kloko 06.07.06, 16:43 Chcialabym sie dowiedziec czy karma Purina jest dobrą karmą?Royal lepszy?A eukanuba lepsza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eury1 Re: Karma 06.07.06, 16:49 Jeżeli Purina to tylko ProPlan - a tak to te karmy są porównywalne jakościowo. Odpowiedz Link Zgłoś
kloko Re: Karma 07.07.06, 18:44 Dzieki za odpowiedz bo ja wlasnie kupilam mojej 3-miesiecznej goldence purine bo royala nie bylo ...dziwne...ale mniejsza z tym no i wlasnie nie wiem czy to dobra karma a jezeli prawie taka sama to ok.ale dlaczego ProPlan?Inne złe?A i jeszcze pytanie:)Czy moge podawac jej kasze gryczana...bo wiem ze nie moge podawac jeczmiennej :) z gory dzieki ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kloko Re: Karma 07.07.06, 18:45 I jeszcze!!!!!Wiem ze musi jesc 3 razy dziennie ale nie wiem czy duza miske czy mala deserowa?(cala zapelniona) Odpowiedz Link Zgłoś
onka75 Re: Karma 07.07.06, 19:06 Porcje karm masz podane na opakowaniu, w zależności od wielkości i wieku psa. Poczytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
onka75 Re: Karma 07.07.06, 19:05 Dobrą karmą jest Purina ale typu Pro Plan. Royal jest też dobry, ale ostatnio gorszy niż kiedyś. Eukanuba jest git. :) Odpowiedz Link Zgłoś