Dodaj do ulubionych

ściganie mp3

13.05.11, 00:17
ello, podrzuci ktoś jak sobie poradzić ze ściaganiem muzyki (mp3) z sieci (wrzuta+sciagnik.net nie działają). Dzięki.
Obserwuj wątek
    • sebanaobiad Re: ściganie mp3 13.05.11, 06:46
      kupuj oryginały śmieciu, gardzę tobą
      • bejca1234 Re: ściganie mp3 13.05.11, 07:00
        naobiadniku, jak taki jesteś mądry to wskaż sklepy gdzie można we Włoszczowie kupić orginały, poza tym.... czy masz orginalny system na komputerze z którego obiadku napisałeś tego posta? i wszystkie orginalne aplikacje na nim? i oczywiście zero muzyki, filmów i zdjęć bez licencji? bo jeśli coś masz nie tego to mógłbym napisać że również gardzę tobą...
        • sebanaobiad Re: ściganie mp3 13.05.11, 15:12
          a słyszałeś co to sklepy online?
          i na kompie mam same oryginalne rzeczy gardzę piractwem
    • hipohondryk1 Re: ściganie mp3 13.05.11, 07:20
      Uściślij co to znaczy że nie działają. Nie otwiera się strona, czy nie uruchamia plik, czy nie dajesz rady zapisać? Firefox + Downaldhelper potrafi zapisać odtwarzaną treść, o ile nie jest zabezpieczona. Można nią zrzucać tak pliki z wrzuty, jak filmiki z youtube itd.
      • bejca1234 Re: ściganie mp3 13.05.11, 22:37
        jest dużo stron do ściągania z wrzuty itp.... zazwyczaj do poprawnego działania wymagają zainstalowanej javy i niestety 90% działa poprawnie pod internet explorerem.... nie pamiętam czy w ostatnim pcformat czy też komputer swiat był cały "kombajn" do ściągania z youtube... nawet łącznie z kodowaniem do różnych formatów itp.... co do sklepów online... to jest ich pełno... owszem... ale... niby płacę za to co kupuję... ale... mam zostawionego windowsa bo niestety cześc muzyki dawno kupionej mam tak pozabezpieczaną dziwnymi drm-ami, że mogę wybic sobie z głowy legalne odtwarzanie tego co mam na linuxie... co do osobnika "gardzącego": nie każdą muzykę się kupuje - cześc wykonawców (niezależnych) publikuje ZA DARMO swoje utwory w internecie... i w sklepie online ich się nie uświadczy natomiast uogólnianie że każdy ściągający muzykę to pirat może doprowadzic do wysłania "pozdrowień z Moskwy" typu "panie strzel sobie słit focię w wc bo cię dawno na wiocha.pl nie było"....
        • asot100 Re: ściganie mp3 16.05.11, 20:15
          Ściągnik i inne nie działają bo ciągle coś jest zmieniane i blokowane. Ostatnia działająca opcja to wpisanie po prostu "d" przed wrzuta w pasku adresowym i enter. Jeśli plik jest w bazie to ściągasz bez problemu jeśli nie to polecam stronkę "MP3 Teledyski" tam ściągniesz wszystko. Albo dowiedz się jak ściągać z serwerów, na stronach np. Peb.pl lub megawarez ja ci nie opisze tego bo za długo by zeszło.
          P.S. Gościu co gardzisz piractwem no cóż... life is brutal. Po prostu na to nie patrz. I nie rzucaj tu wyzwiskami.
          • sebanaobiad Re: ściganie mp3 16.05.11, 21:54
            dziś mam dobry dzień i dam wam link lmgtfy.com/?q=%C5%9Bci%C4%85ganie+z+wrzuty
          • faza106 Re: ściganie mp3 17.05.11, 16:09
            Peb.pl całkiem dobra stronka dużo muzyki filmów i gier możesz tez z Aresa spróbowac ściągac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka