28.03.10, 12:46
CO SADZICIE O SZCZEPANIKU KRZYSIU, ORAZ O TYM JAK WYKORZYSTUJE LUDZI?
Obserwuj wątek
    • wolawisniowarules Re: KESZ 05.04.10, 13:40
      ja jestem pod wrażeniem rozstawiania kwiatków przed sklepem a teraz to
      już i na remontowanej drodze. Panie Przeciąg, niech Pan rozstawi
      kwiatki dookoła Rynku albo i może na całej Sienkiewicza, tylko tak żeby
      ludzie musieli drogą chodzić.
      • najlepszybolek32 Re: KESZ 06.04.10, 15:05
        mam pytanie.. czy z tytułu takiej "chodnikowo-ulicznej" działalności urząd gminy
        czerpie jakieś korzyści? nie mam wiedzy na ten temat więc z góry dziękuję za
        odpowiedź.
        • pandor1236 Re: KESZ 06.04.10, 20:17
          A co to za manewry z tym hangarem kolo malego parku? Co tam jest wogole?

Ogolnie to jestem ciekaw gdzie najlepiej według was jest kupic we włoszczowie
          spodnie czy bluze.
          • andy25k Re: KESZ 06.04.10, 22:03
            Oczywiscie, ze na jarmarku. Obfitosc wyboru, wszystkie kroje i rozmiary, zreszta teraz wchodza wiosenne kolekcje. Sprzedawcy uczynni, pomagaja wybrac rozmiar. Zapraszam w pn i pt od 6ej rano
            • pandor1236 Re: KESZ 07.04.10, 00:10
              Wierze na ale ze od pn do pt mnie nie ma to spytam o sklep czynny m.in w sobote;p
              • wolawisniowarules Re: KESZ 07.04.10, 09:13
                w sobotę to najlepiej do Przeciąga, w parku na drzewach ma rozwiesić
                spodnie a także bluzy, zapraszamy!
                • szeleszczador Re: KESZ 07.04.10, 12:24
                  W tym hangarze koło małego parku (dawno temu zwanym Małpi Gaj)zauważyłem lampkę naftową. Taką samą kupiłem we Wł-wie w sklepie na rogu rynku i dałem za n ią 8 złotych. Pytam w hangarze ile kosztuje. Ekspedientka mówi: 15 złotych... W chińskiej hurtowni pewnie kosztuje 3 złote. Ale narzut!
                  • wolawisniowarules Re: KESZ 07.04.10, 15:45
                    no cóż, za markę trzeba płacić.
    • zapominajka8 Re: KESZ 07.04.10, 21:00
      Przecież Pan Szczepanik prosił "Przechodniu, bądź wyrozumiały" ! :)
      • one.ula Re: KESZ 09.04.10, 16:16
        tak jest, ostatnio na znaku wisiała kartka z prosba o wyrozumialosc. i co
        prawda to prawda za marke trzeba placic: na gieldzie te kwiatki sa kupywane o
        75% taniej niz sprzedawane na chodniku. u szczepanika kupimy tylko markowe
        skarpetki bo na bluzeczkach mozemy liczyc na doszyta metke. tak sie sklada ze
        kupilam na bazarze w kielcach bluzke za 40 zł, niestety u nich jest cena tej
        samej bluzki zawyzona natomiast mamy metke w cenie dodatkowych 50 zł. bylam tam
        pare razy i sie zawiodlam. z reszta mam znajomych ktorzy tam pracowali. hihi ja
        tez troszke , natomiast szybko znalazlam prace w ktorej moge spokojnie zjesc
        sniadanie i sie wysiusiac ;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka