kazzol Re: Sonda 01.09.11, 07:57 widze, że Gieras podwójnie zaglosowała, że znajdzie ;] Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Sonda 01.09.11, 08:00 kazzol napisał: > widze, że Gieras podwójnie zaglosowała, że znajdzie ;] to ja kliknelam, bo myslalam, ze pierwszy klik "nie zaskoczyl" - tak do woli moge sobie klikac??to do dupy ta sonda, powinna tylko jeden glos od "nicka" przyjmowac Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Sonda 01.09.11, 08:02 kazzol napisał: > tylko raz mozesz, potem juz widzisz tylko wyniki kąsam, ćili raz ja kliknelam, raz geras Odpowiedz Link
kazzol Re: Sonda 01.09.11, 08:03 lezka_z_posen napisała: > kazzol napisał: > > > tylko raz mozesz, potem juz widzisz tylko wyniki > > kąsam, ćili raz ja kliknelam, raz geras Ja mysle, ze Gieras skromna jednak i kliknela spac mi sie chce ;] Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Sonda 01.09.11, 08:05 kazzol napisał: > tylko raz mozesz, potem juz widzisz tylko wyniki nieprawda, przyjmuje kolejne kliki, a zeby zobaczyc wyniki, kaza "aglosowac", cos jednak nie tak Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Sonda 01.09.11, 08:01 i gdzie widac wyniki tej sondy, bo ja sllepa jestem Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Sonda 01.09.11, 08:03 lezka_z_posen napisała: > i gdzie widac wyniki tej sondy, bo ja sllepa jestem ok, juz wiem Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Sonda 01.09.11, 08:07 musisz kazzol cos poprawic, zobacz ile naklikalam na "spac mi sie chhce" - niewiarygodna ta sonda Odpowiedz Link
kazzol Re: Sonda 01.09.11, 08:15 lezka_z_posen napisała: > musisz kazzol cos poprawic, zobacz ile naklikalam na "spac mi sie chhce" - niew > iarygodna ta sonda twoja przegladarka kasuje ciasteczka po kazdym opuszczeniu strony, tak podejrzewam, ew. po odswiezeniu, co oznacza ze w ten sposob mozesz sobie glosowac do jutra ;] rozumiem, ze w pracy masz takie ustawienia Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Sonda 01.09.11, 08:18 nic z tegoi nie kapuje, ale trudnonawet wynikow zobaczyc nie moge, bez kolejnego zaglosowaniaa nawet jak zobacze, to i tak sa niewiarygodne, bo moge sobie klikac jak oszolom Odpowiedz Link
kazzol Re: Sonda 01.09.11, 08:19 lezka_z_posen napisała: > nic z tegoi nie kapuje, ale trudnonawet wynikow zobaczyc nie moge, bez kolejn > ego zaglosowaniaa nawet jak zobacze, to i tak sa niewiarygodne, bo moge sobie > klikac jak oszolom musisz sie wykazac postawa obywatelska i nie glosować więcej niz raz a wyniki sprawdzac w domu, no chyba, że w domu masz takie ustawienia ;] jesli tak, to dpch ma cos do ukrycia ;] Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Sonda 01.09.11, 08:27 a jak to zmienic?zaraz zgdze informatyka, powiem, ze mam "sonde" zjebana, niech sie wykaze Odpowiedz Link
kazzol Re: Sonda 01.09.11, 08:33 lezka_z_posen napisała: > a jak to zmienic?zaraz zgdze informatyka, powiem, ze mam "sonde" zjebana, niech > sie wykaze jeśli to w fabryce, to dobrze. nie zmieniaj Odpowiedz Link