Dodaj do ulubionych

puk, puk.....

25.06.02, 16:53
jest tu kto?......:)
Obserwuj wątek
    • apf Re: puk, puk..... 25.06.02, 17:32
      iwusia napisał(a):

> jest tu kto?......:)
      jestem:)

• apf Re: puk, puk..... 25.06.02, 17:32
        ale się spóźniłem całą godzinę:)
        • iwusia Re: puk, puk..... 25.06.02, 17:38
          ładnie to tak?...:))
          • apf Re: puk, puk..... 25.06.02, 17:39
            przepraszam za spóźnienie, ale przecież się nie umawialiśmy
            • iwusia Re: puk, puk..... 25.06.02, 17:43
              ale przeprosić zawsze można......co uczyniłeś:)))
              • apf Re: puk, puk..... 25.06.02, 17:46
                iwusia napisał(a):

> ale przeprosić zawsze można......co uczyniłeś:)))
                Ciągle masz ochotę na seks na skrzyżowaniu, proszę bardzo zaraz mogę tam być !!!

• iwusia Re: puk, puk..... 25.06.02, 17:51
                  ta i znowu nawiejesz....:))
                  • apf Re: puk, puk..... 25.06.02, 17:55
                    iwusia napisał(a):

> ta i znowu nawiejesz....:))
                    Nie często spotyka się demona seksu, która przeraża swoją namiętnością:)

• iwusia Re: puk, puk..... 25.06.02, 17:57
                      NO NIE GADAJ ŻE JESTEM PRZERAŻAJĄCA....;D
                      • apf Re: puk, puk..... 25.06.02, 18:02
                        iwusia napisał(a):

> NO NIE GADAJ ŻE JESTEM PRZERAŻAJĄCA....;D

niestety znikam, taki jestem przerażony:))

• iwusia Re: puk, puk..... 25.06.02, 18:29
                          apf napisał(a):

> iwusia napisał(a):
                          >
                          > > NO NIE GADAJ ŻE JESTEM PRZERAŻAJĄCA....;D
                          >
                          > niestety znikam, taki jestem przerażony:))

bu! i to taki moment w tej bajce w którym uciekasz z krzykiem...:)))
                          >

• apf Re: puk, puk..... 26.06.02, 11:17
                            iwusia napisał(a):

> bu! i to taki moment w tej bajce w którym uciekasz z krzykiem...:)))

ale też wracam jak niezapłacony czek:)

• iwusia Re: puk, puk..... 26.06.02, 11:22
                              apf napisał(a):

> iwusia napisał(a):
                              >
                              > > bu! i to taki moment w tej bajce w którym uciekasz z krzykiem...:)))
                              >
                              > ale też wracam jak niezapłacony czek:)

widocznie był bez pokrycia...:)))))
                              >

• apf Re: puk, puk..... 26.06.02, 11:28
                                iwusia napisał(a):

> widocznie był bez pokrycia...:)))))

mam jakieś kosmate skojarzenia ze słowem "pokrycie".
                                Przykład:
                                Kto pokryje iwusię?

• iwusia Re: puk, puk..... 26.06.02, 11:32
                                  apf napisał(a):

> iwusia napisał(a):
                                  >
                                  > > widocznie był bez pokrycia...:)))))
                                  >
                                  > mam jakieś kosmate skojarzenia ze słowem "pokrycie".
                                  > Przykład:
                                  > Kto pokryje iwusię?

a ty co weterynarie studiujesz że masz takie skojarzenia?.....nie oglądaj tyle
                                  Animal Planet.....dobrze radze...:)))))
                                  >

• apf Re: puk, puk..... 26.06.02, 11:40
                                    iwusia napisał(a):

> a ty co weterynarie studiujesz że masz takie skojarzenia?.....nie oglądaj tyle
                                    > Animal Planet.....dobrze radze...:)))))

może to tylko marzenie o dzikim, zwierzęcym, namiętnym obcowaniu.
                                    • iwusia Re: puk, puk..... 26.06.02, 11:55
                                      apf napisał(a):

> iwusia napisał(a):
                                      >
                                      > > a ty co weterynarie studiujesz że masz takie skojarzenia?.....nie oglądaj
                                      > tyle
                                      > > Animal Planet.....dobrze radze...:)))))
                                      >
                                      > może to tylko marzenie o dzikim, zwierzęcym, namiętnym obcowaniu.
                                      namiętność nie ma nic wspólnego ze zwierzęcym pokrywaniem.....nie myl pojęć:))
                                      • apf Re: puk, puk..... 26.06.02, 14:39
                                        iwusia napisał(a):
                                        > > może to tylko marzenie o dzikim, zwierzęcym, namiętnym obcowaniu.
                                        > namiętność nie ma nic wspólnego ze zwierzęcym pokrywaniem.....nie myl pojęć:))

przyjemne z pożytecznym:)

• iwusia Re: puk, puk..... 26.06.02, 14:59
                                          a w czym przejawia się ta pożyteczność?
    • Gość: Crimen Re: puk, puk..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 25.06.02, 20:44
      Cóż za demony nie dają Ci spokoju? :)))
      • iwusia Re: puk, puk..... 26.06.02, 09:31
        ty dobrze wiesz jakie:))))))
        Dzieńdoberek:))))))
        • Gość: Crimen Re: puk, puk..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 09:56
          Witaj Iwusia:)))To tylko tak z czytej przekory;)
          • iwusia Re: puk, puk..... 26.06.02, 10:05
            Crimenku ja bardzo lubie się droczysz ze mną:)))))
            co do demonów...nie taki diabeł straszny jak go malują:)))))
            • Gość: Crimen Re: puk, puk..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 10:19
              Prawdę mówiąc lubiękobiety demoniczne;)
              • iwusia Re: puk, puk..... 26.06.02, 10:23
                .....o dotyku anioła......:)))))......z boskim uśmiechem..:)))
                • Gość: Crimen Re: puk, puk..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 10:30
                  Brrrr...chyba się zakochałem:)))
                  • iwusia Re: puk, puk..... 26.06.02, 11:08
                    a może wooow!.......brrrr to tak jakbyś wszedł do zimnej wody....:))))))
                    • Gość: Crimen Re: puk, puk..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 11:33
                      Bo to jest tak samo niespodziewane jak wrzucenie do zimnej wody:)))
                      • iwusia Re: puk, puk..... 26.06.02, 11:56
                        ...zatyka....występuje gęsia skórka.......;D
                        • Gość: Crimen Re: puk, puk..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 12:06
                          Jak się tu nie bać, skoro to pierwszy raz:)))
                          • iwusia Re: puk, puk..... 26.06.02, 12:17
                            to wyobraź sobie że jesteś w saunie...wilgotno parno i przyjemnie.....no i
                            wszyscy jak ich pan stworzył...:)))
                            • Gość: Crimen Re: puk, puk..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 12:22
                              Wszyscy????Tylko nie to.Nie przepadam za grupen seksem:)))
                              • iwusia Re: puk, puk..... 26.06.02, 12:24
                                to ile Ty tych osób tam wciągnąłeś?......myślałam że tylko Ty i Ona:)))))
                                • Gość: Crimen Re: puk, puk..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 12:32
                                  Tak miąło być.Tyle że powiedziałaś wszyscy, a nie oboje:)))
                                  • iwusia Re: puk, puk..... 26.06.02, 12:54
                                    w miłosci jedna osoba dla drugiej jest wszystkim...:))))
                                    • Gość: Crimen Re: puk, puk..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 12:57
                                      Proszę mi tu sofistyki nie uprawiać i nie robić uników gdy przypieram do
                                      muru:)))
                                      • iwusia Re: puk, puk..... 26.06.02, 13:09
                                        no dobra miałam na mysli jeszcze orkiestre cichutko przygrywającą w
                                        kącie.....:))))))
                                        • Gość: Crimen Re: puk, puk..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 13:12
                                          Rezygnujemy z orkiestry.Nie ma dla nich miejsca.Przepłoszyliby ulotność
                                          chwili:)))
                                          • iwusia Re: puk, puk..... 26.06.02, 13:25
                                            czytasz w moich myślach.....:)))))
                                            • Gość: Crimen Re: puk, puk..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 13:34
                                              To chyba nic nowego.Skąd nam się to wzięło? ;)
                                              • iwusia Re: puk, puk..... 26.06.02, 13:38
                                                jasne że nic nowego..stwierdzam fakt z uśmiechem.......hmmm poczytaj teraz w
                                                moich myślach....ta sauna mnie nieźle nastraja:)))
                                                • Gość: Crimen Re: puk, puk..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 13:48
                                                  Nie muszę czytać.Szampan mrozi się od dobrej godziny, a kontrabas właśnie
                                                  zaczął przesypywać piasek.Opuścić żaluzje? ;)
                                                  • iwusia Re: puk, puk..... 26.06.02, 13:50
                                                    weszystko się zgadza tylko ten szampan mi nie pasuje....:))).....i zapal
                                                    świeczki:))
                                                  • Gość: Crimen Re: puk, puk..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 14:00
                                                    Szampan do lodówki, tequila na stół.Iskierki świec dodają Twoim oczom blasku;)
                                                  • iwusia Re: puk, puk..... 26.06.02, 14:18
                                                    to iskierki w moich oczach dodają świecom blasku........a małe chochliki w
                                                    Twoich tylko je jeszcze bardziej rozpala:))
                                                  • Gość: Crimen Re: puk, puk..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 14:22
                                                    I znowu zapominamy o całym świecie;)
                                                  • iwusia Re: puk, puk..... 26.06.02, 14:39
                                                    czasem jest to wskazane:)))
                                                  • Gość: Crimen Re: puk, puk..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 15:17
                                                    Ja robię zawsze to na co mam ochotę, a nie to co jest wskazane.Teraz mam ochotę
                                                    na chwileczkę zapomnienia:)))
                                                  • iwusia Re: puk, puk..... 26.06.02, 15:28
                                                    wskazane jeśli ochota.........heh i znowu się zgadzamy......przenosimy się do
                                                    jakuzi?:)))))
                                                  • Gość: Crimen Re: puk, puk..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 15:34
                                                    Z przyjemnością.Tam jest więcej światła;)
                                                  • iwusia Re: puk, puk..... 26.06.02, 15:49
                                                    no tak tyś przecie obserwator:)))
                                                  • Gość: Crimen Re: puk, puk..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 15:55
                                                    To miłe że o tym pamiętasz:)))
                                                  • iwusia Re: puk, puk..... 26.06.02, 16:18
                                                    nie dajesz zapomnieć:)...dolać teqilki?:))
                                                  • Gość: Crimen Re: puk, puk..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 16:26
                                                    Lej choć łatwiejszy już być nie mogę:)))
                                                  • iwusia Re: puk, puk..... 26.06.02, 16:29
                                                    no nie do łatwych to napewno nie należysz.......ale poleje...:)))
                                                  • Gość: Crimen Re: puk, puk..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 16:35
                                                    A lubisz przybiegających na gwizd i przyjmujących pozycję psią proszącą? ;)
                                                  • iwusia Re: puk, puk..... 26.06.02, 16:37
                                                    wole jak zawadiacko warknie, łypnie groźnie okiem......a potem cudownie zamerda
                                                    ogonem:))
                                                  • Gość: Crimen Re: puk, puk..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 16:44
                                                    Fakt że w kon'cu i tak decyzja należy do was:)))
                                                  • iwusia Re: puk, puk..... 26.06.02, 16:50
                                                    w tych sprawach decyzje wole podejmować wspólnie:))
                                                  • Gość: Crimen Re: puk, puk..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 16:57
                                                    Wiem, znam to.Niech się łudzi, że ma tu też coś do powiedzenia:)))
                                                  • iwusia Re: puk, puk..... 26.06.02, 17:05
                                                    skąd wiesz?......tak robisz?....:))....wspólne podejmowanie może być całkiem
                                                    miłe:))
                                                  • Gość: Crimen Re: puk, puk..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 17:18
                                                    Tylko pod warunkiem że ktoś ma głos decydujący:)))
                                                  • iwusia Re: puk, puk..... 26.06.02, 17:19
                                                    namiętność?.......niech ona zadecyduje:)))
                                                  • Gość: Crimen Re: puk, puk..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 17:58
                                                    Chcesz mieć nade mną przewagę?:)))
                                                  • iwusia Re: puk, puk..... 26.06.02, 18:01
                                                    a myslisz że wtedy będę ją miała?
                                                  • iwusia Re: puk, puk..... 26.06.02, 18:16
                                                    a teraz znikam pewnie wieczorkiem siem zjawie, narka:)*
                                                  • Gość: Crimen Re: puk, puk..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 18:32
                                                    Przez namiętność chyba możesz uzyskać przewagę:)Zaglądnę wieczorem.Do
                                                    zobaczenia:)
                                                  • Gość: iwusia Re: puk, puk..... IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 23:56
                                                    mogłabym powiedzieć to samo w odniesieniu do Ciebie:))
                                                  • Gość: Crimen Re: puk, puk..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 00:14
                                                    Ale nie powiesz? ;)
                                                  • Gość: iwusia Re: puk, puk..... IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 00:28
                                                    przekonaj mnie:)......no w sumie to już nie musisz;)
                                                  • Gość: Crimen Re: puk, puk..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 00:30
                                                    Ale z przyjemnością to zrobię:)))
                                                  • Gość: iwusia Re: puk, puk..... IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 00:48
                                                    to teraz ja będę obserwatorem;D
                                                  • Gość: Crimen Re: puk, puk..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 00:52
                                                    Spryciara.I co, będziesz jak głaz? :)))
                                                  • Gość: iwusia Re: puk, puk..... IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 01:12
                                                    he he to raczej niemożliwe...nie mam takiej opcji.....a czy tylko wtwdy można
                                                    obserwować?;D
                                                  • Gość: Crimen Re: puk, puk..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 01:14
                                                    Teraz wierzę w tą ostrą jazdę bez trzymanki:)))
                                                  • Gość: iwusia Re: puk, puk..... IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 01:22
                                                    dopiero teraz?......ech niedowiarku...:)))
                                                  • Gość: Crimen Re: puk, puk..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 01:31
                                                    Zawsze lubię się upewnić:)))
                                                  • Gość: iwusia Re: puk, puk..... IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 01:36
                                                    a co intuicja zawiodła?;D
                                                  • Gość: Crimen Re: puk, puk..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 01:41
                                                    Nie zawiodła, tylko potwierdziła:)))
                                                  • Gość: iwusia Re: puk, puk..... IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 01:49
                                                    to muzyczka gra..świeczki zapalaj....i jedziemy w otchłań zatracenia:))
                                                  • Gość: Crimen Re: puk, puk..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 01:56
                                                    Jak na obrazie Podkowin'skiego? :)))Lecimy w otchłan;:)))
                                                  • Gość: iwusia Re: puk, puk..... IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 02:00
                                                    nadasz kierunek?;))
                                                  • Gość: Crimen Re: puk, puk..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 02:05
                                                    Jak szał, to szał.Lecimy na oślep:)
                                                  • Gość: iwusia Re: puk, puk..... IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 02:15
                                                    czy to ja wiruje czy to świat wokół mnie?......czuje jak mnie wciąga coraz
                                                    bardziej.......ależ to przyjemne...;D
                                                  • Gość: Crimen Re: puk, puk..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 02:18
                                                    To szał i nagość, piorunująca mieszanka ;)
                                                  • Gość: iwusia Re: puk, puk..... IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 02:35
                                                    więc zmieszajmy wszystko co się da.....niech nastąpi reakcja łańcuchowa
                                                    zakończona eksplozją atomową....:D
                                                  • Gość: Crimen Re: puk, puk..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 02:39
                                                    A skąd w tobie taka wola destrukcji i to w chwili zaspokajania hedonistycznych
                                                    rządz? :)
                                                  • Gość: iwusia Re: puk, puk..... IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 02:48
                                                    destrukcji? alez skąd......wysokie napięcie to i wyładowanie odpowiednie..;D
                                                  • Gość: Crimen Re: puk, puk..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 02:55
                                                    I nawet nie zdążyliśmy się pokłócić przed wyładowaniem:)))
                                                  • Gość: iwusia Re: puk, puk..... IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 02:57
                                                    nie nie .....narazie napięcie rośnie:))
                                                  • Gość: Crimen Re: puk, puk..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 03:08
                                                    A opór maleje? ;)
                                                  • Gość: iwusia Re: puk, puk..... IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 03:11
                                                    ......to w wyniku oddziaływania między cząsteczkami...;))))
                                                  • Gość: Crimen Re: puk, puk..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 03:20
                                                    Nie oszukujesz?Chyba Ci ufam:)
                                                  • Gość: iwusia Re: puk, puk..... IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 03:21
                                                    ...czy te oczy mogą kłamać?.....;D
                                                  • Gość: Crimen Re: puk, puk..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 03:40
                                                    Chiba nie, choć ich nie widziałem:)))
                                                  • Gość: iwusia Re: puk, puk..... IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 03:44
                                                    zaufaj intuicji:))))
                                                  • Gość: Crimen Re: puk, puk..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 04:00
                                                    Chyba nie mam wyjścia:)
                                                  • iwusia Re: puk, puk..... 27.06.02, 09:02
                                                    wyjście jest tylko jedno.....utopić się w nich...:))
                                                  • Gość: Crimen Re: puk, puk..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 14:37
                                                    Nie boję się wyzwan:)))Witaj Iwciu.
                                                  • iwusia Re: puk, puk..... 27.06.02, 14:43
                                                    Witaj Crimenku.....:)))
                                                    a co do wyzwań....nie wątpie:)))
                                                  • Gość: Crimen Re: puk, puk..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 14:49
                                                    Czy jest tu jakiś podtekst? ;)
                                                  • iwusia Re: puk, puk..... 27.06.02, 14:52
                                                    obserwujesz....wyciągasz wnioski.....decydujesz.....:))
                                                  • Gość: Crimen Re: puk, puk..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 14:59
                                                    Już zdecydowałem.Doszło? ;)
      • men_ Re: puk, puk..... 26.06.02, 09:40
        może demony właściwe temu forum, hę ?:)
        • iwusia Re: puk, puk..... 26.06.02, 09:44
          to zależy co kto uważa za demony....:)))
          a jakie Twoim zdaniem są demony tego forum?......czysta kobieca ciekawość:)))))
          • men_ Re: puk, puk..... 26.06.02, 09:46
            demonów właściwych temu forum wcale nie uważam za coś strasznego .., tak z
            filozoficznego punktu widzenia :))
            • iwusia Re: puk, puk..... 26.06.02, 09:52
              a z praktycznego?:))
              demony twgo forum są powiedziałabym nawet całkiem milusie...kwestia tylko
              odpowiedniego zaklęcia aby je okiełznać:)))
              • czarnyadam Re: puk, puk..... 26.06.02, 10:04
                iwusia napisał(a):

> a z praktycznego?:))
                > demony twgo forum są powiedziałabym nawet całkiem milusie...kwestia tylko
                > odpowiedniego zaklęcia aby je okiełznać:)))
                Bardzo interesujący temat, można sie przyłączyć?:)

• iwusia Re: puk, puk..... 26.06.02, 10:07
                  witam Adasiu im więcej osób w dyskusji tym lepiej.....znasz jakieś zaklęcie?:)))
                  • czarnyadam Re: puk, puk..... 26.06.02, 10:27
                    iwusia napisał(a):

> witam Adasiu im więcej osób w dyskusji tym lepiej.....znasz jakieś zaklęcie?:))
                    Witaj Iwa. Znam zaklęcie na żeńskie demony, wystarczy powiedziec "Całuje na dzień dobry"
                    > )

• iwusia Re: puk, puk..... 26.06.02, 10:29
                      czarnyadam napisał(a):

> iwusia napisał(a):
                      >
                      > > witam Adasiu im więcej osób w dyskusji tym lepiej.....znasz jakieś zaklęci
                      > e?:))
                      > Witaj Iwa. Znam zaklęcie na żeńskie demony, wystarczy powiedziec "Całuje na dzi
                      > eń dobry"

nadstawiam drugi policzek he he he
                      > > )
                      >

• czarnyadam Re: puk, puk..... 26.06.02, 10:33
                        iwusia napisał(a):

> czarnyadam napisał(a):
                        >
                        > > iwusia napisał(a):
                        > >
                        > > > witam Adasiu im więcej osób w dyskusji tym lepiej.....znasz jakieś za
                        > klęci
                        > > e?:))
                        > > Witaj Iwa. Znam zaklęcie na żeńskie demony, wystarczy powiedziec "Całuje n
                        > a dzi
                        > > eń dobry"
                        >
                        > nadstawiam drugi policzek he he he
                        > > > )

Całuje w drugi:)), później takim demonkom trzeba poszeptać kilka miłych słow do uszka i demony
                        zamieniaja sie miłe kotki które nastawiaja sie do pogłaskania :))))
                        > >
                        >

• iwusia Re: puk, puk..... 26.06.02, 11:09
                          kotki drapią i gryzą.......ale za to w marcu he he he he.......no ale to już
                          prawie lipiec:)))))
                          • czarnyadam Re: puk, puk..... 26.06.02, 11:11
                            iwusia napisał(a):

> kotki drapią i gryzą.......ale za to w marcu he he he he.......no ale to już
                            > prawie lipiec:)))))

Jak sie kotke dobrze pogłaszcze to i w lipcu maja marzec :)))

• iwusia Re: puk, puk..... 26.06.02, 11:57
                              czarnyadam napisał(a):

> iwusia napisał(a):
                              >
                              > > kotki drapią i gryzą.......ale za to w marcu he he he he.......no ale to j
                              > uż
                              > > prawie lipiec:)))))
                              >
                              > Jak sie kotke dobrze pogłaszcze to i w lipcu maja marzec :)))

ale wiesz że można kota zagłaskać na śmierć:)))))
                              >

• czarnyadam Re: puk, puk..... 26.06.02, 12:09
                                iwusia napisał(a):

> czarnyadam napisał(a):
                                >
                                > > iwusia napisał(a):
                                > >
                                > > > kotki drapią i gryzą.......ale za to w marcu he he he he.......no ale
                                > to j
                                > > uż
                                > > > prawie lipiec:)))))
                                > >
                                > > Jak sie kotke dobrze pogłaszcze to i w lipcu maja marzec :)))
                                >
                                > ale wiesz że można kota zagłaskać na śmierć:)))))

Dlatego nieraz trzeba kotkę podraznic, by pokazała pazurki :)))
                                > >
                                >

• iwusia Re: puk, puk..... 26.06.02, 12:17
                                  a nie boisz się zadrapań?.......i ewentualnych infekcji?...:)))))
                                  • czarnyadam Re: puk, puk..... 26.06.02, 12:35
                                    iwusia napisał(a):

> a nie boisz się zadrapań?.......i ewentualnych infekcji?...:)))))

Licze sie z jakimiś ubytkami na zdrowiu. To jest wkalkulowane :))). Ja tez mam ostry pazur:)))

• iwusia Re: puk, puk..... 26.06.02, 12:57
                                      ale zawsze później można się jakoś wylizać z ran...:))
                                      • czarnyadam Re: puk, puk..... 26.06.02, 12:59
                                        iwusia napisał(a):

> ale zawsze później można się jakoś wylizać z ran...:))

Takie rany długo sie pamieta, oby tych ran było więcej :)))

• iwusia Re: puk, puk..... 26.06.02, 13:09
                                          ale tylko takie z których da sie wylizać...:)
                                          • czarnyadam Re: puk, puk..... 26.06.02, 13:13
                                            Na to trzeba uważać poważne rany trudno sie goja:))),
                                            po niektórych blizny zostaja na całe życie!.
                                            • iwusia Re: puk, puk..... 26.06.02, 13:25
                                              ale nie o nich teraz mowa........to co podrapiesz za uszkiem?;D
                                              • czarnyadam Re: puk, puk..... 26.06.02, 14:35
                                                iwusia napisał(a):

> ale nie o nich teraz mowa........to co podrapiesz za uszkiem?;D

Pewnie, że podrapię :))) przysuń sie bliżej :)))

• men_ Re: puk, puk.....Iwusia 26.06.02, 14:10
                Chcesz, żeby na Tobie te zaklęcia wypróbować, hę ?:)

iwusia napisał(a):

> a z praktycznego?:))
                > demony twgo forum są powiedziałabym nawet całkiem milusie...kwestia tylko
                > odpowiedniego zaklęcia aby je okiełznać:)))

• iwusia Re: puk, puk.....Iwusia 26.06.02, 14:15
                  zaklęcia nie można wypróbować..jak juz je wypowiesz to nie ma odwrotu:)))
                  • men_ Re: puk, puk.....Iwusia 26.06.02, 14:17
                    Można: w ostatniej, decydującej chwili ugryzę (się) w język ..:)
                    • iwusia Re: puk, puk.....Iwusia 26.06.02, 14:20
                      ale w tedy nie będziesz wiedział jaki jest efekt końcowy..;) czasem trzeba
                      zaryzykować:)
                      • men_ Re: puk, puk.....Iwusia 26.06.02, 14:22
                        Zostanie ślad po zębach moich ..:)
                        • iwusia Re: puk, puk.....Iwusia 26.06.02, 14:38
                          ale nie taki jak po moich:)))))
                          • men_ Re: puk, puk.....Iwusia 26.06.02, 17:05
                            iwusia napisał(a):

> ale nie taki jak po moich:)))))

I po pazurkach do kompletu, hę ?
                            Oj, biedny crimenik, oj biedny, nie wie jeszcze, co go czeka ..:)

• iwusia Re: puk, puk.....Iwusia 26.06.02, 17:12
                              no sie rozumie...full service....:))
                              • men_ Re: puk, puk.....Iwusia 26.06.02, 17:16
                                No, do tej pełnej obsługi serwisowej to bym co nie co dołozył jeszcze ..:)
                                • iwusia Re: puk, puk.....Iwusia 26.06.02, 17:18
                                  aha zapomniałam o uśmiechu....:)
                                  • men_ Re: puk, puk.....Iwusia 26.06.02, 17:19
                                    też :)
                                    • iwusia Re: puk, puk.....Iwusia 26.06.02, 17:20
                                      nie no grymaśny ten klient......a może tak konkretnie?..:))
                                      • men_ Re: puk, puk.....Iwusia 26.06.02, 17:22
                                        Przecież już (nie)wiesz :)
                                        • iwusia Re: puk, puk.....Iwusia 26.06.02, 17:32
                                          a co mam wiedzieć...panie ja tu tylko sprzątam...:))
                                          • men_ Re: puk, puk.....Iwusia 27.06.02, 10:07
                                            hm.., ze służącą ? to też może być ciekawe :))
                                            • iwusia Re: puk, puk.....Iwusia 27.06.02, 10:10
                                              jaka sprżataczka?!!.....ja jestem specjalista od utylizacji nieczxystości.....i
                                              to dyplomowana....no!....;D
                                              • men_ Re: puk, puk.....Iwusia 27.06.02, 10:41
                                                A fe, i ty sie mienisz romantyczką ??? Nieczystości, utylizacja - tfu, jeść mi
                                                sie odechciało !:)
                                                • iwusia Re: puk, puk.....Iwusia 27.06.02, 10:44
                                                  eeee tośmy sie nie zrozumieli...perwnie chodzi o moją siostre.....do niej
                                                  prosze się zgłosić.....zaraz ją zaołam.......Iwwwwwwaaaaaaa!!!!! jakis pan do
                                                  ciebie.......
                                                  ..tak słucham czego Pan sobie życzy?..:))))))))
                                                  • men_ Re: puk, puk.....Iwusia 27.06.02, 10:54
                                                    Iwa, przylej w pupe tej swojej siostrzyczce małolatce, bo od rana jakieś
                                                    dziwne, kwasne myśli ma w główce - od kogo ich sie nauczyła ?:)
                                                  • iwusia Re: puk, puk.....Iwusia 27.06.02, 11:00
                                                    och....od maleńkości wychowywała sie w pensjonatach ....to i ogłady jej
                                                    brakuje....ale ja zrobie z tym porzadek....jakże mogę wynagrodzić to miemiłe
                                                    doświadczenie:))
                                                  • men_ Re: puk, puk.....Iwa 27.06.02, 11:07
                                                    Noo, ja tam jeszcze zadnych nie-miłych doświadczeń z twoja siostrzyczka nie
                                                    miałem ! A w ogóle to nie za młode to dziecko jeszcze na to forum, hę ?:)
                                                  • iwusia Re: puk, puk.....Iwa 27.06.02, 11:22
                                                    na nieszczęście nosimy to same imie.....wiesz ten sam ojciec...inna
                                                    matka......na chwilke spuściłam ja z oka i prosze.juz zamieszania narobiła...:))
                                                  • men_ Re: puk, puk.....Iwa 27.06.02, 12:53
                                                    To może Ją do jakiejs szkółki klasztornej z internatem, aby wydoroślała i gdzie
                                                    niegdzie jeszcze więcej kobiecych kształtów nabrała, yyyyy ?:)
                                                  • iwusia Re: puk, puk.....Iwa 27.06.02, 13:07
                                                    a masz jakiś namiar bądź doświadczenie w tej materii:)))
                                                  • men_ Re: puk, puk.....Iwa 27.06.02, 16:23
                                                    w wizytowaniu takich szkółek, czy pracy jako nauczyciel od wuefu ?:)
                                                  • iwusia Re: puk, puk.....Iwa 27.06.02, 16:37
                                                    a opcia trzecia?...;D
                                                  • men_ Re: puk, puk.....Iwa 27.06.02, 19:09
                                                    spowiednik, tfu, pocieszyciel grzecz(sz)nych duszyczek , hę ?:)
                                                  • Gość: iwusia Re: puk, puk.....Iwa IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 19:31
                                                    a w czym niby trza by było ich pocieszać?:))
                                                  • men_ Re: puk, puk.....Iwa 28.06.02, 21:53
                                                    może od posiadania daru, którego chciałyby sie już dawno pozbyc, hę ?:)
                                                  • Gość: iwusia Re: puk, puk.....Iwa IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 28.06.02, 22:00
                                                    jeśli to dar to po co się pozbywać? hę?....:))
                                                  • men_ Re: puk, puk.....Iwa 28.06.02, 22:02
                                                    Może uciążliwy ..? czasami ??:)
                                                  • Gość: Crimen Re: puk, puk.....Iwa IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 28.06.02, 22:06
                                                    Menik, czy Uneczka wie że tu jesteś? :)))
                                                  • men_ Re: puk, puk.....Crimen, 28.06.02, 22:10
                                                    nie bądź tak cholernie zazdrosny ..:)

Gość portalu: Crimen napisał(a):

> Menik, czy Uneczka wie że tu jesteś? :)))

• Gość: Crimen Re: puk, puk.....Crimen, IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 28.06.02, 22:29
                                                    Cholernie zazdrosny nie będę.Przypomnę Ci tylko że jeszcze Panterka wraca od
                                                    poniedziałku:)))
                                                  • Gość: iwusia Re: puk, puk.....Iwa IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 28.06.02, 22:06
                                                    tylko dla kogoś kto go nie potrafi wykorzystać..:))
                                                  • men_ Re: puk, puk.....Iwa 28.06.02, 22:09
                                                    Gość portalu: iwusia napisał(a):

> tylko dla kogoś kto go nie potrafi wykorzystać..:))

Yyyyy ???? Wykorzystać, czy ofiarować właściwie lub właściwej osobie, hę ?:)

• Gość: iwusia Re: puk, puk.....Iwa IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 28.06.02, 22:16
                                                    wykorzystać by móc obdarowywać innych:))))
                                                  • men_ Re: puk, puk.....Iwa 28.06.02, 22:30
                                                    Kurna, to juz sam nie wiem - komu mam ofiarować swoja niewinnośc ???:)
                                                    Czy raczej ja wykorzystać ?:)
                • Gość: Crimen Re: puk, puk.....Iwusia IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 14:18
                  Menik , gdzie się chowasz?Foremki czekają:)))
                  • iwusia Re: puk, puk.....Iwusia 26.06.02, 14:21
                    a co odlewacie?...:))
                    • Gość: Crimen Re: puk, puk.....Iwusia IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 14:23
                      Menik już dobrze wie co, dlatego się boi:)))
                      • men_ Re: puk, puk.....Iwusia 26.06.02, 14:25
                        Gość portalu: Crimen napisał(a):

> Menik już dobrze wie co, dlatego się boi:)))

ODEZWAŁ SIE ODWAŻNY !!!!!!!!!!!:))))

• Gość: Crimen Re: puk, puk.....Iwusia IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 14:38
                          E tam.Dzisiaj ty jesteś głównym celem:)))
                          • men_ Re: puk, puk.....Crimen, 26.06.02, 17:06
                            Kurna, czyim celem ?
                            Bo zaraz wyjme paszport z szuflady !:)
                            • Gość: Crimen Re: puk, puk.....Crimen, IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 18:34
                              Foremek , oczywiście.Dawno Cię nie było.Są stęsknione:)))
                              • men_ Re: puk, puk.....Crimen, 27.06.02, 10:08
                                A skąd wiesz ? :)
                                Wypłakują Ci sie na ramieniu, hę ?:)
                  • men_ Re: puk, puk.....Crimen 26.06.02, 14:23
                    Szukałem sobie jakiegos azylu .., na drugiej półkuli - świata :)
                    • Gość: Crimen Re: puk, puk.....Crimen IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 14:39
                      Przed foremkami nie uciekniesz, zresztą po co? :)
                      • iwusia Re: puk, puk.....Crimen 26.06.02, 14:42
                        no chyba że same pójdą do innej piaskownicy:))))))
                        • iwusia Re: puk, puk.....Crimen 26.06.02, 15:05
                          no tak w efekcie końcowym to Wy zmieniliście piaskownice:))))))
                          • Gość: Crimen Re: puk, puk.....Crimen IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 15:18
                            My nie zmienialiśmy.W tej też byliśmy przed Tobą.Teraz bawimy się w obu:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka