Dodaj do ulubionych

DO DZASTINY, MYSZKI, KUMKA I MAKA

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 23:41
Ten post kieruje do Was poniewaz chcialem sie pozegnac i podziekowac.
Dzastinie za swietne teksty pelne uroku (z kazdym sie zgadzalem), Myszce za
zakopanie toporu i mile slowa oraz Kumkowi i MAKowi za Wasze teksty i opinie.
Tak naprawde przez ostatni czas wchodzilem na forum w onecie glownie dlatego
aby zapoznac sie z Waszymi postami. Drugi cel jaki sobie postawilem to swoimi
postami zbulwersowac wszystkie zaklamane kreatury (te w domu BB i te na forum).
W zdecydowanej wiekszosci postow uzywalem ostrego (czy tez bardzo ostrego)
jezyka. Uwazam ( w przeciwienstwie do Myszki - ale rozumiem to), ze w pewnych
okreslonych bardzo specyficznych przypadkach mozna sobie na to pozwolic. Co
wiecej, uwazam, ze niektore przypadki (vide Jurek i jego psychopatyczni
zwolennicy) sami prosili sie wrecz o tego typu krytyke.
Jeszcze jedna sprawa, ktora chcialem sie podzielic to moje spostrzezenia na
temat ostatnich poczynan producentow BB oraz forum w onecie:
- producenci programu
Pomijam fakt, ze nie cierpie Jurka (Wam nie musze opisywac dlaczego - bylo to w
moich postach) i chcialbym aby zostal wyrzucony z domu BB.
Uwazam za skandaliczne tak nierowne traktowamie go w stosunku do innych postaci
(rowniez pierwszej edycji). W przypadku PICI nie pozwolono decydowac o jego
losie ani mieszkancom domu ani telewidzom. Decyzja o jego wyrzuceniu byla
natychmiastowa. W przypadku KLAUDIUSZA i MALGOSI, nie pozwolono mieszkancom
decydowac, ale decydowac mogli telewidzowie (niezly ruch - kupa kasy dla TVN).
W przypadku Jurka niedopuszczono telewidzow do glosu. Czyzby nie zalezalo TVN
na kasie z SMSow? Mysle, ze powod byl inny. Tym razem moglo zdarzyc sie, ze
telewidzowie zadecydowaliby o wyrzuceniu Jurka. Szlag trafilby zatem
przygotowany przez TVN scenariusz zwyciezcow. Pozwolono decydowac
wspolmoieszkancom. No coz, od poczatku mozna bylo zakladac, ze postapia tak a
nie inaczej i Jurek zostanie w domu.
Mysle, ze dziala to wedlug zasady:
TVN decyduje sie na wprowadzenie "bulwersujacego" programu (oczywiscie z
powodow komercyjnych) ale wygrac go musi dobry Polak, dobry maz i dobry ojciec.
Wcale nie twierdze, ze takimi osobami sa Dzieciol i Kulicki, tak jednak sa
odbierani przez duza rzesze telewidzow. Dlatego nie mogl programu wygrac Irek,
dlatego nalezalo (jak uwazal TVN) przedstawic Ilone w zlym swietle (co
skutecznie zrobiono). Nie wiem jak naprawde wygladala sprawa Irka (jesli
faktycznie zostala wyciszona z uwagi na jego chorobe, to uklon w strone TVN).
Obserwowalem jednak jak Soltysik i inni manipuluja programem. Uwazam, ze jedyna
alternatywa - jaka dopuszcza TVN - dla Jurka jest Wojtek, i w tym kierunku
program sie potoczy.
- forum na onecie
Za skandlicze uwazam wykorzystywanie cenzury. W tych czasach, to chyba juz
tylko z Orwell'a. Niektore posty pisac musialem po dwadziescia razy aby
przeszly. Jednak w wielu przypadkach i tak nie przechodzily. Co dziwne, czesto
nie przechodzily moje posty rowniez te spokojne, ktorym od strony cenzury nie
mozna bylo nic zarzucic (moze nie byly zgodne ze scenariuszem tworcow forum;
np. w czacie z Bogusia nie przeszlo zadne krytyczne pytanie; nie tylko moje).
Numery ze szlabanem uwazam za te ponizej wszelkiej krytyki. Teoretycznie forum
dziala, jednak wszystkie nasze posty zostaly wykasowane). Powiem zatem w swoim
starym stylu - pierdole onet i nie wracam na tamtejsze forum.
Sam program swoja manipulacja zaczal mnie denerwowac, wiec postanowilem i z
niego zrezygnowac. No chyba ze wydarzy sie cos co naprawde bedzie w porzadku.
Dlatego jeszcze raz serdecznie Was pozdrawiam.
MORTON
P.S. Dzastina, ta kreatura ktora nazwalas wirtualna przylepa podszyla sie pode
mnie. Wyslala (jako odpowiedz na Twoj post) wiadomosc podpisana przez mnie w
czesci " To forum zdycha". Chcialem tylko zaznaczyc, ze to nie ja. Zreszta
jesli odczytalas ten post to z pewnoscia sie domyslilas, ze nie przedstawia on
moich podladow.
Obserwuj wątek
    • Gość: MORTON Re: DO DZASTINY, MYSZKI, KUMKA I MAKA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 23:52
      Chcialem tylko dodac, ze jesli nawet (mam na mysli ten numer z forum onetu)
      byla to awaria, to zastanawiajace jest, ze nikt nie powiedzial ani pocalujcie
      nas w dupe, ani przepraszamy itd.
      • Gość: kotek Re: DO DZASTINY, MYSZKI, KUMKA I MAKA IP: *.lodz.dialog.net.pl 20.11.01, 00:00
        dobra, nie truj już dupy!!!! spadaj!
      • Gość: kotek Re: DO DZASTINY, MYSZKI, KUMKA I MAKA IP: *.lodz.dialog.net.pl 20.11.01, 01:43
        dobra, nie truj już dupy!!!! spadaj!
        • Gość: dd Re: DO DZASTINY, MYSZKI, KUMKA I MAKA IP: *.chello.pl 20.11.01, 01:46
          Gość portalu: kotek napisał(a):

> dobra, nie truj już dupy!!!! spadaj!
          nie powstarzaj sie

• Gość: beasia Re: DO DZASTINY, MYSZKI, KUMKA I MAKA IP: *.*.*.* 20.11.01, 10:05
        Proszę, zastanów się jeszcze. Z wielką przyjemnością czytałam Twoje posty,
        podobnie jak i innych wymienionych przez Ciebie i jeszcze Fotografa... Rzadko
        biorę udział w dyskusji z braku czasu, ale chętnie czytam Wasze opinie, bo są
        mi bliskie. Nie odchodź tak nagle - do finału już blisko !!! Serdecznie
        pozdrawiam.
    • Gość: dżastina Re: DO MORTONA IP: *.acn.waw.pl 20.11.01, 00:21
      MORTON, to zabrzmiało jakbyś odchodził do wirtulanego: nieba? /nie dla mnie/,
      czyśca? /letnia zupa/, piekła? /o, tu by było najciekawiej, prawda ;-)/.
      Rezygnujesz ? Nie wiem jak Cię przekonać do tego byś choć czasami odezwał się
      na tym forum. Dopiero teraz i tu mógłbyś swobodnie wypowiedzieć się; tu
      przechodzi wszystko, natychmiast /jak my się tym "głupio" zachłystujemy po
      hitach w onecie, prawda?/ - błyskawiczne odpowiedzi zamiast godzinnego czekania
      na ochłap łaski cerbera. Pełna komunikacja w obie strony.
      Nie powiem, masz brachu czasem dość osobliwy styl dyskusji /bluzgi/, ale
      domyślałam się, że to zabieg celowy, a że nie jesteś rzeźnikiem słowa tylko by
      nim być dla głupiego kawału; teraz Twój list tutaj potwierdza moje przekonanie
      w 100% /wiesz, trochę mnie powalił ten Twój elaborat, naprawdę/. Cholernie więc
      żałuję - czy Twoja decyzja jest aby na pewno nieodwołalna ? Pomyśl, Morton ....
      pieprz onet! - przenoś się tutaj i już!
      PS. Na tyle poznałam Cię na forum, że wiedziałam, że to nie Ty napisałeś tę
      bździnę w wątku o zdychaniu.

No to jak będzie?

pozdravki b. serdeczne
    • Gość: kumek Re: DO MORTONA IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 07:29
      MORTON,gdy zaczyna być "zabawnie" Ty ...wymiękasz? Gdzie ta Twoja charyzma i
      chęć prowokacji kolejnych "ciekawych"wydarzeń? Mamy akuratnie "wiosnę" z
      Jurkiem odżywają kolejne "klimaty" a Ty ...zwijasz żagle!
      Dzięki za "słowo"... nie rezygnuj, mamy jeszcze do pogadania , oczekuję na
      kolejne Twoje posty -drukuj brachu!!!!!

Pozdrawki
      • Gość: MAK Re: DO MORTONA IP: *.acn.waw.pl 20.11.01, 20:00
        Pewnie pamiętasz, że ja też już się żegnałem. Nastąpiło to po poprzedniej
        awarii onet-orwellowskiego forum, ale jak widzisz jestem (tam już nie wrócę,
        fakt). Chwilowo nie chce mi się wdawać w polemiki, ale są "starzy znajomi" i
        to, a nie sam BB sprawia, że tu wpadam na trochę.
        Pamiętaj, że dopuki gra Jurek, twoja misja się jeszcze nie skończyła ;-)).

Pozdrawiam serdecznie
    • Gość: Adam Re: DO DZASTINY, MYSZKI, KUMKA I MAKA IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 14:20
      No kochani..tutaj jestescie:)))....Witam serdecznie....a jak sie za Wami
      stestknilem...Morton...w sumie to masz racje ...min dlatego przestalem
      postowac na onecie...Heca zaczela sie juz gdy wyprowadzili z domu
      Irasa....zostaly same puste bebny...nic nie warte.TVN zbija gruba kase na
      ludziach...choc wyniki juz sa dawno zaplanowane...wiec po co ja mam wydawac
      kase na kody ...srody czy inne tam rzeczy....na forum onetu bylem dla Was i
      Irasa....Jestescie wspanialymi ludzmi....bardzo sie ciesze ze Was
      poznalem...Trzymajcie sie kochani
      • Gość: dżastina Re: DO DZASTINY, MYSZKI, KUMKA I MAKA - do Adama IP: *.acn.waw.pl 21.11.01, 14:30
        Hej Adam :-))))))
        Chyba nie zmierzasz się zmywać z tego forum?
        Skoro odezwałeś się po takim milczeniu biorę to za dobry omen.
        Dziś jest jakiś super dzień, qrcze ! Stara ekipa się odnajduje ...
        Ja też patrzę na BB już kompletnie inaczej niż przed 65 dniem pobytu Irasa,
        ciekawsza staje się dyskusja na forum niż oglądanie tej sypiącej się tv-story.

pozdravki serdeczne
        • Gość: Bru Re: DO DZASTINY, MYSZKI, KUMKA I MAKA - do Adama IP: 195.114.189.* 24.11.01, 00:12
          To moja pierwsza wypowiedź na portalu. nie oglądam BB z takim zapałem jak
          niektórzy i całkowicie zgadzam się z Dzastiną. czytanie waszych wypowiedzi jest
          o niebo ciekawsze niż patrzenie na wypociny całkiem przeciętnych ludzi i
          podniecanie się powyższymi. Oglądajcie i piszcie, a ja będę waszą wierną
          czytelniczką. Czy to wam nie pochlebia?
          • Gość: morton Re: DO DZASTINY, MYSZKI, KUMKA I MAKA - do Adama IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 02:14
            No jasne, że tak. Bedę starał się jeszcze bardziej.
            Pozdrowienia.
      • Gość: kumek Re: DO DZASTINY, MYSZKI, KUMKA I MAKA IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 14:31
        Gość portalu: Adam napisał(a):

> No kochani..tutaj jestescie:)))....Witam serdecznie....a jak sie za Wami
        > stestknilem...Morton...w sumie to masz racje ...min dlatego przestalem
        > postowac na onecie...Heca zaczela sie juz gdy wyprowadzili z domu
        > Irasa....zostaly same puste bebny...nic nie warte.TVN zbija gruba kase na
        > ludziach...choc wyniki juz sa dawno zaplanowane...wiec po co ja mam wydawac
        > kase na kody ...srody czy inne tam rzeczy....na forum onetu bylem dla Was i
        > Irasa....Jestescie wspanialymi ludzmi....bardzo sie ciesze ze Was
        > poznalem...Trzymajcie sie kochani

Witaj Adam,dobrze trafiłeś ,jest nas już tu trochę i całkiem się podoba -czekam
        na Twoje siarczyste posty !

Pozdrawiam
      • Gość: MAK Re: DO DZASTINY, MYSZKI, KUMKA I MAKA IP: *.acn.waw.pl 21.11.01, 14:31
        Witaj Adamie! jeżeli tu nie byłeś to przejrzyj starsze wątki, dużo tam dobrego
        dowcipu np. "sekretne zapiski mieszkańców domu BB", oraz inne.

Pozdrawiam
        • Gość: kumek Re: DO DZASTINY, MYSZKI, KUMKA I MAKA IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 14:33
          Cholera ale ZLOT!!!!!!!!
          • Gość: kobieta Re: DO DZASTINY, MYSZKI, KUMKA I MAKA IP: *.katowice.msk.pl 21.11.01, 16:38
            Pukam nieśmiało do domu schadzek-puk,puk,puk
            Nawet nie wiecie,co gra w mej duszy po tym jak widzę Was wszystkich razem!
            • Gość: dzastina Re: DO DZASTINY, MYSZKI, KUMKA I MAKA - do Kobiety IP: *.acn.waw.pl 21.11.01, 16:44
              Powiem szczerze - potrzeba było tu więcej kobiet, droga Kobieto!!!
              Witam serdecznie - qrcze, co za wątek! Jak w domku wirtualnym, za oknem już
              ciemno, a tu na kominku trzaska ogień, w szklanach skrzy się bordowy
              procencik ... Bajer!
              Na razie znikam, a Ty się rozgość i czuj jak u siebie!!!
              Fajnie, że jesteś!!! :-)))))))))

pozdravki
              • Gość: Myszka Re: DO DZASTINY, MYSZKI, KUMKA I MAKA - do Kobiety IP: 195.82.169.* 21.11.01, 16:51
                Witam Cie również. Rzeczywiście atmosfera zaczyna sie robic bardziej swojska i
                romantyczna.
                • Gość: fotograf Re: DO DZASTINY, MYSZKI, KUMKA I MAKA - do Kobiety IP: *.netia.pl 21.11.01, 16:53
                  Myszko

Wybacz niewiernemu Tomaszowi

Ale czy to na pewno Ty?
                  • Gość: kumek Re: DO DZASTINY, MYSZKI, KUMKA I MAKA - do Kobiety IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 16:58
                    Oczywiście nie mogło mnie tu zabraknąć ...Więc witam drogie panie ,możemy
                    teraz ...pościć?

Pozdrawiam
              • Gość: morton Re: DO DZASTINY, MYSZKI, KUMKA I MAKA - do Kobiety IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 22:04
                Witaj Kobieto w Klubie.
                Pozdrowienia.
                • Gość: kobieta Re: DO DZASTINY, MYSZKI, KUMKA I MAKA - do Kobiety IP: 217.97.193.* 21.11.01, 22:33
                  No to jestem w domu!Jesli pozwolicie to rozgoszcze sie troszeczkę i upoję
                  Waszymi postami-nie powiem......,odpowiadni "procencik" mają !!!
                  Pozdravki dla wszystkich,którym się jeszcze chce!
    • Gość: Adam Re: DO DZASTINY, MYSZKI, KUMKA I MAKA IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 15:42
      Kurka ...a ja wykupilem kod na BB (ale zemnie osiol)...nie przypuszczalem ,ze
      jestescie tu na stale...ale gitez majonez:)))...od wczoraj przegladalem tam
      posty i jakos mnie tesknota wziela .Zobaczylem posta Mortona ...noj
      podgladnalem sobie na te gazete...Wy tutaj sie
      zakamuflowaliscie...hehe....Zostawilem wam info na Irku i Jurku (podpartym w
      oba boki-on caly czas dziwnie rece trzyma ....moze ma GPP-gosciec przewlekle
      postepujacy)...teraz zmykam na pomodorowke...ale wroce bez obawy....narka
      • Gość: Myszka Re: DO MORTONA IP: 195.82.169.* 21.11.01, 16:01
        O Jezu, aż mnie dreszcz przeszedl, jak zobaczylam posta do mnie i tak mi się
        jakos przyjemnie zrobilo na duszy, bo podobnie jak inni zauważyłam, że nie ma i
        Ciebie i Dżastiny na Forum BB. A tu nagle taka niespodzianka. Ale z drugiej
        strony myslałam, że o trochę przyjemniejszej treści. A Ty to tak napisałes,
        jakbys odchodzil od nas gdzieś daleko i nie miał zamiaru wrócic. Może jednak
        wpadniesz czasami na BB. Tam co prawda juz trudno rozpoznac kto jest kto, a i
        dyskusja niezbyt ciekawa, bo i o czym. A może to ja bedę tu zaglądała od czasu
        do czasu. Miło mi, że nie zapomniałeś o mnie, o kurcze ale sie wzruszyłam.
        Najstraszniejsze jednak dla mnie jest to, że wymienilismy tyle ostrych co i
        miłych słów, którym zawsze towarzyszą jakieś uczucia, a ja nic o Tobie nie będę
        wiedziała /sorry, ale jestem z natury ciekawska/. Buziak Morton.
        • Gość: fotograf Re: DO MORTONA IP: *.netia.pl 21.11.01, 16:05
          konkretnie Myszka ?

Więc jednak Eureka?

• Gość: MAK Re: Do Myszki IP: *.acn.waw.pl 21.11.01, 16:13
          To teraz mamy już jak w domciu. Masz Myszko do kogo tam wracać? Mortonowi już
          przechodzi powolutku, nie przejmuj się.
          Pozdrawiam serdecznie.
        • Gość: Myszka Re: DO MORTONA IP: 195.82.169.* 21.11.01, 16:52
          Możesz spokojnie czytać post, to na prawdę ja napisałam, tyle że mi się
          słowo /właściwa/ w okienku nie zmieściło. Pa.
          • Gość: fotograf Re: DO MORTONA IP: *.netia.pl 21.11.01, 16:55
            znam ten ból

konkretyn też się nie zmiescił
          • Gość: Myszka Re: DO MORTONA IP: *.necik.pl 21.11.01, 21:35
            Ratunku Morton! Co to znaczy przejdź TAM? Nie bardzo się orientuję co mam
            zrobić, wcale nie jestem taka dobra w te klocki. Oprócz pisania niewiele
            jeszcze potrafię, może nie znam zasad.
            • Gość: dżastina Re: DO MYSZKI IP: *.acn.waw.pl 21.11.01, 21:40
              Myszko droga, TAM to znaczy tu, tu na forum Gazetki, tu gdzie jesteś właśnie.
              Moze byś tu więc została na stałe i nie wracała do babilonu, OK? Na pewno
              wszystkim byłoby bardzo przyjemnie czytać Twoje posty na TYM forum właśnie.
              Bardzo się cieszę, że wreszcie tu trafiłaś, bo miałam nawet nadać Ci info na
              onecie, ale feralnie skończył mi się kod.

pozdravki :-))))))
              • Gość: Myszka Re: DO Dżastiny IP: *.necik.pl 21.11.01, 21:52
                Witam Cię ponownie i strasznie się cieszę, że nareszcie dotarłam do Was. Mam
                nadzieję, że Ty nie masz wątpliwości co do mojej autentyczności, bo Fotograf
                coś kręcił nosem /ha,ha/, ale chyba w końcu uwierzył. I mam również nadzieję,
                że skończyłam na zawsze z podszywaczką, choć Morton zostawił adres na BB, oby z
                niego nie skorzystała. Nie wiem na ile uda mi się tutaj pisać, bo dostęp do
                kompa mam trochę ograniczony, pomimo, że dużo na nim pracuję, ale praca to
                praca a rozrywka to co innego. Ponadto rzeczywiście można poczuć się tu jak w
                rodzinie. Przez chwilę poczułam się też, jakbyście mnie przeprowadzali przez
                jakieś tajemnice. Jeszcze raz dzięki! Acha, czy mam się zalogować czy pisać na
                bieżąco?
                • Gość: dżastina Re: DO Myszki IP: *.acn.waw.pl 21.11.01, 21:59
                  Myszko, ja wiem że Ty to Ty. Kobieca intuicja :-) plus Twój styl wypowiedzi.
                  Nikt z nas jeszcze się nie logował, piszemy na bieżąco, ale jeśli chcesz to
                  jest to kwestia minuty, dwóch.
                  Bardzo się cieszę, że jesteś :-))))) - ja mam kompa 24 h na dobę. Raj! I nie
                  wiem kiedy rozrywka staje się pracą i na odwrót.

pozdravki
                • Gość: Myszka Re: DO Dżastiny IP: *.necik.pl 21.11.01, 22:05
                  I jeszcze żeby wszystko było prawdziwe - piszę posty z dwóch różnych kompów, i
                  tylko te dwa są autentyczne - jeden to IP, drugi to Gliwicki necik pl.Pa.
            • Gość: MORTON Re: DO MYSZKI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 22:18
              Hej Myszka,
              Nawet nie wiesz jak sie ciesze, ze moge cie znowu "czytac"!
              Przejdz "TAM" znaczylo abys olala ONET i przeszla do nas tutaj. Dzisiaj
              postawilem sobie za cel, zeby Cie tu sciagnac. Wykupilem ten cholerny kod i
              probowalem przeslac Ci posta. Wysylalem go dokladnie 32 razy. Przeszedl dopiero
              za 33 gdy zmienilem jego tresc. Nie przechodzil ze slowem ONET i wyrazeniem nt
              cenzorow "PRLowskie psy".
              Zapomnijmy o tych ostrych slowach - nie miej wyrzutow - przeciez ja tez nie
              jestem bez winy (przynajmniej w stosunku do Ciebie). Najwazniejsze, ze
              zakopalismy topor a nasze kolejne wypowiedzi staly sie naprawde mile. Jestes
              fajna babka.
              Goraco pozdrawiam. Nie wracaj na Onet i zostan z nami.
              • Gość: Myszka Re: DO MORTONA IP: 195.82.169.* 22.11.01, 15:00
                To miłe co napisałeś. Jak szybko przechodzi sie od nienawisci do...znacznie
                milszego uczucia /nie potrafię narazie znaleźć odpowiedniego słowa/.
                Sorry, że musiałeś kupić ten kod, ale ja także to zrobilam i bardzo dobrze, bo
                inaczej nie odczytałabym Twojego postu i teraz nie rozmawialibysmy tutaj.
                Trochę mnie denerwuje, że nie można rozmawiac szybciej, może kiedyś
                zorganizowalibyśmy z innymi mały wypad na Czata?
                Na Onet zajrzałam, wpisałam kilka zdań i tyle, ale tutaj podoba mi sie coraz
                bardziej. Nawet już pozwoliłam sobie na kilka postów.
                Morton, no cóż, jeszcze raz dzięki. Przyznam Ci się, że każdy Twój post lekko,
                lekko przyspiesza bicie mego serca. Buziaki. Pa.
      • Gość: Dorcia Re: DO DZASTINY, MYSZKI, KUMKA I MAKA IP: *.pl 21.11.01, 18:20
        Cieszę się ze Was odnalazlam, dzięki Mortonowi. Mam 45 lat i nie bardzo znam
        się na wysyłaniu ale z ogromną przyjemnością zawsze Was czytam. Konkretne,
        dowcipne i trafne spostrzeżenia. Gratulacje. Myślę, że moje dzieci mają
        podobnie jak Wy (znaczy należycie) poukladane w głowach. Pozdrawiam.
        • Gość: MAK Re: DO DZASTINY, MYSZKI, KUMKA I MAKA IP: *.acn.waw.pl 21.11.01, 19:28
          Niektórzy z nas to takie trochę starsze dzieci Dorciu, też już mamy swoje.
          Życzymy dobrej zabawy.
          • Gość: kumek Re: DO DZASTINY, MYSZKI, KUMKA I MAKA IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 19:58
            Gość portalu: MAK napisał(a):

> Niektórzy z nas to takie trochę starsze dzieci Dorciu, też już mamy swoje.
            > Życzymy dobrej zabawy.

Witaj w klubie Dorciu!
            MAK -opuszczasz się strasznie ,gdzie Twoje posty ?

Ps No to jak jedziemy czy nie ,impreza "integracyjna " -co Ty na to?
            • Gość: MAK Re: DO DZASTINY, MYSZKI, KUMKA I MAKA IP: *.acn.waw.pl 21.11.01, 22:04
              Nie piszę Kumku często, bo zbieram siły i argumenty na finał, program dla mnie
              jakby nudniejszy (po co narzekać),no i zajęć trochę więcej. Ale dziś wieczór
              jestem tutaj.
              Czytałem o jakimś wypadzie, ale myślałem, że to nie do mnie.
              Pozdrawiam
    • Gość: kumek Re: DO DZASTINY IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 16:11
      Coś dla Ciebie...w Zakopanem spadł śnieżek,jeżeli jeszcze nie smarujesz boazeri
      to skrobnij małego posta ,bo nudno...

Pozdravki
      • Gość: dżastina Re: DO KUMKA IP: *.acn.waw.pl 21.11.01, 16:25
        Kumek, skrobnęłam do Ciebie posta w wątku sylwestrowym, dziś muszę na trochę
        odpuścić sobie forum - robota czeka. Pewnie w nocy napiszę coś tutaj. Z kawką
        rzecz jasna.
        Narka

pozdravki
    • Gość: morton Re: MORTON DO WAS WSZYSTKICH IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 22:33
      Dzieki za Wasze posty. ZOSTAJE!!!!!!!!! Qrcze przeczytalem wszystkie posty
      tutaj i czuje sie jak wsrod najlepszych kumpli. Jak moglbym przestac sie
      pojawiac. Dzastina pytalas sie co mnie do tego sklonilo. Wlasnie posty od
      Ciebie, Kumka i Maka. Dolaczyla tez Myszka (ciesze sie, ze udalo sie ja
      sciagnac). Pojawila sie Beasia, Dorcia, Adam i Fotograf. Zatem zostaje do konca
      (a moze jeszcze dluzej). Pytalas sie Dzastina czym jedziemy do Pabianic - a
      moze woz strazacki ze szrotu? Zrobimy konkurencje.
      Przeczytalem tez KWIATKA jak sugerowalas. W wiekszosci mozna sie z nim zgodzic
      (choc nie zawsze) ale brakuje polotu (wulgaryzm OK -he!he!).
      Dzis po raz ostatni wszedlem na Onet, przede wszystkim zeby sciagnac Myszke.
      Potem chcialem wykorzystac kod do konca i puscic pare bluzgow pod adresem
      cenzury Onetu ale nic nie przeszlo. Napisalem nawet to samo wspak - tez nie
      puscili gnoje.
      Jeszcze raz sie ciesze, ze jestem z Wami. Biore sie do roboty (pisania).
      Pozdrowienia dla Was wszystkich.
    • Gość: Adam Upragniona sielanka IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 01:32
      No to jestesmy w kompecie....hehe...jak milo...nota bene:tez probowalem
      naflugac na onecie ...ale chamiska przefiltrowali mnie co do slowa...bylem
      bardzo niecenzuralny...ide spac...spotykamy sie rankiem przy kawie?...dobrej
      nocy
      • Gość: MAK Re: Upragniona sielanka IP: *.acn.waw.pl 22.11.01, 01:36
        Tylko nie za rano, bo się nie zwlekę z wyra.
      • Gość: dżastina Re: Upragniona sielanka IP: *.acn.waw.pl 22.11.01, 09:36
        Adam wstawaj, kawa zaparzona a Ty gdzie ;-))))
        Czas albo do pracki, albo do compa posty produkować.

pozdravki na cały dzień - pogoda niespecjalna, co?
    • Gość: Pneuma Re: DO DZASTINY, MYSZKI, KUMKA I MAKA IP: 158.75.35.* 22.11.01, 09:56
      No to posłuchajta teraz Barrego White'a.

Obserwowałem wasze razgawory na onecie z niezwykłą przyjemnością. Naprawdę
      zaimponowało mi że się odnaleźliście po stylach i klasie wypowiedzi i że nie
      straszne Wam podszywanie się innych pod Wasze nicki, bo czujecie się nawzajem,
      że "ho,ho" W życiu nie wydałbym jakichkolwiek pieniędzy na telewizję oraz inne
      media dlatego ciesze się że tutaj mogę Wam po prostu to powiedzieć.

Ale...

Morton - ty nędzna pomarszczona kreaturo
      Justyna - nabożna królowo internetu
      Kumek - chciałbym, żebyś wreszcie zo zakumał
      Myszka - twoją naiwność siorpię pełnymi ustami
      and others

Kto Wam do cholery pozwolił z taką pasją marnować czas i talent /wybebeszać
      się!/ na rozprawianie o nieistotnych osobach - bohaterach masowej wyobraźni -
      występującym w programie telewizyjnym!

Do widzenia.

• Gość: beasia Re: DO DZASTINY, MYSZKI, KUMKA I MAKA IP: *.*.*.* 22.11.01, 15:24
        Cóż za brak konsekwencji... Nie było Ci szkoda czasu na czytanie tych
        wszystkich postów ? Piszesz, że robiłaś to z przyjemnością, a więc dlaczego tak
        nieprzyjemnie "komplementujesz" autorów ? Czyżby odrobina zazdrości, że Im się
        chce, że mają coś do powiedzenia, że stworzyli zgraną paczkę... Zamiast się
        podśmiewać - dołącz i baw się dobrze. Pozdrowienia.
      • Gość: fotograf Re: DO DZASTINY, MYSZKI, KUMKA I MAKA IP: *.netia.pl 22.11.01, 16:13
        Gość portalu: Pneuma napisał(a):

> No to posłuchajta teraz Barrego White'a.
        >...........
        >
        ą marnować czas i talent /wybebeszać
        > się!/ na rozprawianie o nieistotnych osobach - bohaterach masowej wyobraźni -
        > występującym w programie telewizyjnym!
        >
        > Do widzenia.
        >
        Ze wszystkim można się zgodzić - tylko nie z ostatnim zdaniem - "Do widzenia"

• Gość: Adam Ja piernicze ale leje IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 09:59
      Ja juz nie spie od 8 ..syn do przedszkola idzie ....wiec trzeba rano wstac..co
      do pogody to zimno i leje...a mam dzis pogrzeb ..wiec zastanawiam sie jak to
      bedzie....aaa...pije juz druga kawke...no i przystepuje do pracy...czy tez
      zauwazyliscie ze nasze posty(wpisalem sie juz gdzie nie gdzie)nikna w lawinie
      innych?....ledwo co mozna je dojrzec...wieksza czesc juz przeczytalem i jestem
      pod wrazeniem...zbojkotowalem onet ...warto by bylo aby wieksza czesc ludzi
      myknela stamtad....probowalem napisac by ludziska nie kupowali tych kodow i
      przeniesli sie tutaj....ale sami wiecie ,ze nie dopuscili moich komentarzy na
      forum....dupki jedne....ale coz ....jak ktos bardziej rozgarniety to sam sie
      domysli...nie sadzicie?:))).....A tak w ogole powiedzcie mi jakie macie typy
      na wygranego tej farsy ...bo ja wypadlem troche z tematu...i tak szczerze
      mowiac nie wiem sam komu kibicowac (moj idol -jak wiekszosc z Was wie zostal
      usuniety)...wszystkie osoby ,ktore pozostaly sa nijakie...pozbawione do granic
      naturalnosci...Oni sa tam by sie dobrze bawic a jak narazie graja tam jakas
      podrzedna tragi-komiedie ...Odpiszcie co sadzicie...narka...slonecznego dnia
      zycze..hehe
      • Gość: Myszka Re: Ja piernicze ale leje IP: 195.82.169.* 22.11.01, 13:35
        Hej Adam. Z tym słonecznym dniem to Ci nie bardzo wyszło, za oknami leje i to
        nie tylko deszcz. Nawet nie chcę tam patrzeć bo od samego patrzenia na śnieg
        robi mi się zimno. Ale jak zdążyłam się zorientować, mieszkamy w dwóch różnych
        odległych punktach Polski, więc być może u Ciebie nie pada. Moje dzieci już
        wróciły ze szkoły, ale ja jeszcze jestem w pracy.
        Pytasz co u kukiełek w BB? Nic nowego, ta sama nuda, monotonia i udawanie, że
        wszystko OK. Dawidek w sandałkach i opadajacych dżinsach doprowadza mnie do
        szału /nie cierpię niechlujnych facetów/, Wojtek już dawno mi podpadł przez
        piłeczkę, a oprócz tego nadal spokojny, nudny, /sorry, bez jaj/, Jurek trenuje
        samozachwyt i ćwiczy mimikę twarzy i poruszanie żuchwą /robi to perfekcyjnie/,
        Kuba oprócz zmiany strzeżenia głowy i odzywania się piskliwym głosikiem nie
        robi nic. Aga nadal próbuje "śpiewać" i udawać artystkę, czasami coś powie,
        ale sama chyba nie bardzo wie o co jej chodziło, a zwykle siedzi z tępą miną,
        jakby się zastanawiała co ja tu robię. Marzena jest jeszcze jako tako,ale nic
        szczególnego.
        W ten sposób po krótce opisałam Ci co sie dzieje, czyli NIC SIĘ NIE
        DZIEJE.Jeżeli chcesz bardziej szczególowo to napisz.
        PS. Nie uważasz, że Pneuma trochę przegięła, co to za tekst?
        Moja poranna kawka była pyszna, a Twoja? Pa.
        • Gość: morton Re: HEJ MYSZKA!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 14:26
          Witaj Myszka,
          Kilka linijek wyzej napisalem do Ciebie krotki tekscik pt. RE: DO MYSZKI.
          Przeczytaj i odpisz. Buziaki.
          • Gość: Myszka Re: HEJ MORTON IP: 195.82.169.* 23.11.01, 07:55
            Cześć Warszawiaku, zgodnie z Twoją prosbą przeczytałam i odpisałam.
            Piję sobie własnie kawke i myslę, że chyba jutro wezmę urlop, bo mam sobote
            pracującą. Może bedę miała wiecej czasu na pisanie. Ponawiam propozycję
            spotkania się na Czacie całą nasza "Rodzinką" mogłoby być zupełnie sympatycznie
            i nieprzywidywalnie. Życzę Ci miłego dnia. Buziaki.Pa.
            • Gość: Myszka Re: JESZCZE RAZ DO MORTONA!!! IP: *.necik.pl 23.11.01, 21:31
              Warszawiaku, tylko nie "mów", że na prawdę zrezygnowałeś z "ojcowania"
              Rodzince. Odpisałam na Twój post, tak jak prosiłeś i co? Jestem bardzo
              niecierpliwą osóbką i nie lubię długo czekać. Tym razem jeden buziak.
              • Gość: MORTON Re: TERAZ DO MYSZKI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 02:19
                Myszka, nigdy bym nie śmiał rezygnować. W Waszym towarzystwie naprawdę czuję
                sie świetnie. Tak swoją drogą niesamowite uczucie. Czuję jakbyśmy znali się
                wszyscy od niewiadomo jak dawna. I tak trzymać.
                Mam jeszcze jedną prośbę. Jeśli przeczytałaś "DO ŁZY OSTATNIEJ" to bardzo Cię
                proszę o opinię. Nie chodzi mi o komplementy. Chyba już zdążyłaś się
                zorientować, że liczę się z Twoją opinią.
                Pozdrowienia i DWA buziaki.
    • Gość: Adam Pneuma-nie peonia tylko pneumonia IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 10:10
      Jestes jak pneumonia....reprezentujesz najgorszy przypadek tej choroby...chyba
      we lbie ci sie poprzewracalo....znajdz sobie bardziej pozyteczne zajecie niz
      prezentowanie nedznych ochlapow swojej inetligencji....Czy ty czasem nie
      powinnas byc w szkole o tej porze ....nie rzucaj na szkole kamieniami...a sio
      do nauki!!!Pozdrawiam
      • Gość: morton Re: Pneuma-nie peonia tylko pneumonia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 00:44
        Adam, mysle, ze to nie tylko pneumonia. Skoro mowimy juz o zapaleniu to mysle,
        ze chodzi nie tylko o pluca. Nie jestm pewien czy oficjalnie funkcjonuje taka
        jednostka chorobowa jak BRAINmonia ale to jest TEN przypadek.
        Pozdrawiam.
        • Gość: Adam Re: Zaraza jakas na forum-pneuma roznosi wira IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 11:46
          Cholera...to cos ....szwenda sie za naszymi postami...zalapalem od pneumonii
          chyba jakiegos wira ... dzis zostaje w domu i nigdzie sie nie ruszam....a co
          jednostek chorobowych to sadze ze baranami to 'cos' ma malo wspolnego raczej
          bym to zdiagnozowal jako stan maniakalno - depresyjny...wymagajacy
          natychmiastowej hospitalizacji...i leczenia srodkami psychotropowymi (na
          poczatek proponuje prozac...a jesli zbyt drogi dla pneumy to bioxetin jest w
          calkiem dostepnej cenie) Tak wiec Pneuma ....nie wypowiadaj sie ,bo juz
          zrobilismy z ciebie wariata/tke ,a nastepnym razem posadzimy cie na krzesle
          elektrycznym.Pozdrawki dla calej paczki
          • Gość: dżastina Re: Zaraza jakas na forum-pneuma roznosi wira IP: *.acn.waw.pl 23.11.01, 11:55
            Pozdravki Adamus, ja wczorajszy dzień? Fatalna aura, co? A Pneumą bym się nie
            przejmowała, ja wyczułam w tym poście zakamuflowaną sympatię do nas, autentyko!

pozdravki
            • Gość: MAK Re: Zaraza jakas na forum-pneuma roznosi wira IP: *.acn.waw.pl 23.11.01, 12:14
              Witam wszystkich!
              Ledwie widzę na oczy (mnie też dopadł wirus i trzyma od paru dni), więc tylko
              te parę słów. Staram się czytać, ale na pisanie brakuje sił.
              1.Dżastino, racja w sprawie homo i Pneumy (kandydatka do polemik).
              2.Co to za wypad wymyślił Kumek i Ty?

• Gość: dżastina Re: Zaraza jakas na forum-pneuma roznosi wira IP: *.acn.waw.pl 23.11.01, 12:29
                Gość portalu: MAK napisał(a):

> Witam wszystkich!
                > Ledwie widzę na oczy (mnie też dopadł wirus i trzyma od paru dni), więc tylko
                > te parę słów. Staram się czytać, ale na pisanie brakuje sił.
                > 1.Dżastino, racja w sprawie homo i Pneumy (kandydatka do polemik).
                > 2.Co to za wypad wymyślił Kumek i Ty?
                >

MAK, najpierw najserdeczniejsze słowa pokrzepienia w dniach choroby - polecam
                dawkę uderzeniową: sok ze świeżych 3-4-5 cytryn codziennie i mała seta (jeśli
                używasz).
                Jeśli chodzi o wypad to zaczęło się od żartu Kumka, że niby w Pabianicach sterczy
                z tym swoim znakiem żona Sikawki. Ja napisałam, że możemy tam pojechać moim autem
                i ją zdjąć, Kumek - że skoro tak to śmigniemy jego furką (ma taki fajny wózek -
                opel calibra). Oboje lubimy nasze bryki i szybką jazdę.
                I potem to już nie wiem .... musisz Jego zapytać.

Zdrówka MAK !!!!, bo MUSISZ coś zapodać na forum. Miałeś takie piękne elaboraty w
                babilonie...

pozdravki
                • Gość: MAK Re: Zaraza jakas na forum-pneuma roznosi wira IP: *.acn.waw.pl 23.11.01, 13:31
                  Dzięki za ciepłe słowa Dżastino!
                  Co do moich gryzmołów w Babilonie - kilka razy zadziałała adrenalina, kiedy
                  ktoś nadepnął mi na odcisk, więc się odszczeknąłem. Gdzie mi tam do Twoich,
                  Kumka, Mortona, itd. itd. słów.
                  Bo tak w ogóle to spokojny ze mnie facet.

Pozdrawiam serdecznie
                • Gość: PNEUMA PNEUMA ostatni raz na weekend. IP: 158.75.35.* 23.11.01, 15:10
                  Dzień Drobny!

Po reprymendach i skierowaniach do pedagogów i lekarzy specjalistów jakie
                  łaskawi byliście mi zaproponować, chiał(a)bym (siostro, bracie) oświadczyć, że
                  jestem 64% mężczyzną.

Jednakowoż stało się jasne, że tak naprawdę to smolę zelówy do Pani Justyny i
                  zakładając, że ww. jest 36% kobietą to razem stanowilibyśmy 100% czystego,
                  żyznego człowieka - co jest matematycznie dopuszczalne. Posiadam również rower,
                  ktorego obręcze kołowe zbudowane są z aluminium.

Zakończę filozoficznie: żeby te odrobiny PNEUMY w Was nigdy nie przestało się
                  kołatać!

Monologo wewnętrzny: (Kołatać? kołatać? Skąd ja znam takie słowa - już widzę
                  jak Pan Morton wysyła mnie do znajomego lingwisty z pobliskiego uniwersytetu.

Naraziewicz.

PS: Lubię kiedy ktoś mnie rentgenem ugodzi na wskroś - Ty Jus wiesz.
                  • Gość: dżastina Re: PNEUMA ostatni raz na weekend. IP: *.acn.waw.pl 23.11.01, 15:26
                    Czy ja Ciebie znam, czy ja Ciebie nie znam .....???
                    Zaczynasz mnie intrygować ....
                    Może byś się tak pojawił/-a PNEUMO raz jeszcze.

pozdravki
    • Gość: kumek Re: Dla zainteresowanych.. IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 12:58
      MAK i Dzastina z tym wypadem to może być całkiem na serio,dograjmy szczegóły
      i ...jazda ,inni też może się przyłączą i wtedy będzie imprezka .Nie jakiś
      tam ...Czat,tylko ...."Odjazd z czadem".Czekam na odzew a narazie to ....jadę
      na Zlot do Koronowa,oczywiście oplem calibrą,jeżeli ma ktoś chęć to
      zapraszam.Dżastino ,to był Twój pomysł i powiem Ci że spodobał się on memu
      bratu,na tyle że,ten zapisał sie do klubu...moją furą! Taka jest dzisiejsza
      młodzież ,no ale gdybyś chciała wejść na ich stronę ,to "jestem"??? 100-m
      klubowiczem +zdjęcie fury.

Pozdravki dla "rodzinki"
      • Gość: dżastina Re: Dla zainteresowanych.. - do Kumka IP: *.acn.waw.pl 23.11.01, 13:13
        Gość portalu: kumek napisał(a):

> MAK i Dzastina z tym wypadem to może być całkiem na serio,dograjmy szczegóły
        > i ...jazda ,inni też może się przyłączą i wtedy będzie imprezka .Nie jakiś
        > tam ...Czat,tylko ...."Odjazd z czadem".Czekam na odzew a narazie to ....jadę
        > na Zlot do Koronowa,oczywiście oplem calibrą,jeżeli ma ktoś chęć to
        > zapraszam.Dżastino ,to był Twój pomysł i powiem Ci że spodobał się on memu
        > bratu,na tyle że,ten zapisał sie do klubu...moją furą! Taka jest dzisiejsza
        > młodzież ,no ale gdybyś chciała wejść na ich stronę ,to "jestem"??? 100-m
        > klubowiczem +zdjęcie fury.
        >
        >
        > Pozdravki dla "rodzinki"

Super, pozdravki dla brachola Kumek. Spryciarz! Pewnie pożyczasz mu czasem wózek,
        co?
        Jak tak dalej pójdzie to możesz calibrę udostępniać za niezłą kasę do zapisów.
        Ale zlot jest 1-2.12 - a Ty jedziesz dziś?
        Furkę sobie obejrzę, a jakże.
        Niestety nie słyszałam o towarzystwie wzajemnej adoracji vanów.....
        To musi być fajne towarzycho na takim zlocie: jedna pasja. Ja słowo zlot raczej
        kojarzę z imprami u mnie na chacie - z tym że fury nie stanowią pretekstu do
        spotkania ;-).
        A pomysł integracji Rodzinki bardzo mi się podoba...

pozdravki :-))))
        • Gość: kumek Re: Dla zainteresowanych.. - do Dżastiny IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 14:30
          Oczywiście jadę za tydzień,sprawdziłem stronę "klubu",młody nawalił z opisem i
          foto ,ale wkrótce sprostowanko będzie.Pogoda dziś do dupy,przy tym meteo i
          forum słabo jarzy,temat "kolarski" widzę rozkręcił nieco towarzystwo ,a jak już
          jesteśmy przy tym wątku to może by skrobnąć małą ustawę o powszechnym
          powołaniu ? Jak myślisz "rodzinka " jest gotowa na TO !

Pozdravki
          • Gość: dżastina Re: Dla zainteresowanych.. - do Kumka IP: *.acn.waw.pl 23.11.01, 14:48
            Gość portalu: kumek napisał(a):

> Oczywiście jadę za tydzień,sprawdziłem stronę "klubu",młody nawalił z opisem i
            > foto ,ale wkrótce sprostowanko będzie.Pogoda dziś do dupy,przy tym meteo i
            > forum słabo jarzy,temat "kolarski" widzę rozkręcił nieco towarzystwo ,a jak już
            >
            > jesteśmy przy tym wątku to może by skrobnąć małą ustawę o powszechnym
            > powołaniu ? Jak myślisz "rodzinka " jest gotowa na TO !
            >
            > Pozdravki

Przejrzałam stronę Kumek, i widzę tam Was dwóch; jeden pod nr 77 - tylko dlaczego
            kategoria wiekowa jest "poniżej 17 lat" ???? Drugi faktycznie pod setką. Opis
            bajerów imponujący. Zdjęcia - niet. Szkoda, ale mam niezłą wyobraźnię, więc jakoś
            tę waszą brykę widzę (coś było w opisie o płomieniach). Natomiast coraz
            krytyczniej patrzę na mój wozik - jest taki zwyczajny .... żartuję :-))) mam do
            niego sentyment.
            W wawie wali śnieg z nieba, pocieszam się, że jutro u mnie wieczorem impra i
            załapię trochę sportu po tym pisaniu.
            Czy Ty napiszesz ustawę czy ja mam to zrobić?

PS. Ponieważ Twój wózek rzuca się w oczy, miałeś może kiedyś problem z czyimiś
            lepkimi rączkami? W wawie nie wiem czy Twoja fura postałaby w śródmieściu z 10
            minut. Zaraz znalazłby się amator na płomienie.

pozdravki Kumek
            • Gość: kumek Re: Dla zainteresowanych.. - do Dżastiny IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 15:06
              Dzastino, jako że kobietka z Ciebie "bystra" i z zawodu literatka,więc proszę
              usilnie abyś Ty stosowną ustawę ,bez jakich kolwiek poprawek powołała na
              to "rodzinne forum". Żenująca sprawa z tym klubowym zgłoszeniem ,młody to
              straszny napaleniec i fakt dociera mi furę aż do przesady. Błędy sprostuje a
              odemnie ma solidnego.... Wiesz samochód jak samochód ,jest i może go nie
              być ,zawsze mam ubezpieczenie i śpię dlatego spokojnie.
              Dobra Ty "spłodz" manifest a ja będę myślał jak Twojego
              vana "podrasować" ...może być?

Pozdravki...(ciepłe)
      • Gość: fotograf Re: Dla zainteresowanych.. IP: *.netia.pl 23.11.01, 14:27
        czarna ?
        • Gość: kumek Re: Dla zainteresowanych.. IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 14:42
          Gość portalu: fotograf napisał(a):

> czarna ?

No witam Fotograf,czarna to ona jest wieczorem,a tak na serio to kolor
          specyficzny -ciemny fiolet z wiśnią a przy tym wszystkim ma zrobione tzw.
          płomienie tyle że typ celtycki.

Pozdravki
          • Gość: fotograf Re: Dla zainteresowanych.. IP: *.netia.pl 23.11.01, 14:55
            eeee to nie ta

wygadasz się gdzie jest zdjecie?
          • Gość: MORTON Re: Dla zainteresowanych..- DO KUMKA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 02:23
            Hej Kumek,
            Poruszasz drażliwe tematy. Mam pierdolca na punkcie takich samochodów.
            Pozdrawiam.
    • Gość: dżastina Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI czyli wiadomo do kogo IP: *.acn.waw.pl 23.11.01, 17:03
      Moi Drodzy,
      Powstał kosmiczny pomysł o zorganizowaniu rodzinnego zlotu /miejsce i czas do
      ustalenia/ tych kilku osób, które poznały się dzięki Naczelnikowi, uciekły z
      babilonu i obecnie dzielnie przemierzają przestrzeń zero-jedynkową tutejszego
      Dzikiego Zachodu;
      jeśli wysilicie się odrobinkę i podniesiecie szanowne, drogie literki sprzed
      monitorów Waszych compów to jest szansa i nadieżda, że wyjdziemy z netu i
      spotkamy się w realu.
      Bardzo proszę o odzew i wpisywanie poniżej komentarzy i sugestii dotyczących
      naszego meetingu.

pozdravki
      • Gość: :) Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI czyli wiadomo do kogo IP: *.man.polbox.pl 23.11.01, 17:18
        Gość portalu: dżastina napisał(a):

> Moi Drodzy,
        > Powstał kosmiczny pomysł o zorganizowaniu rodzinnego zlotu /miejsce i czas do
        > ustalenia/ tych kilku osób, które poznały się dzięki Naczelnikowi, uciekły z
        > babilonu i obecnie dzielnie przemierzają przestrzeń zero-jedynkową tutejszego
        > Dzikiego Zachodu;
        > jeśli wysilicie się odrobinkę i podniesiecie szanowne, drogie literki sprzed
        > monitorów Waszych compów to jest szansa i nadieżda, że wyjdziemy z netu i
        > spotkamy się w realu.
        > Bardzo proszę o odzew i wpisywanie poniżej komentarzy i sugestii dotyczących
        > naszego meetingu.
        >
        > pozdravki
        >
        a czy na tym zlocie bedzie popis jazdy Twoim "fanem"???

• Gość: Astra Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI czyli wiadomo do kogo IP: *.tele2.pl 23.11.01, 17:22
        Pomysł jest odlotowy,chętnie bym skorzystała...ale jak macie mnie zastrzelić
        za"miłość" do Jurka to.....tttoooo...ja dziękuję,mam dla kogo żyć,dziecko
        wychować,spłacić raty za samochód,kupiić nowe mieszkanie,posłać dziecko do
        dobrej szkoły,przeżyć jeszcze parę koncertów w życiu...to nie wszystko,a terz
        lecę bo Juruś ma dziś główną rolę w 4O.Pa,pa.
        • Gość: Dorcia Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI czyli wiadomo do kogo IP: *.pl 23.11.01, 21:50
          Gość portalu: Astra napisał(a):

> Pomysł jest odlotowy,chętnie bym skorzystała...ale jak macie mnie zastrzelić
          > za"miłość" do Jurka to.....tttoooo...ja dziękuję,mam dla kogo żyć,dziecko
          > wychować,spłacić raty za samochód,kupiić nowe mieszkanie,posłać dziecko do
          > dobrej szkoły,przeżyć jeszcze parę koncertów w życiu...to nie wszystko,a terz
          > lecę bo Juruś ma dziś główną rolę w 4O.Pa,pa.

Ja Jurka nie kocham, ale mmniejsza. Dzieci wychowałam, dalej to juz tylko jeśli
          one chcą i jeśli, co za tym idzie, dobrze je wychowałam. Raty już chyba
          spłaciłam, albo prawie, wszystkie spłaty to mój mąż, dzieci chodza do dobrych
          szkół (w.w. spłaty), parę koncertów pzreżyłam ale fakt - jeszcze parę mam w
          marzeniach, ale jeśli mnie nie nominujecie na wstępie - to chętnie.

• Gość: kumek Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI czyli wiadomo do kogo IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 20:06
        Dopisuję oczywisty swój akces na tę kosmiczną imprezę i powiem tylko
        jedno ,czuję się jak ...Meg Reyan i Tom Hanks ....

Pozdravki
        • Gość: Myszka Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI czyli wiadomo do kogo IP: *.necik.pl 23.11.01, 21:24
          Pomysł rzeczywiście "nie z tej ziemi", bardzo kuszący, tylko czy aby na pewno
          możliwy do zrealizowania? A co na to "głowa" Rodziny czyli Morton?
          • Gość: MORTON Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI - DO MYSZKI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 02:29
            Witaj Myszka,
            Jak już napisałem wyżej. Ja z Wami zawsze i wszędzie. Pytasz czy pomysł możliwy
            do zrealizowania - ja myślę, że tak. Jeśli naprawdę chcemy się spotkać - a
            uważam, że chcemy - to jesteśmy w stanie dogadać miejsce i termin, który
            każdemu będzie pasował.
            Pozdrawiam.
            • Gość: Luka Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 00:55
              Jezzzuu!!!Nie wierzę.Jak wśród tylu różnych post'ów ja to odkryłem?
              Pomysł iście diabelski.
              Rzeczywiście b.dużo straciłem.
              Pewnie już jest poniewczasie?Jeśli nie to co dalej"maturzysto"?
              Zacytuję Dżi-o"Qurczę"!!!,ale się podnieciłem.
              Zbyt piękne,żeby było prawdziwe.Ale może się mylę?Oby!!!
              Pozdrawiam!!!
              • Gość: Myszka Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI DO LUKI!!! IP: 195.82.169.* 14.12.01, 13:26
                MOżesz napisac dokładnie co odkryłeś?
                • Gość: Luka Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI DO MYSZKI!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 16:41
                  Jasne!!!
                  Rzecz w tym,że zaprzestanie oglądania bb/moja decyzja/,połączone zostało z
                  wyłączeniem kompa/włączenie cenzury na stronie onet'u/-a tego nawet jak dla
                  mnie było za dużo.Nie mogłem/p.moderator-cerber,urban,SOB nie pozwolił/nawet
                  się pożegnać,przyznasz,że bez tego człowiekowi jakoś głupio.
                  Reasumując-kontakt się urwał.
                  Dopiero pożądny kop od Naszej wspólnej koleżanki spowodował,że
                  postanowiłem"znów zostać grafomanem".
                  [A nie było to takie proste-ten periodyk nie należy,delikatnie mówiąc,do moich
                  ulubionych.Proszę to uszanować i pozostawić bez komentarza.]
                  Tak więc wracam/od wczoraj/i coś tam sobie przeglądam i..TRAFIAM NA POST
                  SPOTKANIOWY napisany prawie MIESIĄC temu.No to przyznasz,że mam prawo być
                  wkurzony-na siebie rzecz jasna/o opatrzności,że nie wspomnę/.
                  Reasumując/już 2-gi x/-jest mi przykro,że mnie tam nie było i nie mogę
                  napisać,że"ja też tam byłem,wino piłem,etc.etc."
                  Ps.Może ktoś mi przyśle chociaż kilka zdjęć lub ine żółte kalendarze.
                  Pozdrawiam!!!

