Dodaj do ulubionych

Jesienna ramówka

28.08.11, 18:24
ta to jest niezatapialna, jak ja drzwiamy wypierolo, to oknem wrociwink
www.plotek.pl/plotek/1,78649,10187344,Mlynarska_zastapi_Molek_w___Miescie_kobiet__.html#opinions
z wellman moze jej nie byc tak latwo grac pierwszych skrzypiec, jak to bylo w parze z olena marczuk czy anna dziewit - meller
Obserwuj wątek
    • lezka_z_posen Re: Jesienna ramówka 28.08.11, 18:53
      a temu szolu sukcesow nie wroze, odgrzewane kotlety..
      www.tvn.pl/news/5892/view
      • anna_geras Re: Jesienna ramówka 28.08.11, 18:58
        A czy mi się wydaje, czy np Klan w tym sezonie startuje wyjątkowo wcześnie? Czy rok temu nie wystartował pod koniec września?
        --
        a teraz Anna Geras - kobieta, która gryzie szkło.
        --
        • lezka_z_posen Re: Jesienna ramówka 28.08.11, 19:02
          ja juz nie pamietam, ale gdybu nie ripleje klanu, ktore lukam codziennie (2 odcinki), to bym chiba kite odwalila z tesknotywink
    • lezka_z_posen Re: Jesienna ramówka 29.08.11, 22:54
      posadka NergOla w jury niepewnawink
      www.fakt.pl/Katolicy-protestuja-przeciwko-Nergalowi-w-TVP2,artykuly,113222,1.html
    • lezka_z_posen Re: Jesienna ramówka 02.09.11, 10:20
      przypominam (zlaszcza kazzolowi), ze na dobry poczatek weekendu o 20.00 na tvn bardzo smieszny serial- "wszyscy kochaja romana"winka o 21.00 Kocham Cie Polsko - chiba juz nowy odcinek.macku kurzajewsku zachowal "posade", bo z "pytania na smiadanie" go wywalili.jesienna ramowka rusza pelno parosmile
    • lezka_z_posen Re: Jesienna ramówka 02.09.11, 20:06
      o matko, w "romanie" sa te durnowate "smiechy" - chocby to dyskwalifikuje serial.
      • anna_geras Re: Jesienna ramówka 02.09.11, 20:19
        lezka_z_posen napisała:

> o matko, w "romanie" sa te durnowate "smiechy" - chocby to dyskwalifikuje seria
        > l.

zaraz pierwszy odcineksmile
        • lezka_z_posen Re: Jesienna ramówka 02.09.11, 20:23
          anna_geras napisała:

> lezka_z_posen napisała:
          >
          > > o matko, w "romanie" sa te durnowate "smiechy" - chocby to dyskwalifikuje
          > seria
          > > l.
          >
          > zaraz pierwszy odcineksmile

zaraz, to pierwszy odcinek sie skonczywink
          • anna_geras Re: Jesienna ramówka 02.09.11, 20:25
            lezka_z_posen napisała:

> anna_geras napisała:
            >
            > > lezka_z_posen napisała:
            > >
            > > > o matko, w "romanie" sa te durnowate "smiechy" - chocby to dyskwali
            > fikuje
            > > seria
            > > > l.
            > >
            > > zaraz pierwszy odcineksmile
            >
            > zaraz, to pierwszy odcinek sie skonczywink

no josmile ale już wiadomo,że Roman jest debilem.
            • lezka_z_posen Re: Jesienna ramówka 02.09.11, 20:27
              roman o diecie powinien pomyslec, zapasiony niezlewink
              • dymiacy_piecyk Re: Jesienna ramówka 03.09.11, 09:58
                Ja wiem, że dziś wieczorem 'książę ciemności', wiem, że wracają czerstwe żarty Szymka i Marcina, ale mi się micha cieszy na Kino Polska. Najpierw o 19.15 pierwszy epizod Stefa, a potem 'To tylko rock', czyli czerwony polik w wydaniu klasycznym. Byłem na tym kiedyś w kinie, zwabiony migawkami z koncertów Classics Nouveaux.
            • lezka_z_posen Wszyscy kochajo Romana 09.09.11, 20:29
              na osobny watek to nie zasluguje, wiec wrzucam tutaj. ta teodorczuk-perchuc (anita?aneta?)strasznie marna aktorka, nawet ladna (i z tego co kasam ladnie spiewa), ale mdla do wyrzygu, aktorskie zero bez wyrazu.ale sasiadowi tede kibicuje, kilka dni temu go przycielam,jak od kebab_turka wychodzil z 4 zestawami w plastikowych pudlach- ciekawe, czy dla siebie, czy gosci sie spodziewalwink
              • dymiacy_piecyk Re: Wszyscy kochajo Romana 09.09.11, 21:03
                sasiadowi tede kibicuje,
                > kilka dni temu go przycielam,jak od kebab_turka wychodzil z 4 zestawami w plas
                > tikowych pudlach- ciekawe, czy dla siebie, czy gosci sie spodziewalwink

Może w wolnych chwilach dorabia sobie rozwożąc żarcie na telefon?
                • lezka_z_posen Re: Wszyscy kochajo Romana 09.09.11, 21:09
                  dymiacy_piecyk napisał:

> sasiadowi tede kibicuje,
                  > > kilka dni temu go przycielam,jak od kebab_turka wychodzil z 4 zestawami
                  > w plas
                  > > tikowych pudlach- ciekawe, czy dla siebie, czy gosci sie spodziewalwink
                  >
                  > Może w wolnych chwilach dorabia sobie rozwożąc żarcie na telefon?

ostatnio w ddtvn zeznawal, ze sklep otworzyl - ale gdzie i jaki asortyment - przemilczal.
                  >
    • anna_geras Re: Jesienna ramówka 03.09.11, 12:48
      Ja wieczorem wesprę się nagrywarkąsmile Najpierw będę oglądała TVOFP bo jest bez reklam, a wtym czasie nagram MT i potem tylko przewinę reklamysmile
      • lezka_z_posen Re: Jesienna ramówka 03.09.11, 13:23
        a ja mam plan taki:live lukam nergOla i jego swite, a mam talent zalicze ewentualnie w ripleju (o ile bede w chacie, bo jutro pogoda ma byc jeszcze lepsza niz dzis,wiec trzeba sie wystawic na ostatnie promienie slonca).mam talent bez wojewodzkiego, za to ze sztywmniakiem kozyra, ktory sili sie na luzaka, srednio mnie interesuje.
        • anna_geras Re: Jesienna ramówka 03.09.11, 14:28
          lezka_z_posen napisała:

> a ja mam plan taki:live lukam nergOla i jego swite, a mam talent zalicze ewentu
          > alnie w ripleju (o ile bede w chacie, bo jutro pogoda ma byc jeszcze lepsza niz
          > dzis,wiec trzeba sie wystawic na ostatnie promienie slonca).mam talent bez woj
          > ewodzkiego, za to ze sztywmniakiem kozyra, ktory sili sie na luzaka, srednio mn
          > ie interesuje.

uzyj nagrywarkismile bedziesz miala riplej nawet jak wybedziesz na łono natury.
          • lezka_z_posen Re: Jesienna ramówka 03.09.11, 16:42
            jakos nie mam melodii na mam talent,wiec i cisnienia na lukniecie nie mawink zreszta jak juz pisalam, nie lubie lukac programow odtwarzanych.
    • lezka_z_posen Re: Jesienna ramówka 03.09.11, 16:47
      a co to za hiobowe wiesci?!
      www.pudelek.pl/artykul/34816/koniec_na_wsponej/
      • dymiacy_piecyk Re: Jesienna ramówka 03.09.11, 20:38
        Poczekam na lajfa MT, oglądanie gości wpierdalających bigos najlepiej na świecie, albo faceta pierdzącego do V Symfonii Beethovena jakoś mnie nie kręci. Oglądam VOP, ale jakoś nie porywa. Podobne jak dwie krople wody do Must Be The Music i X Factora. Ciekawe, kiedy się w naszej umęczonej ojczyźnie skończą ludzie drący mordy?
    • lezka_z_posen Postaw na milion:) 05.09.11, 21:51
      konkurencje deko durnowate, ale jednak wymagaja sprytu i precyzji.fajnie, ze prokop prowadzi, swietnie mu to wychodzi.zreszta ja go za caloksztalt bardzo lubie.na razie lukamwink
    • lezka_z_posen Savannah:) 10.09.11, 15:52
      latam sobie po kanalach i na taka perelke natrafilam - Savannah na serialach o 16.30smilebardzo lubilam, chetnie luknesmile
      • anna_geras Re: Savannah:) 10.09.11, 16:01
        lezka_z_posen napisała:

> latam sobie po kanalach i na taka perelke natrafilam - Savannah na serialach o
        > 16.30smilebardzo lubilam, chetnie luknesmile

to było o kasynie na jakims statku?
        • lezka_z_posen Re: Savannah:) 10.09.11, 16:04
          anna_geras napisała:

>
          > > latam sobie po kanalach i na taka perelke natrafilam - Savannah na serial
          > ach o
          > > 16.30smilebardzo lubilam, chetnie luknesmile
          >
          > to było o kasynie na jakims statku?

tak, akcja zaczyna sie na statku.
    • lezka_z_posen Re: Jesienna ramówka 16.09.11, 12:21
      dramat - "lekcja stylu" znika - to skad teraz ciemny lud bedzie widzial, jak spakowac walizke?wink
      ale idzie nowe - "matki i corki, czyli rodzinny galimatias" - widac olenka oprocz lazenia po bankietach i prezentowania coraz szczuplejszych giczalow i coraz wiekszej glowy zawodowo kiepsko sobie radzi, ze "kariere" na plecach bezy musi opieracwink
      www.pudelek.pl/artykul/35097/kwasniewska_wraca_do_tvn_foto/
      • dymiacy_piecyk Re: Jesienna ramówka 30.09.11, 16:51
        Co za pech!
        www.wirtualnemedia.pl/artykul/tvn-zawiesila-emisje-sitcomu-wszyscy-kochaja-romana
    • lezka_z_posen matki i córki:) 21.10.11, 18:58
      "matki i corki, czyli rodzinny galimatias" - beza z bezrobotna aleksandra prowadza, ale chuj z tym. nie wiedzialam, ze z adwokata/senatora smoktunowicza taki damski bokser jest, wlasnie jego zona sie zwierza z sytuacji "zagrozenia zycia"-nie dziwie sie. ze hanus primo voto smoktunowicz z domu kedaj spierdolila z tego zwiazku, nikt nie lubi miec obitego mazaka.
    • lezka_z_posen Miss Polonia 09.12.11, 21:28
      w zwiazku ze zgonem jesiennej ramowki myslalam, ze dzis kompletnie nie ma co lukac - a tu niespodzianka, wybory miss polonia.alez siermieznie i biednie, chyb sa organizowane w jakims klubie osiedlowym.gdzie te wybory z pompa i rozmachem z lat 80-tych i w latach 90-tych..
    • anna_geras Re: Jesienna ramówka 19.01.12, 21:51
      Nie wiem jaka to ramówka ale na polsacie dirty dancing lecismile
      • lezka_z_posen Re: Jesienna ramówka 19.01.12, 21:54
        anna_geras napisała:

