berbeto 01.09.05, 11:24 Zapodajcie jakies propzycje nadania imienia młodej szczurzycy...bede wdzięczny, jak na razie mówie do niej Krystyna ale moze znajdziecie cos bardziej oryginalnego...dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
begietka Re: Imię dla szczurzycy, help ???? 01.09.05, 13:34 Petronela lub Tekla:) Odpowiedz Link Zgłoś
kelyana Re: Imię dla szczurzycy, help ???? 01.09.05, 14:40 moja była albinosem więc nazwałam ją Pinky :) po części zaczerpnięte z bajki, a po części bo po prostu pasowało do niej:) Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Imię dla szczurzycy, help ???? 01.09.05, 17:03 ciekawe dlaczego moja propozycja zostala wycieta? Odpowiedz Link Zgłoś
kakui Re: Imię dla szczurzycy, help ???? 01.09.05, 18:05 pamietaj odpowiedz tylko na maila p.s. wez sprawdz poczte masz wiadomosc :] Odpowiedz Link Zgłoś
izerskie Re: Imię dla szczurzycy, help ???? 01.09.05, 18:05 kiedyś miałam chomiczkę, która przy pierwszym kontakcie użarła mnie w palucha i nazwałam ją Gryzelda...potem nie była już taka bojowa. Odpowiedz Link Zgłoś
denia1 Re: Imię dla szczurzycy, help ???? 01.09.05, 23:01 Mój kolega miał kiedyś szczurzycę i nazywała się RYFA Odpowiedz Link Zgłoś
berbeto Re: Imię dla szczurzycy, help ???? 02.09.05, 09:11 W sumie to szczurzyca ale zastanawiam sie na Gołotą...w sumie z Andrzeja niezła pizd... była ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamonka01 Re: Imię dla szczurzycy, help ???? 03.09.05, 11:50 A może zwyczajnie - SZCZURKA Odpowiedz Link Zgłoś
saavage Re: Imię dla szczurzycy, help ???? 04.09.05, 14:08 Moje szczurki miały imiona Ryjek i Pyszczek, jedno z nich to samiczka a siostrzeńcy zwracali się do niej per "Pani Szczurowa Ryjek" A kumpela swoją nazwała Miss Hopkins czy jakoś tak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kiecha3 Re: Imię dla szczurzycy, help ???? 04.09.05, 15:37 a może RATI... tak z angielska..???? (rat to szczur ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
kakui Re: Imię dla szczurzycy, help ???? 04.09.05, 15:41 kolezanka miala 2 szczury : Aferę i Ogryzka(chyba) Odpowiedz Link Zgłoś
mmaupa Re: Imię dla szczurzycy, help ???? 06.09.05, 00:50 Uryna, w skrocie Siusia. Moje byly Salmonella i Malaria, a kumpeli: Histeria. Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryncia Re: Imię dla szczurzycy, help ???? 11.09.05, 17:02 Moja to Stasia.... Myslę że jest bardzo śmieszne jak dla szczurka.... Tylko jak ugryzie to juz mówie Staśka.... Jak chcesz ja obejrzeć to wejdz na ta stronke www.stasia.pupile.com Odpowiedz Link Zgłoś