GoĹÄ: tekla IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.12.01, 12:23 Czy są może na forum jacyś wielbiciele tej najcudowniejszej na świecie rasy ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: balbina Re: Buldog Francuski IP: *.pbk.pl / 10.0.106.* 28.03.02, 10:32 hej witam, posiadam 3,5 letniego łaciatego jak krowa cudaka buldożka, jest fantastyczny, mimo, iż wczoraj najadł się g.. i znowu było mycie zębów.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lucilla Re: Buldog Francuski IP: *.ken.stores.easyeverything.com 04.05.02, 17:47 Tak,to moja ulubiona rasa, niestety warunki nie pozwalaja mi na trzymanie psa, ale obiecalam sobie juz 10 lat temu, ze kiedys bede miala francuskiego buldoga. Zakochalam sie w tej rasie, poznawszy pewna suczka - najlagodniejszego, najmadrzejszego pieska pod sloncem, przy tym strasznego pieszczocha. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tekla Re: Buldog Francuski IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.05.02, 12:45 Oj, to chyba poznałaś moją Tequilę !!!!!! :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lucilla Re: Buldog Francuski IP: *.ken.stores.easyeverything.com 06.05.02, 18:08 Niestety, ta suczka juz nie zyje. Miala na imie Francis. Moze wiesz, ile teraz kosztuje szczeniak? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tekla Re: Buldog Francuski IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.05.02, 11:14 ok 1500 z rodowodem i jeszcze zależy z jakiej hodowli. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Buldog Francuski 08.05.02, 16:17 Ja strasznie lubię te cudaki, ale słyszałam, że krótko żyją. Prawda to? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: balbina Re: Buldog Francuski IP: *.pbk.pl / 10.0.106.* 13.05.02, 10:00 no co Ty, nie żartuj, mam nadzieję, ze przynajmniej do dyszki dociągnie,wprawdzie ma kamicę, jest po operacji, ale teraz doszedł już do siebie i jest maskotką osiedlową, uwielbia dzieciaki, cały dzień by siedział na podwórku i się z nimi bawił Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tekla Re: Buldog Francuski IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.05.02, 14:37 Żyją tyle ile wiekszość molosów ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: balbina Re: Buldog Francuski IP: *.pbk.pl / 139.0.121.* 05.09.02, 15:40 mój biedulek cierpiący, czeka go operacja pęcherza Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tekla Re: Buldog Francuski IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.09.02, 14:53 Oj, niedobrze !!!! A co właściwie mu jest ??? Moja mała miała juz dwie operacje - jedną na zerwane więzadło, no a druga to sterylizacja. Ale ile my się z nią po wetach najeździliśmy to nasze !!! Teraz załatwiła się podczas zabawy z bokserem i zrobił jej się ropień na wewnętrznej stronie nogi, kurcze ile krzyku było u weta !!! Ale teraz już jest dobrze. Trzymam kciuki za Twojego buldożerka !!! Odpowiedz Link Zgłoś