astrit 21.10.03, 13:41 Czego używacie jako "cukierków" dla kota? Pastylki? Patyczki smakowe? Co możecie polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raxneta Re: kocie smakołyki 21.10.03, 14:45 Nasza Paskuda uwielbia wszelkiego rodzaju witaminy w pastylkach (oprócz brązowych-czekoladowych). Nie przejdzie obojętnie także obok słoika z oliwkami! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: kocie smakołyki 21.10.03, 23:32 raxneta napisała: Nie przejdzie obojętnie także obok słoika z oliwkami! zupełnie jak mój karolek:))) za oliwki da się pokroić, zdesperowany wywleka pazurem z sałaty, a zalewę traktuje jak walerianę i kocimiętkę w jednym. Odpowiedz Link Zgłoś
jkobuu Re: kocie smakołyki 22.10.03, 08:04 Dokładnie jak moja kota :)))) Ona juz wariuje jak wyciagam słoik z oliwkami. Myślałam,ze to jakas specjalna cecha mojej kici, ale widzę że to jest dość popularny koci przysmak :)) Odpowiedz Link Zgłoś
asia.su Re: kocie smakołyki 21.10.03, 22:12 moje zwierzaki olewają wszelkiego rodzaju smakołyki z torebki. Najlepsza jest wędlinka. Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: kocie smakołyki 21.10.03, 23:19 Moja kotka wariuje, jak widzi maslo. Daje jej troche na palcu i je wylizuje. Mam nadzieje, ze to jej nie szkodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: kocie smakołyki 21.10.03, 23:36 jedyne, co łączy wszystkie moje koty, to zamiłowanie do suchych pasztecików sheby. przypominają wyglądem te dodawane do suchego whiskasa, ale muszą się znacznie różnić smakiem, bo koty za nimi szleją:) Odpowiedz Link Zgłoś
l2m Re: kocie smakołyki 22.10.03, 16:12 Moja czarnula jest chyba wyjątkiem, bo na oliwki nie reaguje wcale, po prostu nie uważa, że są jadalne. Za to bardzo lubi jogurty i serki z owocami (typu Danon), serki topione, lody (oczywiście, daję jej je tylko po roztopieniu). Jeszcze ma kompletnego fijoła na punkcie pewnego owocu, nie wiem, jak to się poprawnie nazywa po polsku. U nas jest wiadomy jak churma. Rośnie na Kaukazie, taki pomarańczowy, wielkości mniej więcej jabłka. Aha, ciasto też lubi. I smażoną rybę. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: kocie smakołyki IP: *.su.krakow.pl 23.10.03, 10:53 Moja kicia też uwielbia oliwki i grzybki marynowane. Pierwszy raz gdy przy niej otwierałam słoik z grzybkami to po prostu zgłupiałam. Co ta wariatka robiła z zakrętką!!! I wylało mi się troszkę zalewy ze słoika to kitka się po prostu w niej wytarzała... A oprócz tego jak tylko słyszy, że otwieram jogurt to choćby nie wiem jak głęboko spała, pędzi żeby troszkę podjeść. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś