salvador9 24.03.07, 13:07 Gdyby wybory wygrał Irek - co wtedy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spiro_gazeta_pl Re: Teorie rozmaite 24.03.07, 22:10 to wójtem nie bylby Józef :) po co gdybac?? zmieni to cos? hmm chyba nie Odpowiedz Link
salvador9 Re: Teorie rozmaite 24.03.07, 22:13 spiro_gazeta_pl napisał: > to wójtem nie bylby Józef :) > po co gdybac?? > zmieni to cos? > hmm chyba nie Widzisz - miałem dopisać "gdybanie", ale to wynika samo z siebie. Gdybać? A dlaczego nie? Odpowiedz Link
spiro_gazeta_pl Re: Teorie rozmaite 25.03.07, 01:16 chocby dlatego ze trzeba bylo isc do urn wyborczych a nie teraz gdybac takie jest moje zdanie mozesz sie nie zgadzac ale ja jakos staram sie nie zastanawiac co by bylo gdyby?? czlowiek se tylko meczy ze mogl inaczej postapic i takie tak , ale nie wazne nie zostal i tyle. a co do obsady to wg mnie nie zmienila by sie az tak drastycznie cineo... Odpowiedz Link
cineo Re: Teorie rozmaite 24.03.07, 22:40 Co by było? Po pierwsze zmieniłaby się obsada urzędnicza jak sądzę. Odpowiedz Link
alejandro23 Re: Teorie rozmaite 26.03.07, 11:36 ...ba ja się tak zastanawiałem co byłoby, gdyby prezydentem został Tusk, albo Cimoszewicza nie zniszczyli, albo te pluszaki nie znikały??? albo Wałęsa chciał podać Kwaśniewskiemu rękę, a nie nogę; a gdyby Kiszczak spalił wszystkie teczki w 1989??? A gdyby Jaruzelski nie wprowadził stanu wojennego??? A gdyby luty miał 30 dni??? A gdyby wieczorynka była o 17...??? A co by było, gdyby zamiast gdybać ruszyć tyłki, żeby coś zrobić...? :) Odpowiedz Link
alejandro23 Teorie rozmaite 2 30.03.07, 23:22 www.youtube.com/watch?v=fyFdAS0puNQ&mode=related&search= Odpowiedz Link