Dodaj do ulubionych

Do malwiesiene i jej podobnym.

IP: 217.144.243.* 20.08.04, 11:57
zapewne masz na tym forum prawo przedstawiac swoje poglady..To tak jak ja
dlatego napisze co sadze o milosnikach Tobie podobnych.Swoja zadeklarowana
milosc do wszelkiego stworzenia lubisz wciskac wszystkim dokola.Jaki kolwiek
argumen w przeciwnym kierunku starasz torpedowac z sila ZSRR.Stawiasz w rowne
szranki ludzi jaki i psy(te ostatnie nawet chyba wyzej)nie szanujac przy tym
tych pierwszych.Przyklad postu o kagancu.Mialem sasiada z rottweilerem,na
poczatku probowal jak ty ,"w dupie mam przepisy..."Ja bylem bardziej uparty
po sprawie na kolegium facet spokornial a psisko lazilo od tamtego czasu w
kagancu.To samo bylo by z Twoja hardoscia.Lubie psy nawet bardzo sam mam
dwa,ale to uczucie jest zdrowo miarkowane.Nie lubisz mojego psa ja nie lubie
wiec Ciebie,boisz sie mojego psa jestes glupi on jest taki fajny.Tak mniej
wiecej postrzegacie ludzi ktorych sympatja do zwierzat nie graniczy z
zakochaniem i zdziwaczeniem.Odmienne racje sa przez was nie do
przyjecia.Zawsze sadzilem ,ze ludzie kochajacy zwierzeta odzwierciedlaja to
samo uczucie w stosunku do ludzi.Moja naiwnosci jak bardzo sie mylilem.
Obserwuj wątek
    • Gość: czytelnik Re: do autora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 12:27
      Niewiele można zrozumiec z tego bełkotu, yoyo. Dlaczego automatycznie - skoro
      lubi psy, musi lubic ludzi? Wcale tak nie jest.
      Poza tym niestosowanie znaków przestankowych w tekście jeszcze bardziej
      rozmywa sens (? ) twojej wypowiedzi.
      • Gość: VIP-1 Re: do autora IP: *.cwshs.com 20.08.04, 12:50
        ja jakos zrozumialem to co napisal
        a skoro ty masz jakies problemy ze zrozumieniem
        to proponuje szkole dokonczyc
        jesli chodzi o gramatyke, to na necie
        nikt specjalnie na to uwagi nie zwraca
        a twoja uwaga na ten temat swiadczy tylko o jednym
        ze nie masz nic ciekawszego do powiedzenia
        a boisz sie przyznac niewatpliwa racje autorowi
        • Gość: czytelnik Re: do autora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 12:55
          Czy ja wiem - nie lubię ludzi, za to lubię psy. A racja jest jak dupa - każdy
          ma swoją, vipie. Co ma gramatyka do przecinków? Nie byłes na tej lekcji?
          • Gość: VIP-1 Re: do autora IP: *.cwshs.com 20.08.04, 13:06
            interpunkcja JEST gramatyka (wroc do szkoly)
            jesli chodzi o to co napisal autor to zgadzam sie w 100%
            a ta malwisienia czy jak jej tam to na leczenie powinna isc
            • Gość: czytelnik Re: do autora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 13:29
              Heh - pan yoyo poszedł i poskarżył sie na kolegium - że pies chodzi bez kagańca;
              żeby ten pies go chociaż ugryzł, wtedy taka interwencja byłaby uzasadniona,
              ale tak - yoyo jest dla mnie męską wersja starej baby, wyglądającej cały dzień
              przez okno i obrabiającej tyłek kazdemu, kto przechodzi, sprawę na kolegium
              miał wygraną, no bo takie sa przepisy, a poza tym musiał udowodnic facetowi od
              psa, że to on, yoyo, ma tu oczywiście racje. To jest żałosne.
              Teraz yoyo może za każdym razem tryumfowac, gdy widzi tego rota w kagańcu,
              powinien sobie na szyi powiesic tabliczke z zawiadomieniem, że to dzięki JEGO
              OSOBIE tak sie dzieje i że uratował zycie reszcie społeczeństwa.
              Kochamy cie, jajo i podziwiamy twój chwalebny czyn!!!
              • Gość: VIP-1 Re: do autora IP: *.cwshs.com 20.08.04, 13:41
                razem z malwisienia na leczenie sie zglos
                masz te same objawy chorobowe
                • Gość: czytelnik Re: do autora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 13:51
                  Amen!
                  • Gość: Do czytelnika Re: do autora IP: 217.144.243.* 20.08.04, 14:39
                    Drogi czytelniku przykro mi,ze nie zrozumialas/es postu.Wydawal sie dosc
                    klarowny,moze przeczytaj go jeszcze pare razy.Facet z przegrana sprawa byl tez
                    malo rozgarniety.Nie trafialy argumenty,ze jego pies stwarza zargozenie,do
                    czasu kiedy puscil sie za chlopakiem na rowerze.Ty jednak i tak stwierdzisz;to
                    po co gowniarz jezdzil przed swoim domem na tym cholernym rowerze,prawda?!Sorry
                    za ten "belkot jak okresliles.Nie moge sie oczywiscie porownywac do Twojego
                    krasomowstwa
                  • Gość: yoyo Re: do autora IP: 217.144.243.* 20.08.04, 14:39
                    Drogi czytelniku przykro mi,ze nie zrozumialas/es postu.Wydawal sie dosc
                    klarowny,moze przeczytaj go jeszcze pare razy.Facet z przegrana sprawa byl tez
                    malo rozgarniety.Nie trafialy argumenty,ze jego pies stwarza zargozenie,do
                    czasu kiedy puscil sie za chlopakiem na rowerze.Ty jednak i tak stwierdzisz;to
                    po co gowniarz jezdzil przed swoim domem na tym cholernym rowerze,prawda?!Sorry
                    za ten "belkot jak okresliles.Nie moge sie oczywiscie porownywac do Twojego
                    krasomowstwa
              • Gość: gonia Re: do autora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 14:40
                Pana ton wypowiedzi jest nieco pozbawiony sensu - pies ma chodzić w kagańcu i
                tyle - czy trzeba czekać aż kogoś pogryzie i wtedy zgłaszać na kolegium - chyba
                nie bardzo Pan/i rozumie co pisze i ta nutka histerii (wątek starej baby). Mało
                mamy przykładów ludzkiej bezmyślności, która doprowadzała do tragedii - Pan ją
                właśnie reprezentuje. Mam w domu zwierzęta, ale jestem zwolenniczką rozsądku -
                mimo wszystko nie życzę Panu/ni pogryzienia przez psa bezmyślnego "właściciela".
                • Gość: yoyo ----------- IP: 217.144.243.* 20.08.04, 14:59
                  Sa zasady do ktorych musimy wszyscy sie stosowac.Nie mozemy zbyt idealizowac
                  naszych zwierzakow ,pomijajac przy tym cala reszte,a wszelko krytyke odbierac
                  jako atak.Decydujac sie na psa to my wlazimy w srodowisko gdzie jestesmy wciaz
                  mniejszoscia.To my powinnismy sie dostosowac a nie odwrotnie.
                  • Gość: magggie Re: ----------- IP: *.energis.pl 20.08.04, 15:02
                    zgadzam się z yoyo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka