Dodaj do ulubionych

Nasze forum :)

24.07.04, 19:06
Tak, tak, prawa do administrowania forum są już w naszych rękach, że tak
powiem ;). Wielkie podziękowania dla Beautifuloli!

Kto chce rządzić ;) na forum, niech się zgłasza :).

Mile widziane propozycje nazwy i opisu dla naszego forum :).

Pozdrowienia!

Tawi
Obserwuj wątek
    • vilya1 Re: Nasze forum :) 25.07.04, 16:57
      Co za stagnacja, az patrzyc na to nie moge. ;) Wiec sie odezwe, chociazby po
      to, zeby zaznaczyc, ze jestem, trwam, czytam. Jak cos madrego wymysle, to
      dodam, a rzadzenie zostawie Tobie. :)
      Pozdrawiam cieplo i... no, odzywajcie sie :P
    • vilya1 Re: Nasze forum :) 25.07.04, 23:05
      Ale ladnie teraz notka wyglada. :))) Podoba mi sie, serio serio. Ale sugeruje,
      zeby do stalego skladu dopisac jednak Marcina (w koncu mamy nasza silna
      reprezentacje z UJ, a co ;) A mowiac powaznie - jestem pewna, ze nas czyta
      regularnie - Marcinie, nawet nie probuj protestowac :P - a i odzywa sie wtedy,
      kiedy trzeba :). Martyne rowniez bym dopisala, a jak. Co Pani Administrator na
      to?
      • tawananna Re: Nasze forum :) 25.07.04, 23:47
        > Ale ladnie teraz notka wyglada. :))) Podoba mi sie, serio serio
        Dzięki :).

Ale sugeruje,
        > zeby do stalego skladu dopisac jednak
        Nic nie musisz "sugerować" :), pisz po prostu, jakie pseudonimy (i skróty nazw
        uczelni umieścić), zajrzałam do dwóch czy trzech wątków dopiero, więc "ekipa"
        jest baaardzo robocza :). Tak poza tym myślę sobie, że można by przy "ekipie"
        dopisywać jeszcze kierunki wiodące.

A może najlepiej dodam Cię do zarządzania forum i się tym również pobawisz? ;)
        • vilya1 Re: Nasze forum :) 26.07.04, 11:17
          Moge sie pobawic, czemu nie? :P
          Jak juz wyslalam tego posta, rowniez pomyslalam, ze mozna dodac kierunki. :)
          Pozdrawiam
    • misja Ale tu porządek! Gratulacje! 26.07.04, 22:12
      Gratulacje i podziękowania dla Ciebie tawananno :) i innych aktywnych
      forumowiczów, ale tu porządek :)
    • vilya1 Re: Nasze forum :) 27.07.04, 12:58
      Sugestia kolejna, bo sama tego zrobic nie moge/ nie umiem (raczej to
      pierwsze?). Chodzi mi o nasza slynna glowna notke: tak sobie pomyslalam, czy
      nie jest tam za duzo informacji w tej chwili i czy nie mozna by zostawic tylko
      nickow + nazwy uczelni + kierunku, natomiast co do wszelkich form kontaktu,
      dopisac tam link do tematu z nimi (temat, o ile pamietam, zawiera tylko to, bez
      zadnych dygresji, wiec sie do tego nadaje ;).
      Sugestia nr 2, zalezna juz od preferencji estetycznych ogolu, do ktorej sie
      dostosuje - adresy poszczegolnych MISHow mozna zapisac w formie krotkiego linku
      (nie wiem, jak to opisac, chodzi mi o cos takiego, jak mam w sygnaturce :).
      Zaleta jest to, ze daje to pewna przejrzystosc, wada - ten okropny czerwony
      kolorek, ktory moglby wowczas sprawiac wrazenie bycia w nadmiarze.
      Sugestia nr 3 (luzno zwiazana z tematem ;). Do "Coz to takiego MISH" mozemy
      dopisac, ze forum sluzy nie tylko wymianie informacji, ale i integracji
      mishowcow. ;P
      Sugestia nr 4, na razie ostatnia. Bardzo prosze o dopisanie mojego imienia do
      listy. (Tia, mam na imie Gosia... Dziwne to budzi we mnie skojarzenia. ;) Poza
      tym wciaz w glowie mi tkwi echo przeczytanego Austera: "Nazywam sie Peter
      Spillman. To nie jest moje prawdziwe nazwisko" ;)))
      Pozdrawiam cieplo
    • another_story Re: Nasze forum :) 27.07.04, 18:02
      Wlazłam na forum i trochę się zszokowałam :). Oczywiście, w sensie jak
      najbardziej pozytywnym. Ostrzegam jednocześnie, że umieszczając mnie w spisie
      ludności, popełniłyście kardynalny błąd. Teraz już na pewno będę się tu czasami
      odzywać... Na razie jednak dopadła mnie jakaś mania czytania, więc siedzę
      raczej z książkami niż z komputerem. Jeśli to się zmieni, zajrzę :). Pozdrawiam.
    • januszewna Pełna uznania 27.07.04, 22:03
      Gratulacje, Tawi!!!
      Zaglądam rzadko, bo cała jestem zagrzebana w stosie rzeczy do pakowania i nie
      będzie mnie dłuuuugo (choc może na forum uda mi się od czasu do czasu zajrzeć).
      Też czytam, mniej na pewno niż nasza droga Vilya, ale staram się. W podróży
      (bagatela, prawie półtorej doby!) będę się mierzyć (znowu) z "Ulissesem".
      A do Szefowej mam sprawę: czy można zamieścić w tych wstępniakach mój mejl
      (januszewna@gazeta.pl) i nr gg (3722700)?? Może też się przydam...
      Pozdrawiam cała w szkocką kratę :))
    • purity Re: Nasze forum :) 27.07.04, 22:31
      Witam! Ja dopiero dostałem się na MISH na UMK, więc na razie należę do was
      tylko teoretycznie. Również na razie cholernie się cieszę, że będę to
      studiować. Mam nadzieje, że się nie rozczaruję. Bardzo proszę o jakieś rady dla
      żółtodzioba: lukaszbiskupski@interia.pl
      • vilya1 Re: Nasze forum :) 27.07.04, 23:45
        Witam i ja. :) Powiedz, co chcesz wiedziec. ;) Rady ogolnomishowe sa
        porozrzucane po forum, o torunskim MISHu juz tez troche tu napisano, jezeli
        tylko chcesz wiedziec cos konkretnego, czego jeszcze nie napisalismy,
        zapytaj. :)
      • tawananna Re: Nasze forum :) 27.07.04, 23:54
        Witaj! Ja też proponuję, żebyś pytał konkretnie i najlepiej na forum:). Tyle
        już zagadnień się tu przewinęło, że naprawdę trudno napisać "z głowy" jakieś
        niepowtarzające się rady:).
    • mkw98 Re: Nasze forum :) 28.07.04, 13:50
      boszzzz... nie bylo mnie raptem 4 dni a tu taaaakie zmiany! pisze z kafei i
      czas mi cyka, wiec tylko szybciutkie szapoba :) i do soboty
    • majkaha :D 29.07.04, 13:54
      nie bylo mnie zaledwie przez kilka dni, a tu zaszly tak
      wwwwwwiiiiiiiieeeeeeelllllllllkkkkkkkiiiiiiiieeeeeeeee zmiany!!! mamy nowego
      Szefa :), nowy wyglad i co najwazniejsze! - kolejnych Misiowych Forumowiczow,
      ktorych serdecznie witam :)
      (mam mala sugestie: jest nas coraz wiecej (i z pewnoscia bedzie jeszcze
      wiecej!), wiec lista z Ekipa Forum i Odwiedzajacymi bedzie coraz dluzsza. a co
      sie stanie jak bedzie nas 50 (a planuje nawet duuuzo wiecej) osob? na forum nie
      bedzie miejsca. czy mozna zrobic tak, zeby "ukryc" liste? np. dopiero po
      kliknieciu na 'Ekipa forum' albo 'I nie MISH-owcy' wyswietli sie spis - co o
      tym sadzicie?)
      • vilya1 Re: :D 29.07.04, 14:08
        Proponuje z tym poczekac - z jednego prostego wzgledu, jakim sa prace na inna
        wersja forum. Nie ma sie wiec chyba co zbytnio rozpedzac ze zmianami tutaj...
        Chyba ze sie myle. Btw, prosze grzecznie o wypowiedz w temacie www.mish.pl
        wszystkich, ktorzy tego jeszcze nie zrobili - chcialabym poznac jak najwiecej
        opinii. Nowe Misie witam. :) I rowniez prosze, zeby napisali o sobie wiecej,
        np. w temacie o zainteresowaniach. A takze, jesli oczywiscie zechca, podali
        swoje maile i/lub numery gg. :)
        Pozdrawiam
    • tawananna Re: Nasze forum :) 08.01.05, 01:14
      up
    • tawananna Re: Nasze forum :) 04.12.05, 19:32
      up :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka