Dodaj do ulubionych

kocie smakołyki

21.10.03, 13:41
Czego używacie jako "cukierków" dla kota? Pastylki? Patyczki smakowe? Co
możecie polecić?
Obserwuj wątek
    • raxneta Re: kocie smakołyki 21.10.03, 14:45
      Nasza Paskuda uwielbia wszelkiego rodzaju witaminy w pastylkach (oprócz
      brązowych-czekoladowych). Nie przejdzie obojętnie także obok słoika z oliwkami!
      Pozdrawiam!
      • emka_1 Re: kocie smakołyki 21.10.03, 23:32
        raxneta napisała:

Nie przejdzie obojętnie także obok słoika z oliwkami!

zupełnie jak mój karolek:))) za oliwki da się pokroić, zdesperowany wywleka
        pazurem z sałaty, a zalewę traktuje jak walerianę i kocimiętkę w jednym.
      • jkobuu Re: kocie smakołyki 22.10.03, 08:04
        Dokładnie jak moja kota :)))) Ona juz wariuje jak wyciagam słoik z oliwkami.
        Myślałam,ze to jakas specjalna cecha mojej kici, ale widzę że to jest dość
        popularny koci przysmak :))
    • asia.su Re: kocie smakołyki 21.10.03, 22:12
      moje zwierzaki olewają wszelkiego rodzaju smakołyki z torebki. Najlepsza jest
      wędlinka.
    • j_u Re: kocie smakołyki 21.10.03, 23:19
      Moja kotka wariuje, jak widzi maslo. Daje jej troche na palcu i je wylizuje.
      Mam nadzieje, ze to jej nie szkodzi...
    • emka_1 Re: kocie smakołyki 21.10.03, 23:36
      jedyne, co łączy wszystkie moje koty, to zamiłowanie do suchych pasztecików sheby.

przypominają wyglądem te dodawane do suchego whiskasa, ale muszą się znacznie
      różnić smakiem, bo koty za nimi szleją:)
    • l2m Re: kocie smakołyki 22.10.03, 16:12
      Moja czarnula jest chyba wyjątkiem, bo na oliwki nie reaguje wcale, po prostu
      nie uważa, że są jadalne.
      Za to bardzo lubi jogurty i serki z owocami (typu Danon), serki topione, lody
      (oczywiście, daję jej je tylko po roztopieniu). Jeszcze ma kompletnego fijoła
      na punkcie pewnego owocu, nie wiem, jak to się poprawnie nazywa po polsku. U
      nas jest wiadomy jak churma. Rośnie na Kaukazie, taki pomarańczowy, wielkości
      mniej więcej jabłka. Aha, ciasto też lubi. I smażoną rybę.
      Pozdr.
    • Gość: beti Re: kocie smakołyki IP: *.su.krakow.pl 23.10.03, 10:53
      Moja kicia też uwielbia oliwki i grzybki marynowane. Pierwszy raz gdy przy
      niej otwierałam słoik z grzybkami to po prostu zgłupiałam. Co ta wariatka
      robiła z zakrętką!!! I wylało mi się troszkę zalewy ze słoika to kitka się po
      prostu w niej wytarzała... A oprócz tego jak tylko słyszy, że otwieram jogurt
      to choćby nie wiem jak głęboko spała, pędzi żeby troszkę podjeść.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka