claudia84 28.08.06, 16:27 Nasz Mały pomimo, że zacznie się 9 miesiąc, nadal nie ma imienia. A to propozycje: Antoś Filip Eryk Mateusz Julek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annajustyna Re: które? :))) Proszę o Wasze sugestie. :) 28.08.06, 16:29 Wszystkie aktualnie b. modne...Wybierz to, ktore najlepiej brzmi z nazwiskiem! Gratuluje dzidzi, duzo zdrowka! Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: które? :))) Proszę o Wasze sugestie. :) 28.08.06, 16:47 Wybrałabym Eryka. Ale zgadzam się z AnnąJustyną - dopasujcie do nazwiska. O. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: które? :))) Proszę o Wasze sugestie. :) 28.08.06, 17:02 Wybrałabym Julka bądź Eryka. I wcale nie zauważyłam aby te imiona były popularne. Zresztą jak imię jest zbyt rzadkie, to często też jest niedobrze. Najlepiej to jakoś "wypośrodkować". Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_bez_zapalek Re: które? :))) Proszę o Wasze sugestie. :) 28.08.06, 17:26 ja wybrałabym Juliana Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: które? :))) Proszę o Wasze sugestie. :) 28.08.06, 18:17 Nie jestem obiektywna - Eryk (Eric) jest straaasznie popularny wNiemczech, zwlaszcza wsrod mieszanych malzenstw... Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: które? :))) Proszę o Wasze sugestie. :) 28.08.06, 17:27 Witaj Na pewno nie Mateusz, bo strrrasznie popularny. A jeśli nie Mateusz, to może Julek? Albo Antek? Koniecznie daj znać, co wybraliście! Odpowiedz Link Zgłoś
dolmadakia Re: które? :))) Proszę o Wasze sugestie. :) 28.08.06, 17:32 Wszystkie ładne oprócz Filipa.Wybrałabym Juliana (nie:Juliusza) albo Eryka. Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: które? :))) Proszę o Wasze sugestie. :) 28.08.06, 18:49 Juliusz bądz Mateusz Odpowiedz Link Zgłoś
marzenia341 Re: które? :))) Proszę o Wasze sugestie. :) 28.08.06, 19:38 A co powiesz na Adasia??? Bardzo ładne. Mały Adaś..w przyszłości pan Adam. ? Odpowiedz Link Zgłoś
claudia84 Re: które? :))) Proszę o Wasze sugestie. :) 28.08.06, 19:46 Witam! I dziękuję za wszystkie sugestie. ADAM baaardzo nam się podoba, ale brat mojego męża ma 4-letniego synka Adasia. : ( Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_bez_zapalek urodził się Antoni Bartosz :) 25.11.06, 13:03 www.vanike.com/gazeta/dzieci.php?forum=102006gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: urodził się Antoni Bartosz :) 25.11.06, 13:20 Serdecznie gratuluję! ) Synka i wyboru imienia. Odpowiedz Link Zgłoś
idaaa Re: które? :))) Proszę o Wasze sugestie. :) 28.08.06, 20:01 Antoś- baaaaardzo fajne imię. Męskie a przy tym nie za ostre, z tradycjami a przy tym wciąż bardzo "na czasie" Filip- niestety nie jestem tu obiektywna... Międzynarodowe, miło brzmiące imię o tysiącu możliwych zdrobnień. > Eryk- zaletą jest to, że Eryk chyba w każdym kraju pozostanie Erykiem. Ogólnie OK > Mateusz- stanowczo zbyt popularny, no i to "sz"... Odpada. > Julek- jako Julian baaaaaardzo TAK, jako Juliusz już nieco mniej... Podsumowując (imiona ułożone wg "kolejności nadania"): 1. Filip (jakkolwiek- jak już zaznaczyłam- przemawia przeze mnie całkowity brak obiektywizmu) 2. Julian 3. Antonii 4. Juliusz 5. Eryk Długo, długo nic.... i gdzieś na końcu (szarym, że pozwolę sobie to dodać) Mateusz Pozdrawiam ciepło, Ida Odpowiedz Link Zgłoś
ape_pol Re: które? :))) Proszę o Wasze sugestie. :) 28.08.06, 21:16 Juliusz brzmi bardziej mesko niż Julian i bardzo mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: które? :))) Proszę o Wasze sugestie. :) 28.08.06, 21:21 Zdecydowanie Julian/Juliusz! Jeszcze Antoni mi się podoba. Reszta zdecydowanie odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka_23 Re: które? :))) Proszę o Wasze sugestie. :) 30.08.06, 11:26 Antoś Filip Odpowiedz Link Zgłoś
ojejkujejku1 Re: które? :))) Proszę o Wasze sugestie. :) 31.08.06, 11:06 Eryk- li i jedynie :] Odpowiedz Link Zgłoś
pepperann Re: które? :))) Proszę o Wasze sugestie. :) 31.08.06, 15:57 Polecam (kolejno): Juliana (nie Juliusza!!!) Antosia Filipa Odradzam: Mateusza (ładnie ale straaaaaaszliwie popularnie) Eryka (zdecydowanie najmniej mi się podoba z tego towarzystwa) Odpowiedz Link Zgłoś