ari.e 13.07.05, 14:05 czy uwazacie, ze jest jak byc powinno czy tez mozna by pewne rzeczy usprawnic? chetnie poczytam wasze uwagi na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbie26 Re: co sadzicie o moderacji na tym forum 13.07.05, 21:10 uważam,że osoba taka jak np.ontarian -notorycznie obrażająca uczestników forum ,nie powinna mieć wstepu na forum zwierzęta. Odpowiedz Link Zgłoś
izabella256 Re: co sadzicie o moderacji na tym forum 13.07.05, 22:49 Dokładnie.. na innym forum dostałby konkretnego bana, takiego ze niemógłby sie więcej zarejestrowac. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: co sadzicie o moderacji na tym forum 13.07.05, 23:11 Czasami tu zaglądam i za każdym razem zastanawiam się, dlaczego jeszcze nie zrobiliście porządku z tym trollem. Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Przecież to nie jest moderator, tylko troll! 14.07.05, 08:11 Moderator pisze na czerwono, i ma nicka *arie* A jeśli chodzi o trolli - to należy ich poprostu konsekwentnie ignorować - najlepiej wygasić w zakładce Moje forum Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
cleo_1 Re: Przecież to nie jest moderator, tylko troll! 14.07.05, 09:32 Moniko, ktokolwiek podszyl sie pod Arie (czerwona) ma wieksze wyczucie sprawy niz ona. Prawdziwa moderatorka po tygodniu - dwoch obecnosci na forum moglaby sie zapytac, tak jak pyta da "falszywa" Arie. I obieba rekoma podpisuje sie za wywaleniem stad ontariana za zbity pysk. Wygaszanie? Kiepski pomysl, raczej ostatecznosc. Na forum milosnikow zwierzat nie powinno sie tolerowac zwyrodnialca bez uczuc, nienawidzacego zwierzat, a w najlpeszym razie traktujacego je jak wiesniak z kieleckiego (bez obrazy dla tych ostatnich - chodzi mi o "genotyp" kogos, kto traktuje psa czy kota jak rzecz do uzywania, ktora gdy sie znudzi - wyrzuca sie bez zalu. Kogos takiego admin ma obowiazek usuwac z forum. Ale to oczywiscie moje zdanie. I innych forumowiczek. Szkoda, ze nie admina. Odpowiedz Link Zgłoś
oneline Re: Przecież to tylko moderator 14.07.05, 10:15 Kazdy ma prawo wypowiadać się -po to jest forum. A opinie o zwierzątkach są różne. Trzeba się z tym zgodzić. Arie odezwij się - daj znak Twojego istnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Ignorować 14.07.05, 10:23 A poza tym nic tak ontariana nie cieszy jak próby banowania go. Zmienia nicki, komputery, potrafi nawe sam ze sobą dyskutować. Popieram w pelni wersję Moniki. Nie reagować, nie odpisywać. Ignorować. Odpowiedz Link Zgłoś
cleo_1 Re: Ignorować 14.07.05, 10:56 Moze macie racje - chyba powinnam przestac go czytac. jego posty szkodza mi na trwawienie:( pozdrawiam wszystkich milosnikow zwierzat Odpowiedz Link Zgłoś
arie Re: Przecież to nie jest moderator, tylko troll! 14.07.05, 11:24 Wszystkie posty łamiące regulamin i netykietę forum, są usuwane lub cenzurowane. Jakkolwiek opiekun forum jest tylko człowiekiem i nie ma fizycznej możliwości przebywać tutaj 24h/dobę. W przypadku natychmiastowej reakcji proszę klikać w ikonę czerwonego kosza lub zgłaszać posty/wątki do usunięcia na adres forum.abuse@gazeta.pl Co do zachowania w stosunku do trolli pragnę przypomnieć, że najlepszym sposobem jak napisała moja poprzedniczka jest ich ignorowanie i nie odpowiadanie na ich posty, w myśl założenia netykiety cyt. Ignoruj trolle - użytkowników, których jedynym celem jest dokuczanie i krytykowanie. Twoje odpowiedzi na ich posty tylko ich zachęcą do dalszej działalności. Wystarczy, że zgłosisz ich działalność administracji. Przypomnę adres: forum.abuse@gazeta.pl Pozdrawiam Arie Odpowiedz Link Zgłoś
oneline Re: Przecież to tylko moderator 14.07.05, 11:51 Arie - nic nowego nie napisałeś! Daj coś od siebie "ciepłego"! Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Przecież to nie jest moderator, tylko troll! 14.07.05, 12:38 cleo_1 napisała: > Moniko, > ktokolwiek podszyl sie pod Arie (czerwona) ma wieksze wyczucie sprawy niz ona. > Prawdziwa moderatorka po tygodniu hehehe, dziekuje ci cleo Odpowiedz Link Zgłoś
cleo_1 Re: Przecież to nie jest moderator, tylko troll! 14.07.05, 14:25 Bardzo prosze, ontarian. nie da sie ukryc, ze to Twoje pierwsze grzeczne slowo skierowane do mnie, choc nie watpie, ze po nazywaniu mnie "suka" i jeszcze jakos tak malo wybrednie - jest to slowo powiedziane z duza domieszka zlosliwosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: co sadzicie o moderacji na tym forum 14.07.05, 12:39 nawet nie macie pojecia jaki mam tu ubaw z wami, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś