Dodaj do ulubionych

kiedy intyfada we francji??????

12.11.09, 20:15
sarkozy, monsieur le president, powiedzial, ze nie ma miejsca na burki we
francji.... malo tego... dodal, ze emigrant chcacy zostac francuzem, ma sie
dostosowac do cywilizacji, wartosci i moralnosci francuskiej...
pewnie mnie czyta na forum.... big_grin

nu, to teraz sie zacznie pewnie.... a podpalanie samochodow zima ma swoje
plusy: mozna sie ogrzac.... big_grin big_grin big_grin

French President Nicolas Sarkozy says there is no place for full face and body
veils such as the burqa, or for the debasement of women, in France.

Sarkozy says all beliefs will be respected in France but says "becoming
French means adhering to a form of civilization, to values, to morals."
Obserwuj wątek
    • off_nick Re: kiedy intyfada we francji?????? 12.11.09, 20:25
      dana33 napisała:

Nie zrobią mu tego, toć to przyjacielewink

https://blogs.reuters.com/faithworld/files/2008/01/sarko-saudi-sword.jpg
      • dana33 Re: kiedy intyfada we francji?????? 12.11.09, 20:27
        nie dalabym glowy....
        u nich i pojecie przyjazn to innaczej zrozumiane, niz u nsa... see turcja... big_grin
        oni przyjaciele tak dlugo, jak im pasuje, albo jak znajda lepszego..
        tak juz maja... big_grin
        • off_nick Re: kiedy intyfada we francji?????? 12.11.09, 20:41
          dana33 napisała:

Aż człowieka tęsknota bierze za Sobieskim, coby bisurmanów potraktował jak przystało.
          • dana33 Re: kiedy intyfada we francji?????? 12.11.09, 20:52
            prawda? i sobieski byl absolutnie political correct.... smile
        • goldbaum Re: kiedy intyfada we francji?????? 13.11.09, 17:35
          dana33 napisała:

> u nich i pojecie przyjazn to innaczej zrozumiane, niz u nsa...
          > oni przyjaciele tak dlugo, jak im pasuje, albo jak znajda lepszego..
          > tak juz maja... big_grin

To sie tez czegos od was nauczyli.
      • zydek-1234 sarkozy i saud patrza pożądliwie na fiuty swe.... 12.11.09, 20:43
        .... trzymając szable w rekach. Dobrze to fiutom nie wróży
    • pro100 najpierw wojna ereca z turkami 12.11.09, 20:28
      dana33 napisała:

rien ne va plus
      • dana33 Re: najpierw wojna ereca z turkami 12.11.09, 20:42
        w ruletke grasz, prosto?
        mowisz najpierw z turkami???
        kup se nocnik i postaw kolo lozka, coby reka miala w co wpasc...
      • manny-jestem Re: najpierw wojna ereca z turkami 12.11.09, 20:50
        Pro nie pisalbys glupstw. U Turkow armia taka muslimska jak u mojej zony burka...
        • pro100 Re: najpierw wojna ereca z turkami 12.11.09, 21:31
          manny-jestem napisał:

> Pro nie pisalbys glupstw. U Turkow armia taka muslimska jak u mojej zony burka.
          > ..

wieczne to sa tylko interesy. a armia jest jednym z narzedzi do robienia tychże. sie zaczyna coraz ciekawsza szachownica robić. ue turków nie chce, stany usiłują blokować ich naturalny kierunek interesów (dobre relacje z iranem, endlosung z kurdystanem) poza europą. no to się zwąchują z syrią i iranem. jak determinacji im starczy to nie ma na nich mocnego. całym południowym irakiem to i tak irań rządzi de facto, us army siedzi tam jak kaczki na patelni. w hipotetycznym starciu konwencjonalnym iran syria turcja vs us izrael na tych drugich zgniłego banana bym nie postawił.
          • manny-jestem Re: najpierw wojna ereca z turkami 12.11.09, 21:50
            pro100 napisał:

w hipotetycznym
            > starciu konwencjonalnym iran syria turcja vs us izrael na tych drugich zgniłego
            > banana bym nie postawił. ==

I bys przegral.

Zreszta powtarzam ze turecka armia jest ostoja sekularyzmu. Islamisci musielby
            kadre oficerska wymordowac aby ja opanowac.
            >
            • pro100 Re: najpierw wojna ereca z turkami 12.11.09, 22:03
              manny-jestem napisał:

> pro100 napisał:
              >
              > w hipotetycznym
              > > starciu konwencjonalnym iran syria turcja vs us izrael na tych drugich zg
              > niłego
              > > banana bym nie postawił. ==
              >
              > I bys przegral.

pożiwiom uwidim
              >
              > Zreszta powtarzam ze turecka armia jest ostoja sekularyzmu. Islamisci musielby
              > kadre oficerska wymordowac aby ja opanowac.
              > >
              podejście naiwne. żołnierze z zaciągu księzycowego? z ateistlandu? był rozkaz być sekularnym to byli, przyjdzie być islamistą to będą. żadna armia się nie zbuntuje pokad legalna władza prawidłowo interes narodwy definiuje i rozsadnie go realizuje. w drugą stronę nie zawsze działa, vide polska - 100 powodów do puczu (póki jeszcze jest armia) i psińco.
              • dana33 Re: najpierw wojna ereca z turkami 12.11.09, 22:23
                straszne glupoty gadasz, prosto....
                nie ma watpliwosci, ze arabowie nie beda uciekac w nastepnej wojnie zostawiajac
                za soba buty, bo im latwiej bosakiem po piachu biegac, jak to bylo w 67... ale
                nie tylko oni poszli naprzod od tamtej wojny, my tez... i od tamtej wojny reguly
                wojny sie zmienily... sa rakiety... front juz nie jest takim frontem, bo tyly sa
                dzisiaj frontem... nie ma watpliwsci, ze nastepna wojna, a ze bedzie, to nie ma
                tez watpliwosci, przyniesie duzo straty w ludziach, i to cywilach przede
                wszystkim, po stronie israela.... ale to nie znaczy, ze oni wygraja...
                ty naprawde duzo nie rozumiesz i duzo nie wiesz... a gledzisz i gledzisz... ty,
                zamiast posylac israel na smierc z reki arabow, zacznij sie martwic o europe, bo
                czeka was tez wojna i tez rakiety i tez zamachy...
                ale wy to zaczniecie widziec dopiero, jak wam kolo domu cos wybuchnie... jak
                dlugo to tylko w israelu, to jestescie tutaj zawsze na miejscu z poparciem dla
                arabow, dla terroru i z odbieraniem israelowi prawa do obrony...
                ja sobie za pare lat popatrze, co wy bedziecie robic, jak sie to u was zacznie...

manny juz wie... w usa maja tego teraz duzo, chociaz jeszcze ukryte..
                ale po tym fort hood przyjda nastepe forty, jesli sie usa za nich nie zabierze...
                a ty prosto, zamknij oczka i ludz sie dalej...
                • pro100 Re: najpierw wojna ereca z turkami 12.11.09, 22:43
                  dana33 napisała:

> straszne glupoty gadasz, prosto....
                  > nie ma watpliwosci, ze arabowie nie beda uciekac w nastepnej wojnie zostawiajac
                  > za soba buty, bo im latwiej bosakiem po piachu biegac, jak to bylo w 67... ale
                  > nie tylko oni poszli naprzod od tamtej wojny, my tez... i od tamtej wojny regul
                  > y
                  > wojny sie zmienily... sa rakiety... front juz nie jest takim frontem, bo tyly s
                  > a
                  > dzisiaj frontem... nie ma watpliwsci, ze nastepna wojna, a ze bedzie, to nie ma
                  > tez watpliwosci, przyniesie duzo straty w ludziach, i to cywilach przede
                  > wszystkim, po stronie israela.... ale to nie znaczy, ze oni wygraja...
                  ---------------------------
                  pytanie co jest wygraną?

> ty naprawde duzo nie rozumiesz i duzo nie wiesz... a gledzisz i gledzisz... ty,
                  > zamiast posylac israel na smierc z reki arabow,
                  ------------------------------------------------
                  przeciez że nie ja posyłam, sami się posyłacie.

zacznij sie martwic o europe, b
                  > o
                  > czeka was tez wojna i tez rakiety i tez zamachy...
                  > ale wy to zaczniecie widziec dopiero, jak wam kolo domu cos wybuchnie... jak
                  > dlugo to tylko w israelu, to jestescie tutaj zawsze na miejscu z poparciem dla
                  > arabow, dla terroru i z odbieraniem israelowi prawa do obrony...
                  > ja sobie za pare lat popatrze, co wy bedziecie robic, jak sie to u was zacznie.
                  > ..
                  >
                  > manny juz wie... w usa maja tego teraz duzo, chociaz jeszcze ukryte..
                  > ale po tym fort hood przyjda nastepe forty, jesli sie usa za nich nie zabierze.
                  > ..
                  > a ty prosto, zamknij oczka i ludz sie dalej...

sie nie łudzę - uwazam że macie marne szanse ale sie na was osłabią i myslę co mozna zrobić by polska jak najmniejsze koszta poniosła.
                  a póki co my jeszcze mamy wyjscie - tałatajstwa nie wpuszczać póki jeszcze nie w granicach. i nam znacznie łatwiej nie wpuszczać niż np włochom (i min dlatego nam ta lesbona jak wrzód na tyłku potrzebna). masz rację że jest duże prawdopodobieństwo że islamskie ruchawki będą się przez europę przewalać. i tym bardziej niezbedna jest broń w każdym polskim domu.
                  • andrzejg Re: najpierw wojna ereca z turkami 14.11.09, 21:25
                    masz rację że jest duże prawdopo
                    > dobieństwo że islamskie ruchawki będą się przez europę przewalać.
                    i tym bardzie
                    > j niezbedna jest broń w każdym polskim domu.
                    >

żeby sobie strzelić w łeb

A.
              • manny-jestem Re: najpierw wojna ereca z turkami 13.11.09, 15:32
                Pro mowie Ci musieliby wszystkich kemalistow w kadrze oficerskiej wybic.

Szanse na taka wojne sa takie jak na wojne Polski w sojuszu z Rosja przeciw
                Niemcom.
                • pro100 Re: najpierw wojna ereca z turkami 13.11.09, 16:29
                  manny-jestem napisał:

> Pro mowie Ci musieliby wszystkich kemalistow w kadrze oficerskiej wybic.

żołnierz to zawód a nie wyznanie. a na hasło wielkiej turcji i kemaliści i islamiści się jednako będą oblizywać.

>
                  > Szanse na taka wojne sa takie jak na wojne Polski w sojuszu z Rosja przeciw
                  > Niemcom.

bym nie wykluczał. gdyby interesy wspólne się zazębiły, tylko idiota by na to nie poszedł.
                  ps. byłes w woju? ja akurat 78/79 roczek soru zaliczyłem. na szkółce to faktycznie część była betonowych kafarów, ale w jednostce liniowej jakby rozkaz był idziemy na ruskich to by poszli (mówię cały czas o kadrze), politycznego uprzednio w kiblu topiąc.
                  • manny-jestem Re: najpierw wojna ereca z turkami 13.11.09, 17:39
                    www.monstersandcritics.com/news/europe/news/article_1512864.php/Turkish-colonel-arrested-in-connection-with-anti-government-plot
                    • pro100 Re: najpierw wojna ereca z turkami 13.11.09, 18:22
                      manny-jestem napisał:

> www.monstersandcritics.com/news/europe/news/article_1512864.php/Turkish-colonel-arrested-in-connection-with-anti-government-plot

no i widzisz, jeden cycek cosik tam kombinował przeciwrządowo - wystawiony, aresztowany, przesłuchiwany. żeby tak w polsce z wsi, pomarzyć tylko.
                      • manny-jestem Re: najpierw wojna ereca z turkami 13.11.09, 18:43
                        Mozna tak. Mozna tez widziec to jako przejaw tego co ja pisze. Ja rzad zacznie
                        zbytnio podskakiwac okaze sie ze cyckow jest znacznie wiecej smile
                        • pro100 Re: najpierw wojna ereca z turkami 13.11.09, 19:17
                          manny-jestem napisał:

> Mozna tak. Mozna tez widziec to jako przejaw tego co ja pisze. Ja rzad zacznie
                          > zbytnio podskakiwac okaze sie ze cyckow jest znacznie wiecej smile

w miarę realistyczny scenariusz to co debka - dane wywiadowcze dla iranu o ruchach us i izraela. jak bedzie w zasiegu to podział iraku miedzy iran turcja. obama liże zadek ruskim, a ci w zamian zakładją sobie bazę morską i tarczę przeciwrakietową w porcie tarsus - syria. iranowi w piatki s300 dostarcza a we wtorki mówi że nie sprzeda. to co sie dziwić że i turcja usarmy olewa?
                          • manny-jestem Re: najpierw wojna ereca z turkami 13.11.09, 19:28
                            Turcy i reszta nie olewaja US Army tylko obecnego prezydenta dupka
                            anty-amerykanskiego. Khalid SHeik Mohammed bedzie sadzony jak amerykanski
                            obywatel a tu masz zdjecie gdzie widac jak pro-amerykanski jest nasz prezydent
                            obecny.

www.lucianne.com/images/lucianne/DailyPhoto/2009-11-12.jpg
                            • pro100 Re: najpierw wojna ereca z turkami 13.11.09, 20:19
                              manny-jestem napisał:

> Turcy i reszta nie olewaja US Army tylko obecnego prezydenta dupka
                              > anty-amerykanskiego. Khalid SHeik Mohammed bedzie sadzony jak amerykanski
                              > obywatel a tu masz zdjecie gdzie widac jak pro-amerykanski jest nasz prezydent
                              > obecny.
                              >
                              > www.lucianne.com/images/lucianne/DailyPhoto/2009-11-12.jpg

moze tylko pecherz mu nie trzyma a ty od razu bógwico. w każdym razie to co widoczne, że to wszystko przerasta go o 5 długości.
                              • manny-jestem Re: najpierw wojna ereca z turkami 13.11.09, 20:22
                                Facet nawet nie potrafi sie zmusic aby rpzez minute stac z reka na sercu podczas
                                hymnu.

Taki z niego Amerykanin jak ze mnie Eskimos.

Przerasta go to o dystans od Ziemi do SLonca albo wiecej.
                                • pro100 kosowo II manny 14.11.09, 17:25
                                  manny-jestem napisał:

>
                                  > Taki z niego Amerykanin jak ze mnie Eskimos.
                                  >
                                  > Przerasta go to o dystans od Ziemi do SLonca albo wiecej.

Mahmoud Abbas has been warned by the Obama administration to give up his plan for a unilateral declaration of the Islamic Republic of Palestinian within 1967 or 1949 borders with Jerusalem is capital. But DEBKAfile's Washington and Jerusalem sources report he is forging ahead. His resignation stunt and obstruction of peace talks by demanding that Israel halt settlement activity first were drummed up to camouflage this plan.
                                  Due in Ramallah Sunday, Nov. 15, on a mission to deter Abbas is a covey of US presidential emissaries led by former president Bill Clinton.
                                  www2.debka.com/headline.php?hid=6371
                                  jak już ta pałuba abbas sie zerwał ze sznurka, to mit najostrzejszego zakapiora w mieście zdechł. japońce gonią z okinawy - united banana states.
                                  • andrzejg w sumie same plusy 14.11.09, 21:28
                                    jak Turcja się zbiesi, to będziemy wiedzieć gdzie kończy sie Europa
                                    i po czyjej stronie jest Izrael.( a raczej czy UE jest po stronie
                                    Izraela)

A.
                                    • first.kanalia Re: w sumie same plusy 14.11.09, 21:33
                                      andrzejg napisał:

> jak Turcja się zbiesi, to będziemy wiedzieć gdzie kończy sie Europa
                                      > i po czyjej stronie jest Izrael.( a raczej czy UE jest po stronie
                                      > Izraela)
                                      >
                                      >
                                      > A.

to bedziemy mieli wojenke
                                    • pro100 Re: w sumie same plusy 14.11.09, 21:50
                                      andrzejg napisał:

> jak Turcja się zbiesi, to będziemy wiedzieć gdzie kończy sie Europa
                                      > i po czyjej stronie jest Izrael.( a raczej czy UE jest po stronie
                                      > Izraela)
                                      >
                                      > A.
                                      obama naciskał na unie by drzwi dla turcji otworzyła. ale jego jak widać wszyscy olewaja od ue do abbasa. widać ma miętkom charyzme.
    • 3nd Re: izrael jako częsc tureckiego imperium to .... 12.11.09, 21:15
      Spóżniłeś się 90 lat. Zaspełeś wink.
    • 3nd Re: izrael jako częsc tureckiego imperium to .... 12.11.09, 21:29
      marksistowski napisał:

> Tak, bylem zamrożony w lodowcu i globalne ocieplenie mnie uwolniło.

No widzisz, co ci Al Gor zrobił.
    • janusz2_ Re: kiedy intyfada we francji?????? 12.11.09, 23:40
      dana33 napisała:

> sarkozy, monsieur le president, powiedzial, ze nie ma miejsca na burki we
      > francji.... malo tego... dodal, ze emigrant chcacy zostac francuzem, ma sie
      > dostosowac do cywilizacji, wartosci i moralnosci francuskiej...
      > pewnie mnie czyta na forum....

Ja także zgadzam się z tym, że emigranci powinni szanować i przyjmować wartości i moralnosć społeczeństwa w którym żyją.

A czy sądzisz także, że Żydzi którzy kiedyś byli obywatelami państw europejskich powinni się wówczas asymilować i dostosować do cywilizacji, wartości i moralnosci tych państw?
      • first.kanalia Re: kiedy intyfada we francji?????? 13.11.09, 10:06
        teraz to sie nazywa integracja jezeli chodzi o arabstwo ale tak jak Zydzi nie
        chca asymilacji, no moze nie wszyscy, tak arabowie nie chca integracji,chca zeby
        to raczej europejczycy sie "zintegrowali"
        • hasz0 ___________________cbdo___________________ 13.11.09, 10:18

• hasz0 Re: ___________________cbdo___________________ 13.11.09, 10:20
            analogia do PełO. Musi się sam sparzyć, żeby zrozumieć.......
            przed czym doświadczeni starsi
            forum.gazeta.pl/forum/w,13,102918948,102918948,_mlodzi_SMS_owi_wyborcy_smierci_z_rak_PO_IQ_.html
      • perli tjak, 13.11.09, 18:58
        se myślem, goje są za bystre.
        Kiecka
        • off_nick Re: tjak, 13.11.09, 19:11
          perli napisała:

Niech Kiecka nie myśli, że za bystre goje są.
          Goje są tak samo głupie jak judki, z tym, że judki nie judzom.

PS
          Miliony marzą o nieśmiertelności, równocześnie nie wiedząc, co ze sobą zrobić w deszczowe niedzielne popołudnie.
          • first.kanalia Re: tjak, 13.11.09, 19:18
            nie judzom, och judzom, judzom najwiecej jeden zurnal, ktory to wiesz chyba, i
            jeden twoj kolega, tez wiesz, ktory, ty sama na poczatku probowalas, pisalas
            tradycjonalnie, i nawet sympatycznie,
            • off_nick Re: tjak, 13.11.09, 19:27

Gini, nie powinnaś.
              Tak się nie godzi.
              • first.kanalia Re: tjak, 14.11.09, 07:10
                off_nick napisała:

>
                >
                > Gini, nie powinnaś.
                > Tak się nie godzi.
                >
                > a kudy mnie tam do gini , czytelniczka jestem zawzieta,przeczytalam to o
                tradycji, i wspominam cieplo,co to juz sobie powspominac nie wolno.
                >
          • perli njo, 13.11.09, 19:24
            mjoże masz racjem (ale wątpię), znaczy się, zapraszasz mnie na kolacjem, do
            francuskiej knajpy? Czy mam lać Cię, bjo sama już nie wiem.
            Kiecka
      • dana33 Re: kiedy intyfada we francji?????? 13.11.09, 21:21
        masz swieta racje, januszku....
        zydzi nigdy sie nie dostosowali do cywilizacji, wartosci i moralnosci krajow, w
        ktorych mieszkali... znamy przeciez dokumenty potwierdzajace zamachy zydow na
        nie zydowskich mieszkancow berlina, paryza i warszawy... nikt nie zapomnial
        zydowskich zadan co do uznania przez dane panstwo zydowskiego prawa i zwyczajow
        jako panujacych w tymze kraju.... nu a zdjecia d'israeli, einsteina i tuwima w
        pejsach, jarmulce i chalacie obiegly przeciez caly swiat i sa do znalezienia w
        kazdym szanujacym sie archiwum, prawda?
        • manny-jestem Re: kiedy intyfada we francji?????? 13.11.09, 21:29
          Dobre to smile Usmialem sie smile
          • zydek-1234 jeden Tuwim versus milion pejsiastych.... 13.11.09, 21:54
            .. polskich żydow. Co Einstein na pejsach tracil to fryzurą
            nadrabiał. ha,ha,ha,ha
          • dana33 Re: kiedy intyfada we francji?????? 13.11.09, 22:52
            ja ciebie powiem manny.... ja bym tez sie usmiala, jakby takie posty jak
            januszka nie pokazywaly ich nienawisci do zyda....
            • g-48 Re: kiedy intyfada we francji?????? 13.11.09, 23:48
              Jak znowu na placu Pigall zobacze cie znowu jako Bordsteinschawlbe
              Moze jestes za stara i za otyla ale zawsze mozesz znalezc arabskich
              absztyfikantow.
    • melord Re: Dana, kazdy arab woli pipe od wojny.... 13.11.09, 00:16
      apropos pipki..
      trzech facetow chwali swoje zony:
      pierwszy,mojej cipka to jak Paryz , najpiekniejsza w nocy
      drugi,mojej....jak Londyn ,ciagle wilgotna
      trzeci,mojej ...jak TelAviv............co dalej pytaja dwaj pierwsi
      nic odpowiada ten trzeci,zwykla dziura..
    • explicit Re: kiedy intyfada we francji?????? 13.11.09, 17:16

Jak z wami skancza wink ,...
      • 3nd Re: kiedy intyfada we francji?????? 13.11.09, 21:14
        explicit napisał:

>
        > Jak z wami skancza wink ,...

Kto kogo wykończy?
        • explicit Re: kiedy intyfada we francji?????? 14.11.09, 21:16

Przeczytaj jeszcze raz co napisalem ,...
          ==================================================================
          Kto kogo wykończy?
    • 3nd Izrael - bastion cywylizacji zachodniej 14.11.09, 09:45

www.youtube.com/watch?v=UXWbBpyGLEs&feature=related
      Uczcie się od mądrego , aby nie było za póżno
      • pro100 podejście nader wygodnickie 14.11.09, 11:10
        3nd napisał:

> Re: Izrael - bastion cywylizacji zachodniej
        > www.youtube.com/watch?v=UXWbBpyGLEs&feature=related
        > Uczcie się od mądrego , aby nie było za póżno

jak 80% zydostwa poza izraelem. może by tak najpierw sami cośkolwiek? wróć jak proporcje bedą odwrotne.
    • first.kanalia Re: izrael -wcale nie chce zachodniej cywilizacji 14.11.09, 11:24
      Ratuj Izrael, donieś na Żyda

Izraelski, rządowy klip telewizyjny (33 sekundy): Już ponad połowa młodych Żydów
      asymiluje się – mówi poważnym głosem gwiazda Channel 1 Ayala Hasson - tracimy
      ich. Następnie, na tle melancholijnej muzyki na flet, lecą zdjęcia osób
      straconych, mieszkańców Europy i Ameryki Północnej. Na szczęście można
      przeciwdziałać: telewidzowie – jeśli znają kogoś, komu grozi małżeństwo z gojami
      – powinni to natychmiast zgłosić, podano kontakt. Razem wzmocnimy ich
      przywiązanie do Izraela i nie stracimy ich! Okazuje się, że według premiera
      Netaniahu prawdziwi Żydzi nie powinni kochać gojów. Powód: asymilacja (tu:
      poślubianie nie-Żydów) stanowi strategiczne zagrożenie narodowe.

Kampanię rząd realizuje wspólnie z Agencją Żydowską. Chodzi o scentralizowanie
      danych tych młodych Żydów mieszkających w diasporze, którzy za bardzo
      zaprzyjaźniają się z innymi mieszkańcami swoich krajów. Gdyby wystąpiło
      niebezpieczeństwo małżeństwa, odpowiednie instytucje mają przekonać taką osobę
      do wizyty w Izraelu, zanim nie dokonają tego, czego nie da się naprawić.

Według Haaretz w ciągu pierwszej doby kampanii donoszono głównie na Żydów ze
      Stanów Zjednoczonych, Francji i Nowej Zelandii, podano też wiele kont takich
      osób na Facebooku i Twitterze. Ale bywały i inne reakcje.

Czy trzeba donosić też na tych, którzy nie chcą mieć dzieci? – pytał ktoś, nie
      wiadomo czy z humorem. Zdarzały się wyrazy potężnego wkurzenia i tacy, którzy
      nazywali całą akcję groteskową, w guście nacjonalistycznych oszołomów z rządu.
      • 3nd Re: izrael -wcale nie chce zachodniej cywilizacji 14.11.09, 14:10
        first.kanalia napisała:

> Ratuj Izrael, donieś na Żyda
        >
        Ale zachodnia cywilizacja potrzebuje Izrael na swoje przetrwanie.
        A co Żydzi robią między sobą , to nie jej interes.
        • first.kanalia Re: izrael -wcale nie chce zachodniej cywilizacji 14.11.09, 14:14
          3nd napisał:

> first.kanalia napisała:
          >
          > > Ratuj Izrael, donieś na Żyda
          > >
          > Ale zachodnia cywilizacja potrzebuje Izrael na swoje przetrwanie.
          > A co Żydzi robią między sobą , to nie jej interes.

ale sie usmialam,dobre
        • pro100 goje ratujcie izrael 14.11.09, 15:31
          3nd napisał:

woła 3nd. a może by najpierw do żydów amerykańskich na przykład zaapelować by 500 tys ochotników wśród swoich wstawili i wyekwipowali.

> Ale zachodnia cywilizacja potrzebuje Izrael na swoje przetrwanie.
          > A co Żydzi robią między sobą , to nie jej interes.

jak goje mają pomagać to już nie jest sprawa żydów co robia miedzy sobą. kto płaci ten wymaga.
          • first.kanalia Re: goje ratujcie izrael 14.11.09, 15:35
            goje pomagaja, wyslali wojska do iraku, wyslali do afganistanu jak
            te glupki jakies
    • 3nd Re: żydowską spermę tylko w żydowskie pipy lać... 14.11.09, 13:53
      marksistowski napisał:

> .... musicie - nakazuje Izrael. Inaczej proces o zdrade stanu i
      > obcięcie fiuta.

I godzina powieszenia wink

• 3nd Re: żydzi - izrael zorganiuje orgietki pan-żydows 14.11.09, 13:56
      > .... abyscie się je*bali tylko między sobą . ha,ha,ha,ha,

Oczywiście. hi,hi,hi,hi.........
    • 3nd Re: izrael - smietnik zachodniej cywilizacji 14.11.09, 14:12
      zydek-1234 napisał:

> Izrael to ateizm, pedalstwo,pedofilia,
      narkomania,prostytucja,hazard
      > w stopniu większym niż w innych krajach cywilizacji zachodniej.

To nasz problem , nie twój.

• 3nd Re: każdego bisurmana i pohańca to bigosować .... 14.11.09, 14:18
      marksistowski napisał:

> ... panie dziejaszku trza.

Masz rację . Zgłaszasz się na ochotnika, czy ty tylko bohater w
      gębie?
      Były czasy Sobieskiego, co ?
    • 3nd Re: ale wy militarysci jestescie..... 14.11.09, 14:26

marksistowski napisał:

> .. i tylko wojenki wam a glowie. A może ziemia za chałwę?
      > A moze ziemia za dożywotni abonament do burdelu? Ja bym sie
      minuty
      > nie zastanawiał

Ty nie .Taka jest między nami różnica. Kiedy Islam przyjdzie do
      Polski ty pójdziesz do burdelu tam gdzie mieszkasz. Bo masz w dupie
      Polskę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka