Dodaj do ulubionych

co sadzicie o moderacji na tym forum

13.07.05, 14:05
czy uwazacie, ze jest jak byc powinno
czy tez mozna by pewne rzeczy usprawnic?
chetnie poczytam wasze uwagi na ten temat
Obserwuj wątek
    • barbie26 Re: co sadzicie o moderacji na tym forum 13.07.05, 21:10
      uważam,że osoba taka jak np.ontarian -notorycznie obrażająca uczestników forum
      ,nie powinna mieć wstepu na forum zwierzęta.
      • izabella256 Re: co sadzicie o moderacji na tym forum 13.07.05, 22:49
        Dokładnie.. na innym forum dostałby konkretnego bana, takiego ze niemógłby sie
        więcej zarejestrowac.
        • ewa8a Re: co sadzicie o moderacji na tym forum 13.07.05, 23:11
          Czasami tu zaglądam i za każdym razem zastanawiam się, dlaczego jeszcze nie
          zrobiliście porządku z tym trollem.
      • pierozek_monika Przecież to nie jest moderator, tylko troll! 14.07.05, 08:11
        Moderator pisze na czerwono, i ma nicka *arie*
        A jeśli chodzi o trolli - to należy ich poprostu konsekwentnie ignorować -
        najlepiej wygasić w zakładce Moje forum
        Pozdrawiam

Monika
        • cleo_1 Re: Przecież to nie jest moderator, tylko troll! 14.07.05, 09:32
          Moniko,
          ktokolwiek podszyl sie pod Arie (czerwona) ma wieksze wyczucie sprawy niz ona.
          Prawdziwa moderatorka po tygodniu - dwoch obecnosci na forum moglaby sie
          zapytac, tak jak pyta da "falszywa" Arie.
          I obieba rekoma podpisuje sie za wywaleniem stad ontariana za zbity pysk.
          Wygaszanie? Kiepski pomysl, raczej ostatecznosc. Na forum milosnikow zwierzat
          nie powinno sie tolerowac zwyrodnialca bez uczuc, nienawidzacego zwierzat, a w
          najlpeszym razie traktujacego je jak wiesniak z kieleckiego (bez obrazy dla
          tych ostatnich - chodzi mi o "genotyp" kogos, kto traktuje psa czy kota jak
          rzecz do uzywania, ktora gdy sie znudzi - wyrzuca sie bez zalu. Kogos takiego
          admin ma obowiazek usuwac z forum.
          Ale to oczywiscie moje zdanie. I innych forumowiczek. Szkoda, ze nie admina.
          • oneline Re: Przecież to tylko moderator 14.07.05, 10:15
            Kazdy ma prawo wypowiadać się -po to jest forum.
            A opinie o zwierzątkach są różne.
            Trzeba się z tym zgodzić.
            Arie odezwij się - daj znak Twojego istnienia.
            • fedorczyk4 Ignorować 14.07.05, 10:23
              A poza tym nic tak ontariana nie cieszy jak próby banowania go. Zmienia nicki,
              komputery, potrafi nawe sam ze sobą dyskutować. Popieram w pelni wersję Moniki.
              Nie reagować, nie odpisywać. Ignorować.
              • cleo_1 Re: Ignorować 14.07.05, 10:56
                Moze macie racje - chyba powinnam przestac go czytac.
                jego posty szkodza mi na trwawienie:(
                pozdrawiam wszystkich milosnikow zwierzat
          • arie Re: Przecież to nie jest moderator, tylko troll! 14.07.05, 11:24
            Wszystkie posty łamiące regulamin i netykietę forum, są usuwane lub cenzurowane.
            Jakkolwiek opiekun forum jest tylko człowiekiem i nie ma fizycznej możliwości
            przebywać tutaj 24h/dobę. W przypadku natychmiastowej reakcji proszę klikać w
            ikonę czerwonego kosza lub zgłaszać posty/wątki do usunięcia na adres
            forum.abuse@gazeta.pl
            Co do zachowania w stosunku do trolli pragnę przypomnieć, że najlepszym sposobem
            jak napisała moja poprzedniczka jest ich ignorowanie i nie odpowiadanie na ich
            posty, w myśl założenia netykiety cyt.

Ignoruj trolle - użytkowników, których jedynym celem jest dokuczanie i
            krytykowanie. Twoje odpowiedzi na ich posty tylko ich zachęcą do dalszej
            działalności. Wystarczy, że zgłosisz ich działalność administracji.
            Przypomnę adres: forum.abuse@gazeta.pl

Pozdrawiam

Arie
            • oneline Re: Przecież to tylko moderator 14.07.05, 11:51
              Arie - nic nowego nie napisałeś! Daj coś od siebie "ciepłego"!
          • ontarian Re: Przecież to nie jest moderator, tylko troll! 14.07.05, 12:38
            cleo_1 napisała:

> Moniko,
            > ktokolwiek podszyl sie pod Arie (czerwona) ma wieksze wyczucie sprawy niz
            ona.
            > Prawdziwa moderatorka po tygodniu

hehehe, dziekuje ci cleo
            • cleo_1 Re: Przecież to nie jest moderator, tylko troll! 14.07.05, 14:25
              Bardzo prosze, ontarian.
              nie da sie ukryc, ze to Twoje pierwsze grzeczne slowo skierowane do mnie, choc
              nie watpie, ze po nazywaniu mnie "suka" i jeszcze jakos tak malo wybrednie -
              jest to slowo powiedziane z duza domieszka zlosliwosci:)
    • ontarian Re: co sadzicie o moderacji na tym forum 14.07.05, 12:39
      nawet nie macie pojecia
      jaki mam tu ubaw z wami, hehehe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka