kogucik.2872 15.11.15, 21:07 na analogowe. Prywatnie z właścicielką owego zostało ustalone, że nigdy - przez tyle lat na forach - nie miała ze mną żadnej scysji. Ale mnie nie wpuszczono. Pewnie brak scysji nie przeszkadza w dalszym obrabianiu nam dup. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wirujacypunkt Re: zgłosiłem się 15.11.15, 21:20 Cóż, to jest cała właścicielka forum o której od dawana mam wyrobione zdanie, owego zdania nie będę przytaczać, bo nie widzę sensu prowadzenia dalszej rozmowy o tej osobie. Niech obrabia nam tyłki, mam to w nosie, przecież osoba w wolnych chwilach musi mieć jakieś zajęcie żeby zabić nudę dnia codziennego. Powiada, ze książek nie czyta, bo nie ma na to czasu, a ja nie dziwię się temu, ponieważ ma inne fascynujące zajęcie Jakie ? Nie napiszę, bo wiadomo jakie Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zgłosiłem się 15.11.15, 21:22 ależ zbiór zajęć jest pod szpilką i tam pozostanie Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zgłosiłem się 15.11.15, 21:43 a było taaaaaaaaaaaaak pięknie przez tyle lat aż sprawa się rypła czy Ty wiesz, ile takich obrabialni dup tu istnieje ?? Odpowiedz Link
super.halusia Re: zgłosiłem się 15.11.15, 21:45 Przykro mi, ale Twój akces na forum Analogowe zostało odrzucone. W związku z tym, że piszą tam osoby zwaśnione z Tobą i opisane w sposób, który ja nie akceptuję postanowiłam jak wyżej. Poza tym uznałam, że wszystko już zostało przez Ciebie skopiowane, nic więcej ciekawego nie znajdziesz. Dla względnego spokoju na moim forum, uważam, iż jest to właściwe. Przykro mi, ale to najrozsądniejsze rozwiązanie. Jeśli mogę zasugerować, to odbanuj zbanowanych i prowadź rozmowy u siebie. U mnie żadnych awantur nie będzie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zgłosiłem się 15.11.15, 21:51 tak tak wiem miłego obrabiania dup nie - akces nie został formalnie odrzucony - wisi tam - na zasadzie - co to kurwa z nim zrobić. zabawne jest też założenie że zgłosiłem się po to, żeby się awanturować z jakimiś blamdziami. niech żyje hipokryzja Halusiu. Bo nie wypierdoliłaś stamtąd tych, co za moimi plecami obrabiali mi tyłek - tylko nie wpuściłaś tam mnie. Więc musisz mieć sporo do ukrycia.... Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: zgłosiłem się 15.11.15, 21:54 Wiem co najmniej o dwóch i to wystarczy, nie będę innych tropiła, bo nie widzę sensu. Mam dość zajęć, obrabialnie dup nie specjalnie mnie interesują. Ludzie mali muszą mieć jakieś zajecie, żeby nie umrzeć z nudów, to zajmują się innymi. Bądźmy łaskawi dla plotkarzy, bo Oni nie mają własnego życia, muszą żyć cudzym życiem. kogucik.2872 napisał: > a było taaaaaaaaaaaaak pięknie przez tyle lat > aż sprawa się rypła > > czy Ty wiesz, ile takich obrabialni dup tu istnieje ?? Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zgłosiłem się 15.11.15, 21:56 niech moc będzie z Tobą !! wirujacypunkt napisała: Bądźmy łaskawi dla plotkarzy, bo Oni nie mają własnego życia, muszą żyć cudzym życiem. Odpowiedz Link
super.halusia Re: zgłosiłem się 15.11.15, 22:02 wirujacypunkt napisała: > Cóż, to jest cała właścicielka forum o której od dawana mam wyrobione zdanie, o > wego zdania nie będę przytaczać, bo nie widzę sensu prowadzenia dalszej rozmow > y o tej osobie. > Niech obrabia nam tyłki, mam to w nosie, przecież osoba w wolnych chwilach mus > i mieć jakieś zajęcie żeby zabić nudę dnia codziennego. > Powiada, ze książek nie czyta, bo nie ma na to czasu, a ja nie dziwię się temu, > ponieważ ma inne fascynujące zajęcie > Jakie ? > Nie napiszę, bo wiadomo jakie Wirującypunkt. Jakim prawem obnosisz mnie po forum, czy zrobiłam Ci coś złego? Pisałaś u mnie, czy w jakikolwiek sposób byłam dla Ciebie niegrzeczna? Nie! Rozumiem solidarność z założycielem Dworca, ale nie rób tego kosztem mojej osoby. Lubisz czytać książki, czytaj. Nie organizuj mi życia na siłę i nie wtrącaj się do spraw, które Ciebie nie dotyczą. Też pozdrawiam. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zgłosiłem się 15.11.15, 22:09 ja odpowiem na Twoim forum nie szanuje się prywatności - więc tu też nie muszę solidarność z założycielem dworca nie ma tu nic do rzeczy. Przyszłaś tu w obronie trolla, który obrażał między innymi i Bączka. Stąd jej opinia jest w pełni uzasadniona. pisałaś do mnie prywatnie - przyznałaś, że nie byłaś świadoma tego, że np została przekazana tożsamość Coco - wbrew jej woli, pisałaś też, że nigdy nie miałaś ze mną żadnego konfliktu, choć spotykamy się tu od bardzo wielu lat. mimo to - dopuściłaś do sytuacji, kiedy blamdzie bez problemu pisały na mój temat tam, gdzie mnie nie było. Nie wyciągnęłaś też konsekwencji z zaistniałej sytuacji. Tak więc w pełni popieram opinię Bąka - radykalnie zmieniając zdanie na TWÓJ temat. tyle w temacie. super.halusia napisała: > Wirującypunkt. Jakim prawem obnosisz mnie po forum, czy zrobiłam Ci coś złego? > Pisałaś u mnie, czy w jakikolwiek sposób byłam dla Ciebie niegrzeczna? Nie! Ro > zumiem solidarność z założycielem Dworca, ale nie rób tego kosztem mojej osoby. > Lubisz czytać książki, czytaj. Nie organizuj mi życia na siłę i nie wtrącaj si > ę do spraw, które Ciebie nie dotyczą. Też pozdrawiam. Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: zgłosiłem się 15.11.15, 22:14 super.halusia napisała: > wirujacypunkt napisała: > > > Cóż, to jest cała właścicielka forum o której od dawana mam wyrobione zda > nie, o > > wego zdania nie będę przytaczać, bo nie widzę sensu prowadzenia dalszej r > ozmow > > y o tej osobie. > > Niech obrabia nam tyłki, mam to w nosie, przecież osoba w wolnych chwilac > h mus > > i mieć jakieś zajęcie żeby zabić nudę dnia codziennego. > > Powiada, ze książek nie czyta, bo nie ma na to czasu, a ja nie dziwię się > temu, > > ponieważ ma inne fascynujące zajęcie > > Jakie ? > > Nie napiszę, bo wiadomo jakie > > Wirującypunkt. Jakim prawem obnosisz mnie po forum, czy zrobiłam Ci coś złego? > Pisałaś u mnie, czy w jakikolwiek sposób byłam dla Ciebie niegrzeczna? Nie! Ro > zumiem solidarność z założycielem Dworca, ale nie rób tego kosztem mojej osoby. > Lubisz czytać książki, czytaj. Nie organizuj mi życia na siłę i nie wtrącaj si > ę do spraw, które Ciebie nie dotyczą. Też pozdrawiam. Nie pozdrawiaj mnie, bo ja Ciebie nie pozdrawiałam. Aaaaaaaaaaaaaaaaaa już wiem te pozdrowienia to złośliwość z Twojej strony Życie Tobie organizuję ? Nie wiem gdzie i kiedy, ale widzę, że siedzisz na podglądzie i czuwasz nad tym co piszemy na DWORCU, dodam, że bardzo sympatycznym Dworcu. A teraz pa pa, żegnam, bo skończyłam na tym poście rozmowę z Tobą Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zgłosiłem się 15.11.15, 22:15 ach Ty moja ulubiona wazelinko wirujacypunkt napisała: > na DWORCU, dodam, że bardzo sympatycznym Dworcu. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zgłosiłem się 15.11.15, 22:19 na poparcie super.halusiaxxx.pl przez frm.poczta.onet.pl 22:18 (1 minutę temu) do kogucik.2872 Twoje zgłoszenie uczestnictwa na forum: analogowe zostało odrzucone. Ta wiadomość jest automatycznie generowana przez program obsługujący Forum Prywatne. Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: zgłosiłem się 15.11.15, 22:27 Dzień bez wazeliny, to stracony dzień, a ja kilka dni straciła, muszę wobec tego braki nadrobić i powazelić ile wlezie. kogucik.2872 napisał: > ach Ty moja ulubiona wazelinko > > wirujacypunkt napisała: > > na DWORCU, dodam, że bardzo sympatycznym Dworcu. > > > Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zgłosiłem się 15.11.15, 22:29 doceniam !! kto jak kto, ale JA zawsze doceniam !! wirujacypunkt napisała: > Dzień bez wazeliny, to stracony dzień, a ja kilka dni straciła, muszę wobec teg > o braki nadrobić > i powazelić ile wlezie. Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: zgłosiłem się 15.11.15, 22:33 Wiem, ze wazelinkę bardzo lubisz, O WIELKI I NIEOMYLNY kogucik.2872 napisał: > doceniam !! kto jak kto, ale JA zawsze doceniam !! > > > wirujacypunkt napisała: > > > Dzień bez wazeliny, to stracony dzień, a ja kilka dni straciła, muszę wob > ec teg > > o braki nadrobić > > i powazelić ile wlezie. > Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zgłosiłem się 15.11.15, 22:35 jak to szło.................... aaaaaaaa brawo ja wirujacypunkt napisała: > Wiem, ze wazelinkę bardzo lubisz, > O WIELKI I NIEOMYLNY Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: zgłosiłem się 15.11.15, 22:38 Brawo TY CEZARZE PRZEWSPANIAŁY !!! kogucik.2872 napisał: > jak to szło.................... > aaaaaaaa > > brawo ja > > > wirujacypunkt napisała: > > > Wiem, ze wazelinkę bardzo lubisz, > > O WIELKI I NIEOMYLNY > Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zgłosiłem się 15.11.15, 22:40 o !! i takie witaminki powinienem łykać na grypę, a nie te świństwa co łykałem !!!! wirujacypunkt napisała: > Brawo TY CEZARZE PRZEWSPANIAŁY !!! Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: zgłosiłem się 15.11.15, 22:50 Łykaj witaminki wazelinki NAJMĄDRZEJSZY. NAJWSPANIALSZY NAJZABAWNIEJSZY i ZAWSZE, ale to ZAWSZE MAJĄCY RACJĘ. Ale już dość, bo przedawkuję, a to jest niebezpieczne dla zdrowia Cezara kogucik.2872 napisał: > o !! i takie witaminki powinienem łykać na grypę, a nie te świństwa co łykałem > !!!! > > > wirujacypunkt napisała: > > > Brawo TY CEZARZE PRZEWSPANIAŁY !!! > Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zgłosiłem się 15.11.15, 22:53 no i zdrówko wróciło wnet !! witaminki oraz - wet za wet !! wirujacypunkt napisała: > Łykaj witaminki wazelinki > NAJMĄDRZEJSZY. > NAJWSPANIALSZY > NAJZABAWNIEJSZY > i ZAWSZE, ale to ZAWSZE MAJĄCY RACJĘ. > Ale już dość, bo przedawkuję, a to jest niebezpieczne dla zdrowia Cezara > Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: zgłosiłem się 15.11.15, 23:05 I tak lekko się zrobiło O witaminkach gadać - miło Witaminka wazelinka - wiem Dobrze robi też przed snem. Czasem taka jest potrzeba Żeby wet za wet dać dla p........... kogucik.2872 napisał: > no i zdrówko wróciło wnet !! > witaminki oraz - wet za wet !! > > > wirujacypunkt napisała: > > > Łykaj witaminki wazelinki > > NAJMĄDRZEJSZY. > > NAJWSPANIALSZY > > NAJZABAWNIEJSZY > > i ZAWSZE, ale to ZAWSZE MAJĄCY RACJĘ. > > Ale już dość, bo przedawkuję, a to jest niebezpieczne dla zdrowia Cezara > > > > Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zgłosiłem się 15.11.15, 23:15 zrelaksowany i nasmarowany zadowolony rozanielony łaskawie ziewam sen śląc wam miły się dziś spodziewam że będą się śniły same słodkości za te czułości Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: zgłosiłem się 15.11.15, 23:26 Tak przyśnią się słodkości, jak połamane i poobijane żebra mi się wygoją. Teraz moje sny ''obolałe'' są, bliższe horrorom niż słodkościom. Dobrej nocy i wazelinowych snów dla Ciebie, a dla pozostałych, snów miłych życzę. Dobranoc kogucik.2872 napisał: > zrelaksowany > i nasmarowany > zadowolony > rozanielony > łaskawie ziewam > sen śląc wam miły > się dziś spodziewam > że będą się śniły > same słodkości > za te czułości > > > Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: zgłosiłem się 15.11.15, 22:42 eee tam taka prowokacja powiedziałeś już co o wszystkim sądzisz, życie idzie dalej czasami tak jest, że coś się kończy, koniec między kilkoma strona nastąpił jakiś czas temu, po co do tego wracać? otwarcie analogowego to była jakaś kpina z mojego punktu widzenia to kurde granda bo na ukrytym forum sobie piszę lajtowo, smęcę, że np. mnie bolą cztery litery, a potem to idzie na open bo gazeciarze mieli taką chęć Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zgłosiłem się 15.11.15, 22:46 miałem ukryte fora nadal mam wiem co to luzik i wiem, co to obrabianie dupy i ploty za czyimiś plecami wiem też ile jest warte zaufanie nic moja dupa sporo przeżyje ale przekazanie informacji o jednym z członków mojego forum - to szczyt skurwysyństwa i popatrz - skurwysynki są tam nadal - a ja nie - czyli o czym to świadczy.... ? Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: zgłosiłem się 15.11.15, 22:50 to nie jest mój spór i nie mam zamiaru się opowiadać po czyjejś stronie ja nie zauważyłam takiej informacji bo może mnie to nie interesowało jedno jest pewne-tu się zgadzam z coco, takie spory są męczące dla ludzi z boku bo nikogo to tak naprawdę nie interesuje z reguły ludzie jednak chcą się zrelaksować, a cześć będzie chciała dać ujście innym emocjom Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zgłosiłem się 15.11.15, 23:00 bo Coco ma rację przenoszenie sporu prywatnego po innych forach to dowód na totalne zdziecinnienie Ale to właśnie tożsamość Coco została tam ujawniona - poznana kiedyś w zaufaniu - przekazana ot tak, żeby wejść komuś w dupę. a to już czyste skurwysyństwo. to_ja_pisze napisała: > to nie jest mój spór i nie mam zamiaru się opowiadać po czyjejś stronie > ja nie zauważyłam takiej informacji bo może mnie to nie interesowało > jedno jest pewne-tu się zgadzam z coco, takie spory są męczące dla ludzi z bok > u bo nikogo to tak > naprawdę nie interesuje > z reguły ludzie jednak chcą się zrelaksować, a cześć będzie chciała dać ujście > innym emocjom Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: zgłosiłem się 15.11.15, 23:04 coco pisała to w kontekście sporów na tym forum możesz pisać bez końca o tym co się stało, ale czy to coś zmieni? Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zgłosiłem się 15.11.15, 23:08 zmieni dużo zmieni Coco sporo wie więc wie, co pisała nie po to się odciąłem radykalnymi środkami tu, żeby echa znajdować w innych miejscach. I nie o mnie to świadczy. zgłosiłem się na tamto forum kilka dni temu - wierząc w słowa założycielki tegoż - pisanie prywatnie zawiodłem się - choć mnie to nie dziwi pisanie o tym, jakimi śmieciami potrafią być ludzie - zawsze przynosi korzyść na 100 czytających - 10 się zastanowi - a to już coś.... to_ja_pisze napisała: > coco pisała to w kontekście sporów na tym forum > możesz pisać bez końca o tym co się stało, ale czy to coś zmieni? Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: zgłosiłem się 15.11.15, 23:12 kogut to była zwykła prowokacja przecież wiadomo, że po takich słowach jakie sobie nawrzucaliście nie ma sensu wspólne pisanie lepiej jak zaczniecie traktować internet z większym przymrużeniem oka to była ostatnia rzecz jaką napisałam w tym temacie, a jak chcecie to się nawet pozabijajcie i wyzywajcie do grobowej deski jak macie taką potrzebę Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zgłosiłem się 15.11.15, 23:19 ale jaka prowokacja ? mówimy tu o informacjach, pozyskanych w dowód zaufania za kilkuletnie znajomości - jaka prowokacja ? czy ktoś przypuszczał, że to wyjdzie na jaw ? nie to było działanie z czystą premedytacją, żeby komuś bardzo zaszkodzić - i akurat nie chodzi tu o mnie to_ja_pisze napisała: > kogut to była zwykła prowokacja > przecież wiadomo, że po takich słowach jakie sobie nawrzucaliście nie ma sensu > wspólne pisanie > lepiej jak zaczniecie traktować internet z większym przymrużeniem oka > to była ostatnia rzecz jaką napisałam w tym temacie, a jak chcecie to się nawet > pozabijajcie i wyzywajcie do grobowej deski jak macie taką potrzebę Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: zgłosiłem się 15.11.15, 23:23 i dodam moja droga - zrobiłem WSZYSTKO żeby się odizolować dotyczy to zarówno kontaktów priv, jak i na forach wrzucanie - miało miejsce tu - czyli nie ja kogoś zaczepiałem, tylko ja zaczepiany byłem u siebie - co również ukróciłem - ban i z głowy. więc mi nie mów - wy - ja zapomniałem o temacie, dopóki dobry duszek nie pokazał, że inni nie zapomnieli.... Odpowiedz Link