> Nie wiem jaka to ramówka ale na polsacie dirty dancing lecismile

to jest zimowa ramowkasmileja lukam pania magde.
    • lezka_z_posen Re: Jesienna ramówka 19.01.12, 22:45
      na kino polska muzyka -"opole 78" - konferansjerke robi dr koziellowinkale sie wiara posunela, teraz alicja majewska spiewa.
    • lezka_z_posen Plebania [*] 27.01.12, 17:29
      dotychczas nie widzialam zadnego odcinka, juz po kilku taktach piosenkii "stoisz sam na krancu siwta.."(czy jakos tak) mialam odruch wymiotny.ale ostatni odcinek obejrze - w koncu konczy sie jakas epokawinkzamiast "plebanii" wchodzi jakis gniot "galeria" - wyprodukowany przez ATM - tych od "pierwszej milosci", wiec szykuje sie wyjatkowy badziew.lekam sie o los klanuwink
      • dymiacy_piecyk Re: Plebania [*] 27.01.12, 18:30
        Też coś czuję, że 'Galeria' to będzie dno. Nóż mi się w kieszeni otwiera, jak widzę kolejną mocno promowaną produkcję o zupełnie mi obcych ludziach, których sprawy kompletnie mnie nie interesują. Ale 'Pierwsza miłość', choć to chłam, ATM-owi wyszła, w końcu już chyba prawie 10 lat są na antenie. No i wyprodukowali jeden z moich ulubionych seriali, czyli 'Licencję na wychowanie'. Jak sobie porównuję z 'Rodzinka.pl' to właściwie nie ma porównania.

A poza tym zupełnie off topic, to dziś około 16.00 przeżyłem swoje pierwsze trzęsienie ziemi. Mocne nie było, trochę się dom zatrząsł i sofa się kolebała, ale uczucie bardzo dziwne. Epicentrum było 100 km od nas, koło Parmy.
        • lezka_z_posen Re: Plebania [*] 27.01.12, 18:43
          "rezydencja", ktora miala byc wielkim hitem, z gwiazdami w rolach glownych nie dala rady, to co dopiero "galeria" z jakimis anemicznymi bohterami.pewnie nie trzeba im duzo bulic i nowe twarze maja "tchnac swiezoscia".ale nie wroze powodzenia.i trzymajmy kciuki zeby byla kicha, bo gdzies czytalam, ze jest juz konkurs na serial, ktory od wrzesnia ma zastapic klan.chyba, ze "galeria" nie chwyci, to wtedy ten serial wskoczy na miejsce "galerii", a "klan" sie uchowa.a "galerie" mozesz sobie luknac jak Cie nostalgia chwyci, bo akcja dzieje sie we wrowink
        • lezka_z_posen Galeria 27.01.12, 18:57
          mozna juz lukac w necie, ale recenzje slabiutkie...
          forum.gazeta.pl/forum/w,433,132652485,,Galeria.html?v=2
          • dymiacy_piecyk Re: Galeria 27.01.12, 19:15
            Myślałem, że skoro we Wrocławiu, to ATM kręci we własnych studiach, w Bielanach Wrocławskich. A z Twojego linka dowiedziałem się, że w centrum Magnolia, zwanym także Mongolią, a na samym początku Fekalią. Ponieważ że tuż po otwarciu dwa razy pękły rury kanalizacyjne przebiegające nad butikami i kilku klientkom poleciały na głowy kupy i siki.
            • lezka_z_posen Re: Galeria 27.01.12, 19:33
              ... a na samym początku Fekalią. Ponieważ że tuż po otwarciu dwa razy pękły rury kanalizacyjne przebiegające nad butikami i kilku klientkom poleciały na głowy kupy i siki.
              • dymiacy_piecyk Re: Galeria 27.01.12, 19:36
                lezka_z_posen napisała:

> ... a na samym początku Fekalią. Ponieważ że tuż po otwarciu dwa razy pękły rur
                > y kanalizacyjne przebiegające nad butikami i kilku klientkom poleciały na głowy
                > kupy i siki.

Ciekawe, czy ten wątek zostanie wyeksponowany w serialu?
                • dymiacy_piecyk Re: Galeria 30.01.12, 20:13
                  No to sobie obejrzałem pierwszy odcinek Galerii.
                  To, co piszą forumki na Serialach, to w sporej części trafne obserwacje. Wrocławianie będą mieli bekę, że z biurowca obok Magnolii, zwanego leżącym termosem, zrobiono terminal lotniska. Plusy, to Jędrula i posterunkowy oraz wrocławskie plenery, minusy, to łopatologiczne zawiązanie wątków (to, co ktoś na serialach pisał o tatuażu na zdjęciu i na ramieniu Woydatta to faktycznie żenua). W każdym razie kroi się serial, w którym w ładnych wnętrzach przechadzają się ładni ludzie, czyli glamur po polsku.
                  • dymiacy_piecyk Re: Galeria 30.01.12, 20:15
                    A, byłbym zapomniał - ubawił mnie jeszcze Marek Kalita w roli twardego, pewnego siebie policjanta. Jak można faceta o wizerunku ciepłej kluchy obsadzać w takiej roli?
                    • lezka_z_posen Re: Galeria 30.01.12, 20:28
                      kalita juz twardzielem - nie policjantem, ale lekarzem - byl w NW.ale melepeta z niego jest i bedzie, chocby gral najwiekszego gangste.naczytawzy sie "recenzji" na serialach spodziewalam sie wiekszej zenady.jeszcze sprobuje popatrzec.tylko te wielkouste bohaterki sa wpieniajace, co za pojebana moda z tym pompowaniem war.no i piosenka na poczatku jest okropna.
                      • dymiacy_piecyk Re: Galeria 30.01.12, 20:37
                        lezka_z_posen napisała:

> kalita juz twardzielem - nie policjantem, ale lekarzem - byl w NW.ale melepeta
                        > z niego jest i bedzie, chocby gral najwiekszego gangste.naczytawzy sie "recenzj
                        > i" na serialach spodziewalam sie wiekszej zenady.jeszcze sprobuje popatrzec.tyl
                        > ko te wielkouste bohaterki sa wpieniajace, co za pojebana moda z tym pompowanie
                        > m war.no i piosenka na poczatku jest okropna.

100% racji - wargentynki i niby dżezowa piosenka to kolejne miny. Na filmpolski.pl przeczytałem sobie opis pierwszych pięciu epizodów. Scenarzyści musieli coś bankowo jarać.
                      • anna_geras Re: Galeria 31.01.12, 09:03
                        lezka_z_posen napisała:

> kalita juz twardzielem - nie policjantem, ale lekarzem - byl w NW.
                        gliną z posępną miną był w "Samym życiu" na Polsaciesmile
                        • dymiacy_piecyk Re: Galeria 31.01.12, 09:36
                          Jednak słusznie podejrzewałem, że ATM wykorzystuje swoje studia w Bielanach Wrocławskich:
                          'Na potrzeby serialu we wrocławskim studiu ATM Grupy zbudowano scenografię prawdziwej galerii handlowej. Dwupiętrowy obiekt o powierzchni wielkości boiska piłkarskiego, ma kilkanaście witryn sklepowych i olbrzymi hall z fontanną.'
                          www.wirtualnemedia.pl/artykul/galeria-nastepca-plebanii-to-telenowela-nowej-generacji
                          A dla mnie Kalita do końca życia będzie gościem, który z miną zbitego spaniela mówił: 'Marysiu...'.
                          • lezka_z_posen Re: Galeria 31.01.12, 09:53
                            czyli ta magnolia/fekalia tylko z zwenatrz sie pokazuje, a wnetrza to juz z papieru?lipa w takim razie.
                          • lezka_z_posen Re: Galeria 31.01.12, 18:21
                            ta "galeria" jest tak plytko-cukierkowo-infantylna i nieudolnie zagrana, ze az smieszna.zaczynam sie wciagacsmile
                          • lezka_z_posen Re: Galeria 02.02.12, 17:39
                            "domek na drzewie" mnie rozwalil, to takie polskie..wink
                        • lezka_z_posen Re: Galeria 31.01.12, 09:52
                          anna_geras napisała:

>
                          > > kalita juz twardzielem - nie policjantem, ale lekarzem - byl w NW.
                          > gliną z posępną miną był w "Samym życiu" na Polsaciesmile
                          >
                          z tego wynika, ze kalita jest stworzony tylko do rol lekarzy (MjM, NW) i szkielow (Galeria, Samo Życie)
        • lezka_z_posen Re: Plebania [*] 31.01.12, 19:09
          ja sie ciesze, ze wykosili "plebanie", ale wierni fani nie moga pogodzic sie ze strata:
          www.fakt.pl/Plebania-pokazala-narcyzm-Zobacz-wpis-z-ich-strony,artykuly,144397,1.html
          rozumiem ich, bo jak pomysle, ze mogli zdjac "klan", brrr...
          • dymiacy_piecyk Re: Plebania [*] 31.01.12, 19:17
            bo jak pomysle, ze mogli zdjac "klan", brrr...

Aż się boję myśleć, co będzie, jak się Galeriankom powiedzie i TVP będzie chciała wypieprzyć kolejny staromodny serial i zastąpić go czymś nowoczesnym, gdzie kobiety chodzą wyłącznie w sukienkach, a mężczyźni wyłącznie w garniturach.
            • lezka_z_posen Re: Plebania [*] 31.01.12, 19:26
              w sondzie faka 65% jest za zdjeciem "klanu", wiec sytuacja nie jest wesolawink
    • lezka_z_posen Uwaga 30.01.12, 10:02
      w niedziele byla "uwaga" z maria czubaszek.bardzo chcialam luknac i niestety przegapilam - czy gdzies w necie mozna ten program obejrzec?
      • dymiacy_piecyk Re: Uwaga 30.01.12, 11:58
        lezka_z_posen napisała:

> w niedziele byla "uwaga" z maria czubaszek.bardzo chcialam luknac i niestety pr
        > zegapilam - czy gdzies w necie mozna ten program obejrzec?

Jest na stronie Uwagi:
        uwaga.tvn.pl/55186,wideo,331974,nigdy_nie_chcialam_miec_dzieci,nigdy_nie_chcialam_miec_dzieci,reportaz.html
        • lezka_z_posen Re: Uwaga 30.01.12, 13:45
          dzieki!lubie czubaszek, ale kiedy na cmika wyszla i te gadki o kopaniu gowniarzy w dupe serwowala, to normalnie jak rasowa zulica.
        • lezka_z_posen Re: Uwaga 31.01.12, 18:33
          niezla burza po wystepie czubaszek w "uwadze" - ponad 12.000 wpisow, to nawet jak na "pudla" sporo:
          www.pudelek.pl/artykul/37944/czubaszek_dwa_razy_usunelam_ciaze_boze_jak_to_cudownie/
          • dymiacy_piecyk Re: Uwaga 27.04.12, 16:39
            No i chyba po Galerii
            www.wirtualnemedia.pl/artykul/czarne-chmury-nad-serialem-galeria-emisja-tylko-do-wakacji
            Nawet nie mogę ocenić, bo tak mnie ta produkcja wciągnęła, że wygasiłem po trzech odcinkach. Nawet mimo wrocławskich plenerów. Na nostalgię lepsza jednak jest Pierwsza Miłość.
            • lezka_z_posen Galeria 28.04.12, 07:49
              ja bylam lepsza, wytrzymalam gdzies do 10 odcinka.dobrze, ze okazala sie klapa, przynajmniej klan nie podzielil losu plebanii, bo inaczej moglo byc roznie z dalszymi perypetiami rodziny lubiczowwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka