laptopek 08.08.08, 13:51 Życząc sobie miłego urlopu oddalam się... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laptopek Re: ... 13.08.08, 22:43 wróciłam. o rok starsza. a co tu cisza taka? wszystkich ulewa utopiła? Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: ... 13.08.08, 23:18 laptopek napisała: > wróciłam. > o rok starsza. > a co tu cisza taka? > wszystkich ulewa utopiła? > Przepraszam, czy chcesz przez to powiedzieć, że potajemnie bez nas obchodziłaś urodziny?? Wszystkiego najplepszego, wprawdzie po fakcie, ale prosto z serca! :-) A odpowiadając na Twoje pytanie: mnie ulewa nie utopiła, ale to dziś na własne oczy widziałaś ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
blue73 Re: ... 14.08.08, 09:02 no wlaśnie, miałaś urodziny i nic nie powiedziałaś???? Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: ... 14.08.08, 21:14 oddaliłam sie aby z dala od 3miasta, patrząc w zburzone tzw otwarte morze kontemplowac mijający czas. buuuuu..... jestem najstarsza na tym forum, chyba pora przenieśc się na forum dla emerytów Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianowlosa Re: ... 15.08.08, 18:30 Puk, puk ...... Laptopek - samych serdeczności w Nowym Roku Twojego Życia, który przyniesie to, co oczekiwane i to co niespodziewane PS. A tak poza tym witam słonecznie, wbrew wszystkiemu (przede wszystkim temu co za oknem) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: ... 16.08.08, 18:44 laptopek napisała: > buuuuu..... jestem najstarsza na tym forum, chyba pora przenieśc się > na forum dla emerytów Nie martw się, pewnie nie tylko na tym forum ;-) Poza tym ktoś musiał być najstarszy i padło na Ciebie. Gratuluję pierwszego miejsca! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: ... 16.08.08, 21:03 my tu gadu gadu a przybyła nam nowa koleżanka. CZEŚĆ MIEDZIANOWŁOSA :-)))))))))) WITAMY W NASZYCH SKROMNYCH PROGACH. Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianowlosa Re: ... 17.08.08, 11:01 aptopek napisała: > my tu gadu gadu a przybyła nam nowa koleżanka. > > CZEŚĆ MIEDZIANOWŁOSA :-)))))))))) WITAMY W NASZYCH SKROMNYCH PROGACH. Witam serdecznie i miło mi :) "Skromne progi" - gdzieżby!!!!! Inteligentny humor, błyskotliwe uwagi, głębia przemyśleń, potrzeba afiliacji, wrażliwość na innych ludzi (w tym sąsiadki),uzależnienie od gofrów, degustacja chmielu ... Takie rzeczy to tylko w świecie 3miastowych singli Tym bardziej "z pewną taką nieśmiałością" puk, puk Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: ... 17.08.08, 13:03 Dziewczyny i Mojave!!! gościa mamy!!! gdzie jesteście??? A koleżanka to z jakiej dzielnicy? Może aby nasza sąsiadka, hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianowlosa Re: ... 17.08.08, 13:42 Z tej najpiękniejszej z najpiękniejszych - z Oliwy Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: ... 17.08.08, 14:08 wrzeszcz-zaspa-przymorze-oliwa... blue musisz przeprowadzić sie na żabianke a mojave do sopotu bo mi koncepcje psujecie ;-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianowlosa Re: ... 17.08.08, 15:08 Laptopku, intrygująca cisza zapadła na łączach. Zapewne poszukują promieni słońca albo mieszkań na Żabiance lub w Sopoćkowie ;) coby nie psuć Twej koncepcji :)) - to nie jest mój podwójny podbródek tylko szczery uśmiech ;p BTW na Przymorzu przy ul. Poznańskiej ileś tam jest geograficzny środek Trójmiasta. Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: ... 17.08.08, 15:16 a bo my tu takie napady pisania mamy albo sie mijamy albo gadamy ze samym sobą... teraz i ja się oddalam, zobaczę czy woda w motławie zimna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
blue73 Re: ... 17.08.08, 20:44 laptopek, a musi to byc koniecznie zabianka?? poza tym, nie mam sily znowu zalatwiac tych wszystkich formalnosci... i pakowac rzeczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: ... 17.08.08, 21:28 taka jest moja koncepcja tak ja to widze.... no i przeprowadzajac sie czesto masz to juz opanowane :-) Odpowiedz Link Zgłoś
blue73 Re: ... 17.08.08, 21:30 ale za kazdym razem mam wiecej rzeczy!!!! a teraz nawet mebli sie dorobilam.. i garnkow... i talerzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
blue73 Re: ... 17.08.08, 21:48 i poradzicie ukrasc, tfu - pozyczyc - wozek z biedronki? Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: ... 17.08.08, 22:14 ale ja mam blisko - przecież mówiłam, że pomogę! Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: ... 17.08.08, 22:16 bez wdawania się w szczegóły: przeprowadzić się! Odpowiedz Link Zgłoś
blue73 Re: ... 17.08.08, 22:24 tak jest :-) moge jutro? bo dzis juz mi sie nie chce :) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: ... 17.08.08, 22:29 co masz zrobić jutro, zrób pojutrze - będziesz mieć 2 dni wolne! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: ... 17.08.08, 16:19 Ups, znowu się wykazałam refleksem ;-) ja również witam Cię bardzo serdecznie, choć dopiero przy drugim podejściu. mam nadzieję, że się tu zadomowisz :-D Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: ... 17.08.08, 20:11 wróciłam. woda w motławie mokra i jakieś zielone cos zaczyna kwitnąć Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: ... 17.08.08, 20:25 Czyżbyś się spodziewała, że tym razem woda będzie sucha? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: ... 17.08.08, 20:43 a może to wodnik Szuwarek? Też był, o ile dobrze pamiętam, zielony ;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: ... 17.08.08, 20:53 a to przepraszam w takim razie ;-) niech sobie go nosi, aż rusałka Amelka zzielenieje z zazdrości! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: ... 17.08.08, 20:44 jak licznie prawie wszyscy w niedzielny wieczor sie spotykamy ;-) o czym popotkujemy? Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: ... 17.08.08, 20:45 Może o tym, że Cię widziałam... o zgrozo! na innym forum! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: ... 17.08.08, 20:50 colette na jakim? bo ja po różnych śmigam... ale grzeczna byłam? Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: ... 17.08.08, 20:54 na trójmiejskim Cię widziałam i w rzeczy samej byłaś grzeczna, ino Cię tutaj nie było, gdy byłaś tam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: ... 17.08.08, 20:58 iii....... wtedy co odpowiadałam komus o necie na MOIM skrzyżowaniu? trzeba pilnowac gdy ktos obcy na teren wkracza ;-) poza tym zawsze grzecznie odpowiadam gdy ktos sie pyta gdzie cos jest albo nie ma albo jak dojechać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: ... 17.08.08, 21:01 To już poznałaś nowego sąsiada? sprawdziłaś, czy to odpowiednie towarzystwo dla Was? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: ... 17.08.08, 21:11 No jak tak można?! Żeby sąsiadkom się nie przedstawić?? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: ... 17.08.08, 21:14 jak w amerykanskim filmie blache ciasta w ręce i "heloł, miło poznać, mieszkam obok" Odpowiedz Link Zgłoś
blue73 Re: ... 17.08.08, 20:46 tez chcialam powitac :) zeby nie wszylo, ze niewychowana jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: ... 17.08.08, 21:11 cuś nam sie koleżanka wystraszyła, a może kolacje robi i wróci Odpowiedz Link Zgłoś
blue73 Re: ... 17.08.08, 21:15 a co? glodna jestes? ja Cie moge poczestowac ciastem marchewkowym :) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: ... 17.08.08, 21:21 jestem głodna i zbyt leniwa, żeby coś zrobić, więc posiliłam się małosolnymi, ale to nie były mamine małosolne lecz sklepowe i w związku z tym nie takie smaczne. Ale to ciasto marchewkowe... ach, rozmarzyłam się... pycha! A tak w ogóle to dostaję głupawki, bo jutro jest mój ostatni wolny dzień, a potem wracam do kieratu...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: ... 17.08.08, 21:31 ja też jem małosolne od tygodnia, właściwie to juz sie zrobily solne, tyle że własnej roboty :-) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: ... 17.08.08, 21:34 nie na zwykłej wodzie i soli kamiennej ale ogórki są własnego chowu spod gdańskiej najprawdziwszej wsi Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: ... 17.08.08, 21:16 idziemy zobaczyć? przejdziemy się uliczkami i będziemy zerkać w okna i może w jednym zobaczymy miedzianowłosą pochyloną nad kuchennym blatem z nożem w ręce ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: ... 17.08.08, 21:20 a ja w 2 tygodnie, nie żałując sobie tortów i innych dobroci oraz zaniedbując treningi przytyłam 5 kilo, trzeba sie wziąść za siebie, no chyba że mały laptopek rośnie Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: ... 17.08.08, 21:26 może chce mieć małego laptopka tylko dla siebie i nie ma zamiaru się dzielić z ciociami Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: ... 17.08.08, 21:26 weźmiemy bita śmietane w spreju, ona na nas z nożem a my jej po oczach ;-)))))))))))))))))))) a wiecie co? może weźmiemy smietane, owoce, cukier puder i jakąś polewę i pojdziemy do sopotu i kupimy suchego gofra. i sobie obok staniemy i zrobimy takiego wielkiego z mega dodatkami. ciekawe co by powiedzieli, hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
blue73 Re: ... 17.08.08, 21:29 ja moge wziac karmelowa :) to wezmy jeszcze lody w pudelku i kupmy suchego wafelka :) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: ... 17.08.08, 21:29 ja nie mam takich brzydkich zielonych niby-jabłek, a z owoców mam tylko małosolne Odpowiedz Link Zgłoś
blue73 Re: ... 17.08.08, 21:32 to do tego malosolnego zrobimy zapiekanke :) wezmeimy jeszcze dluga bulke i troche sera... i staniemy posrodku, miedzy goframi, lodami i zapiekankami :) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: ... 17.08.08, 21:33 mi tam wszystko jedno. może byc gofer z bitą śmietaną i małosolnym. mam jeszcze śledzie. zabrać też? bo wracac mi sie nie będzie chciało. Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: ... 17.08.08, 21:35 śledź z bitą śmietaną? pycha! nie masz wrażenia, że cały czas krążymy wokół małego laptopka? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianowlosa Re: ... 17.08.08, 21:35 po oczach ?! śmietaną?! w spreju ?! za co? Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: ... 17.08.08, 21:37 ciiiii...... koleżanka wróciła. Miedzianowłosa a co mialaś na kolację? bo my ten tego ... Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianowlosa Re: ... 17.08.08, 21:37 już spieszę z odp - pomidorek, szczypiorek i chlebuś z muesli Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: ... 17.08.08, 21:39 i tak bez bitej śietany? oooo, to licho coś :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: ... 17.08.08, 21:42 my byśmy ŚLEDZiły ją jak byśmy zdązyły wyjść z domu Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianowlosa Re: ... 17.08.08, 21:39 tyż prawda, pomimo wielu wiosen nadal się czerwienię Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: ... 17.08.08, 21:41 nie, no ja mówiłam o Laptopku. zresztą my wszystkie tu nieśmiałe jesteśmy (tak mówi Laptopek) :-D Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: ... 17.08.08, 21:45 no właśnie... ciche, spokojne i nieśmiałe. a tak propo nieśmiałości to cos nam sie zapodziała koleżanka z rodzynkiem. czyżby jej pomagał meble skręcac w nowym mieszkanku? Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianowlosa Re: ... 17.08.08, 21:47 to dobrze trafiłam :)) nieśmiałe kobietki podobno pociągają mężczyzn, mojego kuzyna urzekła tym jego obecna żona Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: ... 17.08.08, 21:49 a masz jakegoś jeszcze kuzyna na zbyciu? bo ja mam 49 letniego ... z Oliwy. Możemy sie zamienić Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: ... 17.08.08, 21:49 tak ogromnie jesteśmy pociągające, że jedyny forumowy mężczyzna przestał tu zaglądać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: ... 17.08.08, 21:50 bo ja wam mówię że on meble pomaga nixie skręcać ;-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: ... 17.08.08, 21:53 myślisz, że dlatego nie chciała naszej pomocy? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: ... 17.08.08, 22:21 nie powiedziała wprost, że nie chce, ale propozycji nie przyjęła Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianowlosa Re: ... 17.08.08, 21:44 Cisza ... czyżbyście krążyły gdzieś pod moimi oknami ? A ja w bieliźnie :O Albo podążacie w kierunku sopoćkowa ze śledzie w jednej dłoni a nieszczęsną śmietaną w tzw. spreju w drugiej Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: ... 17.08.08, 21:47 i paroma innymi dodatkami w pozostałych dłoniach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianowlosa Re: ... 17.08.08, 21:48 moja wyobraźnia aż tak daleko nie sięga co to może być może to i lepiej dla mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: ... 17.08.08, 21:47 ja to zaraz wezmę wiaderko ze smieciami i niby sie niechcący zaplącze na podworko nixie Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianowlosa Re: ... 17.08.08, 21:50 aby uchodzić w dalszych znajomościach za obytą z tzw savoir vivre Dzień dobry i dobry wieczór Miłym Koleżankom Odpowiedz Link Zgłoś
blue73 Re: ... 17.08.08, 21:53 savoir vivre to chyba na innym forum bywa :) do nas nie dotarl :) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: ... 17.08.08, 21:55 siema miedziana! yyy..... to znaczy chciałam napisać serdecznie witamy miedzianowłosa staropolskim zwyczajem, gofrem i śledziem, mamy nadzieję że miło spędzisz z nami czas :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianowlosa Re: ... 17.08.08, 21:52 kuzyna to i mam ale zbytnio nie polecam ;) a ten Twój z Oliwy - może mój sąsiad ?! Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: ... 17.08.08, 22:01 a że co? garbaty? w naszym wieku trzeba jedno oko juz przymknąć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: ... 17.08.08, 22:00 że jakiego wspólnego? rodzynka forumowego? taaaa.... chyba pora grafik ustalić poniedzialek - blue wtorek - colette sroda - miedzianowlosa czwartek - laptopek piatek - sobota - niedziela -nixie Odpowiedz Link Zgłoś
blue73 Re: ... 17.08.08, 22:01 ja nie chce poniedzialku :) nie lubie poniedzialkow :) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: ... 17.08.08, 22:03 ty nie marudź tylko idź się na bóstwo robić i pazurki malowac :-) za dwie godziny poniedziałek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
blue73 Re: ... 17.08.08, 22:04 ja sie nie musze robic :) tu juz nic nie pomoze :) Odpowiedz Link Zgłoś
blue73 Re: ... 17.08.08, 22:06 zapalisz swiatlo :) a jak chcesz, to mozemy z laptopkiem swiecic latarka :) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: ... 17.08.08, 22:08 czy ja wiem, wolałabym wpierw wiedzieć, czy to zapalanie światła aby nie jest zbyt ryzykowne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: ... 17.08.08, 22:09 białe prześcieradła na łeb i latarki pod spód hu huuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
brunhildaaaa Re: ... 17.08.08, 22:21 hu huuuuuu, przebacz mi miedzianowłosa a może poszła pomidorka dokroić? Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: ... 17.08.08, 22:24 ale się nagle tak cichutko zrobiło i już myślałam, że znowu będę musiała sama ze sobą gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
brunhildaaaa Re: ... 17.08.08, 22:25 to w związku z tym środa jest wolna? a pani blue też cos mówiła że poniedziałku nie lubi... hu huuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
blue73 Re: ... 17.08.08, 22:27 zawlaszczasz mojave na te dni? znaczy dzielicie sie na pol? poswiecic Ci latarka? Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: ... 17.08.08, 22:34 jak już wspominałam, nie jestem amatorką kotów w worku, więc "mój" dzień też może być jej (brunhidyyyy) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: ... 17.08.08, 22:35 kurde dopiero teraz zauważyłam że koleżanki umawiaja sie kilka wpisów wyzej na "pożyczenie" wózka z tesko. juz nie mam tak podzielnej uwagi i rozmowa wielowątkowa mi nie idzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: ... 17.08.08, 22:37 ale ty Ty zarządziłaś, że Blue się przeprowadza na żabiankę, więc wózek jest niezbędny :-D Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: ... 17.08.08, 22:42 bo to by było sensowne, wsiadam we wrzeszczu, na zaspie dosiada sie nixie (tylko kurcze sie przeprowadza) na przymorzu colette, w oliwie miedzianowłosa, na zabiance blue a w sopocie mojave czeka na nas na przystanku z goframi Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: ... 17.08.08, 23:07 wy :-) taka cisza nagle sie zrobiła. myślałam że poszłyście po wozek Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: ... 17.08.08, 23:10 aleśmy dzisiaj natrzaskały wpisów. a blue tak po angielsku sie zmyła, chyba jednak poszła pazurki malować :-))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: ... 17.08.08, 23:11 tiaaaaa........... i zaczynam sama ze sobą gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: ... 17.08.08, 23:22 no bo ja jestem taaaaaka fajna, to i fajnie ze mną pogadać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: ... 17.08.08, 23:37 a że my tu wszystkie nieśmiałe jesteśmy, to się doskonale wmieszałam w tłum i się wcale nie wyróżniam Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: ... 17.08.08, 23:14 to jest nasz wątek - rekordzista, a my jesteśmy wątkowiczkami - rekordzistkami! Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: ... 17.08.08, 23:15 pewnie! możemy też iść na gofra z małosolnym i śledziem! Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: ... 17.08.08, 23:18 i cały wózek gofrów przywieziemy. a wózek kratkowany - to nie zaparują i będa chrupiące Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: ... 17.08.08, 23:20 tylko nie będziemy mogły szybko jechać, by pęd powietrza ich nie ostudził Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: ... 17.08.08, 23:29 przecież będzie miał pierzynkę z bitej śmietany, a poza tym będzie się mógł przytulić do małosolnego Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: ... 17.08.08, 23:34 prawda? noc, gwiazdy, wózek pozyskany z tesco, wypełniony po brzegi gorącymi goframi ze śledziem! a jakbyśmy przypadkiem zobaczyły spadającą gwiazdę, to mogłybyśmy sobie zażyczyć jeszcze jednego wózka! Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: ... 17.08.08, 23:37 i tylko my dwie :-) a reszta poszła sobie bez pożegnania więc niech żałują. no to ja się ubieram i ide po ciebie i jedziemy do sopotu... Odpowiedz Link Zgłoś
mojave777 Łał! 18.08.08, 08:46 Dziewczyny! Daliście czadu...Tyle naprodukowanych postów jak tylko Mojave spojrzał w inną stronę... Potencjał tu wyczuwam. eM. ___ Here: every eye is a mirror Here: every act is a crime Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianowlosa Re: Łał! 18.08.08, 09:30 Jestem pod wrażeniem Waszej twórczości, aleście się rozpuściły Też lekko się pogubiłam w podwątkach tego wątku Pozwolicie, że odniosę się do paru kwestii Primo po pierwsze ;) wczoraj wieczorkiem po spożyciu złocistego napoju oddałam się w objęcia Morfeusza (ten to wie co mi odpowiada i każdej nocy jest wierny) Wybaczcie, że wybrałam jego towarzystwo Primo po drugie dziękuję, że podzieliłyście się ze mną Waszym osobnikiem tryskającym testosteronem :P Środa? Zwana jest małą sobotą, więc kolejny powód do świętowania. Poza tym pragnę nadmienić, ze bardzo lubię rodzynki a już z bitą śmietanka (z tego spreju - cosik się jeszcze chyba ostało?) na gofrach ..... mhhhhhh PS. mam tylko małe pytanko, czy Kolega po skręcaniu mebli będzie jeszcze miał siły ;) Miłego Idę popracować :( Odpowiedz Link Zgłoś
nixie Re: Łał! 18.08.08, 10:32 helo dziewczynki i rodzynku :) Jako że w pracy siedzę to krótko będzie i tym razem nie przebije ilościa znaków Waszych wpisów :) Podzielam szok mojave ile tu sie zadziało wczoraj!!! Po pierwsze witam bardzo, bardzo serdecznie naszą świeżą krew ;) czyli miedzianą koleżankę :) Rozumiem, że na gofry w trybie pilnym się z nią wybieramy? I mojave oczywiście też :) Co do mebli to kolega mi ich nie skręcał... jeszcze nie ;) I spokojna głowa - oczywiście, że Was poproszę o pomoc jak już bede bardziej konkretnie podchodzic do przeprowadzki. Milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: Łał! 18.08.08, 10:57 Całe szczęście, że jesteś, bo bardzo Cię tu brakowało! Pewnie znowu coś pokręciłam, ale wydawało mi się, że miałaś zamiar przeprowadzać się 15.08, więc myślałam, że już po wszystkim. Niemniej propozycja nadal aktualna! A co do gofrów... gofry zawsze pyszne są! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: Łał! 18.08.08, 11:19 zapraszam, mam cały wózek gofrów w piwnicy, świeżutkie nad ranem z sopotu przywiezione :-) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: Łał! 18.08.08, 11:22 colette, 15tego święto kościołowe było i wtedy właśnie nixie nie miała sie przeprowadzać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: Łał! 18.08.08, 11:32 dziwne, bo u mnie w telewizorni 15.08 obchodzili dzień wojska Odpowiedz Link Zgłoś
nixie Re: Łał! 18.08.08, 11:57 Kurczę, szkoda, że przegapiłam z przeprowadzką ten dzien wojska polskiego :) Fajnie by było jakis pułk/kompanię (nie wiem co większe jest) wojska zatrudnić do niej... przeniesliby wszystko raz dwa :) a my (tzn ja z Wami w ramach pomocy) byśmy im tylko dyrygowały co gdzie i jak :) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: Łał! 18.08.08, 12:18 i szły bysmy z piosenka na ustach... CHABRY Z POLIGONU,CHABRY Z POLIGONU, GDZIE ŻOŁNIERSKI TRUD CHABRY Z POLIGONU NIOSĘ CI DO DOMU, BO W NICH SZCZĘŚCIA ŁUT Odpowiedz Link Zgłoś
mojave777 Re: Łał! 18.08.08, 13:00 Pewnikiem za mną byście szły Niewiasty Urocze! Bo ja to na pewno nałożyłbym jakiś mundur i chociaż w tym jednym dniu miałbym powodzenie wśród kobiet! Ha! eM. ___ Here: every eye is a mirror Here: every act is a crime Odpowiedz Link Zgłoś
blue73 Re: Łał! 18.08.08, 13:59 ja umiem tylko 'czerwone maki' no i 'przybyli ulani pod okienko' moze byc? :) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: Łał! 18.08.08, 14:04 jeszcze jest taka "nixie stała na balkonie dołem ... maszerował" czy jakoś tak ;-))))) no dobra ide sie przewietrzyc bo mi odwala. zajrze wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś