lled 14.06.07, 03:40 Pytanie glownie dla Pan. Tak sie zastanawiam. Jaka jest wasza definicja atrakcyjnego faceta? Moze niektore z was sa za bardzo wybredne i dlatego sa singielkami? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sweetassugar Re: Atrakcyjny facet 14.06.07, 08:26 ach jakże stereotypowe myślenie nie ma faceta to jest wybredna!no bo jakże by inaczej prawda? a co to znaczy wg Ciebie być za bardzo wybrednym? jeśli możesz oczywiście zdefiniować to pojęcie Odpowiedz Link
zielonookirudzielec Re: Atrakcyjny facet 14.06.07, 09:24 Właśnie. Moi znajomi też sądzili że jestem wybredna - do czasu Gdy zaczęłam im przyprowadzac moich różnych poznanych facetów, którzy mnie zainteresowali i coś tak rzeźbiliśmy zmienili zdanie, usłyszalam od nich "ty nie jesteś wymaagąca, ty masz za małe wymagania!". Takie dziwolągi to były No i prosze. W żadną stronę nie dobrze, jak się ma za małe wymagania też ma się same niepowodzenia, bo nie da się nic na siłę. Jak ludzie do siebie nie pasują to nie pasują i kropka. Odpowiedz Link
zielonookirudzielec Re: Atrakcyjny facet 14.06.07, 09:29 A tak jeśłi chodzi o atrakcyjnośc fizyczną podobają mi sie bardzo różni, jedyne na co zwracam iuwagę to aby facet był szczupły i wysoki - bo ja sama nie mikrus. I to wszystko, nie sądzę aby to były specjalne wymagania, a i tego trudno uświadczyć Dbajcie o siebie panowie. Odpowiedz Link
miszpat Re: Atrakcyjny facet 14.06.07, 09:45 zielonookirudzielec napisała: > A tak jeśłi chodzi o atrakcyjnośc fizyczną podobają mi sie bardzo różni, jedyne > na co zwracam iuwagę to aby facet był szczupły i wysoki - bo ja sama nie mikrus > . > I to wszystko, nie sądzę aby to były specjalne wymagania, a i tego trudno > uświadczyć Dbajcie o siebie panowie. Więc jedzcie witaminki chłopcy bo od tego sie rośnie! A na szczupłość polecamy specjalne kremy - wyszczuplające. Odpowiedz Link
zielonookirudzielec Re: Atrakcyjny facet 14.06.07, 10:21 Na wzrost to niestety pretensje do rodziców Ale nie wszystkie kobiety są wysokie na szczęście. A co do szczupłości polecam po prostu dietę m. ż. i mniej tv! Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Atrakcyjny facet 14.06.07, 10:32 hyhyhy od tv sie tyje?? ludzie nie jedzcie telewizorow!!! Odpowiedz Link
zielonookirudzielec Re: Atrakcyjny facet 14.06.07, 10:40 Od siedzenia na d.. przed tv. Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Atrakcyjny facet 14.06.07, 10:51 kiedys znajomy podsumowal kolezanki z ktorymi studiowal ze jak poszly do pracy to wiekszosci urosla d.. przez siedzenie za biurkiem takie zycie Odpowiedz Link
zielonookirudzielec Re: Atrakcyjny facet 14.06.07, 11:15 To zależy Ja też siedzę bo taka robota i nic mi nie rośnie. Taka przemiana materii Odpowiedz Link
miszpat Re: Atrakcyjny facet 14.06.07, 16:33 zielonookirudzielec napisała: > Na wzrost to niestety pretensje do rodziców Jak do rodziców?! A co picie mleka nie pomaga? >Ale nie wszystkie kobiety są wysokie na szczęście. To fakt, ale wszystkie "pragną" wysokich mężczyzn >A co do szczupłości polecam po prostu dietę m. ż. i mniej tv! A co do braku szczupłości, to do rodziców pretensje A tak na marginesie to może i do braku atrakcyjności wszelkie protesty można by wnosić do- rodziców(?) Odpowiedz Link
zielonookirudzielec Re: Atrakcyjny facet 14.06.07, 17:32 Nie wiem, ja mleka w dzieciństwie unikałam jak ognia a mi się wyrosło ) Może nie jakoś wybujale ale tak akuracik, nie narzekam, ale wyższa już bym nie chciala byc. EEe chyba nie wszystkie. To nie ma nic do rzeczy, bywa że sazczupli rodzice mają grube dzieci i odwrotnie. Znam. Brak atrakcyjności jest subiektywny, a obiektywny najczęściej jest wynikiem zwykłego zaniedbania. Odpowiedz Link
miszpat Re: Atrakcyjny facet 14.06.07, 18:10 zielonookirudzielec napisała: > Nie wiem, ja mleka w dzieciństwie unikałam jak ognia a mi się wyrosło ) Może > nie jakoś wybujale ale tak akuracik, nie narzekam, ale wyższa już bym nie > chciala byc. > EEe chyba nie wszystkie. > To nie ma nic do rzeczy, bywa że sazczupli rodzice mają grube dzieci i > odwrotnie. Znam. > Brak atrakcyjności jest subiektywny, a obiektywny najczęściej jest wynikiem > zwykłego zaniedbania. To może niechlujność normalna a nie brak atrakcyjności. Nie zawsze ludzie zadbani muszą być atrakcyjni. Zresztą atrakcujność nie jedno ma imie znaczy tyczyć może wielu dziedzin. Odpowiedz Link
zielonookirudzielec Re: Atrakcyjny facet 14.06.07, 18:18 Otóz to. Atrakcyjność to nie tylko przeciez fizjonomia ale i cała otoczka. Każdy ma jakies tam swoje preferencje, jedne lubią domatorów inne tych aktywnych. Atrakcyjnośc mogą podnosić np jakies ciekawe hobby czy zainteresowania. Poza tym niestety facet o dobrej pozycji zawodowej i niezłych zarobkach jest zdecydowanie bardziej atrakcyjny niż ten bezrobotny albo zarabiający 800 zł miesięcznie Taki brutalny lajf. Odpowiedz Link
miszpat Re: Atrakcyjny facet 14.06.07, 09:50 lled napisał: > Pytanie glownie dla Pan. Tak sie zastanawiam. Jaka jest wasza definicja > atrakcyjnego faceta? Moze niektore z was sa za bardzo wybredne i dlatego sa > singielkami? Atrakcyjny facet to taki który potrafi kobiecie zapewnić atrakcje Za bardzo zapętlone? Odpowiedz Link
miszpat odnośnie żywiołu 14.06.07, 10:21 zdążę jeszcze dopić herbatę? Czy mnie ów żywioł żywcem rozszarpie już tu i teraz? Jak żywioł i to bronioł luzik. Odpowiedz Link
raknor Re: odnośnie żywiołu 14.06.07, 10:25 ale ja do Iled pisałem, bo: lled napisał: "Moze niektore z was sa za bardzo wybredne i dlatego sa singielkami?" Co spotkało się z ciekawą reakcją Odpowiedz Link
miszpat Re: odnośnie żywiołu 14.06.07, 10:43 raknor napisał: > ale ja do Iled pisałem, bo: > > lled napisał: > > "Moze niektore z was sa za bardzo wybredne i dlatego sa > singielkami?" > > Co spotkało się z ciekawą reakcją > Zatem wybacz proszę Odpowiedz Link
niemoge Re: Atrakcyjny facet 14.06.07, 10:27 ja się chciałam przyznać, jestem sama, bo jestem wymagająca, to już dawno mi powiedziały tabuny wróżek, że facetów to się kręcą tłumy cóż, jestem rozwódką i wiem kogo szukam, jakich cech i bez jakich obejść się nie mogę a może ja nie jestem singlem skoro jestem po rozwodzie, jak sądzicie? Odpowiedz Link
aleola1 Re: Atrakcyjny facet 14.06.07, 10:25 atrakcyjny facet to oczywiscie wysoki dobrze zbudowany blondyn o zniewalajacych chlopiecym usmiechu z lekkimi piegami na twarzy i gestymi rozczochranymi wlosami, ponadto atrakcyjny facet musi miec pozadne podstawy materialne, samochod, wlasne M, najelpiej zeby mial wlasna firme lub byl prezesem, oczywiscie powienien miec hobby najlepiej takie na ktore musi wydawac sporo pieniedzy i podrozowac w piekne zaktki tego swiata, np nurkowanie, czy wspomnialam o bardzo dobrej kondycji fizycznej? no wlasnie dobrze zeby po pracy uprawial sport, powinien kochac gotowac ale byc szorstki w okazywaniu uczuc choc powinno byc widac jak to on zwariowal na moim punkcie, atrakcyjny facet potrafi sie ubrac, taki troche wieczny chlopiec, jest zawsze na topie jezeli chodzi o wydazenia kutlurale i "bywa"... a teraz na podsumowanie zanuce piosneke autorstwa brzechwy na wsypach bergamutach: "i tylko wysp tych nie ma" lalalala chyba nie jestem za bardzo wymagajaca? a do tych co sie nei zorientowali - to jest pisane zartem Odpowiedz Link
aleola1 p.s. 14.06.07, 10:30 no i nie dodalam ze musi miec odpowiednio wysoki poziom libido .... Odpowiedz Link
pink.freud Re: Atrakcyjny facet 14.06.07, 11:40 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Lubię to forum za niewinność i naiwność Wiem, że ciężko Ci będzie uwierzyć ale to co napisałaś to zaledwie wymagania wstępne co najmniej połowy starych panien (dosłownie, jeśli odjąć blondyna, piegi i prezesa).Po 30tce samotne kobiety już nieźle świrują i teksty w rodzaju nie szukam niczego, czego sama nie mogę dać, jestem tego warta czy wiem jakie mam potrzeby to standard. Żadne biorę to co jest Najzabawniejsze są wymagania z serii TYLKO)))))))))))) Np. tylko szczupły i wysoki Zakładając, że wysokich jest 20% z tego szczupłych po 30tce zostaje też pewnie ze 20%, do tego tacy schodzą na pniu już przed 30tką, więc zostje ich z 10x mniej niż niskich czy przeciętnych. Jeśli się to policzy wychodzi, że na jednego przypada ok. 250 kobiet tylko po 30tce. Doliczając do tego te młodsze wyjdzie pewnie z 500)))))))))))))))) Humanistkom wyjaśnie że oznacza to, że z 500 kobiet, które szukają wolnego faceta po 30tce, który jest TYLKO wysoki i szczupły, 499 zostanie dożywotnimi starymi pannami Odpowiedz Link
aleola1 Re: Atrakcyjny facet 14.06.07, 11:43 oj a z tego co ja widze z otoczenia to kobiety (te ktore znam sa po 30stce) biora czasem jak leci i na wlasne zyczenie sie unieszczesliwaja... wiec moze jest tak i tak? Odpowiedz Link
pink.freud Re: Atrakcyjny facet 14.06.07, 11:51 Duża część kobiet jest nieszczęśliwa w każdych warunkach, takie geny Zależy z czego zrezygnowały biorąc jak leci. Jeśli z wyglądu a nie charakteru to chyba nie ma powodu, żeby były nieszczęśliwe Odpowiedz Link
aleola1 Re: Atrakcyjny facet 14.06.07, 11:56 ja mysle ze one rezygnuja z obu spraw na rzecz mozliwosci powiedzenia "moj maz", ale ogoleni to jest tak facetowi wystarczy zeby moc z kobieta uprawiac regularnie sex i zeby od czasu do czasu cos ugotowala, jak juz jest kobita w domu to wystarczy, a my kobiety to chcemy romantycznej milosci, uniesien, przezyc, wrazen... i ciagle nam malo... Odpowiedz Link
fleshless Re: Atrakcyjny facet 14.06.07, 11:59 aleola1 napisała: > a my kobiety to chcemy romantycznej milosci, uniesien, > przezyc, wrazen... i ciagle nam malo... no szkoda bardzo ;P kobity są praktyczne jako cholera, ta cała romantyczność to jest na dokładkę ;P Odpowiedz Link
pink.freud Re: Atrakcyjny facet 14.06.07, 12:06 Hehe.. my kobiety, a dokładnie 5% wychowanych na TV i kolorowych pisemkach. Poza kulturą chrześcijańską kobiety nigdzie na świecie nie są uważane za stworzenia romantyczne)) Kultura, sztuka, poezja to męskie wynalazki. KK też pewnie, gdyby wiedział, co z tego wyjdzie nie wprowadzałby równouprawnienia Odpowiedz Link
aleola1 Re: Atrakcyjny facet 14.06.07, 12:07 hmm tak tak to wiele wyjasnia, coz ale rewolucja jest kobieta Odpowiedz Link
pink.freud Re: Atrakcyjny facet 14.06.07, 12:14 Ja bym się nie przyznawał do żadnej rewolucji We francuskiej uwolniono z Bastylii parę kurewek z ich alfonsem i 2 innych mętów (w sumie 7 osób mordując przy okazji całą załogę, która się wcześniej poddała bez walki. W lewackich podręcznikach historii jest mowa oczywiście o WIELKIEJ Rewolucji Francuskiej. Jeśli mierzyć ją późniejszymi trupami to faktycznie była wielka. Ale kto lubi wielkie kobiety? Odpowiedz Link
aleola1 p.s. 14.06.07, 12:12 a po za tym chyba zes nie zauwazyl tam lekkie ironii, no coz niektorzy zbyt serio traktuja ten temat... Odpowiedz Link
aleola1 Re: p.s. 14.06.07, 12:24 chodzilo mi o teskt z romantyzmem, no nie istotne, a jak twoja wiedza, oświecenie w temacie i pełna świadomość natury problemy (tak wynika z twojeje wypowiedzi) pomogly ci w zyciu osobistym? Odpowiedz Link
pink.freud Re: p.s. 14.06.07, 12:56 Oświeceni rzadziej pakują się w kłopoty W życiu osobistym jestem farciarzem, dostałem niezłe fory więc nie narzekam Sorry, nie chciałem być złośliwy (zbyt Odpowiedz Link
zielonookirudzielec Re: p.s. 14.06.07, 14:07 Ta, ty nie chcesz samo ci tak wychodzi ) Nie bardzo wierze w to twoje farciarstwo, wiesz ludzie którzy są zadowoleni i szczęśliwi nie mają potrzeby pisania przytyków innym na forum i rad typu "bierz jak leci". Tutaj prawie wszyscy mają ten problem i zapewniam cie że różne opcje już przerabiali i znają życie lepiej niż ty. A ci co są sparowani wcale nie są idealni i nie brali jak leci, jeśłi sa w związku szczęśliwi. Ci co brali jak leci sa już dawno po rozwodach. Odpowiedz Link
pink.freud Re: p.s. 14.06.07, 15:09 Naprawdę uważasz, że jestem bardziej złośliwy niż rzeczywistość? Niestety należę do tych prostaków, którzy zawsze się upierają, że 2x2=4 (to Kisiela Niepotrzebnie przekręcasz. Napisałem "Bierz to co jest, nie to czego nie ma" a nie bierz jak leci. Gdybyś się tego posłuchała 10 lat temu, miałabyś zupełnie inny wybór, nieprawdaż? Przykro mi ale nie potrafię się zmusić, niezależnie od nastroju, do pisania durnych tekstów w rodzaju kieruj się sercem czy gdzieś tam na ciebie czeka napewno 2 połówka Odpowiedz Link
zielonookirudzielec Re: p.s. 14.06.07, 17:38 To chyba nie wiesz co piszesz Bo nie tylko ja tak zrozumiałam twoje słowa. Wyraźnie jestes złośliwy w stosunku do kobiet i najchętniej chciałbyś aby nie miały one żadnych wymagań. I wiesz co, myślę że tu odzywają się twoje kompleksy. Nie przenoś na forum własnych frustracji to będzie dobrze Poza tym mój drogi w tym cały ambaras żeby dwoje chciało na raz. Ale takie teksty w ogóle nie sa potrzebne, to sa teksty rodem z melodramatów ) Wystarczy że przestaniesz pisac bzdury, które własnie wypisujesz bez przerwy. Ja akurat w żadne połówki nie wierzę, wierze w ludzi którzy się poznają, zakochują w sobie (bez zmuszania do czegokolkwiek bo to jakies chore) decydują się mądrze być razem, bo wiedzą czego chcą w życiu i to wystarczy. Odpowiedz Link
zielonookirudzielec Re: Atrakcyjny facet 14.06.07, 12:19 Żeby było zabawniej to cały ten romantyzm to jest wymysł męski a nie kobiecy ) Oczywiście że kobiety są praktyczne. To wśród facetów jest dużo więcej romantyków żyjących w jakimś wyimaginowanym świecie, kobiety są po prostu bardziej uczuciowe ale to nie jest to samo co romantyzm. Odpowiedz Link
fleshless Re: Atrakcyjny facet 14.06.07, 11:57 pink.freud napisał: > Duża część kobiet jest nieszczęśliwa w każdych warunkach, takie geny hehe bardzo trafna uwaga ;] Odpowiedz Link
zielonookirudzielec Re: Atrakcyjny facet 14.06.07, 12:17 I podobnie faceci )) Wszyscy tacy skrzywdzeni przez te wredne baby, biedne misie, ah Odpowiedz Link
zielonookirudzielec No i co z tego? 14.06.07, 12:15 Jeśli ktos woli szczupłych i wysokich od niskich misiowatych to ma świete prawo kogoś takiego szukac. Jak to sobie wyobrażasz? Że ktoś bedzie się ZMUSZAł? Czy zakładał 2 połowie worek na gębę?? Ty jestes zaiste rozbrajający Pink Freud Ciekawe czy sam również reflektujesz wszystko co ma biust, nie wazne jak owa kobieta wygląda i kim jest i co ma w głowie. Nie sądzę coś. A faceci wysocy i szczupli są )))) Zapewniam cię że jest ich dużo więcej niż 20%. Odpowiedz Link
zielonookirudzielec A tak w ogóle 14.06.07, 12:29 To owo podobanie się fizyczne to jest kropla w morzu, to nie ejst problem spotkac kogoś kto nam się podoba z wzajemnością. Problem to jest dopiero potem, ze stworzeniem jakiejś fajnej i normanej relacji i utrzymaniem związku - tutaj najczęściej coś szwankuje. Nawet w tych "ideałach" co ich spotykamy. Bo ideał często sięga bruku ) Odpowiedz Link
pink.freud Re: No i co z tego? 14.06.07, 12:38 Jeśli chodzi o wygląd to jestem bardzo tolerancyjny forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23941&w=63053267&a=63076402 Wiem, że cięzko Ci uwierzyć w matematykę czy statystykę ale naprawdę jest ok. 500 chętnych kobiet na 1 wolnego, wysokiego i szczupłego faceta po 30tce. Zaklinanie rzeczywistości nic nie daje. Zmuszanie się to bardzo kiepski pomysł. Jeśli ktoś nie potrafi przewartościować swojego systemu oceny wartości, tak by skupiać się na cechach caharakteru a nie wyglądu nie ma to oczywiście sensu. A takie przewartościowanie jest bardzo trudne. Raczej nic dla pustaków Odpowiedz Link
zielonookirudzielec Re: No i co z tego? 14.06.07, 12:58 A skąd masz te dane statystyczne?? Nie wime kogo ty tam ogladasz, nie sądze abyś się oglądał na ulicy za facetami więc nic nie wiesz Ja widzę sporo szczupłych facetów i wysokich też. Na portalach randkowych jest tylko jakiś zalew małych misiów ale to może dlatego właśnie tam są A w stolicy kobiet i facetów jest mniej więcej 50 do 50. Poza tym wiele kobiet lubi facetów z brzuszkiem i wiele jest niskich, rzędu 155 - 160. Ja np właśnie się umawiam z jedną wieżą, ponad 190 ) A tak w ogóle to już keidys ze mną przegrałes i nie tocz bojów ) Odpowiedz Link
mojave777 Re: Atrakcyjny facet 14.06.07, 12:59 > )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > Lubię to forum za niewinność i naiwność > Wiem, że ciężko Ci będzie uwierzyć ale to co napisałaś to zaledwie wymagania ws > tępne co najmniej połowy starych panien (dosłownie, jeśli odjąć blondyna, piegi > i prezesa).Po 30tce samotne kobiety już nieźle świrują i teksty w rodzaju nie > szukam niczego, czego sama nie mogę dać, jestem tego warta czy wiem jakie mam p > otrzeby to standard. Żadne biorę to co jest Najzabawniejsze są wymagania z se > rii TYLKO)))))))))))) > Np. tylko szczupły i wysoki Zakładając, że wysokich jest 20% z tego szczupłyc > h po 30tce zostaje też pewnie ze 20%, do tego tacy schodzą na pniu już przed 30 > tką, więc zostje ich z 10x mniej niż niskich czy przeciętnych. Jeśli się to pol > iczy wychodzi, że na jednego przypada ok. 250 kobiet tylko po 30tce. Doliczając > do tego te młodsze wyjdzie pewnie z 500)))))))))))))))) > Humanistkom wyjaśnie że oznacza to, że z 500 kobiet, które szukają wolnego face > ta po 30tce, który jest TYLKO wysoki i szczupły, 499 zostanie dożywotnimi stary > mi pannami Może nie z całym tym wywodem, ale przynajmniej z jego częścią mógłbym się ewentualnie zgodzić. Ciekawi mnie natomiast co Pinky ( słucha się gdańskiego zespołu jassowego, co nie?) ma do powiedzenia Singielkom poszukującym partnera. Bo chyba coś bardziej błyskotliwego niż: "Zmniejszcie oczekiwania i łapcie się za każdego faceta" Czyż nie? eM. _____ Najnowsze badania wykazują, że trzech na dziesięciu Polaków żyje w stresie... Pozostałych siedmiu - w Londynie. Odpowiedz Link
zielonookirudzielec Re: Atrakcyjny facet 14.06.07, 13:03 On nic nie ma do powiedzenia bo jego rola polega na lataniu po forach i złosliwych, czasami prymitywnych uwagach I robieniu szumu Wystarczy sobie poczytać posty, większość jest nic nie wnoszącymi drwinami. Odpowiedz Link
mojave777 Re: Atrakcyjny facet 14.06.07, 13:07 > On nic nie ma do powiedzenia bo jego rola polega na lataniu po forach i > złosliwych, czasami prymitywnych uwagach I robieniu szumu Wystarczy sobie > poczytać posty, większość jest nic nie wnoszącymi drwinami. A ja myślałem, że tylko ja tak mam eM. _____ Najnowsze badania wykazują, że trzech na dziesięciu Polaków żyje w stresie... Pozostałych siedmiu - w Londynie. Odpowiedz Link
pink.freud Re: Atrakcyjny facet 14.06.07, 13:08 Akurat lubię Pink Freud. Nie przepadam za tradycyjnym jazzem. Ale nick sobie wymyśliłem dla jaj na FPsychologia Nie udzielam rad, chyba, że ktoś prosi. Generalnie poprostu łap faceta póki masz 20-25 lat. Później przejrzyj odpadki, wybierz co jest kierując się charakterem a nie wyglądem Odpowiedz Link
niemoge Re: Atrakcyjny facet 14.06.07, 13:25 uwaga! porada dla ludzi o silnych nerwach! "....Generalnie poprostu łap faceta ......" Odpowiedz Link
pink.freud Re: Atrakcyjny facet 14.06.07, 15:12 No niestety facetów należy łapać do 25 roku życia, póki jeszcze są nierozgarnięci Odpowiedz Link
raknor Re: Atrakcyjny facet 14.06.07, 15:37 Bo ja jestem w takim razie na krawędzi, jak już się "rozgarne" to co się zmieni ?? Odpowiedz Link
zielonookirudzielec Re: Atrakcyjny facet 14.06.07, 13:29 Haha, odpadki ) Ty masz dobrze pod sufitem? I co za łapanki? Łapanki to były na wojnie Należy się kierować sercem i intuicją. Aby wszystko grało facet musi się podobac i fizycznie i charakterem. Jak albo jedno albo drugie nie gra to jest katastrofa: o takim co się im mąż nie podoba można poczytać na forum Kobieta i jakże wymownym Brak seksu w małżeństwie Odpowiedz Link
koss.ania Re: Atrakcyjny facet 14.06.07, 13:43 A Pink Freud to akurat i ja lubie I nie widze w tym nic zdrożnego pink.freud napisał: > Akurat lubię Pink Freud. Nie przepadam za tradycyjnym jazzem. Ale nick sobie wy > myśliłem dla jaj na FPsychologia > Nie udzielam rad, chyba, że ktoś prosi. Generalnie poprostu łap faceta póki mas > z 20-25 lat. Później przejrzyj odpadki, wybierz co jest kierując się charaktere > m a nie wyglądem Odpowiedz Link
pink.freud Re: Atrakcyjny facet 14.06.07, 15:13 Trudno nie lubić, to lekka, pomysłowa komercja Odpowiedz Link
saganna cd eposu Aeoli :-) 14.06.07, 10:36 a jak będzie gościu miał brąz-misiowe oczy -jestem jego!!! (czasami nawet tylko to wystarcza-jakoś tak mam... Odpowiedz Link
zielonookirudzielec Re: cd eposu Aeoli :-) 14.06.07, 10:44 Dobra, to ja preferuje brązowe przy blond kędziorach ) A moim ideałem jest Kusznierewicz, nie sądzicie że on jest cudny? Facet o chłopięcym wygladzie i bardzo niskim męskim głosie, woow Odpowiedz Link
aleola1 Re: cd eposu Aeoli :-) 14.06.07, 10:45 no mi cos nie pasuje w jego twarzy ale podobno na zywo jest przeslodki no i ma towszystko co napisalam hehhe Odpowiedz Link
yes22 Ideał 14.06.07, 10:49 Wysoki, szczupły, gaduła i musi mieć ten bajer, który na mnie zadziała Aaa i jeszcze fajnie jak potrafi gotować. Odpowiedz Link
aleola1 Re: Ideał 14.06.07, 10:57 oj pomysl ty zawsze znajdziesz cos... wazne zeby on gotwal to takie seksowane: mezczyzna w kuchni w fartuszku przepasanym na biodrach ... mrrrr Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Ideał 14.06.07, 11:05 no taki juz jestem fartuszek?? a po jakiego...? Odpowiedz Link
aleola1 Re: Ideał 14.06.07, 11:08 no w moich wyobrazeniach to on ma tylko ten fartuszek... hihihihi Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu hmm jestes 14.06.07, 11:32 fetyszystka? kreca Cie faruszki na meskich biodrach? Odpowiedz Link
aleola1 Re: hmm jestes 14.06.07, 11:34 tak zwlaszcza gdyu fartuszki sa juz na podlodze... Odpowiedz Link
yes22 Re: Ideał 14.06.07, 11:49 Potrafie, ale dla mnie to duuża frajda, jak wracam do domu a tam coś już się pichci w garnuszku. Poza tym gotowanie we dwoje jest fajną zabawą, grą wstępną itp... A jak meńcizna nie potrafi gotować, to już się tak nie pobawisz fajnie Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu :) 14.06.07, 12:29 jak sie gotuje we dwoje to na ogol sie zapomina o gotowaniu.. Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: :) 14.06.07, 13:42 tak tak ale czasami mozna cos zweglic jak sie zapomni odstawic gotowania na ta przerwe Odpowiedz Link
lled Re: :) 14.06.07, 16:12 Czyli z waszych odpowiedzi wychodzi ze jestem idealnym partnerem. Wysoki, szczuply, i dopiero przekroczylem 30-tke To gdzie sa te wszystkie kobiety? Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: :) 14.06.07, 16:17 z moich to raczej to nie wynika przede wszystkim czy umiesz gotowac tzn dobrze gotowac Odpowiedz Link
raknor Re: :) 14.06.07, 16:18 ) Taki wywiad środowiskowy ... W "Zycie za życie" był taki fajny fragment wykładu z filozofii, gość mówi że tak naprawdę nie chcemy tego o czym marzymy tylko chcemy o tym marzyć Odpowiedz Link
koss.ania Re: :) 14.06.07, 16:42 Jejku, ze do tej pory dziewczyny Cie jeszcze nie rozszarpały z pożądania...) Odpowiedz Link
sottobosco Re: :) 14.06.07, 17:02 ja myślę że na pewno jakieś są tylko z kolei nie pasują do Twojego ideału ale to temat na osobny wątek Odpowiedz Link
sottobosco Re: e tam 14.06.07, 21:46 są? a gdzie jeżeli można wiedzieć? jak podasz namiary to też się tam wybiorę, może uda się jakiegos fajnego wypatrzeć ;P Odpowiedz Link
miszpat egzemplaż 15.06.07, 02:31 wypatrzony ulega wypaczeniu tracąc na idealności, czucie i wiara nie zaś szkiełko i oko ;P Odpowiedz Link
sottobosco Re: egzemplaż 15.06.07, 10:33 czyli ideały nie dla nas są? a jak do szukania innych użyję zmysłów )? Odpowiedz Link
sottobosco Re: :) 14.06.07, 17:12 no dobrze, w takim razie nie odpowiadaja Twoim kanonom atrakcyjności Odpowiedz Link
yes22 Re: :) 14.06.07, 18:04 Ja się pytam gdzie Ci faceci? Przecież wymagań ogromniastych nie mam... A co do rozwodników muszę przyznać, że uprzedzona nie jestem, gorzej jak już mają bagaż życiowy na koncie, wtedy dopiero zaczynają się schody Odpowiedz Link
yes22 Re: :) 14.06.07, 18:06 Cóż, kto nie ryzykuje ten nie żyje, a kto nie odstawia patelni z ognia ten nie ma potem gdzie mieszkać Ja ugotowałam kiedyś 3 czajniki, potem kupiłam elektryczny Odpowiedz Link
yes22 Re: :) 14.06.07, 19:32 O gwizdku nie zawsze się pamięta, a elektryczny się zawsze sam wyłączy Odpowiedz Link
9b9 Re: :) 14.06.07, 19:47 Od ca. 10 lat jestem odpowiedzialny za kuchnie. Od pewnego czasu nie jest to nawet kwestia wyznaczenia mi tego odpowiedzialnego odcinka, tylko potrzeba przeżycia. Jeszcze nikogo nie otrułem. Ale nie korzystam z fartuszka. Straszne, co Odpowiedz Link
9b9 Re: :) 14.06.07, 20:00 Coż za pomysł Nie można całe życie lecieć na pizzy/makarnie/naleśnikach co je pan przywiezie Odpowiedz Link
yes22 Fatuszek 14.06.07, 20:24 Brak fartuszka ja bym wybaczyła, lepiej powiedz co jest Twoją specjalnością?? Ja właśnie zgłodniałam Odpowiedz Link
9b9 Re: Fatuszek 14.06.07, 20:31 Staram się być uniwersalny. Nie gotuję zup Bo jeść ich tez nie lubię. Dzisiaj np. na obiad był dewolaj z frytkami. Ale to w pracy. A w domu pita angielska z parówką, serem i jogurtem. Czas przygotwania: 4 minuty (nie licząc zakupów). Odpowiedz Link
yes22 Re: Fatuszek 14.06.07, 20:35 Pita hmm... ja nabrałam ochoty na naleśnika ze szpinakiem i fetą, tylko kto mi go zrobi?? Odpowiedz Link
9b9 Re: Fatuszek 14.06.07, 20:44 Świetny wybór Skladniki do produkcji naleśnika mam pod ręką, szpinak (w postaci sztywnej) w zamrażalniku jest. Fetę musisz kupić w nocnym. Voila! Odpowiedz Link
lled Re: Fatuszek 14.06.07, 20:54 To single maja pelne lodowki? Ja jak jestem glodny to musze wyjsc z domu, chyba ze mam ochote na kostki lodu z maslem i ketchupem Odpowiedz Link
9b9 Re: Fatuszek 14.06.07, 20:59 Krótki kurs: do zrobienia naleśnika potrzebne są: 1. Kuchenka gazowa lub elektryczna (bez związku z lodówką) 2. Mąka (j.w.) 3. Woda (j.w.) lub mleko. A najlepiej piwo. Może być ciepłe. 4. Jajka (fakt, lodówka...) 5. Masło (j.w.) 6. Jakieś przyprawy (bezlodówkowatość pełna) 7. Naczynie (j.w.) 8. Mikser (gdzieś jest...) Trudno tym zapełnić lodówkę. Szpinak to mrożonka, może leżeć i 2 lata Odpowiedz Link
yes22 Re: Fatuszek 14.06.07, 20:58 Ja mam i fetę i szpinak tylko kto te naleśniki zrobi?? Odpowiedz Link
yes22 Re: Fatuszek 14.06.07, 21:33 Tak myślałam, dlatego zadowoliłam się zapiekaną bułką hehe Odpowiedz Link
9b9 Re: Fatuszek 14.06.07, 21:37 Mnie by to nie zadowoliło Poza tym o tej porze już nie szamam. Przynajmniej w tzw. tygodniu. Ktoś mi kiedys powiedział, że to niezdrowe, a mi się nie chce weryfikować. Odpowiedz Link
sottobosco Re: Fatuszek 14.06.07, 22:07 prawda? ja kiedyś słyszałam że chłopcom mówiono że od onanizmu też można zachorować na straszne choroby ciekawa jestem czy kogoś to powstrzymało ;P Odpowiedz Link
sottobosco Re: Fatuszek 14.06.07, 22:18 możliwe tylko że mnie wychowywano bezstresowo i sporo różnych ciekawych rzeczy mnie ominęło ;P Odpowiedz Link
garsc_piachu Re: Fatuszek 14.06.07, 22:39 no jak bezstresowo to raczej wlasnie nie ominelo Odpowiedz Link
sottobosco Re: Fatuszek 14.06.07, 22:51 zależy to pewnie od tego jak się do rzeczy podchodzi czasami ten stres mobilizuje, a strach przed karą dodaje smaku ale to tylko teoria ) Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Fatuszek 14.06.07, 23:08 znaczy sie ze zakazany owoc smakuje lepiej? Odpowiedz Link
sottobosco Re: Fatuszek 14.06.07, 23:15 no tak, ale to chyba zależy od osobniczego smaku ja na przykład lubię owoce kwaśne, soczyste, jędrne i chrupkie, a ktoś inny będzie czekał aż owoc przejrzeje i straci wszystkie te cudne właściwości Odpowiedz Link
sottobosco Re: Fatuszek 14.06.07, 23:21 nie sugeruj mi tu dziwnych skłonności ;PP ja lubię kwaśne owoce z dojrzałego drzewa Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Fatuszek 14.06.07, 23:36 kwasne? to zeby zycie mialo smaczek, tak? Odpowiedz Link
sottobosco Re: Fatuszek 14.06.07, 23:40 samą słodyczą nie da się żyć, szybko robi się ona niestrawna Odpowiedz Link
sottobosco Re: Fatuszek 14.06.07, 23:48 ale ja naprawdę lubię kwaśne ) już nie mogę doczekać się papierówek z ogródkowej jabłoni, takich trzaskających i chrupiących w zębach, samym swoim zapachem wywołujących wzmożoną aktywność ślinianek Odpowiedz Link
joannab36 Re: Atrakcyjny facet 15.06.07, 08:09 A w naszym znajomym damskim gronie wolnych pań po 30-ce to chodzi taka anegdota: Jak facet po 30-ce jest woly to dlatego, że: - jest księdzem lub zakonnikiem, - ma zupełnie inną orientację seksualną niż ja bym sobie życzyła, - ma problemy "zdrowotne". Bo ja chyba ślepa jestem i w intersującym mnie przedziale wiekowym to wolnych facetów nie widzę, a co któryś na horyzoncie się pojawi, to jest rwany z miejsca i dopchać się nie można Odpowiedz Link
mojave777 Re: Atrakcyjny facet 15.06.07, 09:45 > A w naszym znajomym damskim gronie wolnych pań po 30-ce to chodzi taka anegdota > : > Jak facet po 30-ce jest woly to dlatego, że: > - jest księdzem lub zakonnikiem, > - ma zupełnie inną orientację seksualną niż ja bym sobie życzyła, > - ma problemy "zdrowotne". > Bo ja chyba ślepa jestem i w intersującym mnie przedziale wiekowym to wolnych > facetów nie widzę, a co któryś na horyzoncie się pojawi, to jest rwany z > miejsca i dopchać się nie można Warto też dodać, że wolni faceci po trzydziestce, którzy nie są zakonnikami, mają jedyną słuszną orientację i brak problemów zdrowotnych mogą w wielu przypadkach być bardzo zblazowani i wybredni. Bo niby dlaczego ów mężczyzna miałby założyć poważny długi związek, jeżeli z powodu swojego "rzadkiego występowania w naturze" może założyć np. 27 krótszych związków rocznie. A gdy mu si znudzi wrócić i ożenić się z tą kobietą (np nr 8) która robi najlepsze naleśniki eM. _____ Najnowsze badania wykazują, że trzech na dziesięciu Polaków żyje w stresie... Pozostałych siedmiu - w Londynie. Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Atrakcyjny facet 15.06.07, 09:49 ja w sprawie nalesnikow chcialbym zauwazyc ze podobniez dobre nalesniki robi 9b9 ktory pisal w tym watku wiec to akurat nie do konca trafny przyklad no chyba ze piszac nalesnik mial na mysli co innego Odpowiedz Link
mojave777 Re: Atrakcyjny facet 15.06.07, 10:03 > ja w sprawie nalesnikow > chcialbym zauwazyc ze podobniez dobre nalesniki robi 9b9 ktory pisal w tym watk > u > wiec to akurat nie do konca trafny przyklad > no chyba ze piszac nalesnik mial na mysli co innego Zamiast naleśniki można sobie wstawić np "kotlet schabowy" albo inne danie, które mężczyźnie kojarzy się z "dobrążonąktóraniebędziemarudziłaipozwolispotykaćsięzkolegamipićpiwoiżyćspokojniea bezstresów". eM. _____ Najnowsze badania wykazują, że trzech na dziesięciu Polaków żyje w stresie... Pozostałych siedmiu - w Londynie. Odpowiedz Link
9b9 Atrakcyjny naleśnik 15.06.07, 11:05 Gwoli ścisłości: nie napisałem, że dobre))) Rzecz gustu. BTW koło mnie jest naleśnikarnia gdzie facet serwuje naprawdę zacne żarełko. Korzystam czasem. Odpowiedz Link
raknor Re: Atrakcyjny facet 15.06.07, 10:03 A ja w sprawie 27 związków rocznie Wybredny chyba już jestem, tylko się zblazować, poczekać aż osiągnę odpowiedni wiek i hmmm <rozmarzony> Odpowiedz Link
mojave777 Re: Atrakcyjny facet 15.06.07, 10:06 > A ja w sprawie 27 związków rocznie > Wybredny chyba już jestem, tylko się zblazować, poczekać aż osiągnę odpowiedni > wiek i hmmm <rozmarzony> To do dzieła! Możesz ćwiczyć już teraz. W ramach zwiększenia skuteczności i ilości związków możesz rozważyć możliwość wymiany partnerek z bliskimi kolegami. Wyobrażasz sobie minę znudzonych i zmęczonych życiem żonatych kolegów, gdy zblazowanym tonem powiesz im "Wieczorem idę na randkę z wicemiss Podlasia. To już moja 18 dziewczyna w tym roku. A co u Ciebie? Naprawiłeś lodówkę?" eM. _____ Najnowsze badania wykazują, że trzech na dziesięciu Polaków żyje w stresie... Pozostałych siedmiu - w Londynie. Odpowiedz Link
raknor Re: Atrakcyjny facet 15.06.07, 10:15 taaaak muszę się tylko przestawić na kolekcjonowanie wrażeń (czytaj: przyjemności) no ale mamy lato, znaczy aura sprzyja ulice zrobiły się już całkiem ciekawe ... no i przecież jest jeszcze ta koncepcja "na doczepkę" z tematu colora Odpowiedz Link
raknor Re: Atrakcyjny facet 15.06.07, 10:49 no ja tu od rana pracuje, a raczej opracowuje ... pomysły na hmm wakacje Odpowiedz Link
raknor Re: Atrakcyjny facet 15.06.07, 11:14 Gdyby przyjąć założenie mojave o "rzadkości występowania" to perspektywy rysują się całkiem ciekawe Tak to bardzo optymistyczny akcent na dziś Odpowiedz Link
mojave777 Re: Atrakcyjny facet 15.06.07, 11:22 Gdyby przyjąć założenie mojave o "rzadkości występowania" to perspektywy rysują > się całkiem ciekawe Autorką założenia jest moja przedmówczyni Joannab36. eM. _____ Najnowsze badania wykazują, że trzech na dziesięciu Polaków żyje w stresie... Pozostałych siedmiu - w Londynie. Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Atrakcyjny facet 15.06.07, 11:21 taki upal.. w poludnie ide sobie z tej pracy Odpowiedz Link
agata9979 Re: Atrakcyjny facet 02.07.07, 15:08 a ja Was tu znalazłam szukając wątków o Legionowie.. całkiem ciekawie sobie pogadujecie mogę się dołączyć..? Odpowiedz Link
raknor Re: Atrakcyjny facet 02.07.07, 19:50 Też się chcesz załapać na tą koncepcje z "wybredny/-a i zblazowany/-a" Odpowiedz Link
marzenaj1 Re: Atrakcyjny facet 04.07.07, 10:13 Nie ukrywam, że nie zadowolę się byle czym, pierwszym lepszym. A z drugiej strony, wcale nie uważam żebym była wybredna i przebierała. Jakby zaiskrzyło spróbowałabym nawet z takim, który nie odpowiadałby rysopisowi mojego wymarzonego księcia. Odpowiedz Link
april_12 Re: Atrakcyjny facet 12.07.07, 19:30 -zadbany - czyste ciuchy; ładny zapach; ogolony; zadbane dłonie zęby, włosy itp (higiena! - żadnych ścieżek wojennych z prysznicem); -niepalący; -inteligentny, oczytany (nie szukam mistrza ortografii, ale jak widzę "zkont", "jósz" itp. to dostaję wysypki); -z poczuciem humoru; -odpowiedzialny; -kulturalny -lojalny czyli ideał, a nie po prostu atrakcyjny facet Odpowiedz Link
april_12 Re: Atrakcyjny facet 12.07.07, 19:30 -zadbany - czyste ciuchy; ładny zapach; ogolony; zadbane dłonie zęby, włosy itp (higiena! - żadnych ścieżek wojennych z prysznicem); -niepalący; -inteligentny, oczytany (nie szukam mistrza ortografii, ale jak widzę "zkont", "jósz" itp. to dostaję wysypki); -z poczuciem humoru; -odpowiedzialny; -kulturalny -lojalny czyli ideał, a nie po prostu atrakcyjny facet Odpowiedz Link