Dodaj do ulubionych

Królik w samochodzie

IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 28.07.04, 13:21
Jak kroliki znosza jazde samochodem? Czy moge zabrac 4 miesiecznego krolika w
trzygodzinna podróż samochodem?
Obserwuj wątek
    • Gość: lw Re: Królik w samochodzie IP: *.crowley.pl 28.07.04, 13:59
      zależy jak krolik znosi jazde,czy jest oswojony-bo albo spokojniej będzie na
      rękach albo spokojniej w transporterku z odrobiną siana i wodą do picia(nie da
      się przewidzieć gdzie będzie spokojniejszy i pewniejszy-voyager ma zasłonięte
      ścianki więc nie straszą królika cienie np.drzew,ale z może on lepiej będzie się
      czuł właśnie w otwartej klatce,jasno i wszystko widzi)
      najlepiej go wziąc do samochodu na jazde próbną i zobaczyć co i jak,a 3 godziny
      to nie jest długa podróż,a jak samochód ma klimatyzację,to nie wiem czy nawet
      będzie chciał pić-raz że jednak trochę stres obcego miejsca,a dwa że podczas
      jazdy <trochę buja>,zwłaszcza na naszych drogach,woda jednak powinna być na
      wszelki wypadek
    • Gość: alga Re: Królik w samochodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 16:40
      Mój znosi świetnie nawet długie podróże (zabieramy go nad morze już od trzech
      lat a to prawie 700 km). Mocujemy klatkę na tylnej półce, oczywiście ma tam
      wszystko co potrzeba, dno miękko wyścielone, jedzenie, picie. W czasie jazdy
      siedzi sobie spokojnie, albo śpi. Ale nie wiem czy wszystkie króliki tak dobrze
      to znoszą...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka