo On to chyba potrafi i może nam pomoże taką aniołków galerie stworzyć.. hmm.. "gdzieś".. gdzie już się próbują zagnieździć... póki co ..po ciiichuuuutkuuuu Odpowiedz Link
kasikk to dobrze, że byc jeszcze może ;) 19.09.03, 15:14 a puki co - milczę jak grób!! ) Odpowiedz Link
aniouek1 hihihi był i znikł??? :)))))))))))) 19.09.03, 13:29 Kendo... mnie nie krem ale chustka potrzebna... popłalałam się... ze śmiechu hihihi )))) Może jakiś cud sie zdarzy i nam sie jeszcze ukaże jednen, dwa, a może i więcej? Odpowiedz Link
kendo Re: hihihi był i znikł??? :)))))))))))) 19.09.03, 16:24 aniouek1 napisała: > Kendo... mnie nie krem ale chustka potrzebna... popłalałam się... ze śmiechu > hihihi )))) > Może jakiś cud sie zdarzy i nam sie jeszcze ukaże jednen, dwa, a może i więcej? OJ,!Oj!, dziewczatka,,,,, tez sie osmialam serdecznie hi,hi, ale Anioueczku,przeciez masz juz od Kasikk chusteczke w biedroneczki,,,,, to uzywaj poki co,,, moze w koncu sie cos zmieni,,,, i na zawsze lezki osuszy ???? a te moje oczeta to faktycznie, suche jakies ,jak na pustyni i moze wlasnie jakies miraze widzialam hi,hi, poczekamy zobaczymy,,,, moze burze piaskowe przestana przechodzic blisko nas....PA;.. Odpowiedz Link
kasikk była i znikła!! 19.09.03, 17:03 skrzynak listów do Mikołaja!! O nie!! To musi wrócić!! List do Mikołaja to przecież baaaaardzo ważna rzecz. Poważnie. Odpowiedz Link
kendo Re: była i znikła!! 19.09.03, 17:08 o Kasiczku,,,, juz myslisz o Mikolaju????? w te swieta Bozego Narodzenia zostaje w domu, to moge sobie cos pomarzyc???? musze sie wybrac na miasto na drugi tydzien i popatrzec pod tym katem ,starym zwyczajem,,,, Odpowiedz Link
kasikk Re: była i znikła!! 19.09.03, 17:26 ja wcale nie myslałam, ale skrzyneczka mignęła mi jak te anioły wcześniej, więc podniosłam larum ) Odpowiedz Link
aniouek1 Co sie tu dzieje? Co sie tu wyprawia? 19.09.03, 17:41 Kasikk, Kendo, ale z Was są trzpiotki chichotki hihihi ))) Coś Wam się pojawia, objawia, znika, zdmuchuje, głowy urwanie hihihi ))) Obśmiana jestem, zaśmiana jestem po pachy i czubek głowy hihihi ))) Ciiiiisza jest i nagle zaczynacie LARUM... w duecie hihihi )))))))))))) Skąd Wy to wiecie, kiedy się tu dziwy zaczynają dziać? Widać, że ostro trzymacie straż hihihi ))))))))))))))))))))))))))))))))))) Na wypadek i przypadek wszelki - TAK TRZYMAĆ hihihihihi ))))))))))))))))) Odpowiedz Link
kasikk Re: Co sie tu dzieje? Co sie tu wyprawia? 19.09.03, 17:43 to Ty aniueczku wiesz najlepiej!! psotnik jesteś i tyle hihihi... Odpowiedz Link
kasikk Re: ja?????????? 19.09.03, 17:54 no nie ja, bo grzeczna jestem (juakby Mikołaj to czytał) Odpowiedz Link
aniouek1 Kasikk, a ja nieeeeee ??? 19.09.03, 18:17 coś takiego! hihihihi )))) Powiedz czy u Ciebie też tak się wszystko ciąąąąąągnieee i ciąąąąąągnieeee i otwieeeera jakby się nie chciało otworzyć? Odpowiedz Link
kasikk Re: Kasikk, a ja nieeeeee ??? 19.09.03, 18:23 od kilku dni, niestety... musze klikać kilka razy na każdy link, żeby załapało ( Odpowiedz Link
aniouek1 :((((((( 19.09.03, 19:11 właśnie w tej chwili, a właściwie przez wiele chwil klikałam, cofałam się i znów klikałam by wreszcie napisać, że jestem i ze udało mi się tu wejść, ale nie wiem czy miałas cierpliwość by czekać, czy tez zwątpiłaś w moją cierpliwość Odpowiedz Link
kendo Re: :)))))) 19.09.03, 19:37 Eeeeeeee!!!!!!!!!!!!!! dziewczatka,mi sie nic dzisiaj nie ciagnieeeeeeeeeeeeeeee hi,hi, otwiera sie szybko,porownujac do wczoraj... ale dobry pomysl z tymi "litami do Mikolaja I Gwiazdeczek" Kasikk,to chyba rekompensata dla nas,zesmy "WIDMO" zobaczyly hi,hi, Grzybkow malo znalazlam,ale juz wszystko zpapusialam, nie moglam sie powastrzymac hi,hi, bylam hytruska dzis dla Was,przepraszam, jutro pojde znow to Was zaprosze,,, Ale prosze na Anioueczkowe ciasto NIE-te z kasza mana, dodalam teraz wiorki kokosowe i musze stwierdzic,ze bez jest duzo smaczniejsze. Odpowiedz Link
kasikk Re: :)))))) 19.09.03, 19:39 ja chętnie ) Kenduś, a robiłas to ze śliwkami?? udało się?? Odpowiedz Link
kendo Re: :)))))) 19.09.03, 19:52 jeszcze nie dojrzalam Kasiczku do sliweczkowego,ale jutro zrobie.... rowniez jutro odpisze na @-przepraszam. Ciekawa jestem ile Nas jutro przybedzie na ta uroczystosc????? Odpowiedz Link
aniouek1 ratuuukuuu!!! TO jest strrrasznie denerrrwujace :( 19.09.03, 20:24 i zniechęcające też! Kendo proszę poczarodziej szybciutko i prędziutko zrób coś z tym moim łączem, bo jak się nic nie zmieni to będę musiała się wyłączyć przynajmniej na jakiś czas (( Już raz wyłączyłam komputer i na nowo go uruchomiłam, a tu wszystko jak się wloooookłoooo tak dalej się ciąąąąąągnieeeee i ciąąąągnieeee... błaaaaaaaaa (( Jeśli jutro o tej porze będzie tak, bo chyba gorzej już być nie może, to boję się, że śliczna Kasiczkki w kropeczki do społu z Nictosiową kraciastą będą bezsilne wobec morza łzów Na wszelki wypadek, gdyby mnie wypięło na amen, to życzę Wam milusiego wieczorku, a tu w worku zostawiam orzeszki... hihihi jeszcze niektóre w zielonych łupinkach i Kto się poczęstuje Tego z pewnością poznam po kolorze paluszków hihihi A może wiecie czym można ten nieciekawy kolor zmyć? Odpowiedz Link
kasikk Re: ratuuukuuu!!! TO jest strrrasznie denerrrwuja 19.09.03, 20:40 biedny anioueczek ) Odpowiedz Link
kendo Re: ratuuukuuu!!! TO jest strrrasznie denerrrwuja 19.09.03, 21:14 ,,Anioueczku, wiem to jest straszne z ciagnacym sie ogonem,,,, dopprowadza mnie to zawsze do furiiiiiii ale jutro bedzie dobrze,(musi byc)i bedziemy stukac,az dym bedzie szedl hi,hi ja nieraz zmieniam mysze, bo ze slubnym siedzimy na tym samym kompie, kazdy z nas ma inna sile uzywania i przyciskania myszy, tak,zeby nie marudzic,zmieniam ,nieraz pomoze a nieraz po prostu wylanczam Czas juz zarezerwowalm na wieczor, ze slubne pod zadym pozorem niema prawa podejsc do kompa a juz wogole go uzywac ,,,,)) Odpowiedz Link
kendo Re: dla poprawienia nastroju !!!!!!!!!!!!! 19.09.03, 21:27 Malzenstwo siedzi przy obiedzie. Zona do meza : - Wiesz Stasiu,kiedy pomysle,ze nasze malzenstwo trwa juz 25 lat, - to cieplo mi sie robi przy sercu. Maz odpowiada: - Daj spokuj Helena,po prostu piers wpadla ci do zupy,,,, Odpowiedz Link
kasikk Re: dla poprawienia nastroju !!!!!!!!!!!!! 19.09.03, 21:49 nie złe hihihi... ale ja chyba pójdę już spać papapa ) Odpowiedz Link
kendo Re: dla poprawienia nastroju !!!!!!!!!!!!! 19.09.03, 21:52 Dobraj Nocy Kasiczku,,,, pieknych snow,,,,PA;.. Odpowiedz Link
megxx Re: *P*I*Ą*T*E*K* 06.09.13, 11:22 Pierwszy wrześniowy piątek. U mnie bardzo ładny dzień i niech taki będzie nadal, dla wszystkich. Odpowiedz Link