10.04.10, 20:26
Warszawa ma swoją księgę kondolencyjną,miejmy i my. Wyrazy
szacunku dla zmarłych tragicznie.Moje kondolencje dla rodzin i osób najbliższych.
Obserwuj wątek
    • mord2010 Re: Żałoba 10.04.10, 21:14
      Siedzę cały dzień i patrzę w telewizor. Trudno zrozumieć to co się stało. Wielka
      tragedia rodzin i nas Polaków. Siedzę z zadumą i wspominam tragicznie zmarłych.
      Pozostaje tylko smutek i żal. Pozostawmy spory, konflikty i trwajmy w żałobie.
      Pozdrawiam wszystkich.
    • wkonk Re: Żałoba 10.04.10, 22:36
      SKŁADAM SZACUNEK I KONDOLENCJE DLA PREZYDENTA POLSKI RP LECHA KACZYŃSKIEGO I
      JEGO ŻONY I WSZYSTKICH PASAŻERÓW SAMOLOTU TU-154 W KATASTROFIE POD SMOLEŃSKIEM !!!!
      • zgredzio51 Re: Żałoba 11.04.10, 19:02
        Nie potrafie,nie mogę ogarnąc ogromu tej tragedii,tylu
        wspanialych ,młodych ludzi,chwila i koniec,pozostaje wielki bol i
        żal.
        Włoszczowa straciła wielkiego przyjaciela, Panie Premierze
        Gosiewski,pozostanie Pan na długo w mej pamięci.
        • bejca1234 Re: Żałoba 12.04.10, 14:28
          Może uczcijmy Gosiewskiego nadając basenowi jego miano? Bo peron to nam teraz pewnie zlikwidują.....
    • rabbit_j Apel i prośba 12.04.10, 23:08
      Witam Wszystkich!
      Podjechałem dziś wieczorem pod Dom Kultury chcąc zapalić znicz pod biurem
      poselskim Przemysława Gosiewskiego - a tam pusto. Pod urzędem miasta również.
      Czy w Naszym mieście nie ma zorganizowanego symbolicznego miejsca?
      Zwracam się z apelem i prośbą do kierownictwa DK lub UM o wystawienie zdjęcia
      Prezydenta i P.Gosiewskiego ponieważ myślę, że nie tylko ja mam potrzebę
      połączenia się w ten sposób ze wszystkimi tak tragicznie zmarłymi. Choć często
      nie zgadzałem się z poglądami Prezydenta i PiSu, to jednak w tym momencie nie ma
      to większego znaczenia. Zginął Nasz Prezydent, Nasi Rodacy. Nie bądźmy obojętni.
      Wierzę, że zniczy naprawdę byłoby sporo...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka