kawal 23.03.05, 11:40 pelno wlochow, jak sie wchodzi cuchnie psem (mimo ze kapany co tydzien) I nie oszukujcie sie ze nie czuc, bo sie przyzwyczailiscie do smrodu. Wole czysty higieniczyny dom niz duza bude. oddaje psa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierozek_monika Re: wole czystosc niz psa!!! 23.03.05, 11:45 oddaj - lepiej dla psa Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian [...] 23.03.05, 13:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: wole czystosc niz psa!!! 23.03.05, 15:21 kawal napisał: > > > pelno wlochow Ma rację - ja też wolę Skandynawów Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_listek udawadniasz własną bezmyślność? 24.03.05, 11:13 > pelno wlochow, jak sie wchodzi cuchnie psem (mimo ze kapany co tydzien) > I nie oszukujcie sie ze nie czuc, bo sie przyzwyczailiscie do smrodu. > Wole czysty higieniczyny dom niz duza bude. > oddaje psa. I co chcesz tym listem pokazać? Chyba własną bezmyślność, bo każdy normalny człowiek takie rzeczy wie i pomyślałby o tym zanim weźmie psa do domu. Pozdrawiam zielony_listek Odpowiedz Link Zgłoś
agatka43 Re: wole czystosc niz psa!!! 24.03.05, 11:16 Uważam, że kawał zrobił nam kawał. Odpowiedz Link Zgłoś
ania1964 UWAGA TROLL! 24.03.05, 11:28 Kawal to w ogle interesujący koleś. Poniżej link do postu, w którym przekonuje, że kobiety nie powinny robić kupy: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=21039386&a=21071104 Odpowiedz Link Zgłoś
kawal Re: UWAGA TROLL! 27.03.05, 07:55 aniu w wieku ponad 40stki juz nie jestes mala ania tylko stara osoba= niekobieta. Wiece nie staraj sie zwrocic na siebie uwagi, nie lubie starych ropuch. widze ze nie masz zadnych logicznych argumentow ze praytaczasz posty z innych forow. nudna z Ciebie baba. Odpowiedz Link Zgłoś
szamaniasty Re: wole czystosc niz psa!!! 26.03.05, 23:51 Hehe, no proszę. chwilę mnie nie ma na forum, a już kolejny półgłówek się pojawił, ku uciesze obecnych trolli. :D Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio Re: wole czystosc niz psa!!! 27.03.05, 00:14 > Hehe, no proszę. chwilę mnie nie ma na forum, ale już będziesz?:)))))))))) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
szamaniasty Re: wole czystosc niz psa!!! 27.03.05, 23:43 Oczywiście :) Choć ostatnio różnie bywa u mnie z czasem. :( Tak czy inaczej cały czas pamiętam o tym temacie, który Ci niedawno obiecałem. ;) Ponadto na ucho Ci powiem, że we wtorek moja mała menażeria trochę się powiększy. ;) Pozdrowionka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
emi123 Re: wole czystosc niz psa!!! 28.03.05, 01:29 Dlaczego mam oddac? Chyba sie nie wprowadzasz? Ja tam wole psa... :)) A co tydzien kapac nie wolno, bo niezdrowo. I tyle... :)) Odpowiedz Link Zgłoś