Dodaj do ulubionych

WOLNOŚĆ SŁOWA I WYPOWIEDZI

07.11.07, 22:55
Na tym forum usuwane są nie tylko posty ale i wątki wraz z datą mimo iz ludzie pisali na jakiś temat to gdy ten temat dla jakiegos bubka jest niewygodny, usuwa go. Dlaczego tak sie dzieje?! Czyzby wolność słowa wypierana została przez cenzurę??
Obserwuj wątek
    • kalorek Re: WOLNOŚĆ SŁOWA I WYPOWIEDZI 07.11.07, 22:59
      ten problem jest niezwykle rzadki ale jednak występuje
      • hipohondryk1 Re: WOLNOŚĆ SŁOWA I WYPOWIEDZI 08.11.07, 13:50
        Już Ci napisałem czemu - nie ze względu na treść, a słownictwo, obelgi i tym
        podobne. Pisz swoje posty bez wyzwisk, to nie będą kasowane. A bubek sam jesteś.
        • emma2010 Re: WOLNOŚĆ SŁOWA I WYPOWIEDZI 08.11.07, 13:59
          "...nie ze względu na treść, a słownictwo, obelgi" i tu się mylisz W jednym z
          moich postów nie było kiedyś ani jednego obraźliwego słowa ani obelgi.Został
          jednak usunięty ze względu na to że bezpośrednio nie dotyczył tytułu postu i to
          się nie spodobało "Wielkiemu Bratu". Bardzo brzydko
          • malkontent_007 Re: WOLNOŚĆ SŁOWA I WYPOWIEDZI 08.11.07, 14:51
            te Panie kalorek, jak sie tu nie podoba to podaje strony gdzie na pewno Pana
            posty nie bedą usuwane:

www.pis.org.pl
            www.forum.radiomaryja.pl
            ewentualnie:
            www.tvp.pl
            • hetman29.2 Re: WOLNOŚĆ SŁOWA I WYPOWIEDZI 08.11.07, 18:43
              malkontent_007 dlaczego ubliżasz wypisanym w twoim posci instytucją
              lub organizacją nie wypada tego robić to świadczy tylko i wyłacznie
              o twojej bardzo niskiej i mizernej kulturze osobistej.
              WSTYD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • kikos1 Re: WOLNOŚĆ SŁOWA I WYPOWIEDZI 08.11.07, 19:45
                hmm niekoniecznie hetmanie... moze to tez swiadczyc (mimo ze
                malkontent to niezla maruda jak sam nick wskazuje - bez obrazy
                prosze) o dobrym (niezbyt czestym) poczuciu humora :D
                ps. racja z tamtych stron napewno nie beda usuwane :) z jakiego
                powdu.. odpowiedzcie sobie sami :)
              • malkontent_007 Re: WOLNOŚĆ SŁOWA I WYPOWIEDZI 08.11.07, 20:54
                Drogi hetmanie29.2 czy mógłbyś mi wytłumaczyć co masz na myśli pisząc że ubliżam
                instytucjom! (a nie jak napisałeś instytucją!)lub organizacjom! (a nie jak
                napisałeś organizacją!)? I która z wymienionych przeze mnie stron www jest
                stroną jakiejś organizacji? No bo PIS to raczej partia polityczna, radio maryja
                to raczej radio a TVP to raczej telewizja. Na jakiej podstawie uważasz że
                jakiejś organizacji lub instutucji można ubliżyć? Bo ja pierwsze słyszę a raczej
                pierwsze czytam. Musze Ci również drogi hetmanie29.2 uświadomić że treść mojego
                postu ma się nijak do mojej kultury osobistej o której nie masz zielonego
                pojęcia. Dlatego moja rada: nie nad interpretuj pewnych faktów i popracuj nad
                ortografią, a jeśli nie zrozumiałeś co miałem na myśli to staraj się słuchać co
                Pani lub Pan nauczyciel mówi na lekcjach Wiedzy o Społeczeństwie. Pozdrawiam i
                radzę się zastanowić i przemyśleć to co pewnie niedługo na tym forum wymęczysz.
        • trudru Re: WOLNOŚĆ SŁOWA I WYPOWIEDZI 09.11.07, 10:42
          Kłamiesz hipochondryku. Wątek "Wybieramy księdza roku" został usunięty w
          całości, prawdopodobnie ze względu na moją wymianę postów z budowniczymmostów.
          Odłóżcie na chwilę różańce i przywróćcie ów wątek, bowiem chcę jeszcze tam
          zajrzeć. Kłamiesz, a oliwa sprawiedliwa na wierzch wypływa, szydło wychodzi z
          worka i kogut pieje w piekarniku. Kłamiesz - usuwacie nie tylko ze względu na
          słownictwo, więc kłamiesz niczym gigantyczny wilczarz irlandzki oraz kłamiesz
          niczym ratlerek tak malutki, że w wieku dojrzałości płciowej mieści się w
          kieliszku do wina. To straszne!
          • trudru Re: WOLNOŚĆ SŁOWA I WYPOWIEDZI 09.11.07, 10:57
            Napisano: "To straszne". Nie tylko, bowiem jak tak można...
            • hipohondryk1 Re: WOLNOŚĆ SŁOWA I WYPOWIEDZI 09.11.07, 14:31
              Otóż nie masz racji. W tym konkretnie przypadku post został usunięty ze względu
              na słownictwo, nazywanie kogoś dupkiem itd. Przypominam też, że nie jestem
              jedynym zarządzającym tym forum, a posty kasowane są w przypadku obelg, pisania
              nie na temat, reklam komercyjnych. Przynajmniej w moim przypadku.
              Miłego dnia
              • trudru Re: WOLNOŚĆ SŁOWA I WYPOWIEDZI 09.11.07, 14:56
                Vice versa: miłego dnia, następnego również i tak dalej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka