Dodaj do ulubionych

Pozdrowienia dla Koguta

17.07.18, 11:17
oczywiście jeżeli jeszcze tu bywa tongue_out

Kogut, wygrałam kolejną walkę z chorobą smile
Wtedy kiedy chciałeś abym udowodniła Ci ,że nie jestem / lub Ty ( skleroza) wielbłądem
postawili kolejną diagnozę .
Dużo straciłam ale i dużo zyskałam .
Mam nadzieję ,że u Ciebie gra i buczy smile
Obserwuj wątek
    • kogucik.2872 Re: Pozdrowienia dla Koguta 17.07.18, 21:34
      cieszę się Dorka, że Ci się udało.
      Buziaki.
      • wirujacypunkt Re: Pozdrowienia dla Koguta 05.08.18, 15:57
        Oooooooooooooo Cezar się odezwał smile
        Fakt miał miejsce jakiś czas temu ale to zawsze coś !!!
        • kogucik.2872 Re: Pozdrowienia dla Koguta 13.08.18, 18:24
          To nic nie znaczy Bąsiu. Mam tak dość ludzkich frustracji, idiotyzmów, głupoty, etc. Ludzi żyjących tylko w sieci. Histerycznie "chroniących swojego terytorium".
          Chamstwa.
          Oraz mimozowatych paniuś, uważających jakieś bzdetne forum za "twierdzę"
          - jak idziesz gdzie indziej toś zdrajca -
          to jest chore, a ja mam dość wariatów
          a do tego nadal nie mogę się pozbyć starego.
          Jak będę musiał skasować maila - dam Ci znać - wyślę nowy adres.
          pozdrówka.
          Kogut.
          • wirujacypunkt Re: Pozdrowienia dla Koguta 13.08.18, 23:31
            Tak, rozumiem wszystko i też pozdrawiam, ale nie przejmuj się tak bardzo tymi wszystkimi bzdetami.
            A mnie jest jednak szkoda starego, poczciwego Dworca sad
            • kogucik.2872 Re: Pozdrowienia dla Koguta 14.08.18, 20:45
              Mi też Bąsiu. Ale jestem altruistą. Cieszy mnie też radość tych, którzy cieszą się, że dworca i koguta już nie ma
              big_grin
              • wirujacypunkt Re: Pozdrowienia dla Koguta 14.08.18, 23:35
                Pewno są tacy którzy cieszą się, że kogut spasował, ale jest też kilka osób którym żal.
                Przecież te osoby zaglądały na Twoje forum i z rzadka odzywają się, sprawdzają co się na Dworcu dzieje ?
                Dworzec już zamierał i odżywał, może za jakiś czas odżyje ?
                Kto wie ?
                • kogucik.2872 Re: Pozdrowienia dla Koguta 15.08.18, 19:35
                  sama widzisz Bąsiu
                  szkoda czasu na taką degrengoladę.
    • coco.franelka Re: Pozdrowienia dla Koguta 15.08.18, 19:11
      No, no... czyli jest. Samotny biały żagiel wink
      • coco.franelka Re: Pozdrowienia dla Koguta 15.08.18, 19:17
        Przepraszam, ale to nie tu miał być ten wpis i nie dotyczy tego forum.
        • kogucik.2872 Re: Pozdrowienia dla Koguta 15.08.18, 19:26
          gówno mnie obchodzi, kto kolejny obrabia mi dupę.
          Aczkolwiek, fajnie wiedzieć.
          • wirujacypunkt Re: Pozdrowienia dla Koguta 15.08.18, 22:50
            No no a jednak ktoś nie może żyć bez Dworca i musi pokukać, sprawdzić co się tutaj dzieje ?
            big_grin big_grin big_grin
            • kogucik.2872 Re: Pozdrowienia dla Koguta 16.08.18, 05:49
              obrabianie cudzych dup to zawsze był temat na topie.
              W sumie to fajna odmiana, od boleśnie nudnego pieprzenia o pogodzie.
              • wirujacypunkt Re: Pozdrowienia dla Koguta 16.08.18, 21:03
                Ile pasji i zaangażowania trzeba włożyć w to by komuś dupcie poobrabiać wink
                Przypuszczam, że to jest taki oryginalny sposób na zabicie nudy.
                • kogucik.2872 Re: Pozdrowienia dla Koguta 16.08.18, 21:16
                  no i mamy sedno
                  bo ludzie inteligentni się nie nudzą.
                  Jak widać, jesteśmy Bąsiu w mniejszości.
                  • wirujacypunkt Re: Pozdrowienia dla Koguta 16.08.18, 22:16
                    kogucik.2872 napisał:

> no i mamy sedno
                    > bo ludzie inteligentni się nie nudzą.
                    > Jak widać, jesteśmy Bąsiu w mniejszości.
                    >

Wiele na to wskazuje.
              • m.maska Re: Pozdrowienia dla Koguta 16.08.18, 21:11
                kogucik.2872 napisał:

> obrabianie cudzych dup to zawsze był temat na topie.
                > W sumie to fajna odmiana, od boleśnie nudnego pieprzenia o pogodzie.
                >

A co Tobie temat o pogodzie przeszkadza, skoro wszyscy od wielu tygodni wzdychamy z upalow... moze jeszcze dojsc temat drinkow, czyli jak ugasic pragnienie podczas upalow - co znowu sprowadza sie do pogody big_grin
                • kogucik.2872 Re: Pozdrowienia dla Koguta 16.08.18, 21:17
                  a ile można pierdzielić co u kogo spadło ?
                  Pogoda to taki temat dla tych, co nie mają kompletnie nic do powiedzenia.
                  A drinki to już wyższa półka big_grin
                  • m.maska Re: Pozdrowienia dla Koguta 16.08.18, 21:31
                    kogucik.2872 napisał:

> a ile można pierdzielić co u kogo spadło ?
                    > Pogoda to taki temat dla tych, co nie mają kompletnie nic do powiedzenia.
                    > A drinki to już wyższa półka big_grin
                    >

Będziemy pić? czy sączyć tylko?
                    • kogucik.2872 Re: Pozdrowienia dla Koguta 16.08.18, 21:33
                      a to zależy od klimatu
                      w upały picie niewskazane, a sączenie to nie dla mnie.
                  • wirujacypunkt Re: Pozdrowienia dla Koguta 16.08.18, 22:19
                    kogucik.2872 napisał:

> a ile można pierdzielić co u kogo spadło ?
                    > Pogoda to taki temat dla tych, co nie mają kompletnie nic do powiedzenia.
                    >

Jak powiadają starzy Anglicy, jak nie masz o czym rozmawiać, to rozmawiasz o pogodzie.
                    • kogucik.2872 Re: Pozdrowienia dla Koguta 17.08.18, 06:24
                      co jest nobilitujące, bo okazało się, że mimo iż dawno olałem sieciowe ludziki, nadal spełniam bardzo ważną rolę społeczną - dupa koguta otóż jak widać wciąż przyczynia się do rozwoju inteligencji, dając temat alternatywny dla pogody i innych nudnych zajęć. Dzięki mojej dupie ludzie rozmawiają. Coś pięknego. Istny skarb narodowy.
                      • m.maska Re: Pozdrowienia dla Koguta 17.08.18, 14:23
                        kogucik.2872 napisał:

> co jest nobilitujące, bo okazało się, że mimo iż dawno olałem sieciowe ludziki,
                        > nadal spełniam bardzo ważną rolę społeczną - dupa koguta otóż jak widać wciąż
                        > przyczynia się do rozwoju inteligencji, dając temat alternatywny dla pogody i i
                        > nnych nudnych zajęć. Dzięki mojej dupie ludzie rozmawiają. Coś pięknego. Istny
                        > skarb narodowy.
                        >

Spokojnie, nie d... a kuper wink
                        • kogucik.2872 Re: Pozdrowienia dla Koguta 17.08.18, 23:45
                          kupry to kaczki mają. Ja mam rasową dupę.
                      • wirujacypunkt Re: Pozdrowienia dla Koguta 17.08.18, 22:34
                        kogucik.2872 napisał:

> co jest nobilitujące, bo okazało się, że mimo iż dawno olałem sieciowe ludziki,
                        > nadal spełniam bardzo ważną rolę społeczną - dupa koguta otóż jak widać wciąż
                        > przyczynia się do rozwoju inteligencji, dając temat alternatywny dla pogody i i
                        > nnych nudnych zajęć. Dzięki mojej dupie ludzie rozmawiają. Coś pięknego. Istny
                        > skarb narodowy.

Dzięki skarbowi narodowemu temat się rozwija, a może forum koguta na powrót ruszy z kopyta.
                        Zatem szanujmy skarb narodowy w postaci kupra koguta smile
                        A ziemia toczy, toczy swój garb uroczy,toczy się los.
                        • kogucik.2872 Re: Pozdrowienia dla Koguta 17.08.18, 23:48
                          nic z tego
                          kilka milusich miesięcy wystarczyło, żeby się przekonać, że większość ludzików na takich forach to zło, którego można spokojnie unikać.
                          Gdyby nie zabawna "pomyłka" kolejnego obrabiacza dupy, na pewno bym się nie odzywał.
                          • a74-7 Re: Pozdrowienia dla Koguta 18.08.18, 19:07
                            Haj,ptokubig_grin
                            Nie dupa ,nie kuper ale ogon . Kogut ma ogon!;-D

Jak tam zwierzyniec ?Wyprowadza cie na spacer?
                            • kogucik.2872 Re: Pozdrowienia dla Koguta 18.08.18, 23:12
                              ogon też
                              wyprowadza. Lepiej połazić z psem niż siedzieć tu.
                              • a74-7 Re: Pozdrowienia dla Koguta 19.08.18, 11:23
                                Ale my poza relacja kto komu brudne chmury przesyla
                                tez lazimy wink warto wstapic ;-D
                                I chociazby za foty skrytykowac big_grin;-D
                                • wirujacypunkt Re: Pozdrowienia dla Koguta 19.08.18, 19:55
                                  O właśnie foty.

Czy zrobiłeś zdjęcie krwawego księżyca ?

