czarny.onyks 08.02.09, 19:53 tak zwyczajnie... Pójść z facetem na , spędzić miło czas na rozmowie, zapomnieć na parę godzin o otaczającym świecie... Już powoli zapominam, że tak można... Że w trakcie spotkania nie zapyta, czy może zobaczyć dziś moje mieszkanie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
timiy2 Re: A ja bym chciała 08.02.09, 20:07 właśnie dzisiaj lekko po południu, pomyślałem sobie dokładnie tak samo, aby wyjść, spotkać się z fajna osobą, posiedzieć 2-3h i się rozejść każda w swoje stronę... ale nie ma niestety tak łatwo... Odpowiedz Link
kawamija Re: A ja bym chciała 08.02.09, 20:18 ja słowko dla równowagi...........prawie po południu na obiad sie umówiłam ...kawa byla też..a jakże.....i wcale mi się nie podobało.........ooooooo.... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: A ja bym chciała 08.02.09, 20:19 juz miałam pozazdrościc trochę ale....dlaczego się nie podobało?? Odpowiedz Link
kawamija Re: A ja bym chciała 08.02.09, 20:23 czarny.onyks napisała: > juz miałam pozazdrościc trochę > > ale....dlaczego się nie podobało?? za dużo rozmów o szczęściu rodzinnym w sakramentalnych związkach małzenskich........ale ........przejdzie mi Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: A ja bym chciała 08.02.09, 20:18 a u Ciebie dlaczego nie ma łatwo? bo dlaczego u mnie to wiem Odpowiedz Link
timiy2 Re: A ja bym chciała 08.02.09, 21:02 czarny.onyks napisała: > a u Ciebie dlaczego nie ma łatwo? nie za bardzo jest z kim, tzn. chyba nie jestem dość interesującym człowiekiem aby któraś z pięknych pań chciała się ze mną umowić... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: A ja bym chciała 08.02.09, 21:08 no tego nie wiem, pewnie bywalcy tego forum mogą powiedzieć więcej ale jak siebie odbierasz, tak Cię widzą inni... chodzi o piękno ciała czy ...umysłu? Odpowiedz Link
timiy2 Re: A ja bym chciała 08.02.09, 21:14 czarny.onyks napisała: > ale jak siebie odbierasz, tak Cię widzą inni... dokładnie tak jest, dzięki że mi to przypomniałaś > chodzi o piękno ciała czy ...umysłu? myślę ze to i to, ciężki przypadek ze mnie Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: A ja bym chciała 08.02.09, 21:18 to co? zmienisz nastawienie do siebie?? a tu brawa dla tego pana, że nie owija w bawełnę powierzchowność wbrew pozorom jest ważna lubimy atrakcyjne osoby....z tą tylko różnicą, że atrakcyjność dla każdego znaczy co innego.... ja myślę o rozmowie...nie o randce.... o mile spędzonym czasie, o chwili zapomnienia się przy dzbanku kawy Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: A ja bym chciała 08.02.09, 21:25 coś mi się wydaje, że Ty miałbyś ochotę na coś innego.... Odpowiedz Link
timiy2 Re: A ja bym chciała 08.02.09, 21:29 czarny.onyks napisała: > coś mi się wydaje, że Ty miałbyś ochotę na coś innego.... ciekawe stwierdzenie, a no co Twoim zdaniem?? no dobra przyznaje się bez bitki, wolałbym herbatę (albo inny płyn) za miast kawy Odpowiedz Link
timiy2 Re: A ja bym chciała 08.02.09, 21:46 czarny.onyks napisała: > czytam jak w otwartej księdze > cholera, i znowu się okazało ze jestem łatwy.... do rozszyfrowania Odpowiedz Link
timiy2 Re: A ja bym chciała 08.02.09, 21:58 czarny.onyks napisała: > kobieca intuicja > tzw. 15-sty zmysł, muszę na przyszłość bardziej uważać co pisze... Odpowiedz Link
timiy2 Re: A ja bym chciała 08.02.09, 22:03 ale może, bo w życiu nigdy nic nie wiadomo... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: A ja bym chciała 08.02.09, 22:22 e tam...nie nalezy się za bardzo kontrolować...będzie nudno idz na całość Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: A ja bym chciała 08.02.09, 23:01 masz rację! bo potem się żałuje..... choc czasem się żałuje, że głowa za bardzo myslała, analizowała.... Odpowiedz Link
timiy2 Re: A ja bym chciała 08.02.09, 23:18 choć czasami lepiej coś zrobić i żałować, niż nie zrobić i żałować Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: A ja bym chciała 08.02.09, 23:23 nie wiem...to zależy.... na razie musże położyć się do łóżka.... ciało odmawia posłuszeństwa Odpowiedz Link
mappi Re: A ja bym chciała 08.02.09, 21:16 ..jak ja nie mam dzisiaj głowy do poważnych rozmów... ale ...timy narzeka na swoją fizyczność...tak w skrócie... tylko tutaj mało to kogo interesuje ... owa...fizjonomia i antomia... ...ważniejsze... słowa... słowa... ...więc i myśli... z tego układa się bardzo ładny obraz... ...Twojej osoby... timy2 Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: A ja bym chciała 08.02.09, 21:31 za mną pare kaw wypitych, jedna przede mną aż boję zapytać.... tak dobrze??? czy aż tak żle?? Odpowiedz Link
timiy2 Re: A ja bym chciała 08.02.09, 21:25 ja lubię sobie pożartować, szczególnie z siebie... a od kilku tygodni jestem pozytywnie zakręcony... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: A ja bym chciała 08.02.09, 23:00 a jesli mozna zapytac, co sie stało kilka tygodni temu? Odpowiedz Link
timiy2 Re: A ja bym chciała 08.02.09, 23:14 zrozumiałem coś i wszystko się zmieniło, najbardziej wewnętrznie, od tej pory łatwiej mi się żyje... Odpowiedz Link
timiy2 Re: A ja bym chciała 08.02.09, 21:36 mappi napisała: > > z tego układa się bardzo ładny obraz... > jest sporo zakłóceń po drodze od mojego kompa do forum, więc obraz może być zafałszowany nieprawdziwymi danymi... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: A ja bym chciała 08.02.09, 21:38 niedobrze.... facet ma wierzyć w siebie!!! Odpowiedz Link
timiy2 Re: A ja bym chciała 08.02.09, 21:44 o ja wierze bo w kogo mam wierzyć, wiara w ludzi u mnie się ostatnio zachwiała, więc w kogo mam wierzyć jak nie w siebie Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: A ja bym chciała 08.02.09, 22:02 wiara w siebie rzecz bezcenna... wtedy o wiele łatwiej w życiu Odpowiedz Link
timiy2 Re: A ja bym chciała 08.02.09, 22:07 łatwiej, pewnie że łatwiej, oby tak pozostało jak najdłużej Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: A ja bym chciała 08.02.09, 22:24 to trzymaj ją i nie puszczaj... wiara, pozytywne zakręcenia...sukces w życiu murowany) Odpowiedz Link
captain_nemo_wrocek Re: A ja bym chciała 08.02.09, 22:06 Nie umieszczajce linkow do gier w swoich podpisach bo od godziny stawiam kloca hehe. Troche to glupio brzmi ale taka prawda . Czarny.onyks - to przez Ciebie, stawiasz za to kawe Odpowiedz Link
mappi Re: A ja bym chciała 08.02.09, 22:08 ...to jest nas dwoje... ...z syndromem stawiania klocka onyksie...baaaaaaaaaaaaaaaardzo dużżżżżżżżżza kawa Odpowiedz Link
captain_nemo_wrocek Re: A ja bym chciała 08.02.09, 22:17 heheheh Wciaga ta gra Dzban kawy sie nalezy Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: A ja bym chciała 08.02.09, 22:21 kochani nie ma problemu...zapraszam ale dopiero po zaliczeniu 33 planszy Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: A ja bym chciała 08.02.09, 22:16 HAHAHAHHAHAHAHAH też stawiałam....a ile słów niecenzuralnych padało, gdy klocek był tuż, tuż;D Odpowiedz Link
captain_nemo_wrocek Re: A ja bym chciała 08.02.09, 22:18 heheheh Niczym niemowlak postawilem dzisiaj duzo klockow Odpowiedz Link
mappi Re: A ja bym chciała 08.02.09, 22:23 ja ... ...za zadne skarby nie mogę wcisnąc klocka... w dziurę... w 7... ,...no nie możliwe jest...ciągle brakuje mi jednego kafelka... ...albo ja mam dzisiaj zaćmienie... porażające Odpowiedz Link
captain_nemo_wrocek Re: A ja bym chciała 08.02.09, 22:29 Da sie, bo wycisnalem 13 klocow hehe jeszcze 20 i jade na kawe Moze za slabo wyciskasz hehe , Przyj, przyj Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: A ja bym chciała 08.02.09, 22:44 powolutku.... żebym zdążyła dzbanek kupić Odpowiedz Link
captain_nemo_wrocek Re: A ja bym chciała 08.02.09, 22:48 Lec do nocnego, jestem juz na 18-tym klocku , hehehe Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: A ja bym chciała 08.02.09, 22:53 cholera...trzeba uważać, co się mówi na pewno tak szybko nie dojdziesz Odpowiedz Link
captain_nemo_wrocek Re: A ja bym chciała 08.02.09, 23:04 Na drugi raz waz slowa 20-ty klocek Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: A ja bym chciała 08.02.09, 23:07 eee....pózno jest....spać Ci się chce.....no i wyspać się musisz zostaw klocka Odpowiedz Link
mappi Re: A ja bym chciała 08.02.09, 23:11 ....a z zamkniętymi oczami zrobisz... tak szybko ;p kapitanie? Odpowiedz Link
captain_nemo_wrocek Re: A ja bym chciała 08.02.09, 23:13 No pewnie Slyszalem, ze jak sie zbyt mocno prze na klocka to moga galki oczne wypasc hehehe Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: A ja bym chciała 08.02.09, 22:51 odpocznij, przejdż się...spójrz z innej perspektywy, czasem warto od tyłu Odpowiedz Link
mappi Re: A ja bym chciała 08.02.09, 22:57 ..jak nie 7 ...to 10... dziękuję Państwu bardzo... ...za miłe towarzystwo... ....ja już podziękuję... ...ale tylko dzisiaj...haha... p.s. zabelino kilka minut temu miałam zrezygnować...i kiedy już miałam kończyć...zobaczyłam dojście... bardzo proste... dobranoc Odpowiedz Link
mappi Re: A ja bym chciała 08.02.09, 22:59 a może to jest 11...już mi się pomyliło wszystko ;/ Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: A ja bym chciała 08.02.09, 23:26 a ja byłam dziś z facetem na wycieczce w muzeum, później odiwedziliśmy knajpę krocząc ku niej w strugach deszczu. zamówiłam ruskie, on kopytka, potem parę piwek. 10 godzin było nam mało, rzadko sie widzimy. życzę ci tego czarny onyksie, żeby dziesięć godzin spędzonych z facetem było dla ciebie za mało )) Odpowiedz Link