tapatik 08.05.09, 15:01 Nie wiecie, gdzie można w Krakowie tanio przekimać? Wybieram się tam w czerwcu na weekend. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny.onyks Re: Jest tu ktoś z Krakowa? 08.05.09, 17:44 wiesz....ja nie muszę szukać tanich noclegów może ktoś inny doradzi, bo pare osób tutaj jest może akademiki na miasteczku studenckim ? Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Jest tu ktoś z Krakowa? 08.05.09, 17:53 o tak, polecam krakowskie akademiki kiedyś nocowałam w takim niedaleko ul. lea, ale nie pamiętam szczegółów Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: Jest tu ktoś z Krakowa? 08.05.09, 18:09 Ja z drugiej strony Polski, ale wiele razy przymierzałam się do noclegu tutaj Szkolne schronisko im. Św. Rodziny ul. Pędzichów 13, Kraków tel. 12/ 633 06 40, 633 55 76 (możliwość noclegu tylko przez wakacje) mieli tanio, ale jakiś czas temu warunkiem noclegu, był powrót przed 22 , mam nadzieję, że już im się zmieniło W czasie wakacji akademiki służa za noclegi, a jak tanio, nie musi być tak znowu tanio, to najbardziej opłaca się wynająć coś co szumnie nazywają apartamentami, czyli minimalistyczną kawalerkę z aneksem. A i zawsze można się zaprzyjaźnić z kimś z Krakowa? Cóż ale ja się potrafię w życiu ustawić ;D Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Jest tu ktoś z Krakowa? 08.05.09, 18:14 cfaniaro;P ta przyjażń może podupaść nieco jak się nie odezwiesz na gg;DD Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: Jest tu ktoś z Krakowa? 08.05.09, 18:15 czarny.onyks napisała: > ta przyjażń może podupaść nieco jak się nie odezwiesz na gg;DD co ja poradzę, że ja stałam sie skowronkiem sówko ? Odpowiedz Link
under-grund Re: Jest tu ktoś z Krakowa? 13.06.09, 18:58 a moze lepiej hostel Aston na Dlugiej 41? nie ma tam takich restrykcyjnych zasad Odpowiedz Link
vertigo5 Re: Jest tu ktoś z Krakowa? 08.05.09, 18:20 Zajrzyj tutaj: www.zaczek.bratniak.krakow.pl/html/index.php Nie jest może supertanio, ale warunki są bardzo ok, blisko Rynku, bardzo fajna knajpa jest w budynku Na studiach przez rok mieszkałem w tym akademiku, fajnie było Odpowiedz Link
tapatik Dzięki za odpowiedzi. 13.06.09, 22:50 Dzięki za odpowiedzi. Już byłem i wróciłem. Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: Dzięki za odpowiedzi. 13.06.09, 22:51 Ciekawe, ja tez była i też wróciłam. Gdzie spałeś? Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Dzięki za odpowiedzi. 13.06.09, 22:51 Tapatik skorzystał z mojej rady. Spał pod mostem Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: Dzięki za odpowiedzi. 13.06.09, 22:53 Fajne mosty widziałam w Krakowie, a jacy wędkarze... miodzio , może to nie był zły pomysł Odpowiedz Link
kawamija Re: Dzięki za odpowiedzi. 13.06.09, 23:39 Ani ciut ciut nie dziwi mnie ta fascynacja mostami.............ja uwielbiam warszawskie mosty nocą..........widzę, ze to zaczyna być juz pandemia........ co na to sanepid ? może wygramy ze swinką grypą -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
gapuchna Re: Dzięki za odpowiedzi. 14.06.09, 12:31 A czy ktoś się wybiera na festiwal żydowski? Bo to pod sam koniec czerwca i początek lipca. ? Odpowiedz Link
tapatik Re: Dzięki za odpowiedzi. 15.06.09, 21:34 gapuchna napisała: > A czy ktoś się wybiera na festiwal żydowski? Bo to pod sam koniec > czerwca i początek lipca. ? W Krakowie? Chyba dam sobie na spokój. Jechałem 8 godzin. Odpowiedz Link
tapatik Re: Tapatik 16.08.09, 20:52 Z wakacji miałem namiar na kwaterę prywatną, trochę daleko od pętli tramwajowej, ale mnie spacery nie przeszkadzają. W razie czego służę numerem. Czy było OK? Wyposażenie tak, natomiast pozostałymi współlokatorami (w innych pokojach) byli robotnicy remontujący obwodnicę. Nie dość, że zrobili mi pobudkę około 6 rano, to jeszcze wyżarli część prowiantu, który przytaszczyłem z domu. Odpowiedz Link