Jeżeli tak, to olej pyskaczy i wrzuć coś na forum.
                                  • kogucik.2872 Re: Pozdrowienia dla Koguta 19.08.18, 20:05
                                    oczywiście, że zrobiłem Bąsiu. Mam też nowy aparat. Sporo się wydarzyło przez te kilka miesięcy. Kilka fajnych dni i kilka pogrzebów. Więc mam co robić. Nie chcę wracać na fora. Uwierz, że po kilkunastu latach mam dość. Ta ostatnia sytuacja tylko potwierdziła, że nie warto tu być. Po tym co się stało, nie chce mi się już gadać, ani bawić z nikim. Większość to zdemoralizowani frustraci. Po co mi to.
                                    • wirujacypunkt Re: Pozdrowienia dla Koguta 19.08.18, 21:40
                                      U mnie też się sporo wydarzyło, chociaż żadnych pogrzebów na szczęście nie było.
                                      Fajnie, że masz nowy aparat, w związku z czym może na moment zapomnisz o swoim postanowieniu żeby nie wracać na fora i jednak wstawisz zdjęcie krwawego księżyca.
                                      Proszę smile
                                      • kogucik.2872 Re: Pozdrowienia dla Koguta 19.08.18, 22:46
                                        nie Bąsiu
                                        to se ne vrati
                                        • a74-7 Re: Pozdrowienia dla Koguta 20.08.18, 11:55
                                          jako zem raczej nie frustrat- pozegnam sie .
                                          bye
                                          • kogucik.2872 Re: Pozdrowienia dla Koguta 22.08.18, 21:42
                                            nie sądzę, żebym pisał pod Twoim adresem, ale min przez takie dziwne zachowania pożegnałem się z siecią.
                                            Bardziej pisałem o idiotach, drących ryja w sposób skrajnie chamski na moderację, że nie sprzątnęła jakiegoś forum po ostatnim ataku hakerskim, przez co "ranking" się nie zgadza.
                                            Kiedyś fora były dla ludzi, do pogadania. Dziś to zagłębie chamstwa i głupoty.
                                            • super.halusia Re: Pozdrowienia dla Koguta 18.11.18, 21:43
                                              pozdrawiam serdecznie,to juz nie te fora co dwa lata temu byly,wszedzie cisza i spokój i tak powinno byc,a nie kopiowanie z analogowego i wynoszenie w nieznane miejsca watków które sa mało istotne,najwidoczniej ktos jest bardzo sfrustrowany i chory najlepiej udac sie do specjalisty,moze pomoze!!!!!!!! siec jest dla normalnych ludzi,a ci ktorzy maja z tym problem powinni zrezygnowac z bytnosci w necie.
                                            • nacpany-zelkami Re: Pozdrowienia dla Koguta 25.11.18, 21:03
                                              los jednak bywa przewrotny , kto by pomyslał że z tej bandy
                                              wirujacypunkt okaze się najlepszym człowiekiem
                                              • kogucik.2872 Re: Pozdrowienia dla Koguta 25.11.18, 21:11
                                                ja
                                                wiem o tym od zawsze.
                                                nie wiem natomiast skąd te dziwaczne wątpliwości.
                                                • nacpany-zelkami Re: Pozdrowienia dla Koguta 25.11.18, 21:20
                                                  Ty
                                                  wiesz ale innym moze trzeba uswiadomić !
                                                  w zamieszaniu , setkach postów , przekrzykiwaniach , mordobiciu trudno wychwycic
                                                  kto z kim , przeciw komu , kto ma racje , kto blefuje , kto udaje ,
                                                  na spokojnie można puzzle poskladać smile
                                                  • kogucik.2872 Re: Pozdrowienia dla Koguta 25.11.18, 21:23
                                                    a po chuj ?
                                                  • nacpany-zelkami Re: Pozdrowienia dla Koguta 25.11.18, 21:30
                                                    zeby tepe cipy miały świadomość swojej wredności !!
                                                    i te kurwy podwórkowe razem wziete !
                                                  • kogucik.2872 Re: Pozdrowienia dla Koguta 25.11.18, 21:34
                                                    no i ?
                                                    to ma mieć niby jakieś znaczenie ?
                                                    na forum ?
                                                    idiotyzm.
                                                  • nacpany-zelkami Re: Pozdrowienia dla Koguta 25.11.18, 21:51
                                                    ma ! po czasie rodzi się ZAUFANIE !!
                                                    forum , to ludzie ! nick , to wymóg !
                                                    taki pieprzony teatrzyk dla cwaniaków i samotnych niuń
                                                    jakie popierdolone w realu , takie i w virtualu
                                                    ale nikt tu z zyciorysem nie wchodzi
                                                    sam sobie pisze !!
                                                  • kogucik.2872 Re: Pozdrowienia dla Koguta 25.11.18, 21:52
                                                    w sieci nie ma żadnego zaufania
                                                    kogo udajesz ?
                                                  • nacpany-zelkami Re: Pozdrowienia dla Koguta 25.11.18, 22:03
                                                    jak bardzo chcesz wiedzieć ?????
                                                    smile
                                                  • kogucik.2872 Re: Pozdrowienia dla Koguta 25.11.18, 22:04
                                                    szczerze mówiąc mam to gdzieś
                                                    to było pytanie retoryczne
                                                    bo że udajesz to wiem.
                                                  • nacpany-zelkami Re: Pozdrowienia dla Koguta 25.11.18, 22:13
                                                    gdybyś wiedział , to rozkukurykałbyś się , wink
                                                    tu już nie co udawać !
                                                  • kogucik.2872 Re: Pozdrowienia dla Koguta 25.11.18, 22:15
                                                    te czasy minęły
                                                    wali mnie to
                                                  • nacpany-zelkami Re: Pozdrowienia dla Koguta 25.11.18, 22:20
                                                    nie do końca to jest prawda , ale chwilowo nie mogę jeszcze argumentować !
                                                  • kogucik.2872 Re: Pozdrowienia dla Koguta 25.11.18, 22:32
                                                    i jak zwykle wiesz lepiej.
                                                  • nacpany-zelkami Re: Pozdrowienia dla Koguta 25.11.18, 22:39
                                                    i teraz zastanawiam sie komu przywalić łatę omnibusa hm
                                                  • kogucik.2872 Re: Pozdrowienia dla Koguta 25.11.18, 22:41
                                                    ooo nowe trudne słowa
                                                  • nacpany-zelkami Re: Pozdrowienia dla Koguta 25.11.18, 22:47
                                                    jest wytłumaczenie w słowniku , w necie , to znajdziesz tongue_out wink
                                                  • kogucik.2872 Re: Pozdrowienia dla Koguta 25.11.18, 22:49
                                                    to cudownie
                                                  • nacpany-zelkami Re: Pozdrowienia dla Koguta 25.11.18, 22:53
                                                    jest tylko jeden sposób , żeby życie w Ciebie wstapiło big_grin

przelogować się big_grin
                                                  • kogucik.2872 Re: Pozdrowienia dla Koguta 25.11.18, 22:55
                                                    no próbuj szczęścia
                                                  • nacpany-zelkami Re: Pozdrowienia dla Koguta 25.11.18, 23:00
                                                    i torby z horyzontu będa próbować big_grin
                                                    nie wyprowadzaj z błędu , niech dupa boli wink
                                                  • kogucik.2872 Re: Pozdrowienia dla Koguta 25.11.18, 23:00
                                                    ojej
                                                    nie udało się ?
                                                  • nacpany-zelkami Re: Pozdrowienia dla Koguta 25.11.18, 23:06
                                                    i w tym momencie mam braki w wiedzy
                                                    trzeba doczytać na forum !
                                                  • kogucik.2872 Re: Pozdrowienia dla Koguta 25.11.18, 23:08
                                                    braki ?
                                                    doczytać ?
                                                    jak się przelogować ?
                                                  • nacpany-zelkami Re: Pozdrowienia dla Koguta 25.11.18, 23:09
                                                    tak
                                                    tak
                                                    nieeee
                                                  • kogucik.2872 Re: Pozdrowienia dla Koguta 25.11.18, 23:11
                                                    no to wyskakuj z kostiumu
                                                  • nacpany-zelkami Re: Pozdrowienia dla Koguta 25.11.18, 23:13
                                                    po ciul big_grin i tak pójdzie na konto ulubienicy big_grin
                                                  • kogucik.2872 Re: Pozdrowienia dla Koguta 25.11.18, 23:15
                                                    no cóż
                                                    ty to powiedziałaś
                                                  • nacpany-zelkami Re: Pozdrowienia dla Koguta 25.11.18, 23:17
                                                    wali mnie to , Ty wiesz smile
                                                  • kogucik.2872 Re: Pozdrowienia dla Koguta 25.11.18, 23:19
                                                    a mnie bawi kretyński upór w próbach.
                                                  • nacpany-zelkami Re: Pozdrowienia dla Koguta 25.11.18, 23:20
                                                    kogucik.2872 napisał:

> a mnie bawi kretyński upór w próbach.
                                                    >

wuj mnie to własciwie obchodzi smile
                                                    robię , jak mi pasuje.
                                                  • kogucik.2872 Re: Pozdrowienia dla Koguta 25.11.18, 23:23
                                                    to rób to gdzie indziej
                                                  • nacpany-zelkami Re: Pozdrowienia dla Koguta 25.11.18, 23:25
                                                    gdzie proponujesz ??
                                                  • kogucik.2872 Re: Pozdrowienia dla Koguta 25.11.18, 23:26
                                                    jak najdalej ode mnie
                                                  • nacpany-zelkami Re: Pozdrowienia dla Koguta 25.11.18, 23:30
                                                    ładnie , że dbasz o innych
                                                    na co chorujesz ?
                                                    odra?
                                                  • nacpany-zelkami Re: Pozdrowienia dla Koguta 25.11.18, 23:18
                                                    łaś albo łeś
                                                    pewności nie masz smile

kogucik.2872 napisał:

> no cóż
                                                    > ty to powiedziałaś
                                                    >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka