skyte 25.06.06, 16:02 JACEK JESTEŚMY Z TOBĄ !!! images.optin.com.au/optusxmas/flash/penguin_tebe.swf?msg=Sinkol Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rodowity_wloszczowianin Re: MŁODZI Z JACKIEM 25.06.06, 21:38 Udało się panu zyskać poparcie całej prawicy i większości forumowiczów. Gratuluje !!! Musi pan jednak pamiętać że będziemy panu patrzeć na ręce. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Mój głos ma pan pewny !!! Odpowiedz Link
lukrecja_j Re: MŁODZI Z JACKIEM 26.06.06, 11:54 Niezły pingwinek! Poza tym mój głos też będzie oddany na Sienkiewicza (i mojej żony...)! Panie Jacku - czekam na pływalnię lub zalew. Odpowiedz Link
hipohondryk1 Re: MŁODZI Z JACKIEM 26.06.06, 12:32 Tak, a świstak siedzi i zawija... każdy obiecuje przed wyborami, a zaraz po zapomina komu to zawdzięcza. Na pływalnię bym nie liczył, chyba że nowy burmistrz troszke dodrukuje naszych PLN-ów. A jak dla mnie, prawica sie wytarczająco skompromitowała w postaci PiSu - nie uafm już prawiczkom. Tym z lewej też, bo oni sie kompromitują własnie teraz. Znaczy się - trzeba w niedzielę wyborczą znaleźć coś ciekawszego do roboty niż spacer do urny... no nie ma ma u nas dobrego kandadata, mimo szczerych chęci. Panie Jacku, gdyby jednak jakimś cudem sie udało - proszę pamiętać że nie wszyscy oddali głos na Pana i że ma Pan oponentów. I od pierwszej kadencji zależy czy będzie druga. Obym sie mylił, ale jestem na nie, zaróno dla Pana jak i dla reszty kandydatów. Odpowiedz Link
council Re: MŁODZI Z JACKIEM 26.06.06, 12:54 Hipohondryk1 już się zabezpiecza na następną kadencję-urodzony narzekacz.Jak się nie ma co się lubi...Hipku a może sam zaryzykujesz?A jeszcze basen,to może być inwestycja gminna,powiatowa lub wspólna tych dwóch samorządów(tak jak w Kazimierzy)czyli nie jst to niemożliwe.Pozdrawiam słonecznie! Odpowiedz Link
sieja1960 Re: MŁODZI Z JACKIEM 28.06.06, 07:44 Dziękuję bardzo! Cieszy mnie, że jesteśmy razem. Odpowiedz Link
nemo29 Re: MŁODZI Z JACKIEM 28.06.06, 17:49 Moi drodzy ,czy wy tak poważnie z tym hasłem. Bo wydaje mi sie ze to ironia. Najpierw program, ludzie którzy to pociągną i tak dalej. Ani programu , ani ludzi nie widac. A może wiecie z kim bedzie realizowal szczytne hasła? Odpowiedz Link
nienocny-niemarek Re: MŁODZI Z JACKIEM 29.06.06, 01:30 ironią to jesteś ty. Wakacje się zaczęły A na programy i wiece luke 100 ma stworzyć działy dla każdego kandydata Panie Jacku zagłosuję na Pana z rodzicami i sąsiadami. MA PAN NASZE 100% POPARCIE wszyscy Pana konkurenci już rządzili i g.wno zrobili a Włoszczowa nie widziała grosza z gminy, niech Pan coś z tym zrobi. Fajny pingwin Odpowiedz Link
trax1 Re: MŁODZI Z JACKIEM 29.06.06, 22:37 nienocny-niemarek napisał: > ironią to jesteś ty. Wakacje się zaczęły > A na programy i wiece luke 100 ma stworzyć działy dla każdego kandydata > > Panie Jacku zagłosuję na Pana z rodzicami i sąsiadami. MA PAN NASZE 100% POPARC > IE > > wszyscy Pana konkurenci już rządzili i g.wno zrobili > a Włoszczowa nie widziała grosza z gminy, niech Pan coś z tym zrobi. > > Fajny pingwin TAK, JESZCZE PIESKA I KOTKA NA WYBORY ZABIERZ images.optin.com.au/optusxmas/flash/penguin_tebe.swf?msg=wlazitylki Odpowiedz Link
bunianiunia Re: MŁODZI Z JACKIEM 30.06.06, 20:17 SINKOL mi sie bardzie podobał!! I tak na niego zagłosuję!!!!!!!!I cała moja rodzinka! Odpowiedz Link