mayenna 01.04.13, 23:08 Ponieważ z kilkoma osobami czuję się tu zaprzyjaźniona, chciałam się pożegnać. Nie jest to jednak moje miejsce. Do widzenia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny.onyks Re: Chciałam sie pożegnać... 01.04.13, 23:14 a idźmy wszyscy w cholerę... czy naprawdę nie możemy pisać tutaj, mimo, że wielokrotnie się w czymś nie zgadzamy? ...jeśli tylko nie przekraczamy pewnych granic...nie obrażamy siebie nawzajem... co złego w tym że jesteśmy różni? i różne mamy poglądy...cały smaczek w tym, że nie zawsze klepiemy się po pleckach... szkoda Majenko... Odpowiedz Link
green.amber Re: Chciałam sie pożegnać... 01.04.13, 23:16 bo to niej jest dobre miejsce albo przynajmniej na dłużej, ale czasem trafiają się fajni ludzie to z jednej strony, a z drugiej, mówią, że dłużej zakonu niż przeora... trzymam kciuki za wszelkie powodzenie Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Chciałam sie pożegnać... 01.04.13, 23:23 to może trzeba zmienić nazwę... klub wesołego szampana i już bywanie tutaj będzie lepiej widziane Odpowiedz Link
green.amber Re: Chciałam sie pożegnać... 02.04.13, 07:06 coś Cię chyba Onyksia nie zrozumiałam... ani w ząb, więc ewentualnie poproszę o wyjaśnienie tego, co powyżej i odpowiedź czy mogę mieć własne poglądy, niezależnie od tego, czy się zgadzają z poglądami innych, czy jednak nie powinnam?? miłego dnia Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Chciałam sie pożegnać... 02.04.13, 07:11 A jak napiszę że nie powinnaś to co zrobisz? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Chciałam sie pożegnać... 02.04.13, 21:04 Amberze...się nie czepiaj dobrze wiesz, że można mieć .......... żeby życie miało smaczek... Odpowiedz Link
green.amber Re: Chciałam sie pożegnać... 02.04.13, 21:42 "czepiam się" więc jestem to bardziej istota mego jestestwa niż blond grzywka... mów mi tu, o co chodziło, bo się nie zamiaruję domyślać! ale już! Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Chciałam sie pożegnać... 02.04.13, 21:57 ale już .......to ja taka śpiąca jestem, ze myślę tylko o łóżku... wczoraj było wczoraj...i nie pamiętam...więc mało istotne chyba dla ludzkości... innymi słowy róbta co chceta..... Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Chciałam sie pożegnać... 02.04.13, 15:41 hehehe pamiętam jak świat singli zwał się przez chwilę fellatio Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Chciałam sie pożegnać... 01.04.13, 23:23 Poważnie ciągle pisać nie da się. Krotochwila i psota też czasem być muszą. To tylko forum. Warto o tym pamiętać. Szkoda, że masz zamiar stąd zniknąć. Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Chciałam sie pożegnać... 02.04.13, 00:20 Nie zdarzyłam Cię dobrze poznać, króciutko tu jestem więc nawet nie wiem czy powinnam sie wypowiadać. Widać, że jesteś sympatyczną osobą i bije od Ciebie niezwykła mądrość i dojrzałość. Chciałoby się taką być.... Szkoda.. jak zawsze, bo zawsze można lepiej poznać drugą osobę. Bardzo lubiłam Cię podczytywać, Mayenno Odpowiedz Link
tdf-888 :( 02.04.13, 01:05 echh co japacze www.plotek.pl/plotek/56,79592,13644307,W_szpilkach_po_sniegu__czyli_jak_gwiazdy_lansuja_sie.html#Cuk Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Mam nadzieję, że to... 02.04.13, 13:02 hahhaha pocieszyłeś mnie Tapatiku Tak to musi być prawda, że wczoraj to był żart Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Chciałam sie pożegnać... 02.04.13, 09:00 3m się ciepło. Może jeszcze kiedyś podyskutujemy o kinie Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Chciałam sie pożegnać... 02.04.13, 12:52 hmmm.... Jeszcze bym coś chciała napisać... chyba Jesteś bardzo miła osobą ale trzeba Cię troszku poznać. Czasem mi się wydaje jakbyś miała uprzedzenia co do innych osób. Zbyt szybko możesz ich oceniać. Czemu te uprzedzenia? Bardzo możliwe, że się na kimś dość mocno zawiodłaś, hmm może to było nawet parę tych Ktośków... Jednak jak się pozna Ciebie trochę bliżej (chciałabym jeszcze bliżej, bo i tak jestem daleko) to właśnie jesteś niezwykle sympatyczną osobą i ta Twoja mądrość (tak, zawsze tego zazdroszczę ) > > Bardzo lubiłam Cię podczytywać, Mayenno > > Chyba dalej będzie można, tylko nie tu A gdzie? Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Chciałam sie pożegnać... 02.04.13, 18:31 Gwen sugerujesz, ze te co zostana nie sa kobietami z klasa i z usmiechem pieknym? Nie podcinaj galezi, na ktorej siedzisz Mayenko zostan lepiej i pisz wiecej Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Chciałam sie pożegnać... 02.04.13, 18:47 Nie napisales nic o naszych usmiechach A odnosnie meritum - wiem i rozumiem. Zarowno Ciebie jak i Mayenne. Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Chciałam sie pożegnać... 02.04.13, 18:50 Kiedyś mi tu poradzono, abym nie czytała wpisów niektórych osób... taka prosta rada, a ileż korzyści... jestem wśród ludzi, których bardzo polubiłam, czytam ich wpisy, uśmiecham się albo smucę razem z nimi, a reszta mnie nie interesuje... mamy różny poziom wrażliwości i sposób widzenia świata, moim zdaniem jest tu miejsce dla każdego... może lepiej, abyśmy byli społeczeństwem bezklasowym? Ale oczywiście to tylko moja osobista opinia... Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Chciałam sie pożegnać... 02.04.13, 19:30 no dobra, a co z naszym rejsem? Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Chciałam sie pożegnać... 02.04.13, 19:37 Tutaj jakaś nowa moda nastała Co rusz ktoś się żegna i odchodzi Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Chciałam sie pożegnać... 02.04.13, 19:44 aaaAAAaaaa właśnie! ja miałam obiecany Bornholm! już zaczełam robić zapasy aviomarinu... Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Chciałam sie pożegnać... 02.04.13, 20:46 A mój....? skoro już tak zaczynasz o tych uśmiechach. Dobra, może wolę nie wiedzieć Odpowiedz Link
green.amber Re: Chciałam sie pożegnać... 02.04.13, 20:50 hashimotka88 napisała: > A mój....? taaaa no i lekko to teraz miał nie będzie... Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Chciałam sie pożegnać... 02.04.13, 20:57 Ha Złapany na gorącym uczynku... jak kiedyś zapytywałam o pewien mały szczegół kobiecej urody, to Gwen w swej uroczej powściągliwości oznajmił: ja tam nie wiem, przecież Was (chodziło o mnie i jeszcze jedną koleżankę) nie widziałem... i jak teraz wybrniesz? Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Chciałam sie pożegnać... 02.04.13, 21:03 Och, Gwen, myślałam, że stać Cię na więcej... Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Chciałam sie pożegnać... 02.04.13, 21:37 Wszystkie tutaj jesteście cudne i macie przepiękne uśmiechy (żeby tylko) Czasem lepiej więcej nie pisać bo może być więcej pytań Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Chciałam sie pożegnać... 02.04.13, 21:58 a na te uśmiechy łapiemy tych o owych Odpowiedz Link