Dodaj do ulubionych

Buldog Francuski

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.12.01, 12:23
Czy są może na forum jacyś wielbiciele tej najcudowniejszej na świecie rasy ???
Obserwuj wątek
    • Gość: Gacek Re: Buldog Francuski IP: 212.244.82.* 25.03.02, 21:38
      • Gość: balbina Re: Buldog Francuski IP: *.pbk.pl / 10.0.106.* 28.03.02, 10:32
        hej witam, posiadam 3,5 letniego łaciatego jak krowa cudaka buldożka, jest
        fantastyczny, mimo, iż wczoraj najadł się g.. i znowu było mycie zębów..

pozdrawiam
        • Gość: Lucilla Re: Buldog Francuski IP: *.ken.stores.easyeverything.com 04.05.02, 17:47
          Tak,to moja ulubiona rasa, niestety warunki nie pozwalaja mi na trzymanie psa,
          ale obiecalam sobie juz 10 lat temu, ze kiedys bede miala francuskiego buldoga.
          Zakochalam sie w tej rasie, poznawszy pewna suczka - najlagodniejszego,
          najmadrzejszego pieska pod sloncem, przy tym strasznego pieszczocha.
          • Gość: tekla Re: Buldog Francuski IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.05.02, 12:45
            Oj, to chyba poznałaś moją Tequilę !!!!!! :))))))))))
            • Gość: Lucilla Re: Buldog Francuski IP: *.ken.stores.easyeverything.com 06.05.02, 18:08
              Niestety, ta suczka juz nie zyje. Miala na imie Francis.
              Moze wiesz, ile teraz kosztuje szczeniak?
              • Gość: tekla Re: Buldog Francuski IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.05.02, 11:14
                ok 1500 z rodowodem i jeszcze zależy z jakiej hodowli.
                • gosia-s Re: Buldog Francuski 08.05.02, 16:17
                  Ja strasznie lubię te cudaki, ale słyszałam, że krótko żyją. Prawda to?
    • Gość: balbina Re: Buldog Francuski IP: *.pbk.pl / 10.0.106.* 13.05.02, 10:00
      no co Ty, nie żartuj, mam nadzieję, ze przynajmniej do dyszki
      dociągnie,wprawdzie ma kamicę, jest po operacji, ale teraz doszedł już do
      siebie i jest maskotką osiedlową, uwielbia dzieciaki, cały dzień by siedział na
      podwórku i się z nimi bawił
      • Gość: Tekla Re: Buldog Francuski IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.05.02, 14:37
        Żyją tyle ile wiekszość molosów !
        • Gość: balbina Re: Buldog Francuski IP: *.pbk.pl / 139.0.121.* 05.09.02, 15:40
          mój biedulek cierpiący, czeka go operacja pęcherza
          • Gość: Tekla Re: Buldog Francuski IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.09.02, 14:53
            Oj, niedobrze !!!! A co właściwie mu jest ??? Moja mała miała juz dwie
            operacje - jedną na zerwane więzadło, no a druga to sterylizacja. Ale ile my
            się z nią po wetach najeździliśmy to nasze !!! Teraz załatwiła się podczas
            zabawy z bokserem i zrobił jej się ropień na wewnętrznej stronie nogi, kurcze
            ile krzyku było u weta !!! Ale teraz już jest dobrze.
            Trzymam kciuki za Twojego buldożerka !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka