advanced48 17.08.25, 18:30 Wczoraj w wypadkach komunikacyjnych zginęło 21 osób. Jakby ponieśli śmierć w katastrofie lotniczej, mielibyśmy żałobę narodowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kozica111 Re: Oczko😭 17.08.25, 18:34 Obserwowałam dziś trasę, szkoda mi sensownych ludzi, którzy są ofiarami idiotów. Jestem zwolenniczka prawka od 25 roku życia. Odpowiedz Link Zgłoś
lella_two Re: Oczko😭 18.08.25, 09:24 kozica111 napisała: > Obserwowałam dziś trasę, szkoda mi sensownych ludzi, którzy są ofiarami idiotów > . Jestem zwolenniczka prawka od 25 roku życia. Ja bym jednak przyjrzała się także górnej granicy, jakem emerytka😎 To, co wyrabiają niektórzy seniorzy nie mieści się w głowie. Ostatnio teściowa jechała autem z koleżanką, która potrafi się zgubić we własnym domu🤦♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Oczko😭 18.08.25, 17:12 Tak, szkoda tych normalnych. Oby każdy idiota jak najszybciej trafił w swoje drzewo i nie blokował miejsca na oiomie. Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova [...] 17.08.25, 18:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Oczko😭 17.08.25, 18:48 Nie wiem kim jesteś, ale jakbyś potrzebowała wsparcia zapraszamy na Wilczą. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Oczko😭 18.08.25, 09:12 Dobiło do 41. 360 wypadków. I ja się wcale nie dziwię. Wczoraj w ciągu dnia (ale nie była to jeszcze pora powrotów! ) byłam w innym mieście na krótkiej wycieczce, i jazda S-ką i autostradą to dramat: kierowcy nie potrafiący utrzymać dystansu i co chwilkę hamowanie, dojeżdżanie i hamowanie, z tyłu też zresztą nie lepiej- bmw siedzące na szybie tylnej, poza tym wyprzedzanie z prawej, zajeżdżanie innym samochodom Jednak filmik na Fb motocyklisty spod Szczecina, który wypadł z zakrętu i poszedł na czołówkę zmiótł mnie Ostatni raz ruszyłam tyłek z domu w długi weekend! Po co kusić los. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Oczko😭 18.08.25, 10:16 Widziałam ten filmik i czytałam komentarze. Rozbroili mnie niektórzy tymi pretensjami do kierowcy auta, że nic nie zrobił, tylko hamował, ale nic więcej nie zrobił, żeby uratować motocyklistę. Odpowiedz Link Zgłoś
dreg13 Re: Oczko😭 18.08.25, 09:19 Pierdolec był wszędzie. Na leśnych drogach rowerowych dramat. Zresztą pewnie na wszystkich. Głupio ruszyłam w sobotę i nie zliczę, ile razy z mi wyjeżdzali na czołówkę No i oczywiscie woda i utonięcia. Ech. Odpowiedz Link Zgłoś
dreg13 Re: Oczko😭 18.08.25, 09:21 A policji było mnóstwo - na ziemi i na wodzie, wszèdzie. I co z tego… Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Oczko😭 18.08.25, 16:33 Mam wrażenie (może mylne), że w tym roku ludzie nic nie robią tylko się topią I to w każdym wieku. Od dzieci po starszych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Oczko😭 18.08.25, 11:38 To niech mi ktos wytlumaczy, dlaczego ludziom tak odpierdala w te wolne weekendy i swieta. Ja mam teorię, ze nie chca spedzac czasu z tymi osobami, z ktorymi spedzają, i ze nie chca robic tego co wszyscy, ale jeszcze bardziej nie chcą sie wyłamywać... Odpowiedz Link Zgłoś
dreg13 Re: Oczko😭 18.08.25, 12:18 Nie wiem. Zachowują się, jakby to było jedyne wolne w całym roku. Kiedyś to się chyba na dłużej rozkładało, a teraz 15 rano pół Polski zobaczyło ładną pogodę, więc pół Polski ruszyło… I potem powstają smutne wypociny na onecie typu „nienawidzę długich weekendów w Gdyni, bo wtedy koniecznie musze isc na miasto do restauracji, a tam tłumy”, „nigdy nie pojadę na polskie wybrzeże, bo wracałam z Jastarni pierdyliard godzin w niedziele wieczorem po długim weekendzie” oraz „zrobił zdjęcie drodze na Morskie Oko 15 sierpnia, szok!” Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Oczko😭 18.08.25, 16:42 W tym roku sporo dołożyła pogoda. To chyba był najcieplejszy weekend w wakacje. Ja specjalnie nie jechałam w tym czasie i teraz mam w prognozie deszcz 🫣 Odpowiedz Link Zgłoś
piwoniawpiwnicy Re: Oczko😭 18.08.25, 16:44 Straszne.. Tyle osób w 1 dzień. Horror. Całe życie było przed nimi . Odpowiedz Link Zgłoś
novembre Re: Oczko😭 18.08.25, 18:21 A powiedzcie tak z reka na sercu, ile z was i waszych znajomych, czlonkow rodziny, jezdzi w 100% zgodnie z przepisami? A nie, ze "tu wszyscy tak jezdza", "jezdze szybko, ale pewnie", a "ten przede mna to idiota"? Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Oczko😭 18.08.25, 18:29 Wydaje mi się, że większość jeździ. Nie mają mandatów żadnych, trzymają się ograniczeń. Nie mieli też większych wypadków poza sytuacjami kiedy było ślisko i się nie wyhamowali na drodze bo nie była posypana. Ale to było już baaardzo dawno, z 10 lat temu albo więcej. Odpowiedz Link Zgłoś