pro100 11.11.09, 17:49 czewika.ogólnowojskowego33? coraz gorzej ta hasbara działa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g-48 Re: Zapyziałe gnomy 11.11.09, 19:06 tak mają, że widzą co chcą. A co ty widzisz ze swojego smietnika? Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: Zapyziałe gnomy 11.11.09, 19:27 off_nick napisała: > tak mają, że widzą co chcą. > nie przesadzaj z tą samokrytyką, sie za chwile selfhating "polka" zrobisz. Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia Re: zapyziala off nick 11.11.09, 19:43 za dlugo w kawiarence przesiadywala, az korzenie zapuscila (wspolne) Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick A Ty 11.11.09, 20:04 first.kanalia napisała: już się pożegnałaś z Faq i co? Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia Re: A Ty 11.11.09, 20:09 ja jestem tu calkiem nowa podczytywalam sobie te forum tak jak maglara ach te kawiarenki dawnych wspomnien czar Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: A Ty 11.11.09, 20:13 first.kanalia napisała: Nie kłam Gini, bo to nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia Re: A Ty 11.11.09, 20:16 jaka gini gosiu cos ci sie myli,ja czytelniczka jestem forum tego takie hobby mam wlasnie Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia Re: Jaka Gosiu, glupoto niebieska? 11.11.09, 21:01 a to nie gosia, musialo mi sie cos pomylic , tyle tu ludzi na forum tym Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: A Ty 11.11.09, 21:10 Co się tobie czka "kawiarenkami"? Było, minęło, nie wróci. Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia Re: A Ty 11.11.09, 21:14 a ty tez bywalas , nie pamietam ale tam przynajmniej nagonek na ludzi nie urzadzali w ogole sympatycznie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: A Ty 11.11.09, 21:20 To bywałaś, czy jesteś nowa ? ))))) Autor mi uciekł z sygnaturki, ale już jest na miejscu... Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia Re: A Ty 11.11.09, 21:24 bywalam jako czytelniczka forum tego wlasnie, juz tlumaczylam . Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski A ja? mam wzwod kamienny i zaraz na Asię wskakuję 11.11.09, 21:29 tak tak Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia Re: A Ty 11.11.09, 21:30 ja milosniczka postow perly jestem wlasnie Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 gini zlotko..... 11.11.09, 21:29 widze, ze grubber nie zadowolil twoich oczekiwan... i wrocilas.. niestety.... znow one down, 9 to go.... ale musze ci pogratulowac.... i grzesio der germanski trafil w dziesiatke swoim nowym nickiem gie-48, i ty z ta kanalia tez.... i do tego first.... Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia Re: 33 11.11.09, 21:33 jak czytalam to to ten grubber to oszust jest i klamca Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski ale mata mnie dziewczyny na wieki wiekow 11.11.09, 21:42 ha,ha,ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Re: gini zlotko..... 15.11.09, 07:13 no i ostro sie babsko-kanalia udziela.... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Re: gini zlotko..... 15.11.09, 07:14 no i ostro sie babsko-kanalia teraz udziela.... Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia Re: A Ty 11.11.09, 21:16 strasznie zaluje, postaram sie ciebie omijac skoro mnie nie lubisz Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Zapyziałe gnomy 11.11.09, 20:02 pro100 napisał: Komuś zarzucasz łgarstwa, a sam łżesz jak najęty: niby wyklikane 1... niby wyklikane 2... Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 fioletowe paluchi kontratakują 11.11.09, 20:29 off_nick napisała: > aj waj, znajdź watek "po co komu państwo palestńskie" - ten żeś niemoto wyklikała razem z kłamczuchą33 - comprende? tamże łgarstwa czewika33 były. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Coś długo kombinowałeś, 11.11.09, 20:33 żeby z tego łgarstwa wybrnąć. Za długo i nieskutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 robisz co możesz ale marnie, 11.11.09, 20:42 dana nie pochwali. masz tu pogo twoich kolegów ortodoksyjnych katolików i sie nie załamuj - jutro się wykażesz czujnoscią rewolucyjną www.youtube.com/watch?v=Wtu1i1741IY Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick robisz co możesz ale marnie, 11.11.09, 21:00 i vice versa, siermiężny sense of humour masz, zatem gadaj dalej z Ziutkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski Re: robisz co możesz ale marnie, 11.11.09, 21:05 też bym z ziutkiem pogadał, podobno to jakis pedał ale antyżydowski. Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 pogo to pogo 12.11.09, 07:35 a sprężynki z boków czy na czubku nieistotny szczegół www.youtube.com/watch?v=JfqydNkvoZ4 www.youtube.com/watch?v=Wtu1i1741IY Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: fioletowe paluchi kontratakują 12.11.09, 15:47 pro100 napisał: > off_nick napisała: > > > > aj waj, znajdź watek "po co komu państwo palestńskie" - ten żeś niemoto wyklika > ła razem z kłamczuchą33 - comprende? tamże łgarstwa czewika33 były. > hehe a co to towarzystwo ma robic? poza klikaniem nic juz im w zyciu nie pozostalo,wszak forsa i uroda juz dawno w smietniku..otwockim w dodatku faktycznie betony nie moga wytrzymac prawdy..uwiera ich w d... niemilosiernie to i paluchy na klawiaturze im odpadaja. zalosne kreatury,tak samo zalusne jak te polaczki gazeciane,ktore na bacznosc staja jak slowo prawdy poczytaja. nu agora sie konczy a czemu to chyba kazdy widzi Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 w sumie mniejsza 11.11.09, 19:25 o wyklikanie łgarstwa i nieudolnych manipulacji dany33, ale w wątku pytanie - kiedy wojna z turcją? było. a temat coraz istotniejszy się staje: Erdogan promises Iran Turkish intelligence aid against Israel DEBKAfile Exclusive Report November 10, 2009, 5:04 PM (GMT+02:00) In the secret part of their talks in Tehran on Oct. 28, DEBKAfile's military sources reveal that Turkish prime minister Tayyep Recep Erdogan and Iranian president Mahmoud Ahmadinejad struck military cooperation deals which promised Iran Turkish military intelligence and air force assistance against a possible Israeli attack on its nuclear sites. Their understandings have bound Turkish to pass intelligence data to Tehran on potential Israeli preparations for a strike and on US military movements in the Middle East for providing backup. www2.debka.com/headline.php?hid=6366 Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski smutna prawda jest taka ze Turkowie... 11.11.09, 20:50 .... mogliby rozpie*rdolic amerykanski kontyngent w Iraku w ciągu 5- ciu dni. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 nu, prosto..... 11.11.09, 21:13 znow ci sie nudzi???? widze, ze jestem wdziecznym, ze sie tak wyraze, bo jednak trudno mowic o wdzieku przy 500 kg, objektem twojej nudy..... ty masochista, prosto???? bo jak dotychczas, to drzesz sie cusik o jakichs tam moich lgarstwach i manipulacjach, ale jakos ich udowodnic nie mozesz... wracasz do tego co pare dni, jak zepsuta plyta, ale ciagle bez zadnych dowodow.. ot, puste slowa, byle zabic nude, nie? nu, to pisz dalej, chloptas... miej ta przyjemnosc... Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski nie martw sie Damnuta, ja kocham.... 11.11.09, 21:21 .,... te hektary twoich 500 kilogramow, jak mowia złosliwi. Ale ja wierzę , że ważysz nie wiecej niż 200 kg i dajesz jeszcze swojemu 8-memu mężowi wycisk seksualny. Tak trzymaj w górze(przynajmniej przez 2 godziny) Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: nu, prosto..... 11.11.09, 21:52 dana33 napisała: > znow ci sie nudzi???? > widze, ze jestem wdziecznym, ze sie tak wyraze, bo jednak trudno mowic o wdziek > u > przy 500 kg, objektem twojej nudy..... > ty masochista, prosto???? > bo jak dotychczas, to drzesz sie cusik o jakichs tam moich lgarstwach > i manipulacjach, ale jakos ich udowodnic nie mozesz... wracasz do tego co pare > dni, jak zepsuta plyta, ale ciagle bez zadnych dowodow.. > ot, puste slowa, byle zabic nude, nie? > > nu, to pisz dalej, chloptas... miej ta przyjemnosc... mniejsza o twoje mataczenie, w końcu to nic nadzwyczajnego - dzień jak codzień, ty mi napisz co ostatnich woltach turków sądzisz. w końcu do niedawna najpewniejszy sojusznik izraela w tamtych okolicach a maluczko (czasem czy nie gazańskie ekscesy dopełniły miarki?) wystarczyło by sie z wiecznej przyjaźni wymiksowali. Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 ba, 11.11.09, 22:10 pro100 napisał: > mniejsza o twoje mataczenie, w końcu to nic nadzwyczajnego - dzień jak codzień, > ty mi napisz co ostatnich woltach turków sądzisz. w końcu do niedawna najpewni > ejszy sojusznik izraela w tamtych okolicach a maluczko (czasem czy nie gazański > e ekscesy dopełniły miarki?) wystarczyło by sie z wiecznej przyjaźni wymiksowal > i. żeby tylko wymiksowali, sie na najlepszych kolegów achmiego przemiksowują. czarno to widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: nu, prosto..... 12.11.09, 06:57 dana33 napisała: > slabiutki jestes jednak, prosto.... 500 kg nie posunę, to fakt (no chyba, że lewarkiem). a co tam w temacie wojna z turcją? Odpowiedz Link Zgłoś
melord wyklikanie łgarstw..kooperacja eretza szwankuje 11.11.09, 22:52 kiedys uzywajac skype,sms,wycia i placzu z balkonika ......wyklikiwano badziewie erecjanskie szybciej zapewne nadgarstki przeciazone wysiadly,tipsy polamane zalamnie budzetu domowego powoduja , jeki balkonowe olewaja... byc moze ta specyficzna odmiana swira(klikanie) osiagnala apogeum...choc watpie Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 __moi PrO-fanie Aquy gnojówką też drobią w miejscu 15.11.09, 08:10 zamaist zająć się aferami donaldków w krótkich majtasach!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś