vicky17 04.01.10, 21:32 te ciemne araby wybudowaly sobie najwyzszy budynek na swiecie. no prosze co za terrorystyczny ciemnogrod z bida az piszczy.. img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/07_02/WorldsTallestDM_468x525.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder.eu Czy zamieszkasz w Dubaju, Vickciu? 04.01.10, 21:35 ..wiesz, ze nieba bym ci przychylil Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Czy zamieszkasz w Dubaju, Vickciu? 04.01.10, 21:37 martw sie gdzie twoja byla stara zamieszka bys mogl swe latorosle ogladac choc raz w roku. z tego co widze biedniejszys od terrorysty arabskiego,bo oprocz kompa i zdyzelowanego krzesla niewiele ci pozostalo w tym zyciu marnym. Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: Czy zamieszkasz w Dubaju, Vickciu? 04.01.10, 21:43 vicky17 napisała: > martw sie gdzie twoja byla stara zamieszka bys mogl swe latorosle ogladac choc > raz w roku. z tego co widze biedniejszys od terrorysty arabskiego,bo oprocz > kompa i zdyzelowanego krzesla niewiele ci pozostalo w tym zyciu marnym. zapomnialas ze ma jeszcze balkonik ze swoja klikaczka33/24 toz to dla niego szczyt szczescia no a budynek super, wczoraj ogladalam program, gratuluje dubajczykom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Czy zamieszkasz w Dubaju, Vickciu? 04.01.10, 21:47 annaste1 napisała: > zapomnialas ze ma jeszcze balkonik ze swoja klikaczka33/24 toz to dla niego szc > zyt szczescia > wirtualnie to on nawet ma wlosy na lbie i cienkie nogi,ale co z tego jak za dotknieciem myszki i to znika hehe wiejski pajatz ma niezle odloty jak widze, nu jakos sie trzeba wspomagac w tej marnej rzeczywistosci.. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Probowalem to przelozyc na polski, co.. 04.01.10, 21:45 ..co tu wklepalas, ale tlumacz zawiesil mi kompa Ty uczylas dzieci polskiego, czy profesjonalista? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Probowalem to przelozyc na polski, co.. 04.01.10, 21:52 marouder.eu napisał: > Ty uczylas dzieci polskiego, czy profesjonalista? a ciebie kto uczyl szpiclowania..profesjonalista czy jakis inny, podrzedny wiejski glupek? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Probowalem to przelozyc na polski, co.. 04.01.10, 21:54 Nie zlosc sie tak, bo ci sie implanty "zezuna"! Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Probowalem to przelozyc na polski, co.. 04.01.10, 21:57 marouder.eu napisał: > Nie zlosc sie tak, bo ci sie implanty "zezuna"! ja sie zloszcze,ty chyba nawet musiales sciagac na tej twojej psychologii by semestr zaliczyc. chlopcze jesz z naszej reki az milo,jak twoja pani.tylko nie tuczcie sie za bardzo,bo ja nie znosze grubasow,a tepych grubasow to juz zupelnie zniesc nie moge. ruszta zadem kolego, bo przynudzacie a jesli macie sie ochote pobawic to chyba wiesz jak sobie pomoc,bos w tym wprawny. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Powiem ci komplement:) Stac mnie! 04.01.10, 22:09 na samooblsuge na pewno..ale czy to komplement ..hm zalezy od potrzeb i wymagan. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 nastepna idiotka po annaste..... 04.01.10, 21:46 projekt nie arabski... robotnicy nie arabscy... wybudowane na minusie... nu, typowa arabska robota.... Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: a tymczesem w dubaju 04.01.10, 21:41 vicky17 napisała: > te ciemne araby wybudowaly sobie najwyzszy budynek na swiecie. no prosze co za > terrorystyczny ciemnogrod z bida az piszczy.. > > img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/07_02/WorldsTallestDM_468x525.jpg > zdjecie ktore zamiescilas jest nie aktualne,zrobione w czasie budowy budowla ma 828 m.wysokosci...rzeczywiscie imponujaca www.smh.com.au/world/dubai-opens-worlds-tallest-skyscraper-20100105-lqdz.html Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: a tymczesem w dubaju 04.01.10, 21:45 melord napisał: > zdjecie ktore zamiescilas jest nie aktualne,zrobione w czasie budowy > budowla ma 828 m.wysokosci...rzeczywiscie imponujaca > www.smh.com.au/world/dubai-opens-worlds-tallest-skyscraper-20100105-lqdz.html to nie zdjecie tylko skala, tu jest zdjecie faktycznie niesamowita budowla Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: a tymczesem w dubaju 04.01.10, 21:41 i to świadczy niby o czym ze od taej pory nie bedzie arabskich terrosrystów podkładajacyc bomby gdzie sie da? że biedakom na prowincji będzie żyło się super,że nie będzie religijnych fanatyków biczujacych kobiety bo maja za krótkie zpódnice? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: a tymczesem w dubaju 04.01.10, 21:50 ariadna-enta napisała: > i to świadczy niby o czym > ze od taej pory nie bedzie arabskich terrosrystów podkładajacyc > bomby gdzie sie da? > że biedakom na prowincji będzie żyło się super,że nie będzie > religijnych fanatyków > biczujacych kobiety bo maja za krótkie zpódnice? swiadczy to o jednym,ze bieda polska jak byla ciemna i glupia tak pozostanie ciemna i glupia..jedno na co biede polska stac to na powielanie podsunietych jej glupawych tekstow. no coz kazdy jest kujonem wlasnego szczescia,tuszy i wlasnej glupoty wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: a tymczesem w dubaju 04.01.10, 21:55 jeteś rachelka urzad podatkowy? skąd wiesz czy jestem biedna czy nie znowu chamstwo z ciebie wylazło Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: a tymczesem w dubaju 04.01.10, 21:58 ariadna-enta napisała: > jeteś rachelka urzad podatkowy? > skąd wiesz czy jestem biedna czy nie > > acha zapomnialam dodac,ze glupota zawsze urzedy kochala,wszak tam sami naczelnicy siedzieli.. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: a tymczesem w dubaju 04.01.10, 22:42 to świadczy niby o czym Ze Araby beda widziec ciebie i czys kuniowi wody dala. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: a tymczesem w dubaju 04.01.10, 21:49 za 2 duze banki kupili sobie mysl techniczna , technologie i wykonanie. zresztą nie wiem co sie tak wszyscy tym dubajem zachwycaja ? z autopsji powiem,że owszem wygląda imponująco i robi wrażenie ale wszystko to w sumie jakies takie... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: a tymczesem w dubaju 04.01.10, 21:54 aaki napisała: > za 2 duze banki kupili sobie mysl techniczna , technologie i > wykonanie. > zresztą nie wiem co sie tak wszyscy tym dubajem zachwycaja ? > > z autopsji powiem,że owszem wygląda imponująco i robi wrażenie ale > wszystko to w sumie jakies takie... > my sie nie zachwycamy,wszak zachwycac mozna sie tylko grajdolkiem. stad widac,ze kraje arabskie nie maja ani szmalu,ani kultury ani nie moga poszczycic sie tym czy grajdol swieci przed swiatem well dodam jeszcze ,ze z tej bidy nie stac ich nawet na trolli gazecianych..a wiec faktycznie nie ma czego zazdroscic Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: a tymczesem w dubaju 04.01.10, 22:00 mowie to raczej na podstawie rozmów w realu z rodakami,którzy w dubaju byli. na mnie zrobił duze wrazenie ale nie jest to miejsce ktore wspominam z jakims sentymentem i checia come back Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: a tymczesem w dubaju 04.01.10, 22:11 aaki napisała: > mowie to raczej na podstawie rozmów w realu z rodakami,którzy w dubaju > byli. > na mnie zrobił duze wrazenie ale nie jest to miejsce ktore wspominam z > jakims sentymentem i checia come back chodzi mi raczej o cos innego..24/7 na tym forum przedstawia sie swiat arabski jako brudny prymityw,zainteresowany jedynie terrorem. no coz czasem trzeba troche koszernej propagandy zblizyc do rzeczywistosci,choc ta jak widac wielu nie lezy z wiadomych powodow. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: a tymczesem w dubaju 04.01.10, 22:22 tachelke tobie się wydaje,ze coś odkrywasz kraje arabskie są bogate to wszyscy wiedza i nikt tu nie twierdzi,ze tam sama ciemnota zamieszkuje Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: a tymczesem w dubaju 04.01.10, 22:23 przepraszam za literowki.) Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: a tymczesem w dubaju 04.01.10, 22:52 ariadna-enta napisała: > przepraszam za literowki.) masz szczescie,ze dany tutaj "nie ma" dostalabys o.p.r. na poczatek i lekcje poprawnej pisowni zadne przepraszam by nie pomoglo.... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: a tymczesem w dubaju 04.01.10, 23:04 melord napisał: > > masz szczescie,ze dany tutaj "nie ma" > dostalabys o.p.r. na poczatek i lekcje poprawnej pisowni > zadne przepraszam by nie pomoglo.... hehe pasztet jakis cichutki..po tej wczorajaszej akcYji "motyl". widac ciezko oddech zlapac po 3 paczuszkach cmokow a co dzien gorzej chyba odetchnac pelna piersia. no coz trza "spowrotem" odsniezac,ale miesnie od tego panie co dzien lepsze nara i zobacz co tracisz i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/zima1-1.jpg i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/zima4-1.jpg i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/zima2-1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: a tymczesem w dubaju 04.01.10, 22:26 ariadna-enta napisała: > tachelke tobie się wydaje,ze coś odkrywasz > kraje arabskie są bogate to wszyscy wiedza i nikt tu nie twierdzi,ze > tam sama ciemnota zamieszkuje loj tajoj ulzylo mi... Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: a tymczesem w dubaju 04.01.10, 22:33 co za tajoj?? z kresów jesteś czy probujesz po koszernemu nawijać.) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: a tymczesem w dubaju 04.01.10, 22:40 ariadna-enta napisała: > co za tajoj?? > z kresów jesteś czy probujesz po koszernemu nawijać.) a co koszer czy kresy ci nie leza..uwazaj tu sie motoruje KAZDA wypowiedz? Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: a tymczesem w dubaju 04.01.10, 22:12 vicky17 napisała: no piekny jest nie ma co ukrywac! Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: a tymczesem w dubaju 04.01.10, 22:31 annaste1 napisała: > vicky17 napisała: > > no piekny jest nie ma co ukrywac! > > > e tam gdzie tym budowlom do tej, gniotsa nie lamiotsa upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/47/Security_Fence.jpg/180px-Security_Fence.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: a tymczesem w dubaju 04.01.10, 22:14 W Dubaju byłem - kilka godzin, miałem wrażenie, że jestem w jakimś przerośniętym sklepie jubilerskim. Potem się okazało, że to było lotnisko. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: a tymczesem w dubaju 04.01.10, 22:17 cepekolodziej napisał: > > W Dubaju byłem - kilka godzin, miałem wrażenie, że jestem w jakimś > przerośniętym sklepie jubilerskim. Potem się okazało, że to było > lotnisko. > dobrze,ze w warszawie nie maja takiego gustu lotniskowego, wszak nie ma nic straszniejszego niz swiecidelka swarovskiego pomieszane ze zlotymi toaletami. Odpowiedz Link Zgłoś
melord dziwne te narody na BW... 04.01.10, 22:00 jedni buduja w gore(wiezowce), inni w dol(schrony) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: dziwne te narody na BW... 04.01.10, 22:12 melord napisał: > jedni buduja w gore(wiezowce), inni w dol(schrony) kwestia gustu..jedni lubia ciezki beton a drudzy jak widac nowoczesne technologie Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz I ploty 04.01.10, 22:12 na 30 m glebokosci Ale to prawda, ze kolebka wszelkich niepokoi to bliski wschod. PF Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Placzus i lekka atletyka 04.01.10, 22:17 W czasach mlodosci Placzus chetnie ogladal zmagania naszych lekkoatletow. Najbardziej lubil bieg przez plotki pan. Kiedys zwierzyl sie swojemu promotorowi, Haszowi, ze wolaby jednak, by panie startowaly ubrane w spodniczki. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Placzus i lekka atletyka 04.01.10, 22:18 hehe a marudnego znowu spandeksy w kroku uwieraja..zrob pare przysiadow bo zdretwiejesz trollu co to go stac..na niejdno. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Czy komplement byl ci nie w smak? 04.01.10, 22:21 Jakze mi przykro, kretynko w zabek czesana Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Czy komplement byl ci nie w smak? 04.01.10, 22:25 marouder.eu napisał: > Jakze mi przykro, kretynko w zabek czesana smak to ja mam wlasny wiejski staciowcu,jak rowniez stac mnie na wlasna opinie..well cos jeszcze bo rozmowa z toba troche nuzaca jest,wszak zasob inwektyw masz nadzyczajnie ubogo-wiejski. widac nie stac cie na nic wiecej procz zbyt przyciasnych spandeksow i wlasnego garba. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Czy komplement byl ci nie w smak? 04.01.10, 22:39 Rozmowa ze mmna jest ci najwyrazniej jednak w smak, bowiem nawet Akus odwraca sie ze slabo maskowana niechecia od twoich opinii, moje ty T'ruchlo17 Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: Czy komplement byl ci nie w smak? 04.01.10, 22:44 front jedności narodu? idz na felerec. tam wszyscy mówia jednym głosem. za twe wierne szczekanie czulentu ci nie zbraknie Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Czy komplement byl ci nie w smak? 04.01.10, 22:47 aaki napisała: > front jedności narodu? > idz na felerec. tam wszyscy mówia jednym głosem. > za twe wierne szczekanie czulentu ci nie zbraknie hehe widze,ze mu ju czulent palami noznymi wylazi,dlatego ciagle podlepia sie do nas no coz chlop tez by chcial tyle,ze wciaz go gacie cisna..na kolanach Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Czy komplement byl ci nie w smak? 04.01.10, 22:46 marouder.eu napisał: > Rozmowa ze mmna jest ci najwyrazniej jednak w smak, bowiem nawet Akus odwraca > sie ze slabo maskowana niechecia od twoich opinii, moje ty T'ruchlo17 > widzisz wiejski spandeksie,w przeciwienstwie do was umiem chadzac sama ,ba nawet widze sama kto sie odwraca od kogo i dlaczego. no coz reklama dziwgnia handlu, byle tylko nie reklamowac popsutych nozek w stechlej galarecie..jak mowie twoj zasob inwektyw konczy sie niestety na twoim smietniku,a ten zaloze sie,ze za czesto nie jest oprozniany. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Alez ty, niebogo nie reklamujesz nozek, tylko 04.01.10, 23:05 ..pyzy ze skwarkamy i z cebulko, wiec sie nie martw..no chyba, ze nawet pyzy ci skisly vicky17 napisała: reklama dziwgnia handlu, > byle tylko nie reklamowac popsutych nozek w stechlej galarecie.. Odpowiedz Link Zgłoś
melord Czy Dubaj(i reszta emiratow) przypadkiem... 04.01.10, 22:39 nie byl ziemia obiecana przeznaczona dla wybranych?? Temu Mojzeszowi azymuty pokickaly sie na pustyni ....na Dubaj kierunek od Yahve otrzymal zapewne.. Nic jednak straconego...zawsze o odszkodowanie mozna sie starac,antysemityzmem szantazowac w razie czego... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Czy Dubaj(i reszta emiratow) przypadkiem... 04.01.10, 22:49 melord napisał: > nie byl ziemia obiecana przeznaczona dla wybranych?? > Temu Mojzeszowi azymuty pokickaly sie na pustyni ....na Dubaj kierunek od Yahve > otrzymal zapewne.. > Nic jednak straconego...zawsze o odszkodowanie mozna sie starac,antysemityzmem > szantazowac w razie czego... oni nie lubia prymitywow arabskich Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Czy Dubaj(i reszta emiratow) przypadkiem... 04.01.10, 23:04 vicky17 napisała: > oni nie lubia prymitywow arabskich ale poklady ropy arabskiej to by polubili,tak jak polubili polski antysemityzm bez ktorego teraz zycia sobie nie wyobrazaja Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Czy Dubaj(i reszta emiratow) przypadkiem... 04.01.10, 23:06 melord napisał: > > ale poklady ropy arabskiej to by polubili,tak jak polubili polski antysemityzm > bez ktorego teraz zycia sobie nie wyobrazaja > > no wlasnie jacys dziwni sa..zawsze lubia tych co ich nie lubia jakies chyba kompleksy maja Odpowiedz Link Zgłoś