hipohondryk1 12.03.10, 07:56 Szkoda człowieka. Prawdopodobnie zawinił alkohol. Kojarzycie furkę? www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/gallery?Site=ED&Date=20100311&Category=GALERIA11&ArtNo=999235202&Ref=PH&Params=Itemnr=9 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mord2010 Re: Wypadek w Piekoszowie, Lexux TLW 12.03.10, 09:53 Prawdopodobnie jeden z szefów zpue. Pan I. No to nieźle się dzieje. Czytam na forum kieleckim, że mógł być pod wpływem, ale nie jest to potwierdzone. Zginęła jedna osoba. Tragedia. Odpowiedz Link
fanhetmana Re: Wypadek w Piekoszowie, Lexux TLW 12.03.10, 11:08 No ten Pan to codziennie w takim stanie do domu jeździł, ale Policja we Włoszczowie woli odwracać głowę od lepszych aut i ich nie kontroluje bo PO CO. Najłatwiej chłopa w gumiokach ujebać, bo nic się nie odezwie. Przykre jest to, że własnie przez takie zachowanie Policji, taka osoba jak omawiany pan R. I., jest wyeliminowany kosztem życia innej osoby. Jestem w 100% pewien, że jeżdżąc przez tyle lat ulicą Partyzantów, gdzie stoi policja, nawet jeden raz nie był skontrolowany. Zróbcie sobie panowie policjanci teraz rachunek sumienia i pomyślcie jak teraz czuje się rodzina tego zmarłego przez Wasz brak działania..........godne pożałowania Odpowiedz Link
hipohondryk1 Re: Wypadek w Piekoszowie, Lexux TLW 12.03.10, 11:56 No i sie wyjasnilo: kielce.gazeta.pl/kielce/1,35255,7654255,Biznesmen_sprawca_groznego_wypadku__Byl_pijany_.html Odpowiedz Link
majkxc Re: Wypadek w Piekoszowie, Lexux TLW 12.03.10, 13:59 Szkoda kierowcy tego "trapeza" poloneza ale pana R.I. już nie bardzo teraz będzie miał pod górkę juhu Odpowiedz Link
fanhetmana Re: Wypadek w Piekoszowie, Lexux TLW 12.03.10, 14:45 Za krzywdy ludzkie sprawiedliwość dosięgnie każdego. Teraz tylko oczekiwać katastofy lotniczej nad włoszczową tego żółtego lub czerwono-białego cuda, najlepiej aby to była przejażdżka całej rodziny W. Odpowiedz Link
criket24 Re: Wypadek w Piekoszowie, Lexux TLW 12.03.10, 15:23 za to stwierdzenie które napisał FanHetmana "Za krzywdy ludzkie sprawiedliwość dosięgnie każdego" w zupełności sie zgadzam. Sam pracowałem w zpue i wiem jak mnie traktowano. Nikomu nie życzę źle ale takim ludziom jak Kierownik jednego z wydziałów powinien ponieśc konsekwencje krzywd ludzkich. Zresztą cała ta instytucja to maksymalny wyzysk pracowników, którzy nie oczekują "kokosów" lecz godnie za powierzone im obowiązki dac przyzwoite wynagrodzenie by móc utrzymac rodzinę. Można by pisac i pisac same negatywy, ale juz nerwy nie wytrzymują. Odpowiedz Link
mord2010 Re: Wypadek w Piekoszowie, Lexux TLW 12.03.10, 18:13 zastanawiam się czy gość zdaje sobie sprawę co narobił. Pozbawił rodzinę męża i ojca. Straszna tragedia. Jeśli potwierdzi się, że był nietrzeźwy to miejmy nadzieję, że za to odpowie. Odpowiedz Link
criket24 Re: Wypadek w Piekoszowie, Lexux TLW 12.03.10, 19:31 z tego co mi wiadomo to nie pierwszy raz ten Pan jechał na rauszu. Ale Policja przymykała na niego oko. powinien surowo odpowiedziec za to co zrobil tak jak każdy obywatel a nie jak biznesmen wyjdzie za kase. Mam nadzieję za tak ie bedzie Odpowiedz Link
end.0 Re: Wypadek w Piekoszowie, Lexux TLW 12.03.10, 20:51 A ja wam mówie,łeb sprawie ukręcą.Facet ma kase,pisze to z przykrością ,ale tak się stanie.A wdowa po chłopie dostanie marne k...a grosze zapomogi o ile ją dostanie.Wyrazy współczucia ,dla całej rodziny zmarłego. Odpowiedz Link
pandor1236 Re: Wypadek w Piekoszowie, Lexux TLW 13.03.10, 16:57 Z tą policją niestety się zgodze, dziwnie robią te "kontrole". Odpowiedz Link
zgredzio51 Re: Wypadek w Piekoszowie, Lexux TLW 13.03.10, 21:38 Co złego zrobiła ci mały człowieku rodzina W. by jej tak żle życzyć. Rozumiem,można Im zazdrościć majątku,mieć żal za małe zarobki,ale to nikogo nawet takiego bez mózgowca nie upoważnia do takich stwierdzeń. Rzygać się chce jak czyta się takie rzeczy,prostaczku bez kszty sumienia.Pamiętaj,każdy kij ma dwa końce. Odpowiedz Link
emigrant-n Re: Wypadek w Piekoszowie, Lexux TLW 13.03.10, 22:22 bo ty zgredzio to jesteś ten co nadstawia kakaowe oczko tym kierownikom Odpowiedz Link
majkxc Re: Wypadek w Piekoszowie, Lexux TLW 14.03.10, 01:07 a tym kim jestes zgredzie dupa od je...nia w ZPUE pochwal sie kim jestes sa tu ludzie ktorzy tam pracuja i zarabiaja po 1200zl ale zeby ktos rodzinie W. zle zyczyl to nie ma nikogo daj spokoj facet chcemy tylko powiedziec zeby sprawiedliwosc w koncu byla po naszej stronie Odpowiedz Link
szeleszczador Re: Wypadek w Piekoszowie, Lexux TLW 14.03.10, 08:54 zgredzio51 - nie "kszta", lecz KRZTA, przez "rz". Pała! Natomiast życzenie wypadku lotniczxego panu W. (pojawiło się w jednym z postów)jest nie na miejscu. Kara śmierci nie ma sensu, bowiem po niej nie ma nic albo jest życie morontialne w tzw. wznoszeniu się smiertelników - jako podaje objawiona Księga Urantii. Męki są dotkliwsze jako kara. Pan W. stworzył COŚ z Malutkiego, dał zatrudnienie, ale KRWIOPIJCZOŚĆ KAPITALISTÓW JEST PASKUDNA, NIEMORALNA I NAGANNA. A fe! A fuj! Odpowiedz Link
szeleszczador Re: Wypadek w Piekoszowie, Lexux TLW 14.03.10, 09:14 P.S. Jednakowoż wina rządu (ustalającego tak marną stawkę najniższego polskiego wynagrodzenia)jest tu ewidentna. A FE... A FUJ! Odpowiedz Link
tru-dru Re: Wypadek w Piekoszowie, Lexux TLW 14.03.10, 09:22 zgredzio51 - ale Ci dali... inna sprawa, że odwołania erotyczne (oponentów zgredzia51) wyrażane niewybrednym językiem świadczą oświeżości umysłów autorów, o ich pierwotnej dzikości, kiedy takie odwołania sa na miejscu. Są to więc najprawdopodobniej ludzie młodzi, a rozwaga i lepszy ton przyjdzie z wiekiem, gdy ich mózgi zatrują się alkoholem, kawą i nikotyną oraz specyfikami narko, cywilizując się tym sposobem; poza tym starcy są ostrożniejsi, gdyż mają stany lękowe. O tak (tu wtręt do innego postu) - czytajcie w necie objawqioną Księgę Urantii (szacowna Biblia blaknie przy niej). Odpowiedz Link
zgredzio51 Re: Wypadek w Piekoszowie, Lexux TLW 14.03.10, 21:02 Szanowny znawco zasad pisownii-szeleszczador, skruszony ,pragnę przyznać się do braków w ortografii,przepraszał jednak niekogo nie będę,przestałem bowiem uważać na lekcjach języka polskiego w klasie siódmej szkoły powszechnej,gdy moja wychowawczyni notabene nauczycielka tegoż języka ,stwierdziła u mnie dysortografię,odmianę dysleksji,przy czem by mnie nie zrażać powiedziała iż nawet średnio rozgarnienty człek zrozumie to co napiszę. Odpowiedz Link
zgredzio51 Re: Wypadek w Piekoszowie, Lexux TLW 14.03.10, 20:09 Słuchaj,majkxc ty mały cweluniu,mam tyle do czynienia z ZPUE co ty ze stanem kapłańskim. A kim jestem,ano tym co daje prace innym, w przeciwieństwie do ciebie biedny Kunta-Kinte. Ja nigdy nie wypowiadałem się na temat tego co dzieje się w tej firmie,warunkow pracy,czy płacy ,bo po prostu mi to wisi,ale poniosło mnie to co napisał/a fanhetmana, życząc rodzinie W. wypadku lotniczego, to przekracza ludzką wyobraznie. Odpowiedz Link
wesoly_3 Re: Wypadek w Piekoszowie, Lexux TLW 19.03.10, 01:51 ludzie drodzy owszem tragedia dla rodziny zmarłego ale nie ma co żle życzyć Panu W bo nic on winny. hym... mądrzy ludzie znacie sytuacje gdy pan I. jezdzi po alkoholu super w tym momencie kazdy mądry ale czemu wczesniej nie było takiego który by poruszył wojewódzką. owszem kazda sytuacja jest dobra by narzekać na zarobki w zpue ale czy ktoś z Was w ogóle pomyślaał kiedykolwiek co by było gdyby zpue lub stolarki we włoszczowi nie było?? potwierdzone jest to ze Pan I był pod wpływem ale czy to jest powód aby besztać cała firme... ludzie jesli jest Wam tam tak żle to może pora szukać nowych miejsc pracy a nie krytykowac juz istniejącyvh. PS. wstawka o wypadku lotniczywm strasznnie nie na miejscu. drodzy mieszkańcy wł wy i nie tylko zdajcie sobie sprawe ze Pan W oddał cała spółkę w rece zarządu i wtym momecie prawie nic wsólnego z tym nie ma i sami dojdzcie do takich pieniedzy z niczego tego Wam zyczę. świat bez zazdrośi byłby piękny !!!! :) Odpowiedz Link
aw-as Re: Wypadek w Piekoszowie, Lexux TLW 14.03.10, 15:24 1,77 promila we krwi jak podaje prasa to jednak zdecydowanie za dużo, żeby mozna bezkarnie jechac samochodem. Zdażył się wypadek niestety śmiertelny, a ile razy temu panu udawało sie jezdzic "na gazie" i nie ponosił zadnej konsekwencj? Powinna go spotkac zasłużona kara. Odpowiedz Link