wesolamama1 28.02.06, 13:04 pragnę powiadomić kochane forumowiczki ze 22 lutego na swiat przyszły moje dwie pocieszki okazało sie ze USG nie zawsze mowi prawde i jest pareczka to pierwsza z niespodzianek a druga to taka ze mąz w ostatniej chwili ( po lekturze kalendarza) zaproponował Marcelinke a mi sie to imie bardzo spodobało przystał również na Fryderyka i tym sposobem doszlismy do porozumienia MArcelinka ma na drugie Łucja a FRyderyk jest Leonkiem Imiona pasuja do dzieci jak ulał a jak sie Wam podobaja?? dziekuje bardzo za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Marcelinka i Fryderyk 28.02.06, 13:15 Z całego serca Wam gratuluję dzieci o przepięknych imionach! A Tobie osobiście - że udało Ci się przekonać męża ) Bardzo się cieszę! BTW, jesteś drugą mamą Frycka na naszym forum. Pozdrawiam serdecznie, g. Odpowiedz Link Zgłoś
iduska Re: Marcelinka i Fryderyk 28.02.06, 13:24 Piekne imionka, i te na pierwsze, i te na drugie, gratuluje Ci z calego serca!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Marcelinka i Fryderyk 28.02.06, 14:26 Super imiona, chociaz ta Marcelinka, hmmm, troszke mi sie gryzie z Fryderykiem. Nie pasuje mi hmmm, klasowo )) Ok, to tylko zart. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Marcelinka i Fryderyk 28.02.06, 15:50 Gratuluje! Sliczne imiona, zwlaszcza Fryderyk! Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Marcelinka i Fryderyk 28.02.06, 19:03 Oba mi się kojarzą bardzo muzycznie - jak Marcelina Sembrich-Kochańska i Fryderyk Chopin. Choć oczywiście oba z trochę innej epoki. Odpowiedz Link Zgłoś
pepperann Re: Marcelinka i Fryderyk 28.02.06, 20:04 Wielkie gratulacje. Pozdrowienia dla Ciebie, Marcelinki, Frycka i meża. Odpowiedz Link Zgłoś
idaaa Re: Marcelinka i Fryderyk 01.03.06, 21:43 Fryderyk Leon- PRZECUDNIE!! Marcelina Łucja- Ślicznie Ale przede wszystkim GRATULUJĘ Odpowiedz Link Zgłoś
llora Re: Marcelinka i Fryderyk 01.03.06, 21:49 Fryderyk bardzo mi sie podoba.To jedno z moich ulubionych imion. Marcelina odwrotnie,baaardzo mi sie nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
bea-sjf Re: Marcelinka i Fryderyk 02.03.06, 18:35 Gratuluję bardzo ładnych imion ( wszystkich 4 )))Oczywiście ochy i achy w największej mierze dla Fryderyka ,które to imię ,jako mama już prawie trzyletniego Frycka ,uwielbiam i przyznaję ,że miło się do synka mówi Frycku Pozdrawiam - Beata-mama czwórki Odpowiedz Link Zgłoś