Gość: Mayka IP: 212.14.58.* 08.03.04, 17:14 Szukam dobrego weterynarza, najlepiej specjalizujacego sie w psiej laryngologii. Czy jest takowy na terenie Szczecina? Czy Forumowicze moga kogos polecic? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gazeciarz Re: DOBRY WETERYNARZ - SZCZECIN IP: *.euv / 193.174.122.* 10.03.04, 18:10 Nie wiem czy sa dobrzy w laryngologi ale ja od wielu lat chodzilem do weterynarza "na skarpie" to przy ulicy Janosika (prostopadla do Piotra Skargi) Napisz jakiego rodzaju to problemy. Moj pysio tez mial problemy z uszkami Odpowiedz Link Zgłoś
dziunia1602 Re: DOBRY WETERYNARZ - SZCZECIN 10.03.04, 18:52 Klinika Dr.Pępiaka jest dobra i jest tam wielu specjalistów z różnych dziedzin weterynarii. Sam szef jest od chirurgii,ale każdy jest o innej specjalizacji,więc można zadzwonić i się zapytać.Klinika jest na ulicy Łubinowej,nr tel: 462-94-50. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: DOBRY WETERYNARZ - SZCZECIN IP: 80.48.19.* 10.03.04, 21:27 A gówno prawda potężna komercja niebotyczne pieniądze wiedzy zero liczy się kasa kaska i kasa a czy pomogą psu to dla dr Andrzeja P mało istotne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziunia Re: DOBRY WETERYNARZ - SZCZECIN IP: *.srg.vectranet.pl / *.srg.vectranet.pl 10.03.04, 21:40 A ja właśnie przez trzy miesiace męczyłam się z psem i nikt mi nie chciał pomóc,traktowano mnie jak babkę która sobie coś wmawia i swojemu psu też. Pierwsza wizyta zamknęła się w czasie 40 minut i została postawiona prawidłowa diagnoza,a wszędzie mnie olewali. Więc dla mnie była to jedyna klinika która wiedziała,co jest mojemu psu. Ja chodzę tylko do szefa,więc też nie wiem czy to też ma jakieś znaczenie,bo akurat oczami zajmuje się sam dr.Pępiak Odpowiedz Link Zgłoś