one.ula 28.03.10, 12:46 CO SADZICIE O SZCZEPANIKU KRZYSIU, ORAZ O TYM JAK WYKORZYSTUJE LUDZI? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wolawisniowarules Re: KESZ 05.04.10, 13:40 ja jestem pod wrażeniem rozstawiania kwiatków przed sklepem a teraz to już i na remontowanej drodze. Panie Przeciąg, niech Pan rozstawi kwiatki dookoła Rynku albo i może na całej Sienkiewicza, tylko tak żeby ludzie musieli drogą chodzić. Odpowiedz Link
najlepszybolek32 Re: KESZ 06.04.10, 15:05 mam pytanie.. czy z tytułu takiej "chodnikowo-ulicznej" działalności urząd gminy czerpie jakieś korzyści? nie mam wiedzy na ten temat więc z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link
pandor1236 Re: KESZ 06.04.10, 20:17 A co to za manewry z tym hangarem kolo malego parku? Co tam jest wogole? Ogolnie to jestem ciekaw gdzie najlepiej według was jest kupic we włoszczowie spodnie czy bluze. Odpowiedz Link
andy25k Re: KESZ 06.04.10, 22:03 Oczywiscie, ze na jarmarku. Obfitosc wyboru, wszystkie kroje i rozmiary, zreszta teraz wchodza wiosenne kolekcje. Sprzedawcy uczynni, pomagaja wybrac rozmiar. Zapraszam w pn i pt od 6ej rano Odpowiedz Link
pandor1236 Re: KESZ 07.04.10, 00:10 Wierze na ale ze od pn do pt mnie nie ma to spytam o sklep czynny m.in w sobote;p Odpowiedz Link
wolawisniowarules Re: KESZ 07.04.10, 09:13 w sobotę to najlepiej do Przeciąga, w parku na drzewach ma rozwiesić spodnie a także bluzy, zapraszamy! Odpowiedz Link
szeleszczador Re: KESZ 07.04.10, 12:24 W tym hangarze koło małego parku (dawno temu zwanym Małpi Gaj)zauważyłem lampkę naftową. Taką samą kupiłem we Wł-wie w sklepie na rogu rynku i dałem za n ią 8 złotych. Pytam w hangarze ile kosztuje. Ekspedientka mówi: 15 złotych... W chińskiej hurtowni pewnie kosztuje 3 złote. Ale narzut! Odpowiedz Link
zapominajka8 Re: KESZ 07.04.10, 21:00 Przecież Pan Szczepanik prosił "Przechodniu, bądź wyrozumiały" ! :) Odpowiedz Link
one.ula Re: KESZ 09.04.10, 16:16 tak jest, ostatnio na znaku wisiała kartka z prosba o wyrozumialosc. i co prawda to prawda za marke trzeba placic: na gieldzie te kwiatki sa kupywane o 75% taniej niz sprzedawane na chodniku. u szczepanika kupimy tylko markowe skarpetki bo na bluzeczkach mozemy liczyc na doszyta metke. tak sie sklada ze kupilam na bazarze w kielcach bluzke za 40 zł, niestety u nich jest cena tej samej bluzki zawyzona natomiast mamy metke w cenie dodatkowych 50 zł. bylam tam pare razy i sie zawiodlam. z reszta mam znajomych ktorzy tam pracowali. hihi ja tez troszke , natomiast szybko znalazlam prace w ktorej moge spokojnie zjesc sniadanie i sie wysiusiac ;P Odpowiedz Link