end.0 10.04.10, 20:26 Warszawa ma swoją księgę kondolencyjną,miejmy i my. Wyrazy szacunku dla zmarłych tragicznie.Moje kondolencje dla rodzin i osób najbliższych. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mord2010 Re: Żałoba 10.04.10, 21:14 Siedzę cały dzień i patrzę w telewizor. Trudno zrozumieć to co się stało. Wielka tragedia rodzin i nas Polaków. Siedzę z zadumą i wspominam tragicznie zmarłych. Pozostaje tylko smutek i żal. Pozostawmy spory, konflikty i trwajmy w żałobie. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link
wkonk Re: Żałoba 10.04.10, 22:36 SKŁADAM SZACUNEK I KONDOLENCJE DLA PREZYDENTA POLSKI RP LECHA KACZYŃSKIEGO I JEGO ŻONY I WSZYSTKICH PASAŻERÓW SAMOLOTU TU-154 W KATASTROFIE POD SMOLEŃSKIEM !!!! Odpowiedz Link
zgredzio51 Re: Żałoba 11.04.10, 19:02 Nie potrafie,nie mogę ogarnąc ogromu tej tragedii,tylu wspanialych ,młodych ludzi,chwila i koniec,pozostaje wielki bol i żal. Włoszczowa straciła wielkiego przyjaciela, Panie Premierze Gosiewski,pozostanie Pan na długo w mej pamięci. Odpowiedz Link
bejca1234 Re: Żałoba 12.04.10, 14:28 Może uczcijmy Gosiewskiego nadając basenowi jego miano? Bo peron to nam teraz pewnie zlikwidują..... Odpowiedz Link
rabbit_j Apel i prośba 12.04.10, 23:08 Witam Wszystkich! Podjechałem dziś wieczorem pod Dom Kultury chcąc zapalić znicz pod biurem poselskim Przemysława Gosiewskiego - a tam pusto. Pod urzędem miasta również. Czy w Naszym mieście nie ma zorganizowanego symbolicznego miejsca? Zwracam się z apelem i prośbą do kierownictwa DK lub UM o wystawienie zdjęcia Prezydenta i P.Gosiewskiego ponieważ myślę, że nie tylko ja mam potrzebę połączenia się w ten sposób ze wszystkimi tak tragicznie zmarłymi. Choć często nie zgadzałem się z poglądami Prezydenta i PiSu, to jednak w tym momencie nie ma to większego znaczenia. Zginął Nasz Prezydent, Nasi Rodacy. Nie bądźmy obojętni. Wierzę, że zniczy naprawdę byłoby sporo... Odpowiedz Link