3-paula 25.02.09, 22:03 Jeśli chcesz popisać o może porozmawiać ze zwykłą dziewczyną, to proszę napisz. Mój adres e-mai: 3-paula@gazeta.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dilmum Re: Jeśli.... 25.02.09, 22:17 a wcale nie "znowu", bo tym razem to kobieta, więc... Odpowiedz Link
mappi Re: Jeśli.... 25.02.09, 22:15 a mogę spapugować... ...Jeśli chcesz popisać a może porozmawiać ze zwykłą dziewczyną, to > proszę napisz. Mój adres e-mai: mappi@gazeta.pl oooo...i teraz poczekamy sobie we dwie ...to w ramach poparcia Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Jeśli.... 25.02.09, 22:21 hmm... to ja się do Was dołączę... Zatem, jeśli chcesz popisać... eee... tu tak wszyscy mogą się dopisywać i czekać (ale na co?) Jeden pan już tak czeka po sąsiedzku... On tam, Wy tu... Czegos tu jednak brakuje, prawda? Odpowiedz Link
gapuchna Re: Jeśli.... 25.02.09, 22:32 Łoł, a co ty się taki zwięzły zrobiłeś? Nie bój się Kluneja, my się tylko lubimy)) Wiesz, jak takie stare, dotarte małżeństwo po 35 latach bycia razem DD Odpowiedz Link
frip0 Re: Jeśli.... 25.02.09, 22:34 Noprzecież klunej mi nie groił .Pytałas więc ufdzieliłem Ci odpowiedzi -duzo osób ma gg Odpowiedz Link
gapuchna Re: Jeśli.... 25.02.09, 22:36 Ok ok....wściekły jakiś jesteś - schodzę ci z drogi. Odpowiedz Link
frip0 Re: Jeśli.... 25.02.09, 22:42 Gapusiu ja jestem niespotyknaie spokojny człowiek - pytałaś o gg no wiec odpisałem- nie jestem wściekły-daleko mi do tego Odpowiedz Link
hesse.1 Re: Jeśli.... 25.02.09, 22:24 przecież wiecie, że uwielbiam takie proste i otwarte anonse... , a że odzew mierny... ano, macie tyle energii... na Waszym miejscu, wystosowałbym jakiś stosowny wątek w proteście przeciwko znikomej ilości... no czego? Odpowiedz Link
3-paula Re: Jeśli.... 25.02.09, 22:20 Nie wiem czy samotna, poważnie chora dziewczyna, przepraszam kobieta jest ciekawą osobą do rozmowy, ale możemy sprawdzić... Odpowiedz Link
dilmum Re: Jeśli.... 25.02.09, 22:22 nie przepraszaj, bo nie masz za co. I znów wychodzi, żem nieczuła i okropna, co ja z tym pocznę... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Jeśli.... 25.02.09, 22:31 warto czasem trzymać złośliwości na wodzy nigdy nie wiadomo, czy nie zrobimy krzywdy... no chyba, żr się trochę zna przeciwnika to wtedy hulaj dusza Odpowiedz Link
kawamija Re: Jeśli.... 25.02.09, 22:33 Tak troszkę lekam się pisać........bo moze troszkę za " ostro" napisałam zwyczajnemu facetowi nr 1......teraz zwykła dziewczyna.... czy to nie jest juz para ? tylko chciałam podpowiedzieć Odpowiedz Link
3-paula Re: Jeśli.... 25.02.09, 22:36 Hmm... mam wrażenie, że sądzicie iż idę na łatwiznę. Muszę Was rozczarować, nic z tego... Odpowiedz Link
gapuchna Re: Jeśli.... 25.02.09, 22:40 Paula, my tu okiem mrugamy do ciebie. U nas jest naprawdę miło )) Popisz trochę tu, na forumie Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Jeśli.... 25.02.09, 22:44 złosliwi są czasem to fakt... ale to dobre ludziska są...w wiekszości;P Odpowiedz Link
gapuchna Re: Jeśli.... 25.02.09, 22:48 hehehhe, dobrze ze dodałaś to: " w większości" DD Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Jeśli.... 25.02.09, 22:50 jak się chwilę w necie posiedzi to to widać i czuć;DD Odpowiedz Link
zabelina Re: Jeśli.... 25.02.09, 22:51 ale co masz na myśli Gapuchna??? Bo ciekawa jestem?))) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Jeśli.... 25.02.09, 23:09 Nie, no Onyks mnie poparł, ze dobrzy ludzie jesteśmy - ..... w większości )) Odpowiedz Link
zabelina Re: Jeśli.... 25.02.09, 23:10 po prostu nie wiem do której części się zaliczyć Odpowiedz Link
gapuchna Re: Jeśli.... 25.02.09, 23:14 No obowiązkowo do większości. Pamiętaj - liczy się przede wszystkim PR DDDDDDDDDDDD Jej, humor mi wraca Odpowiedz Link
zabelina Re: Jeśli.... 25.02.09, 23:21 ale frip, ja jestem raczej z tych większych egzemplarzy Odpowiedz Link
zabelina Re: Jeśli.... 25.02.09, 23:27 jak to co? Raczej kto... No raczej duża dziewczynka jestem Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Jeśli.... 25.02.09, 23:05 ale kogo? naszego forumowego dzieciaczka?;P Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Jeśli.... 25.02.09, 23:20 kurcze....jak miło...jakie zdrobnienie))) mów mi jeszcze;PPP alez czytaj, nic złego nie piszemy....choć dzieciaczki powinny już spać Odpowiedz Link
frip0 Re: Jeśli.... 25.02.09, 23:34 No wiem tacy słodcy jak ja i do tego wysportowani też jak ja no i intelgentni-to Was starsze panie kręci Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Jeśli.... 25.02.09, 23:36 o matko.... potrafisz zdołować poczułam się jak 60 latka dybiąca na młodzików..... to Was kręcą takie kobiety jak my wiemy czego chcemy, co posiadamy i jaką mamy moc;P 30 parolatki to wulkany Odpowiedz Link
frip0 Re: Jeśli.... 25.02.09, 23:40 W 200% się zgadzam mmmmmmmmmmm te 30+-dla mnie poza zasięgiem niestety Odpowiedz Link
zabelina Re: Jeśli.... 25.02.09, 23:50 Gapuchna, Ty to potrafisz podziałać facetom na wyobraźnię)))) Odpowiedz Link
frip0 Re: Jeśli.... 25.02.09, 23:53 Napisze Ci poważnie Gapusiu-ponieważ kobieta 30 + nie spojrzy na mnie jak na faceta tylko jak na dzieciaka-nie mam szans i tyle Odpowiedz Link
gapuchna Re: Jeśli.... 26.02.09, 00:23 E tam marudzisz - nie od razu trzeba się żenić )) No to ja też poważnie. Uważam, ze w naszej kulturze, różnica lat na niekorzyść dla kobiety po prostu źle jest odbierana i już. Taka rzeczywistość. Czemu tak jest? Sama nie wiem. Seksuolodzy powtarzają jak mantrę: najlepiej spełnia się kobieta 30+ w zawiązku ze znacznie młodszym partnerem. No tak, ale seks to nie wszystko. Jeszcze dom, dziecko, przyszłość. No i potem - to jest to najgorsze, bowiem niestety, różnicę widać na naszą niekorzyść. Ale, ale ..... żyjemy w takich czasach, że wszystko jest możliwe. Znam ludzi z różnicą 8 lat, są bardzo szczęśliwi. Jest prof. Maria Szyszkowska, ma o dobrych kilka lat młodszego męża. Teoretyzować nie ma sensu, bo każdy tworzy indywidualne życie. Ja miałam ostatnio do czynienia z człowiekiem młodszym od siebie o prawie 3 lata. Jego to uwierało, a we mnie budziło ciągły strach. Więc .... myśmy nie zapisali swojej historii dobrze. Trudno. Ale Frip, nie stawiaj sobie żadnych barier - poczekaj, aż one same wyrosną, albo i nie. czasem jak ciebie słucham, to mam wrażenie,z e celowo piętrzysz przeszkody. A teraz mówię dobranoc. Zaczynam tarcic świadomość - tabletka... Dobranoc Odpowiedz Link
frip0 Re: Jeśli.... 26.02.09, 00:31 Ja nie marudz Gapusiu-dla mnie związek z kobietą30+ nie stanowiłby poblemu-myślęże problm byłby po jej stronie bo nie traktowałaby mnie poważnie To teraz zadam Ci pytanie-czy któraś z forumowych koleżanek po 30 traktuje mnie poważnie?? Odpowiedz Link