• Gość: kumek Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI DO Luka IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 17:51
                    Gość portalu: Luka napisał(a):

> Jasne!!!
                    > Rzecz w tym,że zaprzestanie oglądania bb/moja decyzja/,połączone zostało z
                    > wyłączeniem kompa/włączenie cenzury na stronie onet'u/-a tego nawet jak dla
                    > mnie było za dużo.Nie mogłem/p.moderator-cerber,urban,SOB nie pozwolił/nawet
                    > się pożegnać,przyznasz,że bez tego człowiekowi jakoś głupio.
                    > Reasumując-kontakt się urwał.
                    > Dopiero pożądny kop od Naszej wspólnej koleżanki spowodował,że
                    > postanowiłem"znów zostać grafomanem".
                    > [A nie było to takie proste-ten periodyk nie należy,delikatnie mówiąc,do moich
                    > ulubionych.Proszę to uszanować i pozostawić bez komentarza.]
                    > Tak więc wracam/od wczoraj/i coś tam sobie przeglądam i..TRAFIAM NA POST
                    > SPOTKANIOWY napisany prawie MIESIĄC temu.No to przyznasz,że mam prawo być
                    > wkurzony-na siebie rzecz jasna/o opatrzności,że nie wspomnę/.
                    > Reasumując/już 2-gi x/-jest mi przykro,że mnie tam nie było i nie mogę
                    > napisać,że"ja też tam byłem,wino piłem,etc.etc."
                    > Ps.Może ktoś mi przyśle chociaż kilka zdjęć lub ine żółte kalendarze.
                    > Pozdrawiam!!!
                    >

No witaj Luk ,pozwole sie wtroncic i powiedzieć tylko jedno...żałuj że nie było
                    Cię tu wcześniej...lub weź sie teraz do pisania i odrabiania zaległości.
                    Forum zniknie za pare dni,ale to nie oznacza końca Wirtualnej Rodzinki...
                    Już parę osób jest na GG i to jak na razie jest awaryjne wyjście ....przy braku
                    porrządnego lepu..czyli interesującego forum.

Trzymaj się z nami i pisz, pisz i...pisz!

pozdrawiam
                    • Gość: Luka Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI DO Kumka IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 19:33
                      Drogi Ziomku!!!
                      Jestem 24h na forum bb gw i zdążyłem przeczytać,że miałeś kraksę.Wiem też,że
                      no...prawie nic Ci się nie stało-wiem też,że nie lubisz takich głodnych
                      kawałków,ale szczerze się z tego cieszę.Dwa lata temu miałem"czołówkę",nie z
                      własnej winy,i też nie musieli mnie zbierać,ale uraz dość długo
                      pozostawał.Dzisiaj jest już ok i 1,5zł to średnia prędkość przejazdu.
                      Oczywiście,że będę pisał,ale jeszcze nie wszystkich"starych"znajomych
                      odnalazłem.
                      Ps.Ja,wstyd się do tego przyznać w celach rozpoznawczo-
                      zapoznawczych/czyt.rozrywkowych,towarzyskich,a nie tylko oficjalnych
                      zawodowych/korzystam z internetu od kilkunastu tygodni.Ale spoko do wszystkiego
                      powoli"dojrzeję".Spisałem sobie Twój numer GG/już nawet wiem co ten skrót
                      oznacza/tylko muszę zasięgnąć języka jak z niego skorzystać/na całe szczęście
                      znam mądrzejszych w tej materii od siebie/.
                      Jeśli dobrze"kumam",to nawet zupełnie niedawno byłem w Twoim mieście wraz z
                      synem na pływalni/to jest niecała godzina jazdy-w dobrych warunkach np.kiedy
                      nie ma śniegu/.
                      Pozdrawiam!!!
      • Gość: kobieta Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI czyli wiadomo do kogo IP: *.katowice.msk.pl 23.11.01, 22:08
        Jak zwykle krótko!Gdzie,kiedy i jak widzicie moją pomoc?Nie ma sprawy!
        Samych Was przecież na tej imprezce nie zostawię!!
        Cmoki duże dla ORGANIZATORÓW I PREKURSORÓW spotkania Rodzinki!!!!
        • Gość: Han Solo Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI czyli wiadomo do kogo IP: *.vie.telering.at 23.11.01, 22:20
          Jezeli spotkacie sie niedlugo, to bardzo prosze o powtorzenie meetingu w
          okolicach swiateczno-sylwestrowych, dopiero wtedy dobijam do Poland
          Buziaczki, Dzi
          • Gość: dżastina Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI czyli wiadomo do kogo IP: *.acn.waw.pl 23.11.01, 22:24
            WOW, drogi Hanie Solo, nie zapomniałam o Tobie !!!!! :-))))))))
            Ostatnio nawet czytałam sobie nasze stare posty - jeszcze te pisane za kadencji
            Irasa - czaisz?, te o Irku Gagarinie. Pamiętam też uroczy wierszyk o aniele.
            Co się z Tobą działo, Beti (taki był chyba pierwszy nick) ????

pozdravki
            • Gość: Han Solo Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI czyli wiadomo do kogo IP: *.vie.telering.at 23.11.01, 22:49
              Ahoj Dzi!
              oj dzialo sie duuuzo,zeby nie powiedziec sporo.Na Dworcu Centr. w Warszawie
              zostalam bezwzglednie i okrutnie okradziona z mojego ukochanego laptopa(
              swiezaczek czyli noweczka, jednym slowem Sony Vaio), teraz mam normalny,
              stojacy porzadnie w domu i zabierajacy mase miejsca sprzet,w ktorym za chiny
              (Chiny?) nie moge wyczaic polskich czcionek,co jest niestety moja osobista
              tragedia i powodem zahamowan przed jakimkolwiek pisaniem gdyz murzynski moze
              byc smieszny, jesli jest zamierzony.Bardzo milo o Tobie mysle! pa,Beti
              PS.Nie wiem dlaczego, ale pasuje mi, ze mieszkasz na poludniu Praskiej czesci?
              • Gość: dżastina Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI czyli wiadomo do kogo IP: *.acn.waw.pl 23.11.01, 23:29
                Yezoooooo, Beti, jesteś jas-no-wi-dzem!!! Zgadza się, dokładnie: przesławny
                Gocław, z okna nawet widzę nowo powstające cudo czyli Most Siekierkowski.
                Widoczek będę miała niedługo nieziemski nocą jeśli most oświetlą jak
                Świętokrzyski.
                Trzymaj się i do zobaczyska.
                Przykro mi, że Cię oskubali na Centralnym - trzeba b. uważać.

pozdravki
      • Gość: MORTON Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI - ODZEW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 02:25
        Hej Dżastina,
        Z Wami zawsze i wszędzie. Poważnie.
        Pozdravki.
        • Gość: kumek Re: DO WIRTUALNEJ RODZINKI - ODZEW IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 10:02
          Obudziłem się ,wchodzę na forum i co widzę?
          Wow,Wow,Wow...Taka zgoda !!!!!Cieszę się ,aż brak mi słów.

Pozdrawiam "rodzinkę"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka